back to top

Машинка для завивки волосся CECOTEC Bamba SurfCare 850 Magic Waves Vision

✨Здивуйте світ своїм чарівним образом! Машинка для завивки волосся CECOTEC Bamba SurfCare 850 Magic Waves Vision допоможе створити ідеальні локони без зусиль✨💁‍♀️

Хочеться романтичних локонів, а витрачати час на укладку не хочеться? У бренду CECOTEC є цікаве розв’язання цієї проблеми. До вашої уваги машинка для завивки волосся CECOTEC Bamba SurfCare 850 Magic Waves Vision. Це багатофункціональний стайлер для волосся, який дозволяє накрутити ліву та праву половини зачіски автоматично. На відміну від класичної плойки, він сам намотує пасма та веде відлік часу. Результат — ідеальні хвилі без значних витрат часу. Але, як виявилось, є певний нюанс у використанні: читайте докладніше у цьому огляді.

Зміст

  1. Розпакування та комплектація
  2. Зовнішній вигляд та дизайн
  3. Технічні характеристики
  4. Як зробити укладку із CECOTEC Bamba SurfCare 850 Magic Waves Vision?
  • Підготовка
  • Укладка із CECOTEC Bamba SurfCare 850 Magic Waves Vision: покрокова інструкція
    • 1. Початок роботи
    • 2. Налаштування температури
    • 3. Налаштування часу
    • 4. Накручуємо локони із CECOTEC Bamba SurfCare 850 Magic Waves Vision
    • 5. Вимкнення
  1. Враження та висновки

Розпакування та комплектація

Машинка для завивки волосся CECOTEC Bamba SurfCare 850 Magic Waves Vision

Плойка постачається у звичайній прямокутній коробці. Оформлення традиційне для бренду — чорний фон, бірюзові акценти, фото девайса та основна технічна інформація прямо на коробці. Стандартне бюджетне пакування, одним чином. Якби я захотіла купити CECOTEC Bamba SurfCare на подарунок, я б його доповнила більш вишуканим пакуванням. Але свою основну функцію коробка виконує, тож без нарікань.

Всередині коробки знаходимо саму машинку та інструкцію з експлуатації. Якихось додаткових аксесуарів тут не передбачено. Тож переходимо до головного.

Зовнішній вигляд та дизайн

Девайс має незвичну для плойки тюльпаноподібну форму.  Зовнішній шар — це система, яка захоплює волосся, внутрішній — сам циліндр, на який накручуються пасма. Циліндр має кераміко-кератинове покриття, яке добре ковзає та запобігає пересушуванню волосся.

Машинка для завивки волосся CECOTEC Bamba SurfCare 850 Magic Waves Vision

Все це переходить у ручку, на якій розміщені елементи управління:

  • Перемикач режимів.
  • Кнопка вмикання-вимкнення.
  • Кнопка таймера.
  • Світлодіодний дисплей, який показує температуру та час.

Унизу ручки кріпиться шнур. Він тут не звичайний, а обертовий на 360 градусів та надійно захищений гумою. Довжина кабелю — 1.9 м. Також тут передбачена петля для підвішування, так що одразу ставлю плюсик за зручне зберігання.

Загалом пристрій досить зручно лягає в руку. Він не дуже великий і зовсім неважкий: довжина усього лише 41 см, а важить все це 400 г.

Виглядає стайлер Bamba досить стильно: на огляд потрапила модель сріблясто-сірого кольору. Елементи керування виділяються золотистим блиском, золота лінія також проходить по краю робочої частини. На передній частина бачимо назву бренду та самого девайса чорними літерами. Все просто, зрозуміло, а головне — зручно.

Технічні характеристики

Потужність25 Вт
Діапазон температур130-230 градусів Цельсія
Кількість режимів6
Матеріал покриттяКераміка з кератином
УправлінняКнопки
Індикація нагрівуLED-дисплей
КабельОбертовий на 360 градусів
Довжина —  1.9 м
Петля для підвішуванняТак
Додаткові функціїЗапам’ятовування налаштувань
Автоматичне вимкнення
Розміри410 х 120 х 130 мм
Вага400 г

Як зробити укладку із CECOTEC Bamba SurfCare 850 Magic Waves Vision?

Підготовка

Оскільки у мене не було досвіду укладки із подібним стайлером, я вирішила перестрахуватися та ретельно вивчила інструкцію з експлуатації. Та й взагалі: краще робити це кожного разу перед використанням будь-якого електроприладу.

Ознайомившись, переходимо до справи. По-перше, нам потрібно сухе волосся. По-друге, у керівництві сказано, що воно має бути розчесаним. По-третє, коли мова йде про високі температури, для захисту пасм краще нанести на них термозахисний спрей.

Укладка із CECOTEC Bamba SurfCare 850 Magic Waves Vision: покрокова інструкція

Отже, подивимось, наскільки зручніше накручувати волосся із цим пристроєм. Щоб накрутити локони, нам потрібно виконати кілька простих дій.

Машинка для завивки волосся CECOTEC Bamba SurfCare 850 Magic Waves Vision

1. Початок роботи

Під’єднуємо пристрій до розетки та натискаємо кнопку живлення. Майже одразу керамічний циліндр всередині починає швидко нагріватися.

2. Налаштування температури

Вибираємо температуру за допомогою поворотної ручки. Тут досить широкий діапазон — від 130 до 230 градусів Цельсія. Це добре, бо можна підібрати режим в залежності від товщини вашого волосся. Рекомендації виробника такі:

  • Для фарбованого або пошкодженого — 130–150 градусів.
  • Для тонкого — 170–190 градусів.
  • Для нормального — 210 градусів.
  • Для густого або дуже густого — 230.

Тепер звертаємо увагу на дисплей. Поки пристрій нагрівається до вибраної температури, екран блимає — це займає кілька секунд. Чекаємо, поки процес завершиться і переходимо до наступного.

3. Налаштування часу

Після того, як ми досягли потрібного температурного режиму, натискаємо кнопку таймера і знов повертаємо регулятор, щоб налаштувати час завивки — від 3 до 12 секунд. Виробник рекомендує вибирати час в залежності від товщини та стану пасм:

  • 3 секунди для пошкодженого або для завивки на максимальній температурі.
  • 12 секунд для товстого та неслухняного волосся, яке важко піддається завивці. Також цей режим підходить для укладки на низьких температурах.

Натискаємо кнопку ще раз, щоб підтвердити час. Ну, або як у випадку з температурою, поки  або поки символ годин на дисплеї не перестане блимати. 

4. Накручуємо локони із CECOTEC Bamba SurfCare 850 Magic Waves Vision

Відокремлюємо пасмо волосся шириною 1–3 см та починаємо крутити. І отут уважно: крутити треба від коренів. Тобто ми притискаємо всю плойку до голови та вкладаємо пасмо посередині наконечника.

Машинка для завивки волосся CECOTEC Bamba SurfCare 850 Magic Waves Vision

Тепер торкаємось кнопки повороту. Щоб накрутити праву сторону, натискаємо поворот вправо, вліво — відповідно вліво. Кілька секунд — і пасмо зникає у «тюльпані», до самих кінчиків накрутившись на насадку. 

І оце найскладніший момент, той самий нюанс, який я зазначила на початку. Пам’ятаєте, що волосся має бути розчесаним? Тут треба ще додати, що пасма треба виокремлювати дуже ретельно. Інакше вони захоплюють зайві волосини та плутаються. Саме так сталося й у мене. Довелося спробувати кілька разів, перш ніж все вийшло.

Якщо робити все правильно, після того, як пасмо намоталося, лунає звуковий сигнал та намотування зупиняється. Почнеться зворотний відлік часу завивки, який ми налаштували на таймері. Знов чекаємо сигналу — цього разу три коротких. Тільки після цього можна діставати пасмо. Виходить ідеально закручений локон середнього діаметра. Повторюємо так з усім волоссям, крок за кроком.

Якщо робити все неправильно і волосся застрягло, плойка зупиняється. На LED-екрані з’являється повідомлення «Err2». Тоді треба вимкнути наш Bamba SurfCare. У мене були побоювання, що після цього всі налаштування злетять і доведеться починати все з початку. Але ні, після повторного включення налаштування зберігаються і це дуже зручно.

5. Вимкнення

Закінчивши, натискаємо на кнопку живлення на декілька секунд, щоб вимкнути пристрій. І не забуваємо вимкнути його з розетки. До речі, тут є функція автоматичного вимкнення, вона спрацьовує, коли пристрій не використовується протягом 60 хвилин.

Висновки

Ну що ж, накручувати волосся із цим стайлером — беззаперечно цікаво. Спочатку було трохи незвично, бо треба дуже чітко виокремлювати пасма та не допускати заплутування. Інакше нагрів зупиняється. Але через кілька пасм вже звикаєш та починаєш робити все правильно.

Машинка для завивки волосся CECOTEC Bamba SurfCare 850 Magic Waves Vision

Найбільше мені сподобався таймер. Зі звичайною плойкою завжди є ризик задуматись, відволіктися та перетримати волосся. А тут стайлер постійно дає сигнали: коли починається нагрів, коли закінчується, коли щось пішло не так. Дійсно зручна штука, яка прискорює укладку.

Ще один плюс — досить довгий обертовий шнур. Якого вистачає для того, щоб не стояти біля розетки, та й рухів він не обмежує.

Кому ж підійде цей девайс? Перш за все, що його оцінять власниці прямого та більш-менш слухняного волосся. Його нескладно розділити на пасма, та й плутається воно не так сильно. А тут якраз важливо, щоб нічого не плуталось. У цьому випадку машинка для завивки волосся CECOTEC Bamba SurfCare 850 Magic Waves Vision полегшить процес укладки та збереже час.

Власницям густого, кучерявого, неслухняного волосся стайлер теж стане у нагоді. Тут є висока температура та 12-секундний режим саме для таких випадків. Просто треба бути готовою, що доведеться трохи більше повозитися, адже пасма більше схильні до заплутування.

Купити стайлер для волосся можна за 75$. Якщо встигнути на знижки WO.UA, які діють цієї осені, вийде набагато вигідніше. А на випадок, якщо ви побачили десь вигіднішу ціну, на модель діє сервіс «Знайшли дешевше»: просто вкажіть посилання на товар — і ми знизимо ціну. Швидке замовлення та безкоштовна доставка також до ваших послуг. Тож поспішайте придбати цікавий девайс та насолоджуйтесь ідеальною укладкою. А ще зовсім скоро на нашому YouTube-каналі вийде відеоогляд на цю цікавинку, тож слідкуйте за оновленнями, щоб побачити все наживо.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Газонокосарка-робот Dreame A1: зручне рішення для догляду за...

🏡 Як косити газон швидко та правильно? Газонокосарка-робот Dreame A1 —...

Масаж і тепло 2 в 1! Огляд на...

💆‍♂️ Зустрічайте неймовірну новинку для вібраційного та теплового масажу! Читайте огляд...

Насадки для зубної щітки: як підібрати жорсткість та...

😁 🦷 Правильно підібрані насадки для зубної щітки допомагають відбілити зуби...

Кавомолка для смачної кави. Поради, як вибрати кавомолку...

🔍🤔 Любите запашну каву? Тоді вам потрібна кавомолка, яку можна налаштувати...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.