back to top

Звукові електрощітки Oclean: особливості та топ 5 моделей

🪥 ⭐ Популярні електрощітки  Oclean — сучасні та практичні щітки для всієї родини 🦷 Читайте у статті про їхні функції та вибирайте найкращу з нашого топ 5 👍✨

Звукові зубні щітки — це сучасний спосіб доглядати за зубами. Науково доведено, що вони допомагають чистити зуби ефективніше, ніж зі звичайними ручними щітками. У цій статті ми познайомимось з популярними моделями від бренду Oclean, який є одним з лідерів у цій сфері. Ми розглянемо, чим відрізняються електрощітки Oclean, які в них переваги, а також порівняємо топ 5 моделей бренду.

Електрощітки  Oclean

Зміст

  1. Як працюють звукові електрощітки Oclean?
  2. Звукові електрощітки Oclean: особливості та переваги
  • Двигун Maglev
  • Різноманіття насадок
  • Високоякісні сертифіковані щетинки
  • Захист від вологи
  • Електрощітки  Oclean та мобільний застосунок Oclean Care+
  • Вибір комплектації у деяких серіях
  • Подовжена гарантія на електрощітки Oclean
  1. Звукові електрощітки Oclean: топ 5
  • 1. Oclean X Ultra Set: найкраща електрощітка Oclean для подорожей
    • Функції та переваги Oclean X Ultra Set
  • 2. Oclean X Pro Elite Set: ідеальне співвідношення ціни та функціональності
  • 3. Oclean X Pro Digital: стильна звукова щітка
  • 4. Oclean Flow Sonic: доступна та практична
  • 5. Oclean Kids: найкращі дитячі електрощітки Oclean
  1. Висновки. Електрощітки Oclean: практичні та надійні

Як працюють звукові електрощітки Oclean?

Електрощітки  Oclean

Звукова зубна щітка — це тип електричної зубної щітки, яка використовує звукові хвилі для вібрації щетинок. Працюючи від акумулятора, вони роблять 30 000 рухів коливань на хвилину і вище. А електрощітки Oclean взагалі подолали цей барʼєр і працюють із ще більшою інтенсивністю (нижче ви дізнаєтесь, завдяки чому).

Такі високошвидкісні вібрації стимулюють вироблення слини та перемішують зубну пасту і воду у роті. Це перетворює рідину на активний засіб для чищення, який проникає під лінію ясен і потрапляє у важкодоступні місця, куди щетина не може дістатися. На додаток до технології звукових хвиль, такі моделі оснащуються зручними функціями: таймери, датчики тиску, кілька режимів чищення, синхронізація із застосунком тощо.

Звукові електрощітки Oclean: особливості та переваги

Двигун Maglev

Ймовірно, ви чули про надшвидкісні потяги на магнітній підвісці. Та технологія магнітної левітації використовується і у побуті.  Ось і електрощітки Oclean оснащені двигуном магнітної левітації Maglev власної розробки.

Магнітний левітаційний двигун електричної зубної щітки не такий високотехнологічний, як магнітна левітація у потягах. Але він теж використовує зміну позитивних і негативних полюсів джерела змінного струму, щоб змусити котушку генерувати протилежне магнітне поле. Це змушує металевий стрижень у двигуні нахилятися вліво і вправо на деякий час.. При цьому металевий стрижень — безконтактний, тому втрати енергії найменші (на відміну від щіткового двигуна), а частота вібрації досягає більше 30 000 коливань на хвилину. Від двигуна енергія передається на головку електричної зубної щітки.

На сьогодні ця технологія дуже розповсюджена та розвинена. Зокрема, деякі топові електрощітки Oclean генерують до 84 000 коливань на хвилину, дозволяючи видаляти з зубів не лише наліт, а і пігментацію.

Різноманіття насадок

Виробник подбав про те, щоб кожен міг підібрати насадки Oclean під себе, враховуючи стан ротової порожнини, рівень чутливості, можливі захворювання та стоматологічні конструкції. В Оклін є насадки для поступового та дбайливого відбілювання, для професійного чищення, для чутливих ясен, для чищення язика. Вони відрізняються жорсткістю, довжиною щетинок, їх розташуванням, наявністю гумових вставок.

І ще один приємний момент: всі насадки Oclean підходять до всіх щіток Oclean. Насадки взаємозамінні, тож ситуації, що ви купили насадку цього бренду, а вона не підійшла, не виникне. Ви завжди можете підібрати будь-яку, якщо хочете змінити свій догляд за зубами або змінити щітку.

Цього року компанія представила нові насадки серії Ultra: Ultra Gum Care Brush Head, Ultra Clean Brush Head та Ultra White Brush Head. Вони пропонують ще ретельніше очищення зубів і так само підходять до всіх моделей щіток Оклін.

Високоякісні сертифіковані щетинки

Електрощітки Oclean виготовляється тільки з високоякісної щетини. Це або запатентовані щетинки DuPont з їхньою відомою алмазною огранкою кінчиків, або щетинки власної розробки з матеріалів, що підлягають переробці. І ті, і інші легко проникають в міжзубні щілини, при цьому не подряпують емаль та не подразнюють ясна. Вони абсолютно безпечні для здоровʼя, якщо, звісно, придбані в офіційного представника бренду.

Звісно, в мережі можна купити дешеві копії цих щіток та насадок. Але результат чищення може бути непередбачуваним. Чи варто ризикувати здоровʼям, своїм та дитини? Тож тільки купуючи насадки на WO.UA, ви можете бути впевненими, що отримаєте:

  • Заявлену якість насадок.
  • Сертифіковані щетинки, виготовлені з безпечних матеріалів, із заводською обробкою.
  • Заявлену жорсткість щетини.
  • Чисте індивідуальне пакування.

Захист від вологи

Дитячі і дорослі, топові і бюджетні — всі електрощітки Oclean захищено від вологи. Зазвичай це стандарт IPX7, який дозволяє промити корпус під водою після використання. А також — чистити зуби під час приймання душу. При цьому важливо памʼятати, що волога не має потрапляти на розʼєми.

Мобільний застосунок Oclean Care+

Мобільний застосунок Oclean Care+ допомагає краще дбати про здоровʼя зубів. Він аналізує статистику після кожного чищення. А потім формує індивідуальний план для максимального результату. Oclean Care+ доступний для iOS та Android. Всі ці дані доступні також у застосунку Apple Health. 

Вибір комплектації у деяких серіях

Зручно, що можна купити електрощітки Oclean як окремо, так і цілим сетом. Ця опція доступна не у всіх моделей, але у багатьох. Наприклад, в Oclean X Ultra, Oclean X Pro Elite, Oclean X Pro Digital, які ми сьогодні розглянемо. Це дозволяє підлаштувати ваш догляд за зубами, під різні життєві сценарії. Наприклад, якщо ви подорожуєте, вам може знадобитись дорожній кейс зі зручною зарядкою. А для великої родини вигідно купити девайс з великим комплектом насадок.

Подовжена гарантія на електрощітки Oclean

Якщо ви купуєте електрощітки Oclean на WO.UA (офіційного представника бренду), то разом з девайсом отримуєте 24 місяці гарантії. А також — якісне технічне обслуговування в офіційному сервісному центрі.

Звукові електрощітки Oclean: топ 5

Електрощітки  Oclean

1. Oclean X Ultra Set: найкраща електрощітка Oclean для подорожей

Я не раз спостерігала ситуацію, коли мої друзі, які часто їздять у відрядження, не беруть із собою свою електрощітку. Мовляв, це ще одна річ, яку потрібно заряджати, до того ж треба її якось запакувати. І от Oclean X Ultra — це якраз та електрощітка, яка ідеальна для подорожей. Вона представлена у форматі лише щітки та у наборі. Саме Oclean X Ultra Set має особливу популярність у користувачів. Ось, що у нього входить:

  • Звукова електрощітка.
  • 3 насадки для комплексного догляду за зубами — Gum Care Brush Head, Clean Brush Head та White Brush Head для відбілювання емалі.
  • Бездротова база для заряджання та зберігання, яка встановлюється на горизонтальну поверхню. База підʼєднується до джерела живлення, а сама щітка вже заряджається бездротовим способом, коли ви ставите її на базу.
  • Кейс для заряджання та зберігання. Завдяки йому щітку зручно перевозити та заряджати у подорожах. Просто покладіть її всередину та підʼєднайте сам кейс до джерела живлення.
  • Магнітний тримач на стіну для вертикального зберігання.
  • Інструкція з використання.

Електрощітки Oclean з колекції X Ultra представлені у двох кольорових версіях: чорний + сірий або ніжно-зелений + рожевий. Додаткові аксесуари — кейс, настінний тримач та зарядна база теж виконані у кольорах самої щітки. І комплектація, і дизайн — все дуже продумано, естетично, а головне — зручно. А тепер подивимось, що вміє ця модель.

Функції та переваги Oclean X Ultra Set

Не лише дизайн, а особливості цієї серії роблять її зручною для догляду вдома та у поїздках:

  • Висока інтенсивність вібрацій для ефективного догляду — потужний та тихий двигун генерує 42000 об/хв (або 84000 коливань/хв).
  • 5 основних режимів роботи для різного стану ротової порожнини та різних завдань, як-от відбілювання, делікатне чищення, повсякденний догляд.
  • Додаткові індивідуальні режими, які можна налаштувати через застосунок.
  • Функція інтерорального масажу. Інтероральний (або інтраоральний чи інтервокальний) масаж — це розслаблення мʼязів обличчя через ротову порожнину.
  • Смарт-функції. Oclean X Ultra — це розумна електрощітка, яка синхронізується із застосунком Oclean Care+. Відповідно, вона дає голосові підказки за допомогою ШІ, показує статистику та допомагає побудувати персональний план чищень.
  • Сенсорний кольоровий дисплей, на якому відображаються тривалість та інтенсивність чищення та ваші результати.
  • Високоякісні та безпечні щетинки з матеріалів, що підлягають переробці.
  • Літій-іонна батарея, яка витримує до 40 днів автономної роботи. Це якщо користуватися два рази не день по дві хвилини.
  • Повне заряджання за 4.5 год.
  • Захист від вологи IPX7.
  • Легкість. Девайс важить 100 г при стандартному розмірі 24.5 х 2.5 х 2.5 см.

Про цю неймовірну щітку можна говорити ще довго, тож пропоную вам подивитися відеоогляд на Oclean X Ultra на  від мого колеги, у якому він розповідає про неї детальніше. Повний Oclean X Ultra Set коштує 5 499 грн*, а при покупці ви отримуєте подарунок — стерилізатор Oclean, який допоможе дезінфікувати ваші зубні щітки. 

2. Oclean X Pro Elite Set: ідеальне співвідношення ціни та функціональності

Електрощітки  Oclean

Oclean X Pro Elite Set — це ще один популярний набір для чищення зубів від бренду, який коштує 3 599 грн. Якщо у стандартну комплектацію X Pro Elite входить зарядна база та тримач, то цей преміум-комплект також включає дорожній кейс, магнітний настінний кронштейн і сім насадок для щіток: для професійного чищення, боротьби з зубним нальотом, догляду за яснами та дбайливого догляду.

Oclean X Pro Elite — теж розумна електрощітка, яку можна налаштувати за допомогою додатку «Oclean Care+». Порівняно з розглянутою вище X Ultra, можливості налаштування цієї моделі трохи менше, але ж і коштує вона дешевше.

X Pro Elite управляється за допомогою кнопки і сенсорного кольорового дисплея, на якому відображаються дані про чищення. Щітка так само потужна, як і попередня, адже тут теж використовується двигун Maglev: 84 000 рухів на хвилину. Що цікаво, ви можете підлаштувати інтенсивність вібрацій під себе, вибравши з 32 рівнів. Щодо автономності, ця модель працює на одному заряді до 35 днів за умови використання  двічі на день по дві хвилини. А заряджається вона за допомогою бездротової зарядки за стандартом QI. 

Ця звукова зубна щітка є однією з найкращих за співвідношенням ціни та функціональності. У цьому відеоогляді ви можете докладніше ознайомитись з її особливостями.

3. Oclean X Pro Digital: стильна звукова щітка

Електрощітки  Oclean

Колекція Oclean X Pro Digital, мабуть, найцікавіша у плані дизайну. Спочатку вона вражає вас своїм витонченим, стильним дизайном і вишуканими кольорами, а потім — і можливостями. Вона представлена у кількох відтінках: Champagne Gold, Glamour Silver, Purple та Dark Blue.

Як і з попередніми моделями, ви можете придбати електрощітку окремо, або в наборі. У стандартний комплект постачання за 3 299 грн входять: звукова щітка, 2 насадки, зарядна база, кабель та інструкція. А Oclean X Pro Digital Set за 4 299 грн комплектується 4-ма насадками, дорожнім кейсом, а також настінним кріпленням та зарядкою 2-в1.

Цей продуманий пристрій оснащений потужним двигуном Maglev, який забезпечує ефективне, але дбайливе чищення. А її насадки підходять для догляду за чутливими зубами. Щітка відстежує до 8-ми зон чищення, видає до 84 000 коливань на хвилину та витримує до 30 днів автономної роботи. Звісно, ми на WO.UA не могли не зняти відеоогляд на цю цікаву модель, тож запрошую до перегляду.

4. Oclean Flow Sonic: доступна та практична

Електрощітки  Oclean

«Щітка зі смужками» — так і хочеться сказати про Oclean Flow Sonic. Річ у тому, що в неї впізнаваний дизайн з нерівномірними градієнтними смугами, які нагадують чи то гори, чи то шари води або піску. У будь-якому випадку, дизайн одразу викликає приємні асоціації. Flow Sonic представлена у відтінках білого, синього та червоного. 

Та окрім цікавого вигляду, ця модель ще й напрочуд практична. Ось її основні особливості:

  • 32 обертів на хвилину (або 76000 коливань/хв).
  • 5 режимів чищення — ранковий, вечірній, стандартний, відбілювання, ніжне чищення.
  • Таймер чищення.
  • До 180 днів автономної роботи.
  • Заряджання за 5 годин.

Тут немає сенсорного дисплея та не передбачена синхронізація із застосунком. В усьому іншому, це відмінний девайс для щоденного догляду за зубами. Докладніше ознайомитись з ним можна у цьому відеоролику, де моя колега порівнює Oclean Flow та Oclean X Pro Digital з нашої пʼятірки найкращих.

У комплект входить одна насадка, зарядний кабель та інструкція з використання. А коштує девайс 1149 грн, до того ж ви отримуєте 2 насадки для видалення нальоту у подарунок.

5. Oclean Kids: найкращі дитячі електрощітки Oclean

Електрощітки  Oclean

Модель Oclean Kids — це простий спосіб залучити дитину до догляду за зубами у сучасному форматі. Вона була розроблена саме для дітей з урахуванням їхніх можливостей та потреб. Щітку рекомендується використовувати дітям від 6 до 12 років, а далі можна переходити на «дорослу» модель. Основні особливості Oclean Kids:

  1. Потужність 79200 коливань/хв.
  2. Просте управління однією кнопкою.
  3. 2 режими чищення — ранковий та вечірній.
  4. 2-хвилинний розумний таймер.
  5. Попередження про надмірний тиск під час чищення.
  6. Антиковзне покриття ручки.
  7. Мʼякі щетинки DuPont Diamond + DuPont Classic.
  8. Захист від вологи IPX7.
  9. Дизайн, адаптований для дітей, у блакитному та рожевому відтінках.
  10. До 30 днів автономної роботи.
  11. Вага 100 г.

Тобто тут є все, щоб дитина могла самостійно та безпечно чистити зуби. Дитяча електрощітка коштує 1 399 грн. У комплекті 2 насадки, кабель для заряджання та інструкція. І ще 2 насадки ви отримуєте у подарунок.

*Ціни вказані зі знижками та дійсні на момент публікації статті

Висновки. Електрощітки Oclean: практичні та надійні

Звукові електрощітки забезпечують ретельний та делікатний догляд за ротовою порожниною. Завдяки високій швидкості вібрацій, вони ретельно очищують емаль зубів. І не тільки механічно, щетинками, а завдяки тому, що спінена паста з водою глибоко проникає у щілинки та віддалені куточки, недоступні щетині. 

Одні з найпопулярніших та найефективніших щіток цього типу — електрощітки Oclean. Вони потужні та тихі, адже працюють на основі сучасної технології Maglev. Прості у використанні, адже мають продумане управління та систему заряджання. І при цьому — забезпечують якісний догляд, дозволяючи підібрати насадки та режими під різні стани здоровʼя зубів. А топові моделі синхронізуються із застосунком і дозволяють контролювати чищення, аби воно було максимально корисним, бачити звіти та складати плани чищень.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

Залишити відгук

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Найкращі кавомашини для дому та офісу: топ 10...

☕️ Які кавомашини вибрати: капсульні, ріжкові чи автомат? Дізнайтесь у статті...

Побутова техніка Jimmy: доступні девайси для дому! 

🏡 Техніка Jimmy — це інновації, які спрощують побут, допомагаючи підтримувати...

Який епілятор вибрати: дисковий чи пінцетний?

🪒 Пінцетний чи дисковий епілятор? Як вибрати правильний для себе? Дізнайтесь...

Як чистити робот-пилосос? Корисні рекомендації та лайфхаки

🤖🧹Хочете, щоб ваш робот-пилосос працював ефективно та довго? 🔧 Читайте цю...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів.

Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів.

Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.

За унікальним промокодом BLOG - ви можете купити товари зі знижкою до 40%. Використати промокод можна під час оформлення замовлення на сайті wo.ua.