back to top

Зважування і не тільки: все про розумні ваги Yunmai Smart Scale 3

Вести активне та здорове життя значно простіше з розумною технікою. Вона допомагає контролювати своє тіло, коригувати плани активності та харчування. Як розумні ваги Yunmai Smart Scale 3, що не просто зважують, а й аналізують стан організму по 13 показниках.

З-поміж інших їх виділяє сучасна система сенсорів: 8 вимірювальних діодів замість 4, як у більшості моделей. Високої ємності батарея, якісні матеріали корпусу та продуманий дизайн — теж приємні бонуси. Розглядаємо все по порядку.

Зміст

  1. Комплектація
  2. Зовнішній вигляд
  3. Технічні характеристики Yunmai Smart Scale 3
  4. Як працюють розумні ваги?
  5. Налаштування та режими
  6. Діагностичні функції
  7. Управління
  8. Автономність і зарядка
  9. Кому підійдуть Yunmai Smart Scale 3?
  • Для занять спортом
  • Для підтримки режимування та водного балансу
  • Для вагітних жінок
  • Для схуднення та набору ваги
  1. Як правильно використовувати Yunmai Smart Scale 3?

Комплектація

У комплект поставки входять ваги, кабель Type-C, інструкція користувача та  гарантійний талон.

Зовнішній вигляд

У вагів квадратна форма й розмір 30 x 30 см. Такий формат вміщує навіть велику стопу — до 305 мм.

Корпус одразу справляє позитивне враження: сама платформа для зважування виконана зі скла, а основа — з алюмінію, вкритого пластиком. По периметру девайс також захищений пластиковою рамкою із заокругленими краями. Це практично, приємно на дотик та візуально добре виглядає. На зворотній частині пристрою знаходиться кнопка повного скидання налаштувань та зручні антиковзаючі ніжки.

Не дивлячись на скляну поверхню та велику кількість датчиків, девайс важить усього лише 1.6 кг, так що переставляти його з місця на місце зовсім нескладно. У верхній частині панелі розташувався невеликий екран 2.93 дюйми (7.44 см). Через нього відбувається все управління.

Технічні характеристики Yunmai Smart Scale 3

Максимальне навантаження150 кг
Вимірювальний крок1 г
Діапазон зважування 0.1-150 кг
Кількість та тип сенсорів 8 прихованих датчиків
Ємність батареїLi-Po 600 мАч
Функції— Вага тіла
— Індекс маси тіла
— М’язова маса
— Загальна частка жиру
— Частка вісцерального жиру
— Маса кісток
— Кількість рідини
— Біологічний вік
— Базальна швидкість метаболізму 
Розмір300 х 300 х 25 мм
Вага1.6 кг

Як працюють розумні ваги?

В основі їх роботи лежить технологія BIA, тобто біоімпедансний аналіз. Це метод діагностики складу тіла за допомогою вимірювання імпедансу — електричного опору — у різних частинах організму.

Як це реалізовано? Електронні ваги для зважування людей оснащені спеціальними датчиками та чипом BIA. Коли людина стоїть на платформі, розташовані в ній електроди пропускають через тіло електричний сигнал, безпечний та невідчутний. М’язи, кістки, жирова маса по-різному сприймають цей сигнал. Під час його дії сенсори BIA зчитують опір різних тканин і таким чином визначають їхній відсоток у тілі. Саме тому на смарт-ваги важливо вставати босими ногами. Тільки так датчики можуть коректно зчитати дані про білковий, ліпідний та водний баланс.

У Yunmai Smart Scale 3, на відміну від більшості моделей такого типу, не 4, а 8 прихованих датчиків, які зчитують 13 показників стану організму. Така система дозволяє проводити вимірювання з максимальною точністю. До того ж, тут 4 великі електроди діаметром 55 мм, що теж сприяє кращому результату. За рахунок цього можна не просто контролювати масу, а розуміти, що саме змінюється — відсоток м’язів, жиру чи води.

Налаштування та режими

По-перше, розумні ваги Юнмай зважують у 3-х режимах:

  • Утримання дитини.
  • Зважування домашніх тварин.
  • Визначення маси невеликих предметів.

По-друге, тут реалізовано 16 профілів, тобто одних вагів на родину точно вистачить. Це зручно: у кожного свої показники і свій план щодо здоров’я.

Діагностичні функції

Основне завдання смарт-вагів — зважувати. При цьому вони мають багато додаткових функцій з вимірювання:

  • Індекс маси тіла (ІМТ).
  • Частка кісток.
  • М’язова маса.
  • Вміст жиру.
  • Рівень вісцерального (внутрішнього) жиру.
  • Базальний рівень метаболізму (BMR) — мінімальна кількість енергії, що витрачається організмом людини для підтримки життєдіяльності в спокійному стані.
  • Біологічний вік.
  • Кількість рідини.

Управління

На сенсорному LED-екрані розташувалася сенсорні кнопки живлення, скидання та налаштування режимів. Тут також можна подивитися інформацію про ліпідно-білково-рідинний баланс.

Передбачене також віддалене керування. Для цього достатньо встановити фірмовий застосунок для смартфона на Android або iOS. У ньому зручно дивитись та аналізувати дані про стан тіла, створювати та коригувати свій план схуднення або набору маси тощо. Інтерфейс дуже простий та зрозумілий. Важливо, що дані зберігаються навіть в автономному режимі, тобто можна подивитись свої показники в телефоні, навіть не вмикаючи девайс. 

Автономність і зарядка

Попри компактність корпусу, одного заряду вистачає на 75 днів роботи. Така автономність забезпечується не тільки за рахунок потужної батареї, а й завдяки функції автоматичного відключення. Коли девайс не використовується, він вимикається самостійно. 

Заряджається він дуже просто — за рахунок універсального порту Type-C. Повна зарядка відбувається за 3 години.

Кому підійдуть?

Для занять спортом 

Оскільки Юнмай здатні вираховувати м’язову та жирову тканини, вони допоможе як «підсушитись», так і накачати м’язи. Це дуже інформативний та зручний інструмент: дивишся на екран — й одразу бачиш, є прогрес чи ні.

Для підтримки режиму харчування та водного балансу

Чи то дієта, чи просто збалансований раціон потребують постійної уваги. Важливо, щоб організм отримував з їжі все необхідне для розвитку, без дефіцитів чи надлишків. Про адекватну кількість води також варто пам’ятати. Смарт-ваги Юнмай вчасно повідомлять про порушення водного балансу або інші зміни в тілі.

Для вагітних жінок

Майбутнім матерям девайс допоможе відстежувати не лише зміни у масі тіла, а й відсоток кісткової маси. Це дуже важливо, адже під час вагітності опорно-руховий апарат піддається величезним навантаженням, а кістки стають крихкими.

Для схуднення та набору маси

З цим дивайсом легше худнути, утримувати чи набирати вагу. Тут можна відстежувати результати активності та харчування. Та й загалом набагато зручніше підтримувати активний та здоровий спосіб життя.

Як правильно використовувати Yunmai Smart Scale 3?

Щоб вимірювання були макимально точними, зважайте на такі рекомендації виробника:

  • Зважуйтесь в один і той самий час доби, бажано робити це зранку.
  • Проводьте вимірювання натщесерце та до заняття спортом.
  • Встановлюйте пристрий тільки на рівні горизонтальні поверхні.
  • Ставайте на платформу босоніж, адже так сенсори можуть коректно виміряти ваші показники.
  • Вагітним жінкам перед використанням рекомендується проконсультуватись із лікарем.
  • Девайсом не варто користуватись за наявності кардіостимулятора або інших електронних пристроїв.

Дотримуйтесь цих порад, щоб отримати максимум користі та підтримати своє тіло у здоровому стані. А головне — дбайте про себе із задоволенням.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Як вибрати кавоварку? Зʼясовуємо на прикладі кавоварки Cecotec

☕️🏡 Хочеться смачної кави вдома? Вам потрібна кавоварка! Дізнайтесь, як вибрати...

Як почистити клавіатуру ноутбука і не зіпсувати її?...

💻🧹 Дізнайтесь, як почистити клавіатуру ноутбука від пилу та бруду різними...

Газонокосарка-робот Dreame A1: зручне рішення для догляду за...

🏡 Як косити газон швидко та правильно? Газонокосарка-робот Dreame A1 —...

Масаж і тепло 2 в 1! Огляд на...

💆‍♂️ Зустрічайте неймовірну новинку для вібраційного та теплового масажу! Читайте огляд...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.