back to top

Знижки до Дня родини

Вже цієї суботи, 8 липня, Україна відзначає День родини. Світле, тепле свято що об’єднує близьких та рідних людей. Звісно, велика сім’я WO.ua не може пропустити такий день. Тож ми підготували для вас цікаві знижки на різноманітну техніку, аби ви встигли зробити приємність близьким.

Деталі акції

Замовити гаджети та аксесуари можна на сайті wo.ua та отримати знижку до -45% на вибрані товари. Чудова нагода купити побутову техніку зі знижкою, про яку давно мріялось.

Акція триває до 31.07.2023 включно, тож встигайте вибрати все необхідне!

Наш топ-5 знижок

Фен для волосся Jimmy F6

Легкий та багатофункціональний, він давно зайняв місце у нашому серденьку. І не дивно. Потужність у 1800 Вт, 3 насадки та надсучасна технологія іонізації. А ще він ну дуууже красивий) Купити фен Jimmy F6 дешевше можна у синьому, зеленому чи червоному кольорі.

Холодильник Beko RCNA366K30W

Купити холодильник зі знижкою можна вже зараз. Наш фаворит — це Beko RCNA366K30W. 2-камерний девайс висотою 185 см та об’ємом 324 л вмістить продукти на всю родину. До того ж у нього високий клас енергоспоживання А++.

Розумний спортивний годинник Garmin Forerunner 255 Music Black

Практичний, стильний, а тепер й ще доступніший смарт-годинник Garmin Forerunner 255 Music Black можна придбати за дуже вигідною ціною. Легенький, захищений від вологи та оснащений всіма спортивними та смарт-функціями, він стане у нагоді тим, хто веде активний спосіб життя та завжди тримає руку на пульсі.

Xiaomi Deerma Humidifier

Якщо ви мріяли про якісний зволожувач повітря, зараз саме час купити Xiaomi Deerma Humidifier DEM-ST636. Компактний пристрій з резервуаром 4500 мл зволожить приміщення площею до 30 кв.м та навіть у спеку подбає про комфортний мікроклімат.

Розумна зубна електрощітка Oclean X Pro Digital Electric Toothbrush

Ця смарт-щітка вражає своїми можливостями, тож ми не могли не внести її до топу. Електрична зубна щітка Oclean X Pro Digital Electric Toothbrush оснащена суперефективним двигуном Maglev, двома фірмовими насадками та має купу цікавих налаштувань. Чудове придбання для всієї родини!

Вибирайте ці та інші корисні девайси та пам’ятайте: ви даруєте близьким не просто якісну техніку, а турботу та комфорт на кожен день. Теплого Дня Родини. Ваш wo.ua.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Deerma VX96W: найкращий бездротовий мийник підлоги за свої...

💧 Як помити підлогу швидко та просто? Спробуйте бездротовий мийник підлоги...

Dreame Bot L10s Plus. Робот-пилосос, який справді миє...

🤖 Dreame Bot L10s Plus — робот-пилосос для ідеальної чистоти вдома!...

Бездротовий пилосос Jimmy JV71! Ретельне прибирання без зусиль

🌪️ Jimmy JV71 — недорогий бездротовий пилосос для сухого прибирання! Він...

Як вибрати кавоварку? Зʼясовуємо на прикладі кавоварки Cecotec

☕️🏡 Хочеться смачної кави вдома? Вам потрібна кавоварка! Дізнайтесь, як вибрати...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.