back to top

Якісне вологе прибирання. Огляд на миючий пилосос Dreame H12S

🧼✨ Набридло мити підлогу вручну? Спробуйте миючий пилосос Dreame H12S — це потужність і зручність в кожному русі. Читайте огляд, щоб дізнайтися більше! 🚀🏠

Як ви ставитесь до миття підлоги? Не найлегша частина прибирання, правда? Втім, для того, щоб полегшити цей процес, є миючі пилососи із функцією самоочищення. Ми вже розглядали деякі з них, зокрема Dreame H13 PRO, Dreame H12 та Jimmy HW9. А сьогодні поговоримо про новий Dreame H12S, ще одну цікаву модель для прибирання твердих підлог. Він автоматично розпізнає забруднення, очищує насадки та добре прибирає вздовж стін. Деталі — у цьому огляді.

Dreame H12S

Зміст

  1. Комплектація та ціна Dreame H12S
  2. Дизайн та особливості Dreame H12S
  • Миючий пилосос
  • Док-станція Dreame H12S
  1. Технічні характеристики Dreame H12S
  • Загальні параметри
  • Автономність і живлення Dreame H12S
  1. Як Dreame H12S прибирає?
  • Куди що заливати? Про резервуари Dreame H12S
  • Як прибирати? Про режими Dreame H12S
  • Як управляти? Про дисплей Dreame H12S
  • Як ретельно миє? Про насадку Dreame H12S
  • Як довго прибирає? Про автономність Dreame H12S
  1. Підсумки 

Комплектація та ціна Dreame H12S

Dreame H12S

Пилосос постачається у міцній картонній коробці, як і в інших схожих моделей. На ній знаходимо фото девайса та основну інформацію про товар. Всередині ретельно запаковані всі елементи:

  • Миючий пилосос з роликовою насадкою.
  • Запасна роликова насадка.
  • HEPA-фільтр
  • Зарядно-очисна база.
  • 2 тримача аксесуарів.
  • Щітка для чищення пилососа.
  • Пляшка з мийним засобом.
  • Кабель живлення.
  • Інструкція з використання.

Вартість Dreame H12S складає 18 999 грн. Втім, якщо ви плануєте оформити передзамовлення, він обійдеться вам дещо дешевше: 16 999 грн.

Дизайн та особливості Dreame H12S

Dreame H12S

Миючий пилосос

Конструктивно та естетично Dreame Wet&Dry Vacuum Cleaner H12S дужий на своїх «родичів». Власне, одразу видно, що це одна лінійка пилососів: стиль  H12, H12 Core та H12 Dual зчитується моментально. Це той самий матовий чорний пластик, таке саме розташування баків для води та світлодіодного екрану.

А тепер про все детальніше:

  1. 2 окремих баки для води розташовано на трубі H12S: спреду знаходиться резервуар на 700 мл для брудної води, ззаду — бак на 900 мл для чистої.
  2. Над ними кріпиться робоча частина з круглим LED-дисплеєм та зручною трикутною ручкою. Дисплей показує все необхідне під час прибирання — режим роботи,  наскільки брудна підлога, рівень заряду та підказки про обслуговування.
  3. У нижній частині передбачені колеса, щоб зручно рухати девайс, не піднімаючи його.
  4. І вишенька на цьому торті — роликова насадка без бортика з однієї сторони. Ролик мікрофібровий і мʼякий, адже наш пилосос заточений саме під тверду підлогу. У комплекті їх два, до речі.

Під час прибирання бруд з підлоги всмоктується безпосередньо у бак для брудної води. Є ще HEPA-фільтр, який сховався у робочому блоці. Він вловлює дрібний пил, який не затримався у воді. 

Док-станція Dreame H12S

І вона у цієї моделі не надто відрізняється від усієї лінійки. По-перше, на ній вертикально зберігається та заряджається сам Dreame H12S. По-друге, до станції кріпляться два тримачі, у яких зручно зберігати насадки, щітку для чищення, мийний засіб тощо. По-третє, тут же відбувається очищення та сушіння насадки. Для цього треба встановити пилосос на базу та натиснути кнопку: він починає подавати чисту воду на ролик, а брудну одразу всмоктує у відповідний бак. А після цього починається обдув гарячим повітрям, щоб на насадці не з’явилися неприємний запах чи пліснява.

Технічні характеристики Dreame H12S

Dreame H12S

Загальні параметри

Тип пилососаВертикальний миючий
Рекомендована площа прибирання200 кв.м
Види прибиранняВологе
Сухе
Збір рідин
Знімний ручний пилосос
Сила всмоктування16 000 Па
Регулювання сили всмоктуванняАвтоматичне
Розумний датчик забрудненостіЄ
Режими прибиранняАвтоматичний
Турбо
Всмоктування рідин
Прибирання килимівНі
Тип основної щіткиРолик
Наявність бортів у щіткиЗ одного боку
LED-підсвічування щіткиНі
Об’єм резервуара для чистої води900 мл
Об’єм резервуара для брудної води700 мл
Способи самоочищенняМиття роликової насадки
УправлінняКнопки
LED-дисплейТак
ІндикаціяРежим прибирання
Рівень забрудненості
Залишок заряду
Сповіщення про помилки
Сповіщення про технічне обслуговування
Рівень шуму 76 дБ
Розмір у стандартній збірці (робочий блок, труба, основна насадка)110 х 29 х 23 см
Вага4.8 кг

Автономність і живлення Dreame H12S

Місткість акумулятора4 000 мАг
Особливості акумулятора6*4,000 mAh, 86,4WH
Час роботи на одному зарядіДо 35 хвилин
Час повного заряджання5 годин
Потужність споживання300 Вт

Як Dreame H12S прибирає?

Dreame H12S

Отже, нагадаю про всяк випадок, Dreame H12S не прибирає килими. Цей пилосос із самоочищенням призначений виключно для твердих поверхонь, таких як плитка, ламінат, лінолеум, паркет, навіть камінь. Прибирання відбувається таким чином.

Куди що заливати? Про резервуари Dreame H12S

Брудна вода всмоктується в резервуар для води на 700 мл спереду. У ньому знаходиться поплавок, який змушує H12S припинити прибирання, як тільки резервуар наповниться водою. У верхній частині знаходиться HEPA-фільтр, який запобігає потраплянню дрібних частинок назад у повітря.

Кришка з контейнера для брудної води знімається, тому її легко вилити. І отут увага: всередині немає фільтра для великого бруду. Тобто якщо ваш домашній улюбленець линяє або діти розсипали гречку на підлогу, вилити відпрацьовану воду краще в унітаз, а в жодному випадку не в раковину. Бо навіть раковина з обмежувачем не впорається із таким великим навантаженням. 

Щодо мийного засобу, то його треба додавати у резервуар для чистої води обʼємом 900 мл. Було б зручніше, якби це був окремий резервуар, але маємо, що маємо.

Як прибирати? Про режими Dreame H12S

Використовувати Dreame H12S дуже просто. Просто витягніть його з док-станції та натисніть кнопку увімкнення. Він запускається в автоматичному режимі, а ролик починає обертатися лише тоді, коли ви відтягуєте ручку назад. Це автоматичний режим прибирання.

Існує також два інших режими. Перший — це режим тільки для сухого прибирання, який можна використовувати, коли ви щось розлили і хочете зібрати. Другий — режим турбо. коли ролик обертається більш активно.

Як управляти? Про дисплей Dreame H12S

Екран Dreame H12S оточений зеленим світлодіодним кільцем. Воно стає жовтогарячим, коли датчик розпізнавання забруднень «бачить» легке сміття. І червоним, якщо він виявляє сильне забруднення. Тоді пилосос сам відрегулює швидкість двигуна..

На дисплеї також видно рівень заряду акумулятора у відсотках. Це дуже зручно, оскільки можна приблизно бачити, скільки часу залишилося прибирати.

Як ретельно миє? Про насадку Dreame H12S

Очищує цей пилосос досить якісно. І річ не лише у насадці. По-перше, Деякі складні плями потребують трохи більше зусиль легко переміщати. Його можна нахилити для миття під меблями, а великі колеса дозволяють легко переміщати пилосос навколо меблів.

Щодо насадки-ролика, то відсутність бортика з одного боку — то справжній скарб. Звісно, це не повністю безбортова щітка, як в H13 PRO, втім, і коштує ця модель дешевше. Тільки будьте готові, що «безбортова» — це умовна характеристика насадки. Насправді якщо притиснути її впритул до стіни, зазор у 6 мм між ними буде. Але це вже такі дрібниці у порівнянні зі звичайними пилососами.

Загальна якість миття досить хороша. Просто освіжити підлогу можна з одного проходу. Деякі складні плями потребують трохи більше зусиль, втім, і вони відтираються, якщо зробити більше рухів.

Як довго прибирає? Про автономність Dreame H12S

У звичайному режимі Dreame H12S працює до 35 хвилин. У труборежимі дешо менше: приблизно 10 хвилин. Цього достатньо, щоб прибрати більшість стандартних осель на 2-3 кімнати. Для великого ж будинку чи квартири знадобиться від двох до трьох зарядок, що займає три години.

Підсумки

Потужний і простий у використанні, Dreame H12S добре прибирає на твердих поверхнях. Це може бути паркет, ламінат, плитка тощо. Завдяки частково безбортовій насадці, він добре вичищає бруд під стінами, майже не залишаючи неприбраної смужки. Потужність пилосос регулює автоматично, підлаштовуючись під тип забруднень. При цьому за потреби ви можете використати турборежим або режим збору рідин.

Звісно, найбільша перевага цієї моделі — очищення насадки на док-станції. І не тільки очищення, а й сушіння. Так ролик довше зберігається в ідеальному стані, без запахів та плісняви.

Кому підійде цей миючий пилосос? По-перше, тим, у кого мало килимів і багато відкритої поверхні. По-друге, тим, хто звик часто робити вологе прибирання. По-третє, тим, хто не хоче сильно заморочуватись із пранням насадок.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

Залишити відгук

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Як вибрати робот-пилосос 2024: 10 найкращих моделей

🏠 Зекономте час і зробіть дім чистішим легко та швидко ✨...

Електрощітка Oclean X Lite: огляд моделей

🪥 Дізнайтесь, яка електрощітка Oclean X Lite підійде саме вам! Все...

Матриця телевізора та як вибрати телевізор за типом...

📺 Насолоджуйтесь яскравим та чітким зображенням на екрані! Дізнайтеся, що таке...

Як вибрати компʼютер для роботи: практичні рекомендації

👨‍💻 ПК, ноутбук чи системний блок? Дізнайтеся практичні рекомендації, як вибрати...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів.

Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів.

Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.

За унікальним промокодом BLOG - ви можете купити товари зі знижкою до 40%. Використати промокод можна під час оформлення замовлення на сайті wo.ua.