back to top

Як швидко помити підлогу? Топ-3 миючі пилососи Jimmy

🚀 Хочеться чистоти і щоб без зайвих зусиль? Читайте статтю та вибирайте миючі пилососи Jimmy! 🧼✨Із ними ви наведете лад швидко та легко! 🏠 🌟

Для чистої підлоги вдома необовʼязково витрачати багато часу зі шваброю. Сучасні пилососи-мийники швидше та ефективніше виконують це завдання. Вони можуть або мити, або мити та пилососити одночасно. У цій статті ми розглянемо, як вибрати вертикальний миючий пилосос на прикладі моделей популярного бренду Jimmy, а також порівняємо 3 найпопулярніших миючі пилососи Jimmy. Можливо, саме одна з цих моделей достойна зайняти місце у вашій оселі.

Миючі пилососи Jimmy

Зміст

  1. Скільки можуть коштувати миючі пилососи?
  2. Як вибрати миючі пилососи? Корисні поради
  • 1. Тип прибирання
  • 2. Конструкція
    • Знімний ручний пилосос
    • Складана трубка
    • Розташування та обʼєм баків
    • Кількість та тип насадок
  • 3. Спосіб подачі води
  • 4. Сила всмоктування
  • 5. Система фільтрації та типи фільтрів
  • 6. Час автономної роботи та заряджання
  • 7. Функція прання та сушіння насадок
  1. Топ-3 миючі пилососи Jimmy
  1. Підсумки

Скільки можуть коштувати миючі пилососи?*

На ринку дуже багато мийників підлоги з різними додатковими функціями та різною комплектацією. Відповідно, ціна пилососа теж може дуже відрізнятися. Для розуміння загальної картинки спробуємо порівняти вартість та особливості найкращих моделей.

Jimmy HW9Jimmy HW9 PROJimmy HW10 PROJimmy PW11 PRO MAX
9 499 грн9 999 грн15 999 грн16 999 грн(за передзамовленням)
Вологе та сухе прибирання твердої підлогиВологе та сухе прибирання твердої підлогиВологе та сухе прибирання твердої підлогиВологе та сухе прибирання твердої підлоги
Збір рідинЗбір рідинЗбір рідинЗбір рідин
Щітка для килимів у комплектіЩітка для килимів у комплектіЩітка для килимів у комплекті
Знімний ручний пилосос Знімний ручний пилосос
Безбортова щіткаЧастково безбортова щітка
Миття та сушіння насадокМиття та сушіння насадокМиття та сушіння насадокМиття та сушіння насадок

* Ціни вказані зі знижками та дійсні на момент публікації статті

Як вибрати вертикальні миючі пилососи? Корисні поради

Миючі пилососи Jimmy

Сучасні миючі пилососи поєднують зручність та потужність прибирання. Ще кілька років тому кращими вважалися дротові моделі, а сьогодні акумуляторні пилососи вже не поступаються їм за можливостями. Тож найчастіше найкращі мийні пилотяги — це саме бездротові моделі: маневрові та практичні. Саме про особливості їх вибору і поговоримо.

1. Тип прибирання

Всі вертикальні миючі пилососи можна розділити на дві групи:

  1. Ті, які тільки миють підлогу. Вони підійдуть тим, в кого вже є звичайний пилосос для сухого прибирання.
  2. 2 в 1, які роблять і сухе, і вологе прибирання. Тут є важливий нюанс. Одні моделі можуть пилососити окремо, інші — тільки одночасно з миттям. Це дуже важливо, якщо ви хочете мати можливість пилососити у сухому режимі.

2. Конструкція

Знімний ручний пилосос

У дизайні вертикального пилотяга велике значення має наявність знімного ручного пилососа. Він одразу перетворює 2 в 1 на 3 в 1, адже дозволяє прибирати не лише підлогу, а й меблі, шафи, важкодоступні місця і салон машини.

Складана трубка

Ще одне зручне рішення — складана центральна трубка. Вона хоч і рідко, але зустрічається у мийників. Це дозволяє помити підлогу під диванами, столами та кріслами, не згинаючись.

Розташування та обʼєм баків

Ці деталі теж неабияк впливають на зручність прибирання: пилозбірник, розміщення резервуарів для чистої та відпрацьованої води, їхній обʼєм. У дешевих пилососах мийний модуль невеликий — до 300 мл — і кріпиться поруч з насадкою. Такий бак доводиться часто заповнювати. Зате, коли він не потрібний, його можна просто зняти. А окремого бака для відпрацьованої води у таких конструкціях взагалі зазвичай немає.

У найкращих моделях бак для чистої води більший і кріпиться до центральної трубки. Як і резервуар для відпрацьованої води. У цьому випадку звертайте увагу, де саме вони знаходяться: вище чи нижче. Моделі з нижнім розміщенням зручніші, адже зміщений донизу центр ваги знижує навантаження на руки під час прибирання.

Кількість та тип насадок

Ви можете вибрати модель з однією лише мийною насадкою, якщо плануєте просто мити ним підлогу. Або ж — купити миючий пилосос з розширеною комплектацією, яка включатиме і насадку для килима, і моторизовану щітку для меблів, і різноманітні насадки для важкодоступних місць. Все залежить від вашої оселі та зівичок у прибиранні.

3. Спосіб подачі води

Вода може розбризкуватися прямо на підлогу, а може подаватися на насадку. І тут теж враховуйте важливий нюанс: є моделі, в яких можна регулювати інтенсивність подачі води, і такі, де вона не регулюється. Так що для ретельного миття краще подумати про модель з регулюванням.

4. Сила всмоктування

Чим вона більша, тим швидше та ефективніше ви прибиратимете. Для миття підлоги бажано вибирати пилотяги з показником близько 15 000 Па і вище. У таких моделей з високою силою всмоктування часто буває функція збору рідин, яка є додатковою перевагою. Та будьте готові до того, що вони і важитимуть більше через потужний двигун.

5. Система фільтрації та типи фільтрів

У сучасних вертикальних моделях використовується циклонна система фільтрації. Це може бути один циклон, 2 і навіть три. А основні типи фільтрів, які використовуються — це мікрофільтр та HEPA-фільтр. Періодично їх треба замінювати, тож звертайте увагу на можливість вільно докупити фільтри та інші комплектувальні компоненти. Миючі пилососи Jimmy у цьому плані мають велику перевагу — деталі від офіційного представника та відповідне сервісне обслуговування.

6. Час автономної роботи та заряджання

Якщо вам потрібний дротовий пилосос, питання автономності не виникає (у цьому випадку нас турбує лише довжина кабелю). А от для акумуляторного пилососа дуже важлива місткість. Миття підлоги витрачає заряд швидше за сухе прибирання, тож бажано вибирати якомога більшу батарею. Особливо, якщо вам треба прибрати велику квартиру, будинок чи офісне приміщення. Але памʼятайте, що великий акумулятор, як і потужний двигун, збільшує вагу, тож найкраще рішення — знайти золоту середину між зручністю та автономністю.

7. Функція прання та сушіння насадок

Звісно, ця функція не врятує повністю на від необхідності прати насадки вручну. Втім, з нею ви зможете робити це не так часто. Тому у сьогоднішній підбірці саме такі моделі. У них простим натисканням кнопки ви можете запустити процес миття насадки, а потім ще й висушити її під потоком повітря. В результаті насадки завжди чисті, а у бактерій та неприємних запахів немає шансів.

Топ-3 миючі пилососи Jimmy

1. Jimmy HW9 та HW9 PRO: недорогі миючі пилососи Jimmy

Миючі пилососи Jimmy

Ми обʼєднали ці моделі, адже це дві версії одного девайса. Просто дешевий пилосос Jimmy HW9 комплектується тільки основною насадкою-роликом, а Jimmy HW9 PRO — ще й додатковою щіткою для килимів. Іншими словами, HW9 прибирає тільки тверду підлогу, а PRO — і килими теж. До того ж у версії PRO є розумний датчик забрудненості та голосові звіти. При цьому відмінність у ціні незначна, а інші технічні характеристики однакові:

  • Пилососи дозволяють зробити сухе та вологе прибирання, а також збирають рідини. 
  • Сила всмоктування 15 000 Па.
  • Циклонна система фільтрації.
  • Окремий пилозбірник для сухого сміття і окремий бак для відпрацьованої води на 400 мл.
  • Резервуар для води з антибактеріальним срібним покриттям.
  • Класична мийна насадка-ролик з бортиками. Підсвічування не передбачене.
  • Вода подається на підлогу перед насадкою.
  • Ці миючі пилососи Jimmy автоматично миють та сушать насадки на док-станції.
  • До 30 хвилин автономної роботи з акумулятором місткістю 3 000 мАг. Великий плюс — акумулятор змінний, тож після зносу ви зможете його замінити та продовжити користуватися девайсом.
  • LED-дисплей.

З мінусів можна виділити хіба що відсутність знімного ручного пилососа, додаткових насадок та підсвічування щітки. А загалом це чудові базові моделі для миття підлоги не за всі гроші світу, ще й з самоочищенням.

2. Jimmy HW10 PRO з ручним пилососом та безбортовою насадкою

Миючі пилососи Jimmy

А от Jimmy HW10 PRO якраз отримав все те, чого не вистачає серії HW9. Він призначений і для сухого прибирання, і для миття, і для чищення салону машини, меблів тощо. Основні особливості цієї моделі такі:

  • Знімний ручний пилосос.
  • Розширена комплектація — насадки для калимів, меблів, оббивки, щілин.
  • Безбортова основна насадка-ролик, що дозволяє ретельно очистити підлогу під стінами.
  • LED-підсвічування насадки.
  • Автоматичне очищення та сушіння насадок на док-станції.
  • Висока сила всмоктування у 18 000 Па.
  • Датчик забруднень та функція автоматичного підлаштування потужності.
  • Резервуар для відпрацьованої води на 400 мл та пилозбірник 400 мл.
  • До 80 хвилин роботи у режимі ЕКО та до 40 хвилин — у стандартному режимі прибирання підлоги.
  • 3D OLCD дисплей.
  • Голосові звіти.

HW10 PRO — це справжній багатофункціональний пилосос на всі випадки життя. Він підійде тим, хто хоче придбати один девайс і прибирати ним підлогу, килими та у машині. А завдяки набору насадок для меблів та щілин це ще й чудове рішення для власників домашніх тварин. І ви можете самостійно у цьому переконатися, взявши цю модель на тест-драйв від WO.UA до себе додому.

3. Jimmy PW11 PRO MAX: дві мийні насадки у комплекті

Миючі пилососи Jimmy

Jimmy PW11 PRO MAX — це найпотужніший мийник підлоги у цій підбірці. Він прибирає не однією, а одночасно двома насадками, робить сухе прибирання та збирає рідини. Ось його особливості:

  • Ролики обертаються у різні боки та відтирають навіть засохлі плями. З одного боку цих роликів бортик зменшено до мінімуму для кращого прибирання під стінами та у кутах.
  • Знімний ручний пилосос.
  • Окрема насадка для килимів у комплекті, а також моторизована насадка для меблів, щітка 2 в 1 та щілинна насадка.
  • Сила всмоктування 21 000 Па.
  • Розумний датчик забрудненості.
  • Резервуар для відпрацьованої води обʼємом 450 мл та пилозбірник на 300 мл.
  • До 80 хвилин автономної роботи у сухому режимі та до 40 хвилин миття з акумулятором 4 000 мАг.
  • LED-дисплей.
  • Автоматичне прання та сушіння валиків.
  • Голосові звіти.

Ця модель ідеально підійде власникам великих приміщень, як з твердим покриттям, так і зі змішаним, включаючи килими. Вона також зручна для прибирання приміщень, які активно використовуються і потребують постійного ретельного прибирання — крамниць, офісів тощо. PW11 PRO MAX зʼявиться на WO.UA у кінці липня, але на нього вже можна оформити передзамовлення. Якщо ви шукаєте потужний миючий пилосос для ретельного прибирання, це хороший шанс отримати велику знижку.

Підсумки

Миючі пилососи Jimmy

Правильно підібраний пилосос для миття підлоги — простий спосіб полегшити собі прибирання. З ним набагато простіше і швидше очистити будь-яку поверхню, ніж вручну. Серед усього різноманіття моделей можна підібрати як простий недорогий мийник підлоги, так і багатофункціональний, який дозволить не лише помити ламінат чи плитку, а й пропилососити килими, салон машини та всі куточки оселі. Одні з найпопулярніших девайсів для цього — миючі пилососи Jimmy. Прості в управлінні та обслуговуванні, потужні, з різноманітною комплектацією та зручним дизайном, ці пристрої продумані до дрібниць. Тож якщо ви у пошуку практичного пилотяга, встигніть скористатися літніми знижками та не забувайте використати промокод blog для ще вдалішої покупки. 

Залишити відгук

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Більше на цю тему

Годинники Garmin

Годинники Garmin для спортсменів: як вибрати найкращу модель

⌚️ Годинники Garmin просто створені для спортсменів! Вони відстежують активність, пульс, сон та інші дані. Дізнайтесь, як вибрати модель...

Роботи-пилососи Dreame

Роботи-пилососи Dreame з функцією автоочищення контейнера

🤖🧹 Менше пилу! Роботи-пилососи Dreame з функцією автоматичного очищення пилозбірника витрушують його без участі людини. Дізнайтесь у статті, як...

Deerma

Техніка Deerma для чистоти вдома: топ-7 бюджетних товарів

Прибирання не повинно бути складним і дорогим! 🌟 Дізнайтеся, як бюджетні пристрої Deerma допоможуть підтримувати чистоту швидко та ефективно...

смарт-ваги Yunmai

Кращі смарт-ваги Yunmai для моніторингу здоров’я та фітнесу

Шукаєте ідеальні ваги для фітнесу? 💪 Смарт-ваги Yunmai допоможуть вам не тільки відстежувати вагу, але й аналізувати ключові показники...

Роботи-пилососи

Dreame проти Cecotec: порівнюємо флагманські роботи-пилососи

🤖🧹 Які роботи-пилососи прибирають краще: Dreame чи Cecotec? 🤔 В яких моделей більше функцій і вигідніша ціна? Дізнайтесь у...