back to top

Як почистити мʼякі меблі вдома? Огляд на миючий пилосос для килимів та тканин Deerma DEM-BY200

🛋️🌀 Deerma DEM-BY200 — найкращий пилосос для меблів, килимів та тканин 👌 Дізнайтесь в огляді про його характеристики та як він видаляє забруднення на текстилі

Щоб підтримувати мʼякі меблі та килими у порядку, необовʼязково щоразу викликати клінінгову службу. Набагато вигідніше мати спеціальний миючий пилосос для килимів та тканин. Він впорається і з розлитим на диван вином, і зі звичайним сухим прибиранням. Розповідаємо про цей зручний девайс в огляді на Deerma DEM-BY200. Це одна з найпопулярніших моделей такого типу, яка допоможе підтримувати оселю у порядку.

Deerma DEM-BY200

Зміст

  1. Скільки коштує Deerma DEM-BY200?
  2. Що входить у комплект Deerma DEM-BY200?
  3. Дизайн Deerma DEM-BY200
  • Конструкція
  • Елементи управління Deerma DEM-BY200
  • Зовнішній вигляд та матеріали корпусу
  1. Технічні характеристики Deerma DEM-BY200
  2. Використання Deerma DEM-BY200
  • Як почистити меблі вдома
    • Крок 1. Підготовка до роботи
    • Крок 2. Вмикаємо Deerma DEM-BY200
    • Крок 3. Чистимо оббивку дивана
    • Крок 4. Змінюємо режими для найкращого результату
  • Враження від результату прибирання меблів
  • Чистимо килим із Deerma DEM-BY200
  • Додаткові функції Deerma DEM-BY200
  1. Висновки. Deerma DEM-BY200 — багатофункціональний миючий пилосос

Скільки коштує Deerma DEM-BY200?

Зазвичай ця модель продається за 180$. Але на момент огляду діє знижка, тож ціна Deerma DEM-BY200 складає ~154$ 

Що входить у комплект Deerma DEM-BY200?

Deerma DEM-BY200

Девайс постачається запакованим у картонну коробку із великим набором аксесуарів. У комплект входять:

  • Миючий пилосос.
  • Контейнер для чистої води.
  • Контейнер для відпрацьованої води.
  • Основна універсальна насадка.
  • Комбінована насадка.
  • Насадка для взуття.
  • Скребок для вікон.
  • Широка насадка.
  • Посібник користувача.

Дизайн Deerma DEM-BY200

Deerma DEM-BY200

У пилососа компактний круглий корпус діаметром лише 30 см. Висота трохи більша — 38 см. Хоча з усіма аксесуарами він важить 8 кг, пересувати його доволі легко. Просто на дні є шасі з колесами, які повертаються на 360 градусів.

Конструкція

У круглу основу на колесах вставляються два напівкруглі баки: менший — для відпрацьованої води, більший — для чистої. Посередині над баками розташувалася приборна панель з кнопками, а над нею — велика зручна ручка для перенесення.

Внизу корпуса кріпиться гнучкий шланг, а до шлангу підʼєднуються насадки. Для зберігання шланга з насадками у Deerma DEM-BY200 передбачено кріплення, яке встановлюється прямо на корпус. 

Збоку від шланга бачимо розʼєм живлення, а прямо під ним — кнопку автозмотування шнура. Плюс за це рішення, адже шнур тут достатньо довгий: 5 м.

Елементи управління Deerma DEM-BY200

Керування тут повністю механічне. Сенсорного екрану чи підсвічування у Deerma DEM-BY200 не передбачено. На панелі управління розташувалися 3 круглі кнопки:

  1. Посередині — ввімкнення/вимкнення живлення.
  2. Зліва — кнопка збільшення потужності.
  3. Справа — перемикання нормальної та гарячої води.

Зовнішній вигляд та матеріали корпусу

Сам корпус та основну насадку пилососа виготовлено з пластику синього кольору. Нижня частина з колесами та панель управління з ручкою — чорні, теж пластикові, а шланг та деякі дрібні елементи — сріблясто-сірі. І лише кріплення баків для води виділяється яскравим червоним акцентом, бо самі баки прозорі.

Якість збірки Deerma DEM-BY200, як на мене, задовільна. Пластик міцний, матовий, не ковзає у руках. До того ж корпус зроблено так, що вся електроніка захищена від потрапляння вологи. Зʼєднання деталей та кріплення теж досить надійні, насадки знімаються та встановлюються легко.

Deerma DEM-BY200

Технічні характеристики Deerma DEM-BY200

Тип девайсаМиючий пилосос
Тип прибиранняВологе
Збір рідин
Прибирання килимівТак
Очищення паромНі
Живлення Від мережі
Споживча потужність850 Вт
Довжина шнура 5 м
Автозмотування шнураТак
Потужність всмоктування400 Вт
Обʼєм пилозбірника1.6 л
Обʼєм резервуара для чистої води1 600 мл
Обʼєм резервуара для відпрацьованої води1 400 мл
Кількість насадок5
Управління Кнопки
LED-підсвічуванняНі
Захист від вологиIPX4
Розміри38 х 30 х 30 см
Вага з усіма аксесуарами8 кг

Використання Deerma DEM-BY200

Цей пилосос для диванів та інших меблів прийшов на огляд саме вчасно, адже мені саме було потрібно почистити диван від слідів собачих лап. Вичистити плями зі світлої оббивки вручну мені не вдалося, а викликати клінінг заради пари маленьких плямок теж не дуже хочеться. Ну що ж, подивимось, як Deerma DEM-BY200 впорається із моїм завданням.

Deerma DEM-BY200

Як почистити меблі із Deerma DEM-BY200

Крок 1. Підготовка до роботи

Спочатку читаємо інструкцію з експлуатації та збираємо всі деталі відповідно до вказівок виробника. Особливу увагу приділяємо безпеці використання. 

Збірка зайняла у мене не більше 2-3 хвилин. Я вирішила використовувати звичайну основну насадку, щоб почистити заодно і крісло. Після цього заливаємо чисту воду у бак 1 600 мл — і можна починати прибирання.

Крок 2. Вмикаємо Deerma DEM-BY200

Щоб почати чистити, обережно натискаємо кнопку живлення. У цей момент індикатор починає світитися білим кольором. Це означає, що наш пилосос знаходиться в режимі за замовчуванням:

  • З насадки розпилюється гаряча вода.
  • А двигун працює на низькій швидкості.
Deerma DEM-BY200

Крок 3. Чистимо оббивку дивана

Якщо ви коли-небудь використовували пароочисник, то тут процес дуже схожий. Лише вода подається не у вигляді пари, а або кімнатної температури, або 50 градусів Цельсія. Тримаючи насадку однією рукою, розташовуємо її близько до поверхні горизонтально.

Щоб намочити поверхню, натискаємо кнопку подачі води. При цьому іншою рукою водимо насадкою вперед-назад, щоб очистити поверхню. Коли додаткова вода вже не потрібна, просто відпускаємо кнопку подачі води.

Крок 4. Змінюємо режими для найкращого результату

Варіантів налаштувань тут два — змінити потужність та змінити температуру води. І налаштовуються вони вручну кнопками. 

Якщо у вас несильне забруднення, можна використовувати воду нормальної температури. Для цього натискаємо кнопку перемикання нормальної та гарячої води. Коли індикатор загориться білим, натискаємо кнопку подачі води, щоб розпорошити воду нормальної температури. Якщо потрібна вода температури 50 градусів Цельсія, знов встановлюємо її кнопкою.

Щоб збільшити потужність всмоктування, натискаємо ліву кнопку MAX — вона загоряється червоним кольором. Максимальна потужність всмоктування Deerma DEM-BY200 — 400 Вт.

Враження від результату прибирання меблів

Оскільки сліди собачих лап на оббивці дивану були досить помітні, я використала саме гарячу воду і максимальну потужність, щоб все відмити. Довелося постійно натискати кнопку подачі води та витратити трохи часу на все це, але плями я відмила. До речі, якщо перелити воду, нічого страшного не станеться, цей миючий пилосос чудово збирає рідину.

А після цього ще почистила світле крісло, на цей раз у режимі мінімальної потужності та з водою кімнатної температури. Результат — крісло як нове, а ще — відчуття свіжості та чистоти.

Чистимо килим із Deerma DEM-BY200

У мене немає високих товстих килимів, тож я почистила килимок у передпокої. Втім, це не було простим завданням для Deerma DEM-BY200, адже саме там збирається найбільше бруду від взуття. Тому знову-таки я використовувала режим максимальної потужності та гарячу воду. 

У процесі було видно, наскільки брудна вода всмоктується у насадку. Але килимок став просто ідеально чистим. Тому навіть якщо килимів немає, цей пилотяг вартий уваги.

Після прибирання вода у резервуарі була дуже темна. Мені залишилося лише злити її та промити і резервуар, і насадку.

Додаткові функції Deerma DEM-BY200

Deerma DEM-BY200

Але це ще не все. Легким рухом руки Deerma DEM-BY200  перетворюється на пилосос для вікон або навіть взуття. Для цього тут є спеціальні насадки. Оскільки було холодно, я не змогла затестити його на вікнах, а от скло внутрішніх дверей він почистив чудово. І не довелося витрачати сили на натирання скла.

Висновки. Deerma DEM-BY200 — багатофункціональний миючий пилосос 

Хоч це і не максимально потужний пилосос, Deerma DEM-BY200 таки мене вразив. Найбільше мені сподобалось, що ним можна і зібрати рідину, і почистити оббивку, і навіть помити вікна чи взуття, не кажучи вже про салон машини.

Другий приємний момент — пилотяг досить маневровий. Звісно, з такими великими резервуарами для води він не може бути легким. Але колеса та довгий шнур роблять його досить зручним.І третє, попри свою вагу, це доволі компактний пилосос. Він підійде навіть для невеликої квартири. Тож якщо у вас є мʼякі меблі, килими та текстиль, який вам важливо підтримувати у чистоті, Deerma DEM-BY200 може стати ідеальним помічником.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Нові насадки для електрощітки Oclean: детальний огляд та...

😃🪥 Ретельне очищення та дбайливий догляд за зубами — все це...

Пилосос з УФ-лампою. Огляд-порівняння JIMMY WB55 та JIMMY WB73

🌟 Подбайте про меблі та позбавтесь пилових кліщів одночасно! 👍 Дізнайтесь...

Як дізнатися, яка відеокарта

Багато хто не здогадується, наскільки важливо знати, яка відеокарта встановлена у...

Скільки часу можна користуватися електрощіткою? Як часто міняти...

🕒 Щоб усмішка залишалася здоровою, важливо доглядати за щіткою 😁 Скільки...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.