back to top

Все про насадки: типи та особливості насадок для електрощітки Oclean

Які вибрати насадки для електрощітки Oclean? 🦷Для відбілювання, 🌪масажу, 🌱чутливих ясен і не тільки — дізнайтеся все про змінні насадки для здорової усмішки!

Якщо у вас є електрична зубна щітка Oclean, ви, мабуть, вже знаєте, що цей виробник приділяє увагу не просто потужності та гарному дизайну. На першому місці — вплив на здоров’я зубів та ясен. Тому у цих моделях використовуються якісна сертифікована щетина, а насадки для електрощітки Oclean можна підібрати індивідуально в залежності від стану вашої ротової порожнини. Це важлива частина електрощітки, тож сьогодні поговоримо про неї докладно. 

Зміст

  1. Основні особливості насадок Oclean
  2. Як вибрати насадку для електрощітки?
  3. Різновиди насадок Oclean
  • Повсякденне чищення
  • Видалення нальоту
  • Догляд за яснами 
  • Дитяча серія
  1. Як часто міняти насадку для електрощітки?
  2. Як подовжити термін використання насадок?
  • Правильне очищуйте щітку
  • Мийте руки
  • Слідкуйте за тиском під час чищення
  • Правильно зберігайте щітку
  1. Висновки

Основні особливості насадок для електрощіток Oclean

електрощітки Oclean

Звісно, ці аксесуари відрізняються: за формою, жорсткістю щетинок, їхнім розташуванням та висотою. При цьому у них є спільні особливості, які роблять їх дійсно універсальними:

  • Змінні насадки для щіток Oclean сумісні з усіма електрощітками бренду.
  • Для насадок використовуються запатентовані щетинки компанії DuPont — провідного хімічного виробника. Вони виконані з безпечного для ротової порожнини матеріалу, схваленого FDA — Управлінням із санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів США. Головні переваги цих щетинок — це ультратонка будова та діамантова огранка кінчиків, яка не дряпає емаль під час чищення.
  • Незалежно від жорсткості, вони делікатно видаляють зубний наліт на емалі та вздовж лінії ясен.
  • В усіх змінних голівках є очисник для язика на зворотній стороні.
  • Голівки щіток мають ергономічну форму для зручного та приємного чищення.

Як вибрати насадку для електрощітки?

електрощітки Oclean

Важливо вибрати насадку, яка відповідає вашим індивідуальним потребам і вподобанням. Отже, треба звертати увагу на такі характеристики:

  1. Розмір.
  2. Форма. У звичайних електричних моделях можна ще можна зустріти круглі обертові насадки, адже чищення відбувається завдяки лише механічному впливу на емаль. А от у звуковій електрощітці вони овальні, бо звукові хвилі створюють настільки інтенсивні вібрації, що оберти просто не потрібні — така щітка і без них надзвичайно добре видаляє наліт.
  3. Жорсткість щетини. Наприклад, м’яка підходить для людей з чутливими зубами та яснами, тоді як більш жорстка ефективніша для видалення зубного нальоту та пігментації.
  4. Колір.  Насадки для щіток також бувають різних розмірів і форм, деякі з них призначені для важкодоступних ділянок, таких як кутні зуби, або для більш ретельного чищення вздовж лінії ясен.

Щоб визначити, яка насадка підходить для ваших потреб, найкраще проконсультуватися зі стоматологом. Лікар може оцінити стан здоров’я вашої ротової порожнини та надати індивідуальну пораду щодо типу насадки.

Різновиди насадок для електрощіток Oclean

електрощітки Oclean

Для кожної стоматологічної проблеми є своє рішення. Тому в залежності від стану ротової порожнини та бажаної мети виробник пропонує кілька версій змінних голівок.

Повсякденне чищення

Насадки для щоденного догляду за ротовою порожниною виготовляються із щетини DuPont Tynex. Групи щетинок у цих голівках розташовані дуже щільно, тому під час чищення ідеально прилягають до зубів. При цьому кінчики ідеально заполіровані, тому вони також не пошкоджують ясна.

Такі змінні голівки придбати як з м’якою, так і з середньої жорсткості щетинками. Зазвичай вони продаються сетами по 2 або 6 голівок у комплекті, що дуже зручно, коли ви користуєтесь щіткою всією родиною.

Видалення нальоту

Для контролю нальоту в Оклін є особливі насадки. У них комбіновані щетинки: вже відома нам щетина Tynex та індикаторні щетинки Pedex. Разом вони видаляють наліт швидше та ефективніше за звичайні повсякденні насадки. Такі голівки підійдуть тим, хто хоче позбавитись пігментації, відбілити та відполірувати зуби. Зазвичай їх використовують із режимом відбілювання, який передбачений в усіх електрощітках Oclean.

Догляд за яснами 

Насадка для масажу ясен та делікатного очищення емалі виготовлена з щетинок Tynex, але тонших за звичайні. Їхній діаметр — 0.01 мм, а кінчики ще тонші. Її рекомендується використовувати для чутливих зубів разом із дбайливим режимом очищення на вашій улюбленій щітці. 

Дитяча серія

Для наймолодших користувачів компанія розробила спеціальні насадки для дитячої електрощітки. Чим вони відрізняються від дорослих:

  • По-перше, розміром — сама голівка менша.
  • По-друге, щетинками — вони тут ультрам’які та просочені фтором. Це допомагає нейтралізувати бактерії та покращує стан емалі як на молочних, так і на постійних зубах.
  • По-третє, зовнішнім виглядом — дитячі насадки пасують до лінійки Oclean Kids, представленої у спокійній блакитно-рожевій гамі.

Насправді ці чотири типи змінних голівок закривають значно більше потреб. Це не лише базове чищення та відбілювання, а й догляд за імплантами, очищення язика, профілактика карієсу та пародонтозу. Але вибір правильної насадки для електричної зубної щітки не означає, що на цьому все. Не менш важливо правильно замінювати та обслуговувати насадку зубної щітки.

Як часто міняти насадку для електрощітки Oclean?

електрощітки Oclean

Щоб запобігти накопиченню бактерій на щетинках, стоматологи рекомендують міняти насадку кожні 3-4 місяці. Якщо головка вашої щітки втратила ефективність, вона не видалить наліт так само добре, як і не зможе ефективно відполірувати ваші зуби. А у крайніх випадках може навіть травмувати ясна.

Річ у тому, що вже приблизно на 40-му дні використання (залежно від того, наскільки ретельно ви чистите зуби), щетина починає викривлятися та розшаровуватися. Це, звичайно, робить її менш ефективною, оскільки щетинки повинні бути рівними та гладенькими, щоб проникати в усі куточки ваших зубів. 

Як подовжити термін використання насадок?

електрощітки Oclean

Правильне очищуйте щітку

Будь-яку зубну щітку, ручну чи електричну, важливо тримати в ідеальній чистоті. У вологому середовищі дуже швидко накопичуються мікроби. Тому важливо ретельно змивати залишки зубної пасти та їжі зі щетинок, а також протирати простір між головкою та основою щітки.

Мийте руки

Не забувайте робити це перед кожним використанням зубної щітки. Це дуже важливий момент, адже наші руки контактують із багатьма предметами. Переконайтеся, що ви не переносите мікроби на зубну щітку, ретельно вимивши руки перед тим, як взяти її в руки.

Слідкуйте за тиском під час чищення

Не варто тиснути на зуби занадто сильно. Якщо чистити з надмірним натиском, щетина може деформуватися швидше, ніж це передбачив виробник. Як ми вже говорили, зубна щітка повинна мати прямі щетинки, щоб дістатися до всіх важкодоступних місць. Особливо при використанні електричної моделі, яка виконує більшу частину роботи, більший тиск не означає кращого очищення (а навіть навпаки).

Правильно зберігайте щітку

Зберігайте її у вертикальному положенні, подалі від інших предметів. Навіть якщо ви виконали всі попередні кроки, але не виконали цей, все марно. У вертикальному положенні залишки води стікають вниз і дають головці щітки повністю висохнути. Переконайтеся, що вона знаходиться в безпечному місці та не притискається до інших предметів або поверхонь, щоб не забруднити щітку.

Найкращий спосіб зберігання у такому випадку — це стерилізатор для зубних щіток. Він, по-перше, захищає її від потрапляння мікробів ззовні. А по-друге, дезінфікує за допомогою ультрафіолетових променів: ультрафіолет руйнує молекулярну структуру ДНК/РНК вірусів та бактерій. До того ж УФ-санітайзер Oclean вміщує одночасно 5 голівок — можна зберігати комплект для всієї родини.

Висновки

електрощітки Oclean

Електрощітку та змінні голівки до неї треба підбирати під індивідуальні потреби. Якщо для чутливих зубів знадобиться насадка для делікатного догляду із м’якою щетиною, то для відбілювання потрібна жорсткіша щетина. Від цього залежить не лише зовнішній вигляд, а й здоров’я вашої усмішки.

Саме тому важливо використовувати якісні аксесуари, виготовлені з сертифікованих матеріалів, зручні та безпечні для здоров’я. Насадки для електрощітки Oclean відповідають усім цим вимогам, тому з ними результат чищення завжди позитивний. До того ж вони комбінуються з усіма моделями щіток цього бренду та надзвичайно комфортні у використанні.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Нові насадки для електрощітки Oclean: детальний огляд та...

😃🪥 Ретельне очищення та дбайливий догляд за зубами — все це...

Пилосос з УФ-лампою. Огляд-порівняння JIMMY WB55 та JIMMY WB73

🌟 Подбайте про меблі та позбавтесь пилових кліщів одночасно! 👍 Дізнайтесь...

Як дізнатися, яка відеокарта

Багато хто не здогадується, наскільки важливо знати, яка відеокарта встановлена у...

Скільки часу можна користуватися електрощіткою? Як часто міняти...

🕒 Щоб усмішка залишалася здоровою, важливо доглядати за щіткою 😁 Скільки...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.