Deerma VC20 Pro: дешевий та якісний акумуляторний пилосос

🧹 Легкий і потужний, недорогий і надійний: акумуляторний пилосос Deerma VC20 Pro — чудовий вибір для прибирання 🏠✨ Деталі в огляді 👍

Чи може надійний та потужний пилосос коштувати недорого? Так! Навіть у бюджетному сегменті можна знайти моделі, які і дуже практичні, і відносно дешеві. Саме про таку і поговоримо у сьогоднішньому огляді, адже зараз на неї дуже приємна знижка. Акумуляторний пилосос Deerma VC20 Pro коштує 5 999 грн, а зі знижкою його можна купити за 4 999 грн. Він зібрав хороші відгуки користувачів завдяки своїй легкості та маневровості, до того ж ним можна пилососити та мити підлогу. 

Deerma VC20 Pro

Зміст

  1. Комплектація Deerma VC20 Pro
  2. Дизайн Deerma VC20 Pro
  3. Технічні характеристики Deerma VC20 Pro
  • Загальні параметри 
  • Автономність і живлення Deerma VC20 Pro
  1. Враження із прибирання Deerma VC20 Pro
  • Що сподобалось у Deerma VC20 Pro?
    • Режими та автономність
    • Сухе та вологе прибирання
    • Хороша маневровість
    • Очищення Deerma VC20 Pro
  • Що не сподобалось у Deerma VC20 Pro?
    • Відчутний рівень шуму
  1. Висновки. Кому підійде Deerma VC20 Pro?

Комплектація Deerma VC20 Pro

Deerma VC20 Pro

Бездротовий пилосос Deerma VC20 Pro постачається у коробці з окремо запакованими деталями. Всередині знаходимо:

  • Пилосос.
  • Центральна трубка.
  • Основна насадка для сухого прибирання підлоги та килима.
  • Щітка для меблів.
  • Щілинна щітка 2 в 1.
  • Модуль для вологого прибирання.
  • Мікрофіброва насадка для миття підлоги.
  • Адаптер живлення.
  • Інструкція з експлуатації.

Дизайн Deerma VC20 Pro

Від бюджетного пилососа не варто очікувати якогось особливо вишуканого дизайну, Зазвичай на цьому якраз економлять, аби знизити ціну. Але із нашим сьогоднішнім девайсом все вийшло дуже вдало. На огляд потрапив Deerma VC20 Pro Cordless Vacuum Cleaner Blue, і його приємний глибокий відтінок синього дуже вдало поєднується із золотистими деталями. Це класичне поєднання робить звичайний бездротовий пилосос на вигляд дорожчим, ніж він є насправді.

Щоправда, центральна трубка у нього чорного кольору. Вона, до речі, не складається. А щоб пропилососити або помити підлогу, наприклад,  під диваном, пилотяг складається у зоні кріплення насадки.

Сама насадка для килимових покриттів тут звичайна, без LED-підсвічування та системи проти намотування волосся. Вона має вигляд ролика з прогумованого матеріалу. А мийна насадка оснащена не роликом, а простою прямокутною серветкою, якою можна протерти підлогу. Вона кріпиться прямо за основною щіткою.

Прозорий пилозбірник — ще одне просте та практичне рішення, що спрощує прибирання. Ви постійно бачите, скільки сміття у контейнері та коли час його витрушувати.

Але головне — тут є знімний ручний пилосос та додаткові насадки: щілинна та для меблів. Завдяки цьому можна прибрати у шафах, по кутах, у салоні машини. З цікавого — тут дуже незвично реалізована ручка: вона виглядає як петля. На ручці розташувалися кнопки управління.

Технічні характеристики Deerma VC20 Pro

Deerma VC20 Pro

Загальні параметри 

Тип пилососаАкумуляторний вертикальний
Тип прибиранняВологе
Сухе
Тип центральної трубкиПряма
Знімний ручний пилососТак
Система збору пилуЦиклон
Тип фільтраHEPA
Модуль для вологого прибиранняУ комплекті
Обʼєм пилозбірника600 мл
Обʼєм модуля для вологого прибирання
Сила всмоктування17 000 Па
Режими роботиСтандартний
Турбо
Автозбільшення потужності на килимах
Тип основної щіткиМоторизована стандартна
Система проти намотування волоссяТак
LED-підсвічування щітки— 
УправлінняКнопки на корпусі
Дисплей— 
Індикація зарядуТак
Рівень шуму84 дБ
Розміри240 x 210 x 1180 мм
Вага з аксесуарами2.3 кг

Автономність і живлення Deerma VC20 Pro

Місткість акумулятора2 500 мАг
Час роботи на одному заряді50 хвилин
Час роботи на турборежиміДо 20 хвилин
Час повного заряджання3 години

Враження від прибирання із Deerma VC20 Pro

Deerma VC20 Pro

Девайс, який потрапив до мене, вже був заряджений з коробки, так що я одразу змогла його спробувати у ділі. І в основному в мене склалося позитивне враження. Втім, було і пара моментів, які «не зайшли».

Що сподобалось у Deerma VC20 Pro?

Режими та автономність

Тут є два рівні всмоктування:

  • Натиснувши кнопку один раз, ви вмикаєте стандартний режим.
  • При повторному натисканні — на турбо.

Я прибирала в основному у стандартному режимі. У ньому пилосос і заряд заощаджує, і прибирає досить добре: мені вистачило на 45 хвилин. Враховуючи, що пару разів я ненадовго вмикала турбо, це хороша автономність.

А от на чистому турборежимі батарея сідає значно швидше, за 15-17 хвилин. Тож коли прибираєш у великому приміщенні, краще все-таки робити це на низькій силі всмоктування.

Щодо підзарядки, вона займає не так вже багато часу. Якщо заряджати з нуля, за три години Deerma VC20 Pro заряджається повністю.

Сухе та вологе прибирання

Цим пилососом можна і просто пропилососити, і одночасно помити підлогу. Мені сподобалось, що вода подається на насадку рівномірно, нічого зайвого не розбризкується. А коли ви все помили, бак можна зняти, натиснувши ногою на кнопку кріплення.

Хороша маневровість

Deerma VC20 Pro напрочуд легкий. У мене високі стелі, але навіть у цій ситуації я змогла прибрати під ними без особливої втоми. Всі конструкція у збірці важить 2.3 кг, і це дуже приємно, коли прибирання не нагадує вправи із гантелями. Попри відсутність трубки, що складається, помити під столами та диваном теж було нескладно.

Очищення Deerma VC20 Pro

Пилозбірник у цій моделі дуже легко чистити. Три кроки — і все готово:

  1. Спочатку повертаємо основу — і відкривається доступ до фільтра і пилозбірника.
  2. Витрушуємо бруд з фільтра в пилозбірник. До речі, HEPA-фільтр для Deerma VC20 Pro не проблема докупити, коли він зноситься. А ще його можна мити!
  3. Викидаємо пил у відро для сміття або у каналізації.

Як часто витрушувати пилозбірник? Бажано після кожного прибирання, щоб пил з бактеріями та різноманітними алергенами не накопичувався всередині. Втім, якщо ви пару разів забудете це зробити — нічого страшного: обʼєм тут досить великий, 600 мл, тож вистачить на кілька прибирань. 

Що стосується насадки, то тут хоч і немає системи проти намотування волосся, роликова щітка не дуже-то збирає його на себе.

Що не сподобалось у Deerma VC20 Pro?

Відчутний рівень шуму

Виробник стверджує, що VC20 Pro видає до 83 дБ. У мене не знайшлося шумоміру, аби переконатися у цьому, але під час роботи на турборежимі звук досить-таки голосний. Принаймні, розмовляти під час прибирання некомфортно, а щоб послухати музику у навушниках довелося увімкнути високу гучність.

Висновки. Кому підійде Deerma VC20 Pro?

Deerma VC20 Pro

Отже, цей недорогий бездротовий пилосос добре збирає сухе сміття та злегка протирає підлогу. Він потужний, хоча і не найпотужніший серед конкурентів. Найбільше мені сподобалась його легкість та просте очищення. Тож Deerma VC20 Pro добре підійде як основний пилосос для прибирання вдома, у машині тощо. Найбільше він сподобається тим, у кого немає великої кількості килимів, адже тут відсутня функція автозбільшення потужності на килимових покриттях. 

Залишити відгук

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Більше на цю тему

Годинники Garmin

Годинники Garmin для спортсменів: як вибрати найкращу модель

⌚️ Годинники Garmin просто створені для спортсменів! Вони відстежують активність, пульс, сон та інші дані. Дізнайтесь, як вибрати модель...

Роботи-пилососи Dreame

Роботи-пилососи Dreame з функцією автоочищення контейнера

🤖🧹 Менше пилу! Роботи-пилососи Dreame з функцією автоматичного очищення пилозбірника витрушують його без участі людини. Дізнайтесь у статті, як...

Deerma

Техніка Deerma для чистоти вдома: топ-7 бюджетних товарів

Прибирання не повинно бути складним і дорогим! 🌟 Дізнайтеся, як бюджетні пристрої Deerma допоможуть підтримувати чистоту швидко та ефективно...

смарт-ваги Yunmai

Кращі смарт-ваги Yunmai для моніторингу здоров’я та фітнесу

Шукаєте ідеальні ваги для фітнесу? 💪 Смарт-ваги Yunmai допоможуть вам не тільки відстежувати вагу, але й аналізувати ключові показники...

Роботи-пилососи

Dreame проти Cecotec: порівнюємо флагманські роботи-пилососи

🤖🧹 Які роботи-пилососи прибирають краще: Dreame чи Cecotec? 🤔 В яких моделей більше функцій і вигідніша ціна? Дізнайтесь у...