back to top

Ручні відпарювачі Deerma: 3 моделі в одному огляді

Хочете, щоб одяг завжди мав охайний вигляд без зайвих зусиль? Для цього є просте рішення — ручний відпарювач замість традиційної праски. Він дозволяє швидко й легко розгладити пом’яту тканину, навіть ту, яку не рекомендується прасувати. Уявіть: піджак, спідниця-плісе або шовкова сукня завжди матимуть ідеальний стан…

Розглядаємо відпарювачі Deerma — доступні, практичні та популярні моделі, які зібрали чимало позитивних відгуків. На огляді Garment Steamer DEM-HS300, DEM-HS200 та Mini Travel DEM-HS007.

Зміст

  1. Комплектація
  2. Дизайн і форм-фактор
  • HS300
  • HS200 
  • HS007
  1. Технологія сухої пари: у чому суть
  2. Порівнюємо технічні характеристики
  3. Що може відпарювач Xiaomi? Докладніше про функціональні особливості
  4. Переваги відпарювачів Xiaomi
  5. Яку модель вибрати?

Комплектація

В комплект усіх трьох моделей входять основний девайм, посібник користувача та гарантійних талон. А от набір додаткових аксесуарів трохи відрізняється:

  • У DEM-HS300 передбачена насадка-праска.
  • DEM-HS200 оснащений прасувальним елементом та пластиковою скринькою для зберігання.
  • А DEM-HS007 теж отримав скриню для зберігання, а ще — чистячу щітку та мірний скляний резервуар.

Дизайн і форм-фактор

Зовнішній вигляд пристроїв також має відмінності. При цьому всі 3 моделі компактні та зручні.

HS300

Девайс має вертикальну конструкцію з прасуючою поверхнею. У нього надійна стійка основа, яка одночасно слугує резервуаром для води. До основи кріпиться шнур живлення, зручна ручка та поворотна насадка-праска. Корпус виконано з пластику двох відтінків — чорного та синього. За рахунок плавних обтічних форм пристрій виглядає сучасно та гармонійно.

HS200

Пристрій на вигляд нагадує звичайний фен з круглим робочим блоком. В його торцевій частині розмістився сріблястий резервуар для води. Сам корпус — з білого пластику зі вставкою коралового кольору. Насадка-праска тут має інший вигляд — вона овальна і грає роль скриньки для зберігання. Зверху закривається кришкою, тож виглядає досить естетично, можна не прибирати девайс до шафи після кожного використання і завжди тримати його під рукою.

HS007

Цей відпарювач теж схожий на фен, але незвичайний — із резервуаром зверху. Його основна відмінність від інших — складна конструкція. Ручка на шарнірі зручно згинається і девайс поміщається у компактний кейс, що входить у комплект. Саме тому ця модель позиціонується як тревел-версія.

Технологія сухої пари: у чому суть

Ви помічали, що після звичайного прасування речі можуть залишатися вологими? З ручним стімером такого не станеться. У нього є вбудований розсіювач, який перетворює нагріту у резервуарі воду на дрібний водяний пил. Він розподіляється по поверхні настільки рівномірно, що ніяких вологих плям просто не залишається. Можна одразу вдягатися і йти у справах.

Порівнюємо технічні характеристики

ПараметрDEM-HS300DEM-HS200MiniTravel DEM-HS007
Вага1.1 кг0.95 кг1.1 кг
Розмір 139 х 275 х 130 мм210 x 100 x 130,5 мм190 х 91 х 240 мм
Об’єм резервуара0.16 л0.1 л0.11 л
Потужність1000 Вт1000 Вт800 Вт
Постійна подача пари18 г/хв15 г/хв30 г/хв
АвтовідключенняТакТакНі
Обертовий шнурТакНіНі
Регулятор подачі париТак
Система самоочищенняНі

Що може відпарювач Xiaomi? Докладніше про функціональні особливості

По-перше, мультифункціональні моделі серії мають насадки, тож виконують додатково роль праски:

  • Тобто, коли вам треба розгладити делікатну тканину або речі складного крою, ви можете використати відпарюючу насадку-щітку. Вона дозволяє одночасно і позбутися пом’ятостей, і очистити одяг від пилу та шерстинок.
  • А для традиційного прасування використовуйте насадку-праску. У тревел-версії опції праски немає, правда, це компенсується її компактністю.

По-друге, у всіх трьох версіях передбачений регулятор подачі пари. Це дозволяє повністю контролювати процес, не пошкоджуючи делікатні тканини.

Переваги відпарювачів Xiaomi

Яку б модель ви не вибрали, вона буде зручнішою за праску через свої особливості:

  • Дозволяє відпарювати речі будь-де — на вішаку, на спинці стільця чи у горизонтальному положенні, наприклад, на столі чи на ліжку (варто лише підстелити рушника).
  • Швидко розгладжує найдрібніші пом’ятості на тканині.
  • Працює з одягом та текстилем різних фактур — ви можете розгладити тканину з плісе, вишивкою, мереживом та об’ємними елементами без ризику пошкодити її.
  • Дозволяє швидко випрасувати речі складної конструкції — наприклад, сукню у дрібних складах чи піджак.
  • Потребує мінімум місця для зберігання.
  • Зручний для поїздок.

Яку модель вибрати?

Найкращий відпарювач для одягу — той, що підібраний під ваші потреби. Тут має значення кожна деталь — потужність, вага, об’єм резервуару.

Так, щоб регулярно прасувати багато речей, варто купити потужний відпарювач. Наприклад, якщо у вас велика родина або ви маєте магазин одягу, який необхідно тримати у товарному вигляді. Теж саме стосується домашнього текстилю — штори, скатертини та декор із щільних тканин потребують багато уваги. З огляду на це, Xiaomi Deerma Multifunctional Handheld Garment Steamer DEM-HS300 буде оптимальним рішенням — в нього 1000 Вт, та й об’єм баку найбільший. DEM-HS200 також може підійти, адже має таку ж потужність.

У випадку, коли ви плануєте прасувати невелику кількість речей, ще й з делікатних тканин, рекомендуємо MiniTravel DEM-HS007. 800 Вт та невелика вага дозволять працювати з комфортом. Якщо часто буваєте у відрядженнях чи переїзджаєте, він однозначно стане у нагоді.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Як почистити клавіатуру ноутбука і не зіпсувати її?...

💻🧹 Дізнайтесь, як почистити клавіатуру ноутбука від пилу та бруду різними...

Газонокосарка-робот Dreame A1: зручне рішення для догляду за...

🏡 Як косити газон швидко та правильно? Газонокосарка-робот Dreame A1 —...

Масаж і тепло 2 в 1! Огляд на...

💆‍♂️ Зустрічайте неймовірну новинку для вібраційного та теплового масажу! Читайте огляд...

Насадки для зубної щітки: як підібрати жорсткість та...

😁 🦷 Правильно підібрані насадки для зубної щітки допомагають відбілити зуби...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.