back to top

Відчуття ручного масажу: масажер для шиї YUNMAI Neck Massager

💆‍♂️ Подаруйте мʼязам комфорт з інноваційним масажером YUNMAI Neck Massager. Він імітує рухи масажиста та дає відчуття релаксу 👐 Дізнайтесь деталі в огляді 👍

Нещодавно на WO.UA зʼявилася цікава новинка для домашнього масажу. Масажер YUNMAI Neck Massager одразу привернув увагу всієї команди: він імітує ручний масаж, ще й нагрівається для кращого ефекту. Складно втриматись і не спробувати таке на собі 😀 Що ми і зробили: у сьогоднішньому огляді ви дізнаєтесь, як працює це диво техніки, та наскільки такий масаж ефективний.

YUNMAI Neck Massager

Зміст

  1. Скільки коштує YUNMAI Neck Massager та що в комплекті?
  2. Чим YUNMAI Neck Massager відрізняється від інших масажерів YUNMAI?
  3. Дизайн YUNMAI Neck Massager: для шиї і не тільки!
  • Конструкція масажера
  • Що можна масажувати YUNMAI Neck Massager?
  1. Враження від масажу з YUNMAI Neck Massager
  2. Підсумки: кому підійде YUNMAI Neck Massager

Скільки коштує YUNMAI Neck Massager та що в комплекті?

Купити YUNMAI Neck Massager можна зі знижкою за 5 699 грн. При цьому доставка відбувається безкоштовно. Масажер постачається у компактній коробці з USB Type-C та інструкцією з експлуатації. Якихось додаткових насадок чи чохлів тут немає, адже все необхідне уже є в самій конструкції масажера.

Чим YUNMAI Neck Massager відрізняється від інших масажерів YUNMAI?

YUNMAI Neck Massager

У цього бренду чимало моделей різного розміру та потужності. І все це — універсальні ручні вібраційні масажери. Або масажні пістолети, як їх ще називають. Чому універсальні? Бо дозволяють масажувати різні зони тіла: для цього у них в комплекті є окремі насадки. Приєднуємо насадку до ручного масажера, вибираємо режим — і прикладаємо до мʼязів: хоч до біцепсів, хоч до стоп.

Вібрації створює двигун, який знаходиться всередині масажера. Це в середньому 3200 обертів двигуна на хвилину, як, наприклад, у Yunmai Massage Gun Ease Pro або у Yunmai Massage Gun PRO. Амплітуда впливу цих вібрацій на мʼязи досить висока: 10-12 мм. В результаті такого впливу мʼязи добре розслабляються. Особливо це відчувається після інтенсивних тренувань з вагою або довгої пробіжки. У нашому блозі є цілий цикл статей про масажери YUNMAI, тож ви можете ознайомитися з ними докладніше.

На відміну від ручних масажерів, YUNMAI Neck Massager виконує не вібраційний, а імпульсний масаж. Він не вібрує, а саме розминає мʼязи, при цьому натискає на них, а за бажання — ще й прогріває. Іншими словами, відрізняється і техніка масажу, і технологія роботи девайса. Спробуємо розібратися, як це влаштовано.

Дизайн YUNMAI Neck Massager: для шиї і не тільки

YUNMAI Neck Massager

Конструкція масажера

YUNMAI Neck Massager виглядає як пояс, який трансформується під різні зони тіла. З одного боку на поясі кріпиться робоча частина, яка і виконує масажні рухи. З іншого боку знаходиться застібка, та регулювання розміру. До речі, розмір самого масажера — 125 х 15 х 16 см, а важить він 1.2 кг.

А тепер детальніше про робочу частину:

  • Вона повністю закрита чохлом з міцної та приємної на дотик тканини.
  • Чохол знімається для прання.
  • Під тканиною знаходяться 6 масажних голівок, які приводяться в рух двигуном.
  • Там же розміщений акумулятор місткістю 2 000 мАг.
  • А також — нагрівальний елемент, який гріється до температури 47 градусів, створюючи приємне тепло для кращого розслаблення мʼязів.

4 кнопки управління розміщені біля робочої частини — вмикання-вимкнення, режим підігріву, регулювання інтенсивності та тиску. Якщо вдягти масажер на шию, вони знаходитимуться зліва. Загалом тут 2 швидкості та 2 рівні інтенсивності тиску: для мʼякого або більш ретельного масажу.

Що можна масажувати YUNMAI Neck Massager?

Ви можете вдягти YUNMAI Neck Massager наступним чином:

  1. Трохи нижче талії, щоб масажувати поперек. Тоді девайс застібається спереду.
  2. На плечі, як рюкзак, для масажу шиї та шийно-комірцевої зони. У цьому випадку масажер треба застібати на спині (у зоні лопаток), як на картинці.
  3. Прикласти до мʼязів стегон.
  4. Прикласти до мʼязів рук.

Тобто цей девайс призначений для великих груп мʼязів, стопи ним масажувати не вийде. А тепер поговоримо про ефект від масажу цим девайсом.

Враження від масажу з YUNMAI Neck Massager

YUNMAI Neck Massager

Перш ніж використовувати шийний масажер, обовʼязково почитайте інструкцією з експлуатації. Управління тут дуже зрозуміле, а от шанс неправильно вдягнути пристрій на шию є. Втім, це не принесе шкоди: конструкція безпечна у будь-якому положенні.

А от із масажем спини нас чекав сюрприз. Масажер добре «сідає» на всі розміри тіла. Але будьте готові, що на людях астенічної тілобудови він буде не так сильно прилягати до попереку, щоб масажувати його стоячи. У цьому разі ви просто можете сісти і прихилитися до спинки стільця чи крісла — буде той же самий ефект.

Щодо управління, воно максимально просте. Але треба трохи звикнути до кнопок, адже вони пласкі та не надто висуваються над поверхнею.

Ще один плюс YUNMAI Neck Massager — це добре продуманий чохол. Він комбінований:

  • Частина, яку можна прати, виконана з тканини.
  • А решта — з матеріалу, що нагадує екошкіру. Цю частину можна протирати серветкою.

Знімна частина застібається на блискавку, яка досить міцна і не заважає під час масажу. Фурнітура теж якісна та зручно застібається.

І нарешті про головне. Коли вперше вмикаєш цю штуку, неможливо стриматись від здивування. Це дійсно схоже на ручний масаж. Під час роботи масажера виникає відчуття, що вашу шию розминають чиїсь руки. Причому, досить сильні руки. Втім, якось перетиснути чи нашкодити собі неможливо.

Тиск і швидкість рухів можна налаштувати: тут 2 режими швидкості та два режими інтенсивності.  А для кращого ефекту можна ще й увімкнути режим нагріву. Причому все це можна роботи, працюючи за компʼютером чи переглядаючи фільм, адже все працює тихо та не потребує вашої участі.

Підсумки: кому підійде YUNMAI Neck Massager

YUNMAI Neck Massager

Отже, цей девайс реально працює на розслаблення мʼязів. Працює делікатно, але ефективно. Потестувавши його у різних ситуаціях, ми дійшли таких висновків:

  • YUNMAI Neck Massager ідеально підійде, щоб розслабитись після робочого дня за компʼютером.
  • Він також допоможе зняти втому після фізичної праці.
  • Масажер добре підійде для релаксації перед сном та покращення його якості.
  • Після тренувань девайс зніме напруження та полегшить відчуття кріпатури у мʼязах.

YUNMAI Neck Massager виконує імпульсний та тепловий масаж на великих групах мʼязів. Якщо ж ви інтенсивно займаєтесь спортом, і ваші мʼязи зазнають високих навантажень, можливо, вам краще підійде ручний вібраційний масажер. Він впливає на тканини інтенсивніше, може навіть знімати біль у тригерних точках. Ним також можна промасажувати, наприклад, втомлені стопи. Ну а найкраще рішення — чергувати вібраційний та імпульсний масажі, тоді ефект буде максимальним.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

Залишити відгук

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Як чистити робот-пилосос? Корисні рекомендації та лайфхаки

🤖🧹Хочете, щоб ваш робот-пилосос працював ефективно та довго? 🔧 Читайте цю...

Як вибрати робот-пилосос 2024: 10 найкращих моделей

🏠 Зекономте час і зробіть дім чистішим легко та швидко ✨...

Електрощітка Oclean X Lite: огляд моделей

🪥 Дізнайтесь, яка електрощітка Oclean X Lite підійде саме вам! Все...

Матриця телевізора та як вибрати телевізор за типом...

📺 Насолоджуйтесь яскравим та чітким зображенням на екрані! Дізнайтеся, що таке...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів.

Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів.

Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.

За унікальним промокодом BLOG - ви можете купити товари зі знижкою до 40%. Використати промокод можна під час оформлення замовлення на сайті wo.ua.