back to top

Унікальний трансформер для сучасної кухні! Смачний огляд на мультипіч JIMMY AF3 4L 2in1 з рецептами

🍲 Готуйте легко та швидко з неймовірним девайсом! Сковорідка та мультипіч JIMMY AF3 4L 2in1 може смажити, випікати та готувати на грилі. Читайте огляд та відкривайте світ нових смаків кожного дня! 🍳

Люблю, коли на тестування потрапляє щось незвичне. Тому отримавши мультипіч JIMMY AF3 4L 2in1, я була у приємному передчутті. І недарма) До вашої уваги огляд справді багатофункціонального девайса: це і аерофритюрниця, і сковорідка, і гриль одночасно. Зовсім скоро він зʼявиться у продажу, тож подивимось, як він працює.

Зміст

  1. Пакування та комплектація
  2. Дизайн
  • Зовнішній вигляд
  • Мультипіч JIMMY AF3 4L 2in1: розташування елементів
  1. Як мультипіч JIMMY AF3 4L 2in1 готує у режимі фритюрниці?
  • Курячі крильця у гостро-солодкому соусі
    • Крок 1. Маринуємо крильця
    • Крок 2. Налаштовуємо мультипіч JIMMY AF3 4L 2in1
    • Крок 3. Насолоджуємось процесом приготування.
  • Овочі-гриль на гарнір
  1. Режим сковороди у JIMMY AF3 4L 2in1: готуємо стейк
  2. Висновки

Пакування та комплектація

Девайс постачається у квадратній коробці з пластиковою ручкою для транспортування. На ній зображено фритюрницю та основну технічну інформацію. Коли відкриваєш коробку, у руки спочатку потрапляє інструкція з використання. Під нею знаходимо захисне пінопластове пакування, у відсіках якого розташувався комплект постачання:

  1. Мультипіч JIMMY AF3 4L 2in1
  2. Скляна місткість для готування
  3. Масляний фільтр
  4. Сковорода для смаження
  5. Скляна кришка для сковороди

Дизайн

Зовнішній вигляд

Аерофритюрниця досить невелика: 31.3 x 27.8 x 29.6 см. Важить вона 5.7 кг, тож переставляти її або перевозити цілком зручно. На столі теж стоїть надійно, не ковзає.

Її конструкція — це щось особливе. Робоча частина з ТЕНом кріпиться між двох стійок по принципу гойдалки. Хочеш готувати у фритюрниці — розвертаєш її ТЕНом униз. Хочеш смажити, як на сковорідці — повертаєш ТЕН наверх. 

Корпус виготовлено з молочно-білого пластику з чорними елементами. А от 4-літрова ємність для приготування страв заслуговує окремої уваги: її виконано з міцного боросилікатного скла. Тобто готуєш — і бачиш процес від початку до завершення. Не потрібно багаторазово відкривати кришку, щоб переконатись, що страва готується так, як треба. А щоб діставати цю посудину, у неї є велика зручна ручка. Вона виготовлена з термостійкого пластику, тож не нагрівається у процесі приготування.

Якість збірки хороша, нічого не люфтить. А головне, немає запаху пластику, коли розпаковуєш новий пристрій.

Мультипіч JIMMY AF3 4L 2in1: розташування елементів

Управління фритюрницею здійснюється через сенсорний екран. Він знаходиться на нижній панелі, прямо під робочою частиною. На екрані можна вибрати один з 8-ми передвстановлених режимів приготування, налаштувати власні режими, виставити таймер та контролювати температуру. Приємно, що екран досить високої чіткості.

Як мультипіч JIMMY AF3 4L 2in1 готує у режимі фритюрниці?

Як і звичайна аерофритюрниця, JIMMY AF3 4L 2in1 працює за принципом конвекції: ТЕН нагріває повітря, а потужний вентилятор рівномірно розподіляє його всередині посудини. Повітря огортає продукти з усіх боків: на 360 градусів. Завдяки такому 3D-формату зверху виходить хрустка запечена скоринка, а всередині їжа стає мʼякою та соковитою. А головне — зберігає поживні речовини. А тепер від теорії до практики. 

Курячі крильця у гостро-солодкому соусі

Це одна з моїх фірмових страв для посиденьок з друзями, і зазвичай я готую її у величезній каструлі. Весь процес займає досить багато часу, бо треба постійно стежити, аби нічого не пригоріло. Чи вдасться цій машині зекономити мій час? Але про все крок за кроком:

Крок 1. Маринуємо крильця

Для цієї страви нам знадобляться такі інгредієнти:

  • Курячі крильця, я взяла 2 кг.
  • Соєвий соус.
  • Мед (його можна замінити цукром).
  • Часник — 4-5 зубчиків.
  • Суміш мелених перців.
  • Соус Tabasco.
  • Мелені трави. В мене була суміш середземноморських трав, ви можете взяти будь-які ваші улюблені.

Коли я готую у каструлі, ще додаю соняшникову олію. Але на  JIMMY AF3 4L 2in1 можна готувати взагалі без неї.

Розділяємо кожне  наші крильце на дві частини, а інші інгредієнти змішуємо в окремій посудині. Вкладаємо туди крильця та залишаємо мінімум на 20 хвилин. Можна маринувати їх і 2-4 години, але тоді ставте посудину у холодильник.

Крок 2. Налаштовуємо мультипіч JIMMY AF3 4L 2in1

З налаштуванням все було максимально просто: курячі крильця вже є у передвстановлених режимах.  Крім курки, тут ще є картопля-фрі, риба, морепродукти, мʼясо, випічка, режим для дегідратації продуктів та індивідуальний — усього 8 режимів.

Встановлюємо решітку, яка є у комплекті: через неї стікатиме зайвий жир та рідина. Дістаємо наші крильця, ще раз добре перемішуємо і викладаємо у ємність. Ставимо її на панель, натискаємо кнопку на екрані — і все.

Крок 3. Насолоджуємось процесом приготування.

Найцікавіше було спостерігати, як готується моя страва. Така от скляна посудина — це просто топ, якщо любиш не тільки результат. Мені було видно, як соус поступово карамелізувався, а кожен шматочок ставав темнішим. Зайва рідина і жир при цьому збираються на дні посудини. А аромат стоїть неймовірний. Коли все готово, розумна мультипіч дає сигнал. Втім, готовність видно і так.

Не що ж, навіть не знаю, чим я задоволена більше: результатом чи процесом приготування. Все вийшло ідеально — карамелізована скоринка, жодного пригорілого шматочка. А головне, я не стояла біля плити, постійно перемішуючи страву. Режим фритюрниці однозначно мені подобається. Переходимо до наступної страви.

Овочі-гриль на гарнір

Переклавши крильця в інший посуд, я дала чаші охолонути, та вимила її разом із решіткою. Це було нескладно, бо в решітки антипригарне покриття.

Для гарніру я просто нарізала великими шматочками картоплю, моркву, трохи грибів та цвітної капусти. Сіль, перець, суміш трав та трохи лимонного соку — і вимішуємо це все прямо у чаші. До речі, вміщується багато. Я готувала на 4-х, але і 6 порцій цілком можна вмістити. Решітку цього разу не ставила.

Для овочів я вибрала режим DIY, щоб спробувати самій погратися із налаштуваннями. Натискаємо цю кнопку, а потім зліва виставляємо таймер. Я вибрала 180 градусів та 30 хвилин. До речі, діапазон температур досить широкий: від 50 до 250 градусів Цельсія.

І тут виникає логічне запитання: чи є ризик пересмажити страву і зіпсувати продукти? Для цього доведеться дуже постаратися. Мультипіч JIMMY AF3 4L 2in1 отримала функцію Flip Alert. Девайс контролює температуру і ступінь приготування, тож, коли страва буде готова, він подає сигнал. Плюс, знову-таки все видно через скло. 

Я вгадала з налаштуваннями: овочі вийшли з легенькою скоринкою, але не пересушилися всередині. І так, вони теж приготувалися без олії. Я знов була задоволена роботою аерофритюрниці. А тепер спробуємо інший спосіб приготування. 

Режим сковороди у JIMMY AF3 4L 2in1: готуємо стейк

Знімаємо 4-літрову чашу та перевертаємо девайс догори дригом. Це можна зробити одразу, як тільки приготувалася страва у фритюрниці. ТЕН ще теплий, тому встановлюємо прямокутну сковорідку-гриль та починаємо.

Поки запікалися овочі, я заздалегідь підготувала стейк рібай: дістала його з холодильника та звільнила від упаковки, щоб він трохи полежав при кімнатній температурі. Виставляємо на термостаті 200 градусів та чекаємо, поки нагріється пательня.

Далі все точно, як на плиті. Звісно, всі по-своєму готують стейки, я люблю такий спосіб: 

  1. Викладаємо стейк на розігріту пательню.
  2. Тримаємо 3 хвилини на одній стороні.
  3. Швидко перевертаємо на іншу. На етапах 2-3 важливо не перетримати мʼясо, або воно не стало надто сухим.
  4. Знімаємо стейк і одразу вкладаємо у фольгу. 
  5. Не забуваємо вимкнути наш аерогриль.
  6. Кладемо на мʼясо зверху шматочок вершкового масла, гілочку розмарина та загортаємо фольгу.
  7. Даємо стейку полежати так хвилин 5-7.
  8. Розгортаємо, солимо та перчимо.

Стейк готовий. Подаємо його цілим або одразу нарізаємо шматочками. Все вийшло точнісінько, як на звичайній сковорідці. Просто, швидко і зручно.

Залишилось тільки дати посуду охолонути та вимити його. Якби у мене була посудомийна машина, я б завантажила чашу та сковорідку туди: головне не використовувати надто активних мийних засобів. Але я мила вручну, і жодних нарікань на ці ємності не маю. А корпус просто протерла ганчіркою.

Висновки

Не що ж, цьому девайсу вдалося мене приємно здивувати. Мультипіч JIMMY AF3 4L 2in1 дозволяє смажити як на аерогрилі, так і на класичній сковороді 2-в-1. Ці режими швидко перемикаються одним клацанням на сенсорній панелі керування. А сам процес перевертання корпусу дуже ефектний: він точно справить враження на гостей.

Найбільше мені сподобались такі моменти:

  • Тут багато передвстановлених режимів, щоб не паритись із налаштуваннями — хороше рішення для тих, хто не надто досвічений у кулінарних справах.
  • Велика чаша на 4 л дозволяє готувати на компанію.
  • До того ж чаша прозора — процес видно, як на долоні, не треба постійно піднімати кришку, аби переконатися, що зі стравою все ок.
  • Широкий діапазон температур — можна і готувати, і розігрівати, і розморожувати продукти.
  • Дуже зручне управління через сенсорний екран.

Це дуже зручний та цікавий пристрій, яким можна використовувати вдома, на дачі тощо. Особливо, якщо немає місця для плити та духової шафи. Та й якщо хочеться експериментів, такий девайс — те, шо треба.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Як почистити клавіатуру ноутбука і не зіпсувати її?...

💻🧹 Дізнайтесь, як почистити клавіатуру ноутбука від пилу та бруду різними...

Газонокосарка-робот Dreame A1: зручне рішення для догляду за...

🏡 Як косити газон швидко та правильно? Газонокосарка-робот Dreame A1 —...

Масаж і тепло 2 в 1! Огляд на...

💆‍♂️ Зустрічайте неймовірну новинку для вібраційного та теплового масажу! Читайте огляд...

Насадки для зубної щітки: як підібрати жорсткість та...

😁 🦷 Правильно підібрані насадки для зубної щітки допомагають відбілити зуби...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.