back to top

Нова ультразвукова зубна щітка Oclean X Ultra: ексклюзивний анонс

🔥Фокус на почуттях, зарядка, як у топових смартфонів, та дбайливий догляд за зубами! Все це нова електрощітка від Oclean. Читайте анонс про Oclean X Ultra ✨

Oclean вкотре нагадує нам про те, що догляд за собою — це не тільки про результат, а й про процес. Інноваційний бренд розробив новий девайс із неймовірним вайбом! Звісно, ми в wo.ua не змогли пропустити таку новинку і вже дізналися цікаві деталі. До вашої уваги анонс на ультразвукову зубну щітку Oclean X Ultra — електрощітку майбутнього, яке от-от настане. Медитація, усвідомлений підхід, кісткова провідність та штучний інтелект: схоже, на нас чекає щось надзвичайне, та зараз детальніше розберемо що да як у цій моделі.

Oclean X Ultra два кольори

Зміст

  1. Чищення як медитація
  2. Зовнішній вигляд
  • Що по кольору?
  • З турботою про довкілля
  • Зарядка всіма способами
    • Як смартфон, тільки щітка: тревел-кейс+зарядка 2-в-1
    • І знову 2-в-1. Нове настінне кріплення.
  1. Технології для здорового життя
  • Ультрапотужний Maglev, нова версія
  • Вперше у світі: технологія кісткової провідності у зубній щітці
  • Ваш електронний мотиватор
  • Дисплей з анімацією та застосунок
  • Режими для всієї родини
  • Комбіновані щетинки — подвійний ефект
  1. Замість підсумку. Форма, зміст та зубна щітка

Oclean X Ultra: чищення як медитація

Основна ідея новинки — усвідомленість та перебування в моменті. Так, прямо під час чищення зубів. Нам пропонують сфокусуватися на відчуттях від цього звичного та рутинного процесу. Не відлітати думками в роботу чи повсякденні проблеми, а зосередитись на «тут і зараз». Прослідкувати, як рухається рука та проводить щетинки щітки навколо кожного зуба, відчути вібрацію мотора, доторкнутись до корпусу та насолодитись текстурою та натуральними кольорами. Схоже на динамічну медитацію, правда? 

На нашу думку, підхід настільки ж геніальний, наскільки й простий. Взяти рутинні дії, які ми повторюємо кожного дня, та надати їм додаткового сенсу. Чому ні? До того ж концентрація на моменті — не просто модний тренд, а чудовий спосіб підтримати ментальне здоров’я, що особливо важливо у наш час.

щетинки Oclean X Ultra

Розробники наголошують: повсякденний догляд має приносити не лише користь, а й задоволення. Та звісно ж. Усвідомлене задоволення від кожного моменту, що у підсумку дає задоволення життям в цілому. З цього й складається наше життя, із деталей. На цій філософській ноті переходимо до суто практичних характеристик.

Зовнішній вигляд щітки Oclean X Ultra

Плавні обтічні форми, мінімум деталей та лаконічність у всьому. Ці сучасні тенденції у дизайні вже стали звичними у техніці. Але Оклін завжди поєднує все якось унікально.

Oclean X Ultra зелена

Що по кольорах?

Розробники електрощітки явно надихались природою. Вірогідно, вона буде представлена у кількох натуральних відтінках, наразі достеменно відомо про два з них:

  • карбоновий чорний, який нагадує кольори гірської породи
  • ніжний м’ятно-зелений — пастельний та заспокійливий

У верхній частині знаходиться сенсорна кнопка управління, а знизу розташувався невеличкий логотип бренду. Його не видно, тільки коли ви берете щітку до рук, лого світиться. В основі щітки — прозорий матеріал, у вимкненому стані вона наче парить над поверхнею.

Oclean X Ultra чорна

З турботою про довкілля

За наявною інформацією, при виготовленні корпусу буде використано сучасні матеріали, який підлягають перероблюванню та повторному використанню. Скоріше за все, це буде комбінація PP та ABS — поліпропілену та ABS-пластику.

Пристрій отримає нову поверхню, ще кращу за традиційний soft-touch. Особливе наносиліконове покриття виконує одразу три функції:

  1. Захищає від механічних пошкоджень — подряпин, ударів тощо.
  2. Відштовхує бруд — плями пасти чи ополіскувача точно не затримаються на поверхні.
  3. Запобігає розвитку бактерій — оскільки корпус не вбирає вологу, у мікроорганізмів немає шансів на розвиток.

Зарядка всіма способами

Як смартфон, тільки щітка: тревел-кейс + зарядка 2-в-1

Фактурний та вишуканий, футляр виглядає, наче шкіряний. Та насправді його виготовлено з сучасного матеріалу, який добре захищає пристрій. До того ж у нього новий механізм закриття, зручний та надійний.

Але головне — кейс перетворюється на зарядну базу: дротову або бездротову. Оце вже вражає, бо навіть не всі флагманські смартфони можуть похвалитися такою зарядкою. Працює це приблизно як MagSafe від Apple. Ви під’єднуєте сам кейс до мережі через USB Type-C, а щітка просто зберігається в ньому. Тобто, ви можете навіть під’єднати футляр до будь-якого джерела живлення та відправитись із ним у дорогу — у цей час акумулятор заряджатиметься. А індикатор, вбудований в основу футляра, покаже, продовжується зарядка чи вже завершена.

Oclean X Ultra додаток

І знову 2-в-1. Нове настінне кріплення.

Компанія вже не вперше реалізує магнітну зарядку із настінним кріпленням. Чудовий приклад — модель X Pro Digital. Видно, досвід виявився настільки позитивним, що ідею знов реалізовано у новому пристрої.

Але візуально він дуже відрізняється. Якщо у Digital це об’ємна зарядка, Oclean X Ultra отримала абсолютно пласку платформу.

Технології для здорового життя

Ультрапотужний Maglev, нова версія

Магнітно-левітаційний двигун став однією з головних переваг пристроїв Оклін. Він тихий та потужний. А у новій серії — дуже потужний: 86 000 поступальних рухів на хвилину. Для цього було розроблено спеціальний алгоритм Turbo GT, який додатково зменшив втрати енергії.

Oclean X Ultra мотор

При цьому кут нахилу аж 11 градусів, а це на 1 градус більше, ніж у X Pro. І амплітуда, і потужність залишаються постійними, який би режим ви не вибрали. Ну що ж, подивимось, наскільки він тихий. 

Вперше у світі: технологія кісткової провідності у зубній щітці Oclean X Ultra

Зазвичай ця технологія використовується у навушниках. Та тепер вона доступна і для інтелектуальних голосових підказок. Звукова вібрація передається на щелепу та слуховий нерв мозку під час чищення зубів, щоб викликати щелепно-кохлеарну вібрацію. Звучить складно, але на практиці, сподіваємось, буде зручно отримувати підказки саме таким способом.

Ваш електронний мотиватор – Oclean X Ultra

Щітка підказує та заохочує. І отут звертаємо увагу на основу — на перший вигляд вона прозора. Але коли ви чистите зуби, ця зона починає блимати щоразу, коли ви отримуєте нагороди. Оце, здається, дійсно зручно, адже не потрібно кожного разу дивитися на девайс чи у смартфон — око і без них вловлює червоний сигнал.

Дисплей з анімацією та застосунок

Він показує ваш результат та прогрес. А ще, управляється одним рухом пальця. Застосунок, звісно, теж передбачений. У ньому навіть можна подивитися відео, яке допоможе покращити ваш стиль чищення.

Oclean X Ultra екран

Режими для всієї родини

Ця щітка — справжній інтелектуальний наставник з догляду за порожниною рота. Нам обіцяють купу режимів на всі випадки життя:

  1. Необмежене чищення.
  2. Ранковий тихий режим.
  3. Вечірній.
  4. Чутливий.
  5. Відбілювання та полірування.
  6. Ексклюзивний.

Комбіновані щетинки — подвійний ефект

До цього моменту в усіх моделях бренду використовувалися виключно щетинки DuPont. Виконані з високотехнологічних матеріалів, вони гіпоалергенні та безпечні для ясен. До того ж існують різноманітні версії такої щетини: можна замовити насадки для електрощітки від делікатних до жорстких. 

Втім, після року досліджень і розробок Oclean зміг доповнити колекцією власною розробкою. За наявними даними, бренд представляє високоеластичні щетинки TPEE. Вони не просто виконані з еластичного матеріалу, а й мають особливий зріз. На відміну від звичайних щетинок, у них є певна ширина на кінчику, щоб зберегти ефективність очищення та забезпечити максимальний комфорт у догляді за яснами. Розробники пояснюють, що це дає одночасно відбілювання та дбайливий масаж ясен.

Втім, щетинки Pedex та DuPont Tynex теж нікуди не ділися. Вони теж використані у насадках OcleanX Ultra у комбінації.

Oclean X Ultra щетинки

Форма насадки та розташування щетинок теж змінилися: вони стали більш ергономічними. Плюс, різна висота забезпечує краще проникнення у міжзубні щілини.

Oclean X Ultra комплект

Замість підсумку. Форма, зміст та зубна щітка Oclean X Ultra

Баланс форми та змісту — не нова ідея. Але практика показує, що коли розробник із самого початку закладає у своє творіння такі глибокі сенси, виходить дещо справді унікальне. Як мінімум, варте уваги. Як максимум, — проривне.

Тому нас дуже надихнула нова Oclean X Ultra. Дуже вже цікаво тут поєдналися турбота про фізичне та ментальне здоров’я, інтелектуальні технології й екологічний підхід до виробництва. Чекаємо на новинку та сподіваємось, що вона подарує майбутнім користувачам ще більше задоволення від життя.

Також ви можете прямо зараз придбати електричну зубну щітку Oclean із безкоштовною доставкою.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Електросамокат Kaabo Wolf Warrior X Pro + Gold

🛴🚀 Електросамокат Kaabo Wolf Warrior X Pro — спосіб швидко дістатися...

Deerma VX96W: найкращий бездротовий мийник підлоги за свої...

💧 Як помити підлогу швидко та просто? Спробуйте бездротовий мийник підлоги...

Dreame Bot L10s Plus. Робот-пилосос, який справді миє...

🤖 Dreame Bot L10s Plus — робот-пилосос для ідеальної чистоти вдома!...

Бездротовий пилосос Jimmy JV71! Ретельне прибирання без зусиль

🌪️ Jimmy JV71 — недорогий бездротовий пилосос для сухого прибирання! Він...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.