back to top

Топові пилососи Jimmy: легкі та потужні. Порівняльний огляд

🌪️ Потужність у легкому форматі! Розглядаємо топові пилососи Jimmy — ефективні, зручні та стильні. Читайте порівняльний огляд та дізнайтеся про деталі 🏡

Прибирання зовсім необов’язково має бути неприємною роботою. Якщо у вас є надійний помічник, можна зробити його легким та швидким. Сьогодні поговоримо про сучасні технології прибирання на прикладі пилотягів бренду Джимі. У цій статті ви знайдете найкращі пилососи Jimmy для прибирання оселі — від підлоги до меблів. Розберемося, чому вони такі популярні та які моделі заслуговують на особливу увагу.

Зміст

  1. Пилососи Jimmy. Топ-3 для сухого прибирання
  • Jimmy H9 Flex
  • Jimmy H9 PRO
  • Jimmy H10 Pro Hercules
  1. 3 найкращих пилососа Jimmy для вологого прибирання
  • Jimmy JV63
  • Jimmy HW9 Pro
  • Jimmy HW10 Pro
  1. Найкращий ручний пилосос для меблів: трійка лідерів від Jimmy
  • Jimmy BD7 Pro
  • Ручний пилосос для ліжка Jimmy BX7 Pro
  • Jimmy JV35
  1. Висновки

Пилососи Jimmy. Топ-3 для сухого прибирання

Jimmy H9 Flex

пилососи Jimmy

Акумуляторний вертикальний пилосос Jimmy H9 Flex зібрав чимало позитивних відгуків користувачів. Його трубка згинається під кутом, щоб легко прибирати під меблями. Всередині — сучасний подвійний циклон, HEPA-фільтр та потужний двигун, який забезпечує силу всмоктування 24 000 Па. При цьому девайс важить лише трохи більше ніж 4 кг.

Ще один плюс цієї моделі — великий сет насадок:

  • Електрощітка для підлоги.
  • Прогумований валик для килимів.
  • Щілинна насадка 2-в-1.
  • Електрощітка для м’яких меблів.
  • Кутовий конектор.
  • М’яка щітка зі щетинками для видалення пилу.
  • Подвійна насадка для оббивки

На мінімальних обертах пилотяг прибирає до 80 хвилин на одному заряді. Звісно, у турборежимі буде менше. До речі, функція автозбільшення потужності на килимах тут теж є. А ще в нього вбудований світлодіодний дисплей, на якому відображаються основні дані — вибраний режим, рівень заряду тощо.

Отже, тут є все, щоб якісно зробити сухе прибирання. Не вистачає хіба що LED-підсвічування щітки та системи проти намотування волосся. На момент огляду ця модель коштує 435$, а зі знижкою від WO.UA — 272$.

Jimmy H9 PRO 

пилососи Jimmy

Ціна Jimmy H9 PRO  трохи вища за попередника: 462$ (300$ зі знижкою). Зате у нього є вертикальна док-станція, на якій можна зберігати насадки. Їх тут теж повний набір, як і у серії Flex. Та й взагалі моделі дуже схожі: така сама сила всмоктування, така сама система фільтрації із HEPA-фільтром.

От тільки у H9 PRO вже є LED-підсвічування щітки та система проти намотування волосся. Тому ця модель стане ідеальним рішенням, якщо у вас домашні тваринки.

Jimmy H10 Pro Hercules

пилососи Jimmy

Ще один практичний та потужний пилосос для сухого прибирання — JIMMY H10 Pro Hercules. Він коштує стільки ж, як і H9 Pro: 462$, зі знижкою — 435462$. Тут є всі переваги попередньої моделі — знімний ручний пилосос, зручна станція для зберігання та заряджання, повний сет насадок тощо.

А от сила всмоктування у цієї моделі вже трохи більша — 26 000 Па. А ще в нього така конструкція, яка дозволяє докупити бак для вологого прибирання та перетворити його на справжній 2-в-1.

3 найкращих пилососа Jimmy для вологого прибирання

Jimmy JV63

пилососи Jimmy

Це вже пилосос і для сухого, і для вологого прибирання. У таких моделях трубка зазвичай не згинається. Бак для води розміщується на основній насадці. Він не дуже великий. Тому треба бути готовими до того, що під час прибирання доведеться його поповнювати. Особливість Jimmy JV63 — під час миття чиста вода тут просто розбризкується, але брудна не всмоктується всередину. Тобто, увесь бруд збирається на насадці.

З бака вода подається на мийну насадку. Це звичайна прямокутна серветка з мікрофібри, яку після зношування можна докупити насадку. До речі, як і змінний бак для води. Система самоочищення тут не передбачена, тож прати та сушити насадку треба вручну після кожного миття.

Хоч це і не найдорожчий миючий пилосос, в нього є багато фішечок: знімний ручний пилотяг, настінне кріплення для вертикального зберігання, система проти намотування волосся. Він прибирає із силою всмоктування 20 000 Па, а на мінімальних обертах працює до 60 хвилин.

А от підсвічування щітки, як і LED-дисплею, тут немає. Як і функції автозбільшення потужності на килимах. Правда, за таку ціну і не варто чекати розширених функцій, бо Jimmy JV63 коштує 245$ (190$ зі знижкою).

Якщо вам не потрібне суперпросунуте управління та не лякає необхідність доливати воду у бак, то ця модель може бути зручною для вас. Пилотяг відмінно справляється і з сухим прибиранням, і з миттям.

Jimmy HW9 Pro

пилососи Jimmy

А це вже більш просунута модель, адже тут сучасніша система миття. У Jimmy HW9 Pro два резервуари для води по 400 мл: для чистої — на основній щітці, для брудної — на трубці, поруч із пилозбірником. Коли ви миєте підлогу, пилосос подає чисту воду на ролик та одразу всмоктує брудну. Відповідно, і підлога чистіша, і на ролику залишається менше бруду.

А після прибирання ви просто ставите пилотяг на станцію самоочищення та натискаєте кнопку. Він крутить ролик, промиває його водою, а потім висушує його гарячим повітрям. Це не означає, що вам взагалі не доведеться самостійно очищувати ролик, просто можна буде робити це значно рідше.

Сила всмоктування тут не найвища серед подібних моделей: 15 000 Па. Втім, її вистачає не просто для миття, а й для збору рідин. Налаштування режимів теж є — стандартний, еко та турбо. 

В іншому ця модель теж дуже практична та комфортна: тут є LED-екран, зручна ергономічна ручка з кнопками управління та датчик забрудненості. Тож коли пилотяг виявляє сильні плями або засмічений килим, він автоматично збільшує потужність.

На одному заряді девайс працює до 35 хвилин на мінімалках, охоплюючи до 160 квадратних метрів.

Jimmy HW10 Pro

пилососи Jimmy

Цей красень може похвалитися високою потужністю та часом роботи до 80 хвилин на одному заряді. Він видає силу всмоктування др 18 000 Па, тому ідеально впорається з різними поверхнями — від плитки до килимів. Функція збору рідин теж передбачена. Подібно попереднім моделям, він працює і як ручний пилосос, і як вертикальний. У нього також  подвійний циклон, HEPA-фільтр та система автоматичного очищення та сушіння миючого ролика. Але є дещо, що відрізняє саме цю модель.

І це основна щітка. Її не можна назвати повністю бездротовою, проте борти настільки вузенькі, що майже непомітні. Непомітніші хіба що у конкуруючої моделі Dreame H12 Pro — у нього вони взагалі відсутні. На практиці це дає нам ретельне прибирання уздовж стін та у кутах, де зазвичай збирається більше пилу.

Найкращий ручний пилосос для меблів: трійка лідерів від Jimmy

Окремий пилотяг для оббивки необхідний для дезінфекції текстильних поверхонь. Річ у тому, що у тканині збирається дрібний пил, а у ньому живуть пилові кліщі та інші мікроорганізми. Тому якщо ви або ваші близькі маєте схильність до алергії, такий пилотяг просто необхідний. До речі, ним можна обробляти не тільки меблі, а й штори та інший текстиль в оселі. 

Jimmy BD7 Pro

пилососи Jimmy

Це бездротовий ручний пилосос, додатково оснащений УФ-генератором. Що це нам дає? Якісну обробку від пилових кліщів, бактерій та інших алергенів, які накопичуються в оббивці меблів разом із пилом. Крім дезінфекції ультрафіолетом, девайс виконує ще кілька функцій:

  1. Сухе чищення оббивки та матраців, тобто функція звичайного пилотяга. Причому, тут можна регулювати потужність і навіть збирати розсипане сміття. 
  2. Обробка ультразвуком. Така функція теж є в обох моделей. Ультразвукові хвилі частотою 20000-50000 Гц нейтралізують пилових кліщів, руйнуючи їхню нервову систему. При цьому для людей ці хвилі абсолютно безпечні.
  3. Іонізація повітря. Негативні іони не тільки нейтралізують дію статичної електрики, а й додатково очищують поверхню під час прибирання.
  4. Вибивання. Розумний пристрій чергує мінімальну та інтенсивну силу всмоктування, створюючи ефект, ніби ви дійсно вибиваєте тканину. В результаті пил всмоктується набагато краще, ніж у режимі звичайного вакууму.

Jimmy BD7 Pro отримав досить високу силу всмоктування — 6000 Па. Акумулятор  місткістю 2000 мАг (6*2.0 AH, 57,6 WH) дозволяє працювати із ним до 30 хвилин на одному заряді. При цьому ця модель обійдеться вам у 217$, а зі знижкою — у 163$.

Ручний пилосос для ліжка Jimmy BX7 Pro

пилососи Jimmy

Jimmy BX7 Pro відрізняється від попередника тим, що живиться від мережі. У нього шнур 5 м, тому він не дуже маневровий.  Зате — видає потужність всмоктування 16 000 Па. Тому, якщо вам необхідно дуже ретельно обробляти поверхні, цей пристрій — для вас.

На відміну від попередньої моделі, тут немає функції вібрації, зате є  дезінфекція гарячим повітрям. Якщо у вас вдома час від часу з’являється пліснява та й взагалі підвищена вологість повітря — це те, що треба. Періодична обробка теплими струменями повітря допоможе запобігти появі шкідливих мікроорганізмів. Завдяки відсутності батареї цей пилотяг коштує дешевше, 170$, зі знижкою — 136$. 

Jimmy JV35

пилососи Jimmy

Трійку лідерів закриває Jimmy JV35. Він дуже схожий на BX7 Pro, і характеристиками, і ціною. Пристрій теж живиться від мережі, виконує ті самі функції і додатково ще має режим вибивання, як BD7 Pro. Тобто тут і багатофункціональність, і необмежений час прибирання.

Висновки

Ми розглянули найкращі пилососи Jimmy для квартири та будинку: для сухого прибирання, для вологого і навіть для дезінфекції меблів та матраців. Перше, на що хочеться звернути увагу, це хороший баланс ціни та якості. Девайси цього бренду оснащені сучасними функціями, при цьому відрізняються доступною вартістю.

пилососи Jimmy

Якщо говорити про вертикальні пилососи, дуже радує наявність знімного ручного пилотяга як у миючих, так і у звичайних моделях. Також відмічу хорошу комплектацію додатковими насадками та можливість без проблем докупити додаткові аксесуари для пилососів — бак для води, змінні серветки, фільтри тощо. А ще в усіх моделях реалізована двоступенева система циклонної фільтрації з якісними HEPA-фільтрами. Завдяки їй пил, навіть найдрібніший, не потрапляє назад у повітря.

Якщо вибирати пилосос із УФ-лампою, перевагою Jimmy є їхня багатофункціональність. Кожна модель передбачає по кілька режимів роботи та додаткові функції: іонізацію, стерилізацію гарячим повітрям, обробку ультразвуком, вибивання тощо. 

Саме завдяки такій увазі до деталей, техніка цього бренду користується популярністю. А ще компанія постійно пропонує щось нове, цікаве і за технологіями, і за дизайном. Тож слідкуйте за оновленнями на нашому сайті та дізнавайтесь про новинки першими. До того ж уже розпочався сезон новорічних знижок на WO.UA — чудова нагода вигідно придбати корисні девайси.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Топ 10 фільмів-катастроф. Найкращі фільми-катастрофи

🎬 Занурюйся у світ пригод з нашим топ 10 фільмів-катастроф. Напруга...

Dreame Z10 Station. Акумуляторний пилосос із самообслуговуванням

🧹 Dreame Z10 Station — це новий акумуляторний пилосос із функцією...

Як вибрати іригатор? Користь та переваги використання іригатора

✨ Іригатор — зручний девайс для догляду за зубами та яснами....

Пишна пінка за лічені секунди! Автономний спінювач для...

☕️🥛 Любите каву з пінкою? Тоді вам потрібен спінювач для молока....

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.