Топові фени 2024! Jimmy F8 проти Dreame Glory, Dyson Supersonic HD07 та Laifen Swift

🔍 Порівнюємо фен Jimmy F8 з Dreame Glory, Dyson Supersonic HD07 і Laifen Swift! 💨 Дізнайтеся деталі та вибирайте найкращий з топів 

Нещодавно у продажі зʼявився новий фен Jimmy F8 з іонізацією та двома зручними насадками у комплекті. Ми вже порівнювали його з попередньою моделлю Jimmy F7 у цій статті та розповідали докладніше у цьому відеоогляді.  А сьогодні подивимось, чим він відрізняється від інших популярних моделей: Dreame Glory, Dyson Supersonic HD07 та Laifen Swift. Чи варто переплачувати за відомий бренд та на чому можна заощадити?

Jimmy F8

Зміст

  1. Порівнюємо ціну Jimmy F8 та інших фенів
  2. Порівнюємо технічні характеристики Jimmy F8 зі схожими моделями
  3. Порівнюємо дизайн
  4. Який фен краще?
  • Переваги та недоліки Jimmy F8
  • Чого не вистачає Jimmy F8? 
  1. Підсумок

Порівнюємо ціну Jimmy F8* 

Jimmy F8Dreame GloryDyson Supersonic HD07Laifen Swift
5 999 грн4 499 грн21 792 грн5 590 грн

*Ціни вказані зі знижками та чинні на момент публікації

Порівнюємо технічні характеристики Jimmy F8 зі схожими моделями

Jimmy F8
ПараметриJimmy F8Dreame GloryDyson Supersonic HD07Laifen Swift
Потужність1 600 Вт1 600 Вт1 600 Вт1 600 Вт
Швидкість повітряного
потоку
72 км/год252 км/год13 л/с
Кількість швидкісних
режимів
3232
Кількість температурних
режимів
3443
Подача холодного повітряТакТакТакТак
Функція іонізаціїТакТакТакТак
Поверхня нагрівального
елементу
КерамікаКерамікаКерамікаКераміка
Насадки у комплекті▪ Насадка 2 в 1
▪ Дифузор
▪ Концентратор▪ Концентратор
▪ Дифузор
▪ Для неслухняного волосся
▪ Для дбайливого догляду
▪ Для кучерявого волосся
▪ Концентратор
Управління▪ Кнопки
▪ Сенсорний екран
▪ Кнопки▪ Кнопки▪ Кнопки
Функції безпекиЗахист від перегрівуЗахист від перегрівуЗахист від перегрівуЗахист від перегріву
Рівень шуму56 дБ76 дБ59 дБ
Довжина шнура1.8 м1.8 м1.8 м
Обертовий шнурНіНіНіНі
Петля для підвішуванняНіНіНіНі
Вага450 г345 г659 г407 г

Порівнюємо дизайн

Jimmy F8

При першому погляді на ці 4 моделі виникає відчуття, ніби вони з однієї лінійки. Схоже на те, що всі виробники надихались відомим дизайном Dyson. І це не дивно, адже він дуже зручний, утилітарний та естетичний водночас.

Почнемо з конструкції. У всіх наших фенів повітрозабірний отвір розташовано не в робочому блоці, як у традиційних девайсах, а в ручці. Це круте рішення дозволило, по-перше, краще розподілити вагу, щоб руки менше втомлювались під час укладання. По-друге, — не переживати за те, що волосся потрапить у повітрозабірник, як це часто буває у звичайних фенах. І по-третє, там, де зазвичай буває повітрозабірник, тепер розташувався екран. У більшості моделей це просто екран з індикацією, окрім Jimmy F8 — в нього дисплей використовується для повноцінного керування.

А тепер поговоримо про зовнішній вигляд цих девайсів. Мені доводилось тримати в руках більшість із них.  А саме — Jimmy F8Dreame Glory та Dyson Supersonic HD07. І в усіх трьох випадках враження залишились приємні. Звісно, можна сперечатися про якість пластику у дешевших моделях, але якихось принципових проблем із цим я не відчула.

Щодо естетики, то Jimmy F8 та Dreame Glory виглядають навіть дещо елегантніше за свого суперника. Втім, це вже справа смаку. Зате у Dyson Supersonic HD07 більший вибір кольорів: тут і мідний, і сірий, і чорний, і навіть червоний та синій. Laifen Swift доступний у білому, чорному, сірому та червоному.  Jimmy F8 можна придбати із білим або сірим корпусом. А Dreame Glory — із білим чи у відтінку рожевого золота.

Який фен кращий?

Звісно, ми не можемо однозначно відповісти не це запитання, адже у кожного користувача власне розуміння зручності та стилю. Зате можемо відокремити плюси та мінуси F8 у порівнянні зі схожими девайсами.

Jimmy F8

Переваги Jimmy F8 

Отже, як бачимо з таблиці, Jimmy F8  отримав технічні характеристики рівня топових моделей відомих виробників. У нього висока потужність 1 600 Вт, невелика (хоч і не найменша) вага, нормальний рівень шуму під час роботи. Магнітні кріплення насадок та повітрозабірник у ручці теж додають зручності.

А ще його можна добре налаштувати під себе: тут 3 швидкості повітряного потоку та 3 температурних режими. Але головні плюси цієї моделі полягають у наступному:

  • Система іонізації, яка нейтралізує дію негативних іонів під час сушіння, та зменшує пухнастість волосся.
  • Порівняно з усіма фенами, окрім Дайсона, Jimmy F8 оснащений двома насадками. У нього є не лише насадка-концентратор для гладеньких укладок, а й дифузор. Це робить його оптимальним феном як для прямого, так і для кучерявого волосся.
  • Сенсорний екран, дуже зручний для управління. В інших фенів з цієї підбірки передбачена лише індикація. У Jimmy F8 дисплей дозволяє не лише бачити налаштування, а й повноцінно перемикати їх.

І ще одна перевага. При купівлі цієї моделі ви отримуєте у подарунок зручне настінне кріплення для фена.

Чого не вистачає Jimmy F8?

Jimmy F8

Було б зручно, якби шнур фена обертався, а після використання його можна було б підвісити на стіну. Втім петлі та обертового шнура немає і в інших моделях. Як і кейсу для зберігання. Втім, настінне кріплення у подарунок до фена частково вирішує цю проблему. 

Якщо порівнювати F8 з Dyson Supersonic HD07, останній виграє за кількістю насадок: окрім концентратора та дифузора в комплект входять насадка для дбайливого висушування, насадка для розгладжування та особлива насадка-гребінь для кучерявого волосся.

Але не забуваймо, що і ціна фена дуже відрізняється: приблизно у 4 рази. Тож відсутність великої кількості насадок — не така вже велика втрата. Особливо враховуючи, що не всі з них можуть вам знадобитись.

Висновки

Jimmy F8

Отже, який фен купити: дорогий чи більш доступний? Якщо ви готові доплатити за преміальність, відомий бренд та додаткові аксесуари у комплекті, можна зупинитися і на дорогому. Але переплат можна і уникнути, адже сучасні технології відмінно працюють і у доступніших моделях фенів.

Jimmy F8 — яскраве тому підтвердження. Компактний, потужний і не надто шумний, з достатньою кількістю налаштувань і насадок, він чудово підійде для різних типів волосся. Реалізована тут технологія іонізації забезпечує блиск та зберігає здоровʼя волосся, а приємний дизайн приноситиме задоволення від користування. Додайте сюди безкоштовну доставку та подовжену гарантію 24 місяці — і це придбання стає ще вигіднішим.

Залишити відгук

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Більше на цю тему

Роботи-пилососи Dreame

Роботи-пилососи Dreame з функцією автоочищення контейнера

🤖🧹 Менше пилу! Роботи-пилососи Dreame з функцією автоматичного очищення пилозбірника витрушують його без участі людини. Дізнайтесь у статті, як...

Deerma

Техніка Deerma для чистоти вдома: топ-7 бюджетних товарів

Прибирання не повинно бути складним і дорогим! 🌟 Дізнайтеся, як бюджетні пристрої Deerma допоможуть підтримувати чистоту швидко та ефективно...

смарт-ваги Yunmai

Кращі смарт-ваги Yunmai для моніторингу здоров’я та фітнесу

Шукаєте ідеальні ваги для фітнесу? 💪 Смарт-ваги Yunmai допоможуть вам не тільки відстежувати вагу, але й аналізувати ключові показники...

Роботи-пилососи

Dreame проти Cecotec: порівнюємо флагманські роботи-пилососи

🤖🧹 Які роботи-пилососи прибирають краще: Dreame чи Cecotec? 🤔 В яких моделей більше функцій і вигідніша ціна? Дізнайтесь у...

Фітнес-трекер

Як вибрати фітнес-трекер для активного життя? Гайд від WO.UA

💪📱 Як вибрати фітнес-трекер?  Читайте наш гайд від WO.UA та Garmin: тут ви знайдете корисні поради щодо моделей, характеристик...