back to top

ТОП-7 товарів для дітей

Діти – квіти життя, і іноді цих квіточок треба балувати. Ми підібрали для вас приємні гаджети, яким буде рада кожна дитина!

1. Електросамокат Ego Electro One

Электросамокат Ego Electro One

Розгін до 20 км/год, надійність і 25 км на одному заряді – такому транспорту буде радий навіть дорослий. Електросамокат Ego Electro One з мотором 250 Вт убезпечить дорослих від пробок, а дітям подарує незабутній досвід управління.

2. Набір пластиліну Ліпака Інопланетяни

Набор пластилина Липака Инопланетяне

18 різнокольорових баночок та 530 г щастя творчій дитині. Набір пластиліну Липака Інопланетяни приємний та м’який. Підключайтеся до фірмової програми HEY CLAY і отримуйте інструкції зі створення найчарівніших фігур!

3. Квадрокоптер Xiaomi Mi FIMI A3 Drone

Квадрокоптер Xiaomi Mi FIMI A3 Drone

Квадрокоптер Xiaomi Mi FIMI A3 з екранним пультом управління просто приголомшливий подарунок! Зі швидкістю 64 км/год він витривалий і дійсно швидкий, а 8-мегапіксельна FHD камера працює в парі зі стабілізацією зображення (технологія EIS) для фото та відео супер-якості.

4. Бінокль Xiaomi Beebest Binoculars X8

Бинокль Xiaomi Beebest Binoculars X8

Діти люблять спостерігати! За птахами, людьми, звірами загалом за всім. І бінокльXiaomi Beebest Binoculars X8 доставить їм море нових відчуттів. Наближення у вісім разів, лінзи 32 мм та 130/1000 метрів поле огляду роблять його також придатними для дорослих любителів полювання та пригод!

5. Дитячий смарт-годинник з GPS для розваг та безпеки

Детские смарт-часы с GPS для развлечений и безопасности

Дитячий годинник-телефон з GPS/LBS/WIFI трекером FIXITIME 3 у чорному та рожевому кольорах полюбляться вашій дитині з першого погляду. Зроблені в стилі “фіксіків”, годинник допоможе дитині і вам швидко зорієнтуватися в їх функціях і убезпечить її.

6. Дитяча портативна акустика JBL JRPOP

Детская портативная акустика JBL JRPOP

Домовитеся з дитиною не слухати музику вночі та сміливо купуйте їй дитячу акустику від легендарного виробника звукового обладнання. Дитяча портативна акустикаJBL JRPOP допоможе дитині танцювати без перерви 5 годин, у комплекті також йдуть наклейки, які порадують маленьких меломанів.

7. Залізниця Xiaomi Mi Toy Train Set

Железная дорога Xiaomi Mi Toy Train Set

Хочете надовго зайняти дитину, але боїтеся, що через електроніку у нього знизиться зір? Залізна дорога Xiaomi Mi Toy Train Set збирається, як конструктор, і приносить море задоволення під час збирання та ігор з нею. Залізниця дуже цікава і дозволяє розвивати мислення дітей. І зроблена вона, звичайно, з екологічно чистих матеріалів.

Сергій Попов
Сергій Поповhttps://blog.wo.ua
Привіт! Мене звуть Сергій, і я радий привітати тебе у нашому блозі. Я 28-річний хлопець, який живе в Києві, і у цьому блозі я поділюся своїми захопленнями та думками. Моя страсть - це якісна музика 🎧. Я завжди відкритий для нових музичних жанрів та виконавців, і з нетерпінням поділюся своїми улюбленими треками та альбомами з тобою. Будемо разом відкривати нову музичну палітру! Також я великий фанат сучасних технологій та гаджетів. Я цікавлюся останніми трендами та новинками у світі технологій, і якщо ти теж цікавишся цим, то цей блог буде для нас справжнім раєм. Поговоримо про найсвіжіші релізи, інноваційні розробки та утиліти, які зроблять наше життя кращим та цікавішим. Приєднуйся до нас в цьому захоплюючому шляху відкриттів та обговорень. Разом ми знайдемо багато цікавого, незалежно від того, чи це музика, технології чи щось зовсім нове. Будь ласка, залишайся на зв'язку, і ми спільно створимо неймовірний контент! 😉
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Як почистити клавіатуру ноутбука і не зіпсувати її?...

💻🧹 Дізнайтесь, як почистити клавіатуру ноутбука від пилу та бруду різними...

Газонокосарка-робот Dreame A1: зручне рішення для догляду за...

🏡 Як косити газон швидко та правильно? Газонокосарка-робот Dreame A1 —...

Масаж і тепло 2 в 1! Огляд на...

💆‍♂️ Зустрічайте неймовірну новинку для вібраційного та теплового масажу! Читайте огляд...

Насадки для зубної щітки: як підібрати жорсткість та...

😁 🦷 Правильно підібрані насадки для зубної щітки допомагають відбілити зуби...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.