back to top

Топ-5 причин вибрати стикові пилососи JIMMY

Тільки одна думка про прибирання викликає у вас непереборне бажання прокрастинувати на дивані? Так не повинно бути. Адже можна прибирати швидко, легко, ефективно та із задоволенням. А після, звичайно – прокрастинувати на дивані! Але вже в чистоті та без докорів совісті.

Давайте на прикладі моделей H8 Pro та Н9 Pro розберемо головні фішки стикових пилососів JIMMY: побачимо, як вони працюють і наскільки зручніше у використанні.

Топ-5 причин звернути увагу на пилососи JIMMY

1. Можна використовувати у різних варіаціях

По-перше, JIMMY H8 Pro працює у двох режимах: як звичайний стиковий пилосос, яким зручно чистити підлогу і як ручну – яким можна легко прибрати пил з матраців, робітників поверхонь, полиць та іншого.

На кухонному столі розсипалося борошно? Дитина їла печиво в ліжку і залишила по собі море з крихт? Далекі кути і щілини давно потонули в павутинні та пилу? Для всіх цих проблем JIMMY стане найкращим рішенням.

Просто знімайте нижній модуль, приєднуйте потрібну насадку та отримуйте компактний ручний пилосос, який нескладно піднімати та переносити.

2. Не втомлюються руки

Пилосос зроблений з міцних і легких матеріалів, тому відрізняється невеликою вагою. Також пристрій оснащений ергономічною рукояткою, його зручно тримати в руках та на вазі, так що ви не втомитеся навіть після тривалого прибирання.

3. Забере будь-яке сміття

Стікові пилососи відрізняються дійсно великою силою всмоктування. Для порівняння в більшості моделей роботів-пилососів цей показник менший у 10 разів. А у JIMMY H8 Pro потужність тяги сягає 24 000 Па. Це означає, що техніка блискавично захопить навіть велике сміття. частинки їжі або грудки мокрого бруду.

У розпорядженні у вас – чотири режими швидкості: Звичайний, Турбо, Автоматичний та Максимальний. В авторежим прилад адаптується до типу поверхні за допомогою чутливих датчиків. Наприклад, при в’їзді на килим сила всмоктування автоматично збільшиться.

4. Працює без дротів та розеток

Найбільше в прокрастинацію перед збиранням вганяє думка, що зараз потрібно буде розмотувати купу дротів, потім постійно піднімати їх, переїжджати через них і перемикатися від однієї розетки до іншої. “Вся ця метушня і метушня з проводами нікому не потрібна” – вирішили JIMMY і створили моделі H8 та Н9 Pro.

У звичайному режимі вони можуть опрацювати на одному заряді 70 і 80 хвилин відповідно. При використанні електрощітки час роботи скорочуватиметься, проте ефективність збільшиться.

У комплекті з пилососом йде підлоговий стенд з док-станцією, який може служити також є основним місцем зберігання для пристрою. Всього 4 години зарядки – і мобільний девайс готовий до використання! Жодних більше плутаниць із проводами: все легко, швидко та результативно.

5. Здивує арсеналом насадок

Універсальність – новий екотренд. Справді, навіщо купувати кілька приладів, коли можна взяти один і адаптувати його до різних завдань за допомогою функціональних насадок?

Разом з JIMMY H8 Pro ви отримуєте турбощітку для м’яких меблів, щілинну насадку та комбіновану. З цими додатковими аксесуарами ви зможете комплексно прибрати квартиру: підлога, меблі, текстиль або важкодоступні місця Тому ми легко можемо сказати, що JIMMY H8 і Н9 Pro – для всього.

А що ще в них цікавого?

Опираючись на найкращі традиції рекламних текстів, ми готові сказати вам: “але і це ще не всі”. Адже крім перелічених вище переваг у JIMMY H8 Pro є ряд інших крутих фішок. Наприклад, подвійний НЕРА-фільтр, в якому будуть затримуватися найдрібніші частинки пилу, бактерії та пилок. Для алергіків така опція є особливо актуальною.
Крім того, за ефективну фільтрацію відповідає циклонна технологія всмоктування. Завдяки цьому механізму сміття відокремлюється від основного потоку повітря і відразу потрапляє в контейнер. Технологія подвійного циклону перешкоджає появі засорів, а отже, і збільшує термін служби пристрою.

Також на корпусі обох моделей розташований зручний дисплей з LED-підсвічуванням, де відображається стан заряду, повідомлення про заміну фільтра або про якісь несправності.

Маленька, але важлива деталь – кутовий конектор, що йде в комплекті. З за допомогою цього аксесуара трубка може згинатися, залазити під диван чи крісло і прибирати там пил. Тепер для генерального прибирання не потрібно пересувати громіздкі меблі, щоб усунути бруд. Достатньо просто вибрати гнучку гофровану трубку або кутовий конектор і проблему вирішено!

Чим відрізняються моделі JIMMY H8 та Н9 Pro?

По суті JIMMY H9 Pro – це покращена версія H8 Pro. У ній підвищили рівень потужності всмоктування, збільшили час автономної роботи та обсяг пилозбірника, а також додали професійну щітку для збирання килимових покриттів.

Така насадка допоможе вам ефективно впоратися з сильними забрудненнями великого та дрібний ворс. Крім того, JIMMY H9 Pro швидше заряджається і краще тримає заряд під час роботи в Турборежимі.

З відмінностей у конструкції: модель H9 Pro має металеву трубку, що гнуться, тому з цим пилососом легше прибирати у важкодоступних місцях. Якщо ви розумієте, що вам потрібні вдосконалені параметри та більше зручностей, то рекомендуємо Зупинити свій вибір на JIMMY H9 Pro.

Кому підійде стиковий пилосос JIMMY?

JIMMY H8 і Н9 Pro ідеально підійдуть тим, хто хоче максимально спростити та прискорити прибирання. Пилососи значно полегшать процес наведення чистоти у сім’ях, де є діти чи тварини. Оскільки одна з головних переваг пристрою – високий рівень потужності, то і вовна, крихти, вуличний бруд або пісок воно також усуне максимально ефективно.

Стикові пилососи JIMMY створені для людей, які цінують комфорт та стабільно хороший результат. Для тих, хто хоче справлятися з рутинними обов’язками швидко та вивільняти час на приємніші та творчі заняття

Сергій Попов
Сергій Поповhttps://blog.wo.ua
Привіт! Мене звуть Сергій, і я радий привітати тебе у нашому блозі. Я 28-річний хлопець, який живе в Києві, і у цьому блозі я поділюся своїми захопленнями та думками. Моя страсть - це якісна музика 🎧. Я завжди відкритий для нових музичних жанрів та виконавців, і з нетерпінням поділюся своїми улюбленими треками та альбомами з тобою. Будемо разом відкривати нову музичну палітру! Також я великий фанат сучасних технологій та гаджетів. Я цікавлюся останніми трендами та новинками у світі технологій, і якщо ти теж цікавишся цим, то цей блог буде для нас справжнім раєм. Поговоримо про найсвіжіші релізи, інноваційні розробки та утиліти, які зроблять наше життя кращим та цікавішим. Приєднуйся до нас в цьому захоплюючому шляху відкриттів та обговорень. Разом ми знайдемо багато цікавого, незалежно від того, чи це музика, технології чи щось зовсім нове. Будь ласка, залишайся на зв'язку, і ми спільно створимо неймовірний контент! 😉
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Недорогий робот-пилосос для дому та офісу. Топ 5...

🏠🤖 Навіть недорогий робот-пилосос із базовими функціями допоможе підтримувати порядок в...

Електросамокат Kaabo Wolf Warrior X Pro + Gold

🛴🚀 Електросамокат Kaabo Wolf Warrior X Pro — спосіб швидко дістатися...

Deerma VX96W: найкращий бездротовий мийник підлоги за свої...

💧 Як помити підлогу швидко та просто? Спробуйте бездротовий мийник підлоги...

Dreame Bot L10s Plus. Робот-пилосос, який справді миє...

🤖 Dreame Bot L10s Plus — робот-пилосос для ідеальної чистоти вдома!...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.