back to top

ТОП-10 гаджетів, що продаються в інтернет-магазині ШО!

Отже, ви ще не відійшли від Чорної п’ятниці? Ми, якщо чесно, теж 🙂 І підготували для вас ТОП-10 гаджетів, що продаються, більшість з яких можна також купити за гарячою акційною ціною.

1. Автоутримувач та бездротова зарядка Xiaomi Mi Qi Car Wireless Charger Black 20W

Просто піднесіть зарядку та не відволікайтеся від водіння! Автоутримувач адаптується під всі типи та розміри смартфонів. Його також можна використовувати як кронштейн для GPS.

2. Робот пилосос Xiaomi RoboRock S50 Sweep One Vacuum Cleaner White

Розумний робот-помічник дбає про чистоту підлоги, поки ви займаєтеся своїми справами. Пристрій проводить вологе прибирання, прецизійний фільтр контролює подачу води, а SLAM-алгоритм та LDS-лазера допомагають роботу будувати тривимірну карту вашого приміщення та керувати маршрутом.

Xiaomi RoboRock S50

3. Навушники Xiaomi Mi True Wireless Earbuds White

Запевняємо, ви не знайдете такі самі якісні навушники з таким звучанням за цю ціну. Bluetooth 5.0 забезпечує відмінне з’єднання, а в режимі прослуховування музики вони протримаються 4 години.

Наушники Xiaomi Mi True Wireless Earbuds White

4. Роутер Xiaomi Mi WiFi Router 4A Gigabit Edition

Маршрутизатор пропонує Xiaomi 2 гігабітні LAN-порти і 1 гігабітні WAN-порти. Двоядерний процесор та швидка передача даних може працювати на частоті 2.4 та відразу 5 ГГц.

5. Робот-пилосос Ecovacs DEEBOT OZMO 900 White

Дітище Ecovacs має цілу низку запатентованих технологій, таких як технологія розумна навігація Smart Navi з побудовою карти, вологе прибирання OZMO, а також датчиками визначення килимів, антипадіння та проти зіткнення.

Робот-пылесос Ecovacs DEEBOT OZMO 900 White

6. Безконтактний диспенсер для мила Xiaomi Mijia Automatic Induction Soap Dispenser

Просто піднесіть руки до сенсора і він миттєво порадує вас густою щільною піною, яка відразу ж прибере бактерії і подбає про шкіру. Насадки безконтактного диспенсера можна міняти і навіть наповнювати їх своїми засобами.

7. Ваги Xiaomi Mi Body Composition Scale 2

Дізнайтесь більше про своє тіло, використовуючи розумні ваги Xiaomi! Вимірюйте масу, індекс маси тіла, м’язову масу, вміст жиру, вологи, білка, рівень базального метаболізму, масу кісток, вік тіла, ідеальну масу, форму тіла та отримуйте загальну оцінку здоров’я.

8. Акустика JBL GO 2

Так, ця крихта до вподоби кожному. Тільки не спокушайтеся на невеликі розміри, оскільки вона звучить майже як повноцінний буфер! А ще вона водонепроникна та працює на з’єднанні по Bluetooth!

Акустика JBL GO 2

9. Електробритва чоловіча Xiaomi SO WHITE 3D Intelligent Shaver

Розумна 3D-електробритва з щільними лезами в одну мить перетворить вас на красеня з чудовою доглянутою бородою або без неї. Особливий шліфувальний механізм має властивість самозагострення, а допоміжні леза наведуть стильні контури.

Электробритва мужская Xiaomi SO WHITE 3D Intelligent Shaver

10. IP-камера Xiaomi MiJia 360° Smart Home Camera 1080P

Стежте за всім, що відбувається в будинку, поки ви там і під час вашої відсутності з IP-камерою, яка має кут огляду 360°! Ви нічого не пропустите. Вона також знімає вночі і в режимі реального часу все можна переглядати у зручному мобільному додатку.

Сергій Попов
Сергій Поповhttps://blog.wo.ua
Привіт! Мене звуть Сергій, і я радий привітати тебе у нашому блозі. Я 28-річний хлопець, який живе в Києві, і у цьому блозі я поділюся своїми захопленнями та думками. Моя страсть - це якісна музика 🎧. Я завжди відкритий для нових музичних жанрів та виконавців, і з нетерпінням поділюся своїми улюбленими треками та альбомами з тобою. Будемо разом відкривати нову музичну палітру! Також я великий фанат сучасних технологій та гаджетів. Я цікавлюся останніми трендами та новинками у світі технологій, і якщо ти теж цікавишся цим, то цей блог буде для нас справжнім раєм. Поговоримо про найсвіжіші релізи, інноваційні розробки та утиліти, які зроблять наше життя кращим та цікавішим. Приєднуйся до нас в цьому захоплюючому шляху відкриттів та обговорень. Разом ми знайдемо багато цікавого, незалежно від того, чи це музика, технології чи щось зовсім нове. Будь ласка, залишайся на зв'язку, і ми спільно створимо неймовірний контент! 😉
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Як вибрати кавоварку? Зʼясовуємо на прикладі кавоварки Cecotec

☕️🏡 Хочеться смачної кави вдома? Вам потрібна кавоварка! Дізнайтесь, як вибрати...

Як почистити клавіатуру ноутбука і не зіпсувати її?...

💻🧹 Дізнайтесь, як почистити клавіатуру ноутбука від пилу та бруду різними...

Газонокосарка-робот Dreame A1: зручне рішення для догляду за...

🏡 Як косити газон швидко та правильно? Газонокосарка-робот Dreame A1 —...

Масаж і тепло 2 в 1! Огляд на...

💆‍♂️ Зустрічайте неймовірну новинку для вібраційного та теплового масажу! Читайте огляд...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.