back to top

Телевізори Sharp: огляд на топові та бюджетні моделі

🔍📺 Яскраві екрани, обʼємний звук та приємна вартість — все це про телевізори Sharp 👍 Читайте огляд-порівняння та дізнайтеся, які моделі вибрати для себе! 💡✨

Який би контент ви не дивились, найчастіше це приємніше робити на великому екрані. І необовʼязково купляти для цього дороге TV. Сьогодні ми поговоримо про телевізори Sharp — яскраві, гучні та практичні незалежно від цінника. У цьому огляді ви дізнаєтесь про популярні моделі виробника та їхні особливості.

Телевізори Sharp

Зміст

  1. Чому телевізори Sharp? Про переваги та досягнення бренду
  2. Як вибрати телевізор? Основні критерії при покупці
  • 1. Для чого ви будете використовувати телевізор найчастіше?
  • 2. Який розмір телевізора краще придбати? 
  • 3. Яка роздільна здатність екрана вам потрібна?
  • 4. Який тип екрана кращий?
  • 5. Функції Smart TV
  • 6. Порти та підключення
  • 7. Частота оновлення
  1. Найкращі телевізори Sharp
  • Sharp 50FP1EA: недорогий телевізор 50 дюймів
  • Sharp 55GP6260E QLED: розумний 55-дюймовий телевізор
  • Телевізори Sharp 65EQ3EA: найкращі 65 дюймів за свою ціну
  • Великі телевізори Sharp 70GP6260E: вражаючі 70 дюймів

4. Висновки

Чому телевізори Sharp? Про переваги та досягнення бренду

Ви знали, що саме компанія Sharp розробила та вперше випустила у світ телевізор з рідкокристалічним екраном? Свого часу це стало проривом. А сьогодні компанія залишається одним з лідерів у виробництві TV. Бренд робить ставки не стільки на дизайн чи якісь цікаві функції, скільки на якість зображення. У будь-якій роздільній здатності телевізори Sharp демонструють хорошу картинку. А що може бути головнішим у телевізорі? 

Серед іншого користувачі також зазначають:

  • Надійність та довговічність цих девайсів. Компанія принципово використовує тільки ті технології, які слугуватимуть роками. І залишає позаду трендові, але не такі довговічні рішення.
  • Продумане програмне забезпечення.
  • Економне енергоспоживання.

Тож купуючи Sharp, ви отримуєте добротний телевізор, який працюватиме роками.

Як вибрати телевізор? Основні критерії при покупці

Телевізори Sharp

Коли ви переглядаєте сайти магазинів або гуляєте між полиць, легко загубитися в термінах на кшталт HDR, QLED або «локального регулювання яскравості». Тому ми зібрали кілька порад та підказок, які допоможуть вам зробити розумний вибір TV незалежно від бренду. Сприймайте їх як контрольний список, на який варто звернути увагу, перш ніж купити телевізор. А якщо ви вже знаєте всі необхідні параметри, сміливо пропускайте цей розділ та переходьте до порівняння телевізорів Sharp.

1. Для чого ви будете використовувати телевізор найчастіше?

Необхідні функції краще вибирати залежно від ваших звичок перегляду:

  • Хочете дивитися кіно вдома? Тоді вам потрібний великий екран, щоб ви могли бачити кожну деталь. І роздільна здатність 4K або 8K для неймовірної якості. А також потужні вбудовані динаміки, щоб ви могли відчути кожен поворот.
  • Хочете вболівати за улюблені команди? Для атмосфери стадіону теж вибирайте великий екран, щоб не пропустити жодного моменту. А також широкі кути огляду, щоб дивитися усією компанією. І висока частота оновлення (120 Гц або більше), яка запобігає розмиттю зображення.
  • Хочете грати у відеоігри? Для сучасного ігрового телевізора обовʼязкові вимоги трохи інші. По-перше, це висока частота оновлення (120 Гц або більше) для плавного, динамічного ігрового процесу. По-друге, багато входів для підключення консолей і периферійних пристроїв. По-третє, низька затримка, щоб не було затримки між вашим контролером і тим, що відбувається на екрані.
  • Хочете, аби TV виглядав як елемент дизайну? Зверніть увагу на телевізори з індивідуальними рамками, із захистом від відблисків та функцією Ambilight — це світлове шоу, яке відповідає тому, що ви дивитеся.

2. Який розмір телевізора краще придбати? 

Невеликий телевізор 24-38-дюймів ідеальний, якщо ви хочете поставити додатковий телевізор у спальні або на кухні. Вони ідеально підходять для перегляду комедійних серіалів перед сном або для перегляду новин у фоновому режимі, поки ви готуєте вечерю.

Середні екрани на 39-54-дюймів — це найпоширеніші розміри телевізорів для малих і середніх віталень. Оскільки вони не надто великі, їх трохи легше кріпити на стіну.

Великі телевізори — 55-74-дюймові. Якщо у вас велика вітальня і ви хочете з головою зануритися у фільми-блокбастери або спортивні події, то це саме те, що треба.

Телевізори з діагоналлю 75 дюймів і більше Якщо ви дійсно хочете викластися на повну, то телевізор з діагоналлю понад 75 дюймів — це щось грандіозне. Для кіновечорів  з друзями його важко перевершити. Але зважайте, що і вітальня має бути великою.

3. Яка роздільна здатність екрана вам потрібна?

Телевізори Sharp

Чим більше пікселів у телевізорі, тим вища роздільна здатність. А це означає вищу якість зображення, глибину та деталізацію. Телевізори з роздільною здатністю Full HD мають 1920 пікселів, а телевізори з роздільною здатністю 8K — близько 33 мільйонів пікселів.

Більшість невеликих телевізорів з діагоналлю до 43 дюймів мають роздільну здатність Full HD (1080p). Це все, що їм потрібно, щоб забезпечити дійсно чітке та деталізоване зображення. Телевізори з роздільною здатністю 4K мають близько 8 мільйонів пікселів, що в чотири рази перевищує роздільну здатність Full HD. Вони забезпечують ще чистіше та яскравіше зображення. Якщо ви плануєте придбати телевізор з діагоналлю більше 43 дюймів, краще вибрати 4K. А якщо ви дивитесь у майбутнє, 8K-телевізори — це найвища роздільна здатність, доступна сьогодні. І саме телевізори Sharp стали першими у цьому сегменті. Це в чотири рази більше пікселів, ніж у 4K-телевізорів, що забезпечує найчіткіші деталі навколо. 

4. Який тип екрана кращий?

  1. LED-телевізори підсвічуються світлодіодами (світлодіодами). Це означає, що вони відображають глибокі чорні та насичені кольори, які дійсно допомагають зробити контент популярним. Вони також досить енергоефективні.
  2. OLED-телевізори Sharp використовують найсучаснішу технологію органічних світлодіодів, що означає, що кожен піксель виробляє власне світло. Це ідеальний чорний колір, нескінченна контрастність, яскраві кольори та одні з найчіткіших зображень, які ви коли-небудь бачили. Технологія OLED також дозволяє робити екрани тоншими і значно зменшувати розмиття зображення в русі.
  3. У телевізорах QLED використовується унікальна технологія квантових точок — звідси і буква «Q» у назві. Окрім покращеної якості зображення, ця розумна QLED-технологія пропонує понад мільярд кольорів і підвищує яскравість зображення. 
  4. QNED поєднує в собі технології Quantum Dot та NanoCell для створення більш захоплюючого зображення. Вони дають глибший чорний колір, насичені кольори і більшу контрастність.
  5. Міні LED-телевізори оснащені тисячами крихітних світлодіодних лампочок, які покращують локальне затемнення та створюють більш динамічний діапазон якості зображення. Така підвищена контрастність — ідеальне рішення для фільмів, ігор та спорту.
  6. HDR-телевізори. Завдяки розширеному динамічному діапазону ви отримуєте набагато точніші деталі, тіні та кольори, ніж у звичайному зображенні. Кольори набагато ближчі до того, що ми бачимо в реальному житті, надаючи більшої глибини та насиченості. Щоб отримати повний ефект, телевізор і контент, який ви переглядаєте, повинні підтримувати HDR, але більшість потокових сервісів і консолей нового покоління підтримують HDR.
  7. HDR10. Деякі телевізори пропонують функцію підвищення якості HDR, яка працює з контентом, що не підтримує HDR, щоб наблизити його до якості HDR. HDR10 застосовує HDR сцену за сценою і підтримує Amazon, Netflix та Blu-Ray.
  8. HLG (гібридна логічна гамма). Ця технологія підвищення якості HDR зустрічається у багатьох HDR-телевізорах. Якщо ви дивитеся спорт, це справжня перевага, адже воно створено спеціально для високоякісного телевізійного мовлення — тож ви побачите велику гру в дивовижних деталях.

5. Функції Smart TV

Телевізори Sharp

Смарт-телевізори надають вам величезний вибір потокових сервісів, які можна переглядати в режимі реального часу. А також позбавляють вас необхідності користуватися приставкою. Транслюйте відео з телефону на екран телевізора або знаходьте потрібну вам інформацію за допомогою голосових помічників, таких як Alexa та Google.

6. Порти та підключення

Перед тим, як купити телевізори Sharp чи іншого бренду, завжди варто перевірити, чи сумісні вони з іншими пристроями, такими як саундбари, програвачі Blu-Ray або ігрові консолі. Геймерам особливо потрібен порт HDMI 2.1, який підтримує частоту оновлення зображення до 120 Гц і вище.

7. Частота оновлення

Частота оновлення вимірюється в Гц або кадрах в секунду. Вона показує, скільки разів телевізор оновлює зображення на екрані за секунду. Низька частота оновлення, наприклад, 60 Гц, чудово підходить для звичайних шоу. Але якщо ви геймер або спортивний фанат, то висока частота оновлення (понад 120 Гц) забезпечить вам більш плавне зображення.

Найкращі телевізори Sharp

Телевізори Sharp

Sharp 50FP1EA: недорогий телевізор 50 дюймів

50-дюймовий Sharp 50FP1EA коштує 17 999 грн зі знижкою від WO.UA. Його переваги:

  • Сучасна QLED-матриця, яка дає високу яскравість та широку кольорову палітру. І контент HDR, і контент Dolby Vision завдяки їй виглядає реалістично.
  • Роздільна здатність 4K Ultra HD (3840 x 2160) для чіткого зображення.
  • Медіаплеєр Chromecast для програвання потокового відео- або аудіо-контенту за допомогою Wi-Fi.
  • Android TV з простим та зручним інтерфейсом.
  • Ігровий режим без затримок.
  • Кілька портів —  Audio, один RJ45, два USB 2.0, чотири HDMI, кардрідер та композитний вхід (AV).

У підсумку це універсальна модель на якій і фільми зручно дивитися, і пограти можна. І все це — не за всі гроші світу.

Sharp 55GP6260E QLED: розумний 55-дюймовий телевізор

Телевізори Sharp

На момент публікації телевізори Sharp серії 55GP6260E QLED коштують 22 549 грн. Ми докладно розповідали про всі переваги цієї моделі у цьому відеоогляді, і вас запрошуємо до перегляду. А поки ось його основні особливості:

  • Роздільна здатність 4K Ultra HD.
  • Операційна система Google TV та вбудований Google Assistant.
  • Звукова система Harman з точним звуком і широким звуковим діапазоном.
  • Dolby Atmos, з доступом на Blu-ray 4K UHD, у сервісах потокового відео, як-от Netflix, або в сервісах потокового передавання музики на кшталт Tidal.

Телевізори Sharp 65EQ3EA: найкращі 65 дюймів за свою ціну

Телевізори Sharp

Модель 65EQ3EA оснащено функцією Android TV, що ідеально і для фільмів, і для телебачення і для музики. Ви також отримуєте Chromecast і Google Assistant для трансляції контенту на екран і для голосового керування.

Sharp 65EQ3EA оснащено технологією Dolby Vision, яка забезпечує барвисте зображення. Для HDR-контенту рівень чорного не такий чіткий, як хотілося б, і це впливає на контрастність. 

А ще тут реалізована звукова система Harman Kardon, яка створює велику простору звукову сцену з чіткими звуками. Баси не можуть конкурувати з саундбаром, але це потужне звучання, яке викликає певне захоплення. Вона також сумісна з Dolby Atmos і DTS:X, хоча вам доведеться перемикатися між ними в налаштуваннях, щоб отримати найкраще звучання.

Загалом, це солідний 65-дюймовий 4K-телевізор за свої гроші, і його варто розглянути, якщо ви шукаєте хороші розумні функції, зображення та звук в одному доступному пакеті. А от якщо ви геймер, краще вибрати інший екран, оскільки за відгуками Sharp 65EQ3EA дає затримку в 50 мс при роздільній здатності 1080p. Це повільно, якщо ви граєте в шутери від першої особи або будь-які інші ігри, які вимагають швидкого відгуку. 

Великі телевізори Sharp 70GP6260E: вражаючі 70 дюймів

Телевізори Sharp

Уявіть собі діагональ екрана 177 см, і наскільки круто дивитися на ньому футбол з друзями. Або новий фільм. Sharp 70GP6260E підходить для цього якнайкраще. Тонкий і стильний, він просто неймовірно виглядає в інтерʼєрі. Та головне тут все ж технічні параметри, які забезпечують приємний перегляд будь-якого контенту:

  • QLED-матриця.
  • Роздільна здатність 3840 x 2160 — 4K UHD.
  • Android TV та управління зі смартфона.
  • Підтримка Smart TV.
  • Вбудований Chromecast.
  • Технологія Dolby Vision.
  • Bluetooth, Wi-Fi та 2 ТВ-тюнера (аналоговий + цифровий).
  • Розʼєми Audio (combo), RJ45, два USB 2.0 та чотири HDMI.

Це дійсно великий телевізор, 1556 x 906 x 82 мм. Та якщо у вас велика вітальня, це те, що додасть їй комфорту.

Висновки

Телевізори Sharp

Якщо ви цікавитесь, як вибрати телевізор, є багато речей, які слід враховувати. Подумайте про розмір екрану, щоб знайти ідеальний варіант для вашого простору. Потім ви можете звернути увагу на такі параметри, як роздільна здатність і частота оновлення. Крім того, варто звернути увагу на функції Smart-TV, такі як вбудовані потокові додатки та голосове керування, а також на динаміки, якими оснащений телевізор.

Всі ці параметри гармонійно поєднують телевізори Sharp. Якісно зібрані, прості у підключенні та управлінні, а головне — з яскравою картинкою та обʼємним звучанням, це телевізори на роки. Підбирайте параметри під себе, і насолоджуйтесь переглядом улюбленого контенту. І не забудьте про знижку за промокодом blog від WO.UA. 

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

Залишити відгук

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Який епілятор вибрати: дисковий чи пінцетний?

🪒 Пінцетний чи дисковий епілятор? Як вибрати правильний для себе? Дізнайтесь...

Як чистити робот-пилосос? Корисні рекомендації та лайфхаки

🤖🧹Хочете, щоб ваш робот-пилосос працював ефективно та довго? 🔧 Читайте цю...

Як вибрати робот-пилосос 2024: 10 найкращих моделей

🏠 Зекономте час і зробіть дім чистішим легко та швидко ✨...

Електрощітка Oclean X Lite: огляд моделей

🪥 Дізнайтесь, яка електрощітка Oclean X Lite підійде саме вам! Все...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів.

Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів.

Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.

За унікальним промокодом BLOG - ви можете купити товари зі знижкою до 40%. Використати промокод можна під час оформлення замовлення на сайті wo.ua.