back to top

Стайлери Dreame Unplugged Cordless Hair Straightener: огляд

💁‍♀️Розпрямляємо волосся вдома! Читай огляд на стайлери Dreame Unplugged Cordless Hair Straightener та дізнавайся про сучасний підхід до укладки

Як зробити гладеньку зачіску швидко і прямо вдома? Правильно: купити випрямляч. Це доступна альтернатива салонним процедурам, до того ж із ним можна експериментувати. У бренду Dreame якраз з’явилася цікава новинка, яка зовсім скоро вийде у продаж. Тож до вашої уваги огляд нового стайлера Dreame Unplugged Cordless Hair Straightener, тестовий зразок якого мені пощастило побачити. Чому саме він? Тому що компактний і бездротовий, а ще в нього керамічні пластини.

Стайлери Dreame

Бездротовий випрямляч у мене вперше. Відверто кажучи, перед оглядом були сумніви, чи впорається він із неслухняним хвилястим волоссям на одному заряді. Зазвичай мені треба багато часу, аби витягнути всі пасма, тому роблю це дуже рідко. Було й інше питання — чи не буде зачіска сильно електризуватися? Мій старий стайлер хоч і випрямляв добре, але давав цей ефект.

Забігаючи наперед, Дрімі з усім впорався. Я тестувала його через день протягом тижня й укладка була суперкомфортною. А головне — волосся в нормі, не пересушене. Розповідаю, як працює цей девайс  та чому він мені так сподобався.

Зміст

  1. Що входить у комплект?
  2. Зовнішній вигляд.
  3. Коротко про технічні характеристики
  4. Управління та температурні режими
  5. Як випрямити волосся стайлером: тестую на собі
  • 5 кроків для простої укладки
  1. Автономність та зарядка
  2. Висновки

Що входить у комплект?

Випрямляч акумуляторний, тож постачається разом із зарядним пристроєм. В коробці також є посібник користувача: як завжди, краще почати знайомство саме з нього — там пояснюються всі нюанси використання та даються технічні параметри.

Зовнішній вигляд: стайлери Dreame

Дизайн тут мінімалістичний: плавні форми, матовий пластик та невеличкий сріблястий  логотип бренду. На тест потрапила модель чорного кольору — елегантна та практична. В руках відчувається напрочуд легким. Воно й не дивно — девайс важить усього лише 320 грамів.

Стайлери Dreame

Коротко про технічні характеристики

Потужність15 Вт
Температурний діапазон170–210 градусів
Режими3
Час нагріву20 секунд
Матеріал покриттяКераміка
Додаткові функції▪ Автовідключення
▪ Захист від перегріву
▪ Іонізація
Автономність~20-25 хвилин
Індикатор роботиLED
Розміри227 x 43.5 x 42 мм
Вага320 г

Управління та температурні режими

Розібравшись з інструкцією, я одразу зарядила прасочку до 100%: для чистоти експерименту. А поки вона заряджалась, встигла розібратися з управлінням.

Тут все просто: вмикаємо та вимикаємо стайлер повзунком — він знаходиться прямо на корпусі. А режими перемикаємо кнопкою, що розмістилась поруч із повзунком. Їх тут три, кожний під час роботи підсвічується LED: 165, 185 та 210 градусів Цельсія.

Стайлери Dreame

Температури високі, тому виробник передбачив тут захист від перегріву. А якщо залишити випрямляч увімкненим, через деякий час спрацьовує автовідключення.

Як випрямити волосся стайлером: тестую на собі

Отже, завдання не з простих: пасма в мене досить довгі та неслухняні. У дощову погоду зачіска нагадує пухнасту кульбабку, тому зазвичай просто збираю все у хвіст. Як і будь-яке кучеряве або хвилясте волосся, його дуже легко пересушити, тому я вибрала мінімальний режим — 165 градусів.

5 кроків для простої укладки: стайлери Dreame

Оскільки в мене була мета зекономити час, витягувала свої хвилі максимально просто:

  1. Розчісуємось та наносимо термозахист — спрей, крем тощо. Якщо необхідно, можна додати ще якийсь фіксуючий засіб.
  2. Відділяємо нижній ряд, а все інше збираємо та підколюємо.
  3. Поміщаємо пасмо між пластин — якої товщини воно має бути, залежить від його структури та бажаного ефекту. В мене виходили пасма шириною приблизно 2 см.
  4. Проводимо прасочкою від коренів до кінчиків. Тут за бажанням можна підкрутити кінці у потрібному напрямку.
  5. Так пропрацьовуємо всю зачіску, пасмо за пасмом та ряд за рядом.

Але дарма я переживала. Кераміка таки робить свою справу: за тиждень не з’явилося жодних посічених кінчиків чи сухості. Звісно, в мене був термозахисний спрей, але від деяких прасочок навіть він не рятує. Тут же все продумано: кераміка добре тримає тепло і легко ковзає по пасмах.

Стайлери Dreame

Сам процес мені сподобався. Панелі плаваючі, тобто підлаштовуються під товщину пасм і не тягнуть їх. Нагрівається все дуже швидко. Я не заміряла, але виробник говорить про 20 секунд. Мені здалося, що навіть швидше. Все дуже продумано, тому укладка дійсно робиться легко та швидко.

Але головне — це іонізація. Негативні іони дійсно працюють і це видно по зачісці: волосинки лягають одна до одної та не розлітаються. Корисна штука, тепер вибиратиму все з іонізацією.

Автономність та зарядка

Виявилось, що в середньому наш стайлер здатний на 20-25 хвилин роботи від одного заряду. Мені знадобилось навіть менше, аби нормально випрямити всі пасма. Навмисно не поспішала та затягувала процес і попри це лишилось ще достатньо заряду на одну-дві укладки.

Стайлери Dreame

Заряджати все теж просто: тут передбачено зарядний пристрій із роз’ємом USB Type-C. Під’єднуємо до джерела живлення — і через 2 години прасочка знов готова до роботи.

Стайлери Dreame

Висновки: стайлери Dreame

Отже, що мені сподобалось. По-перше, кераміка, бо не пересушує волосся. По-друге, відсутність кабелю, бо так легше рухатись. По-третє, зачіска реально не електризується, все завдяки іонізатору. І останнє: ця штука реально легка та невелика — можна кинути в сумку та взяти на роботу підправити зачіску. Купити випрямляч для волосся Dreame Unplugged Cordless Hair Straightener можна буде вже скоро, він з’явиться в наявності восени. Тож слідкуйте за новинами у нашому блозі, аби першими побачити новинку.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Бездротовий пилосос Jimmy JV71! Ретельне прибирання без зусиль

🌪️ Jimmy JV71 — недорогий бездротовий пилосос для сухого прибирання! Він...

Як вибрати кавоварку? Зʼясовуємо на прикладі кавоварки Cecotec

☕️🏡 Хочеться смачної кави вдома? Вам потрібна кавоварка! Дізнайтесь, як вибрати...

Як почистити клавіатуру ноутбука і не зіпсувати її?...

💻🧹 Дізнайтесь, як почистити клавіатуру ноутбука від пилу та бруду різними...

Газонокосарка-робот Dreame A1: зручне рішення для догляду за...

🏡 Як косити газон швидко та правильно? Газонокосарка-робот Dreame A1 —...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.