back to top

Стайлери CECOTEC Bamba CeramicCare AirGlam: огляд-порівняння

💁‍♀️ Хочеться здорове волосся і гарну зачіску? Стайлери CECOTEC Bamba CeramicCare AirGlam допоможуть у цьому! Порівнюємо серії Original і Champagne в огляді 

Фен, прасочка для волосся, плойка для локонів, а ще щітки та різноманітні гребінці… Гаджети та аксесуари для волосся займають чимало місця, чи не так? Як добре, що всі ці речі можна замінити однією! Багатофункціональні стайлери CECOTEC Bamba допоможуть і накрутити, і випрямити, і висушити волосся максимально просто. Це справжня студія краси у вас вдома! Сьогодні порівнюємо моделі CECOTEC Bamba CeramicCare AirGlam та AirGlam Champagne. Обидві скоро зʼявляться у наявності на віртуальних полицях WO.UA. Тож саме час розібратися, у чому переваги кожної серії та кому яка краще підійде?

Стайлери CECOTEC Bamba

Зміст

  1. Що являють собою стайлери CECOTEC Bamba CeramicCare AirGlam
  • Призначення та конструкція серій Original та Champagne
  • Зовнішній вигляд та матеріали корпусу
  1. Багатофункціональні стайлери CECOTEC Bamba: що в комплекті?
  2. Стайлери CECOTEC Bamba: порівнюємо технічні характеристики
  3. Як працюють стайлери для волосся CECOTEC Bamba?
  • Іонізація та догляд за волоссям
  • Стайлери CECOTEC Bamba та особливі насадки для накручування
  • Стайлери CECOTEC Bamba: загальна зручність
  1. Висновки 

Що являють собою стайлери CECOTEC Bamba CeramicCare AirGlam?

Стайлери CECOTEC Bamba

Призначення та конструкція серій Original та Champagne

Стайлери бувають різні: це може бути як машинка для завивки, так і випрямляч, або обидва гаджети 2 в 1. Особливість лінійки CECOTEC Bamba CeramicCare AirGlam полягає у тому, що тут набагато більше функцій. З одного боку, це фен або фен-щітка для волосся, яким можна одночасно сушити і укладати, або ж просто сушити. З іншого боку, у цих девайсів купа насадок, якими можна зробити і гладку, і хвилясту, і кучеряву укладку.

Обидві моделі оснащені потужним безщітковим двигуном, який обертається зі швидкістю 110 000 обертів на хвилину, тож сушіння відбувається досить швидко. Є також можливість вибрати температуру та швидкість повітряного потоку. Насадки для накручування та випрямлення теж нагріваються за кілька секунд завдяки потужності 1400 Вт. Звісно, живлення таких потужних пристроїв відбувається від мережі. 

Щодо зовнішнього вигляду, то стайлери CECOTEC Bamba нагадують собою звичайну велику плойку, до якої можна приєднати фен та різні насадки. І повітрозабірний отвір у них такий, як у сучасних фенів — у ручці.

Зовнішній вигляд та матеріали корпусу

Стайлери CECOTEC Bamba поєднують практичність та естетику. Корпуси виготовлено з металу та пластику:

  1. В звичайному AirGlam він чорно-золотистий.
  2. В AirGlam Champagne — бежево-золотистий. 

І зʼєднання деталей, і самі матеріали досить якісні. Обидва пристрої зручно лягають у руку і за зручністю нічим не відрізняються. Тільки в Original дві кнопки управління, а у Champagne — три. А ще вони відрізняються за комплектацією.

Багатофункціональні стайлери CECOTEC Bamba: що в комплекті?

Стайлери CECOTEC Bamba

Модель CECOTEC Bamba CeramicCare AirGlam Original постачається таким комплектом:

  • Стайлер.
  • Насадка для випрямлення.
  • 2 круглі насадки — діаметром 32 мм та 60 мм.
  • 2 насадки циліндра для завивки — лівий та правий.
  • Насадка-концентратор.
  • Посібник користувача.

У Bamba CeramicCare AirGlam Champagne дещо інший набір:

  • Стайлер.
  • 3 круглі насадки — діаметром 33 мм, 40 мм та 70 мм.
  • 2 насадки циліндра для завивки.
  • 2 насадки-гребінця.
  • Посібник користувача.

Як бачимо, у версії AirGlam Champagne ширша комплектація: є тут і додаткова кругла насадка для створення локонів, і гребінці. Тож якщо вам потрібно робити якомога більше різних укладок, ймовірно, вам підійде саме ця модель.

Стайлери CECOTEC Bamba: порівнюємо технічні характеристики

ПараметриBamba CeramicCare AirGlamBamba CeramicCare AirGlam Champagne 
Потужність1400 Вт
Призначений для створення▪ Гладкої зачіски
▪ Природних хвиль
▪ Обʼєму
▪ Горизонтальних локонів
▪ Гладкої зачіски
▪ Природної хвилі
▪ Обʼєму
▪ Горизонтальних локонів
▪ Вертикальних локонів
Кількість насадок68
Кількість швидкісних режимів2
Кількість температурних режимів3
Вимір температури нагрівуТак
Індикація нагрівуТак
Захист від перегріву НіТак
ІонізаціяТак
Довжина кабелю живлення1.8 м
Обертовий шнурНіТак
Петля для підвішуванняНіТак
Матеріал покриттяКераміка
УправлінняЕлектронне
Розміри44 x 44 x 450 мм44 х 450 х 44 мм
Вага1 000 г1005 г

Як працюють стайлери для волосся CECOTEC Bamba?

Стайлери CECOTEC Bamba

Іонізація та догляд за волоссям

Обидва стайлери CECOTEC Bamba отримали вбудований іонізатор, і це дуже важлива перевага для догляду. Негативні іони зі стайлера нейтралізують позитивні іони, що містяться на поверхні волосся  (особливо коли ви перебуваєте в оточенні електроприладів). Це змушує кутикулу волосся закриватися. Волога утримується у волосяному стрижні, і шляхом цього зменшується пухнастість.

Наступна важлива деталь для доглянутих пасом — керамічне покриття насадок. Кераміка забезпечує рівномірне і швидке нагрівання, а також добре утримує постійну температуру. Завдяки цьому волосся не перегріваються та менше пошкоджується. 

Стайлери CECOTEC Bamba та особливі насадки для накручування

Стайлери CECOTEC Bamba

Як ми вже зазначили, у AirGlam 2 круглі насадки: 32 мм та 60 мм. А в AirGlam Champagne — вже 3: 32 мм, 60 мм та 70 мм. Тобто можна накрутити і дрібні кучері, і середні, і великі хвилі.

Але це ще не все, насадки зовсім не прості. У них реалізовано особливу технологію завивки, яку виробник назвав Coanda. Суть у тому, що коли поруч розташовуються два циліндри для завивки, повітря починає активно слідувати за поверхнею вигнутого предмета. І ця сила повітря автоматично накручує волосся навколо стайлера. Завдяки цьому накручувати виходить набагато легше, ніж якби повітря рухалося б за прямою траєкторією.

Стайлери CECOTEC Bamba та загальна зручність 

Стайлери CECOTEC Bamba

Перше, на що звертаєш увагу, тримаючи ці девайси у руці: вони важать немало. Не те щоб це якось сильно заважало, але враховуйте, що середня вага ручки з насадкою буде близько 1 кг.

Друге, що хочеться зауважити, це наскільки зручно кріпляться насадки. Замок спрацьовує швидко та утримує їх надійно.  І трете — тут дуже просте управління кнопками, як у фенах. Натисканням кнопки або повзунка можна налаштувати температуру і швидкість повітряного потоку під своє волосся.

Висновки

Стайлери CECOTEC Bamba

Стайлери CECOTEC Bamba — це потужні та багатофункціональні пристрої для укладки волосся різними способами. Ними можна висушити, надати зачісці обʼєму, накрутити хвилі чи кучері різного діаметра, або навпаки випрямити пасма до ідеальної гладкості. Якби нам довелося купувати кожен з інструментів для цього окремо, ми б витратили цілий статок. І ще — багато місця для зберігання. Ці ж девайси досить компактні як для своєї комплектації.

Модель підійде CECOTEC Bamba CeramicCare AirGlam і для гладких, і для кучерявих укладок. Комплектація насадками в неї повна, тож ви зможете зробити безліч укладок. Вона трохи простіша, адже оснащена звичайним необертовим кабелем та не має петлі для підвішування.

А от у стайлера CECOTEC Bamba CeramicCare AirGlam Champagne розширена комплектація: тут є додаткова кругла щітка діаметром 70 мм та дві насадки-гребінці. Це версія для тих, кому до вподоби експерименти з волоссям та потрібно якомога більше інструментів.

На обидва фени-щітки діє подовжена гарантія 24 місяці. А за необхідності ви можете замінити втрачену насадку та скористатися іншими перевагами офіційного сервісу на WO.UA.

Залишити відгук

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Більше на цю тему

Годинники Garmin

Годинники Garmin для спортсменів: як вибрати найкращу модель

⌚️ Годинники Garmin просто створені для спортсменів! Вони відстежують активність, пульс, сон та інші дані. Дізнайтесь, як вибрати модель...

Роботи-пилососи Dreame

Роботи-пилососи Dreame з функцією автоочищення контейнера

🤖🧹 Менше пилу! Роботи-пилососи Dreame з функцією автоматичного очищення пилозбірника витрушують його без участі людини. Дізнайтесь у статті, як...

Deerma

Техніка Deerma для чистоти вдома: топ-7 бюджетних товарів

Прибирання не повинно бути складним і дорогим! 🌟 Дізнайтеся, як бюджетні пристрої Deerma допоможуть підтримувати чистоту швидко та ефективно...

смарт-ваги Yunmai

Кращі смарт-ваги Yunmai для моніторингу здоров’я та фітнесу

Шукаєте ідеальні ваги для фітнесу? 💪 Смарт-ваги Yunmai допоможуть вам не тільки відстежувати вагу, але й аналізувати ключові показники...

Роботи-пилососи

Dreame проти Cecotec: порівнюємо флагманські роботи-пилососи

🤖🧹 Які роботи-пилососи прибирають краще: Dreame чи Cecotec? 🤔 В яких моделей більше функцій і вигідніша ціна? Дізнайтесь у...