back to top

Справжній шторм! Потужний фен для волосся Dreame Mova Turbo

🌀💨 Чи можливо висушити волосся за кілька хвилин? Так, якщо у вас є високошвидкісний фен! 💇‍♀️ Читайте анонс на Dreame Mova Turbo та дізнайтесь деталі 🚀

У цьому блозі ви знайдете чимало цікавих фенів для волосся. З різноманітними насадками, сучасними функціями догляду, сенсорними екранами та інноваційними двигунами. Та іноді хочеться просто швидко висушитись без зайвих заморочок. Максимально швидко. Саме на цей випадок компанія Dreame розробила новинку Dreame Mova Turbo.

Цей фен зʼявиться на WO.UA вже восени, але мені пощастило отримати на огляд тестовий зразок. І знаєте, що? Завдяки йому я тепер можу приділяти більше часу своїй ранковій каві) Але про все по черзі.

Dreame Mova Turbo - Blog.wo.ua

Зміст

  1. Дизайн Dreame Mova Turbo
  2. Вартість та комплектація Mova Turbo
  3. Технічні характеристики Mova Turbo
  4. Особливості Dreame Mova Turbo
  • Швидкісний двигун і висока потужність
  • Надшвидке сушіння волосся
  • Стабільна температура під час сушіння Dreame Mova Turbo
  • Негативні іони захищають ваше волосся
  1. Враження від роботи Mova Turbo
  • Враження від швидкості сушіння
  • Враження від якості сушіння Dreame Mova Turbo
  1. Висновки. Кому підійде фен Dreame Mova Turbo? Переваги та недоліки новинки

Дизайн Dreame Mova Turbo

Зовні Dreame Mova Turbo — це сучасна конструкція з повітрозабірником у ручці. Тут же, на ручці розташувалися і кнопки управління: одна відповідає за температуру (4 режими), а кнопка-повзунок — за перемикання швидкостей (їх тут 2).

Чому все більше виробників вибирають саме таке розташування повітрозабірного отвору? По-перше, це набагато зручніше, адже вага розподіляється таким чином, що рука менше втомлюється під час укладки. По-друге, це безпечніше, адже відсутній ризик, що волосся затягне всередину. Радує, що для новинки Dreame обрали саме таке рішення.

До речі, докладніше про повітрозабірник фена. Пластиковий захисний ковпачок, що закриває його, знімається. А під ним знаходиться дуже дрібна металева сітка. Вона затримує частинки пилу з повітря, аби вони не потрапили до мотора. Це зроблено, щоб подовжити тривалість використання девайса. Тож періодично треба знімати ковпачок і чистити фільтр.

Під повітрозабірником кріпиться шнур живлення, він тут звичайний, прогумований. Довжина — приблизно десь 1.8 м, що стандартно для більшості фенів.

Корпус Dreame Mova Turbo виконано з глянцевого білого пластику. На ньому — лише сріблясті кнопки управління та логотип Mova. Не можу сказати, що це найприємніший на дотик пластик, який мені траплявся. Та й відбитки пальців на ньому залишаються. Втім, якість збірки, на мій погляд, хороша, а тримати фен у руці зручно. 

Вартість та комплектація Dreame Mova Turbo

А от чого мені не вистачило, так це насадок у комплекті: принаймні, у тестовому зразку їх не передбачено. Сподіваюсь, виробник все ж включить хоча б насадку-концентратор у комплект постачання. Прогнозована ціна Dreame Mova Turbo складе приблизно 49 євро.

Технічні характеристики Dreame Mova Turbo

Потужність1 600 Вт
Інтенсивність обертів двигуна110 000 обертів/хв
Напруга220-240 В
Швидкість повітряного потоку65 м/с
Кількість температурних режимів3
Кількість швидкісних режимів2
Інтенсивність та тип іонізації200 млн аніонів платини/см3
Рівень шуму≤58 дБ
Розміри256 x 77 x 82mm
Вага~330 г

Особливості Dreame Mova Turbo

Dreame Mova Turbo - Blog.wo.ua

Швидкісний двигун і висока потужність

У Dreame Mova Turbo високошвидкісний безщітковий мотор з інтенсивністю обертів 110 000 об/хв. Подібним вже нікого не здивуєш, але для цієї моделі Dreame застосували ще й технологію зменшення опору. Це дозволило зробити потік повітря максимально швидким: більше, ніж у інших фенів з подібним мотором. 

Надшвидке сушіння волосся

Завдяки згаданим вище рішенням Dreame Mova Turbo видає дійсно вражаючий обʼєм повітряного потоку: 55 м3/год*. Його швидкість сягає швидкості досить сильного вітру — 65 м/с. І ось наскільки швидко цей вітер висушує волосся.

Довжина волоссяЧас сушіння
Коротке40 секунд
Середньої довжини (до плечей)2 хвилини
Довге4 хвилини
Dreame Mova Turbo - Blog.wo.ua

Стабільна температура під час сушіння Dreame Mova Turbo

Втім, цей потужний фен покликаний не лише швидко сушити. Він захищає кутикули волосся та зменшує пошкодження під час сушіння. Для цього тут реалізована технологія, яку виробник називає «замкнутий цикл управління». На практиці це означає, що фен вимірює температуру 200 разів на секунду, щоб підтримувати оптимальне середнє значення 57°C.

Негативні іони захищають ваше волосся

Попри високу потужність новинки, Dreame зазначають, що волосся після сушіння  Dreame Mova Turbo залишатиметься блискучим і гладким. Для цього тут реалізована функція іонізації. Для нейтралізації статичної електрики та захисту від теплового впливу, фен виділяє 200 мільйонів негативних іонів на см3. Це допомагає закрити кутикули волосся та утримувати вологу всередині.

Враження від роботи Dreame Mova Turbo

Dreame Mova Turbo - Blog.wo.ua

Враження від швидкості сушіння

Коли я сказала, що з цим феном можу приділяти більше часу своїй ранковій каві, це був не жарт. В мене хвилясте, неслухняне  та довге волосся, яке так само довго сушити. Та Turbo реально впорався за 4 хвилини: і це на мінімальній швидкості. Іншими словами, він висушує настільки швидко, наскільки це можливо.

Максимальну швидкість я вмикала лише один раз, і цього я точно не забуду. Волосся під час такого сушіння розлітається так, ніби ти стоїш десь на одеському пляжі у лютому, а штормовий вітер дме тобі в обличчя.

Правда, дме він досить приємно, бо Mova таки підлаштовує температуру, аби нічого не перегріти. Коли ти сушишся, кнопка температури підсвічується залежно від обраного режиму: синім (холодний), помаранчевим (теплий) або червоним (гарячий). Але перетримати його на одному місці неможливо: фен сам знижує температуру, якщо вона довгий час на червоному режимі.

Dreame Mova Turbo - Blog.wo.ua

Враження від якості сушіння Dreame Mova Turbo 

А оце найцікавіше. Можливо, ви знаєте, що власникам хвилястого чи кучерявого волосся  доводиться сушити його довше та делікатніше, ніж пряме. Щоб трималася природна форма завитка, сушити треба: по-перше, повільно, по-друге, на низькій температурі, по-третє, бажано з дифузором (або стискати локони долонями під час сушіння). Dreame Mova Turbo відповідає цим вимогам хіба що у частині температури, ну дуже він дбайливо її регулює. 

В іншому я була налаштована скептично: дифузора тут немає, а швидкість повітряного потоку змітає всі легкі предмети зі столу. Я не сподівалась отримати свої нормальні хвилі, головне було — не пересушити їх та не отримати ефекту кульбабки.

І… такого негативного ефекту не сталося. Так, я не отримала бажаного завитка, він просто не встигає зафіксуватися на такій швидкості. Навпаки, Мова Турбо зробив мені майже пряме волосся (і це без браш-щітки і витягування). Але воно не було пухнастим після сушіння, навпаки: отримало блиск. Все-таки функція іонізації працює і вона значно покращує стан пасом.

У підсумку я отримала блискуче, випрямлене волосся без пухнастості. І дуже швидко. Якщо своїм старим феном я сушилася 10-15 хвилин, то тепер мій ранок комфортніший, адже цей час я можу приділити приємнішим справам. І хоч це не зовсім те, чого я шукала, результатом я задоволена.

Висновки. Кому підійде фен Dreame Mova Turbo? Переваги та недоліки новинки

Dreame Mova Turbo - Blog.wo.ua

Цей фен — найкраща відповідь на запитання, як висушити волосся швидко. Серед усіх моделей, які я тестувала протягом останнього року, Dreame Mova Turbo впорався якнайшвидше. Можливо, це не та модель, яку треба використовувати на кучерях — для «кучерявого методу» він надто швидкий. Але власникам прямого волосся він може дуже сподобатись. Навіть після такого швидкого сушіння пасма виглядають здоровими та блискучими. Це прекрасне рішення, аби заощадити час на укладці, тож з нетерпінням чекаємо на появу новинки.

ПеревагиНедоліки
+ Висушує волосся за кілька хвилин– Не підійде для довгих складних укладок
+ Добре нейтралізує статичну електрику– На глянцевому пластику залишаються сліди пальців
+ Відносно тихий для такої потужності
+ Легкий та зручний
Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

Залишити відгук

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Побутова техніка Jimmy: доступні девайси для дому! 

🏡 Техніка Jimmy — це інновації, які спрощують побут, допомагаючи підтримувати...

Який епілятор вибрати: дисковий чи пінцетний?

🪒 Пінцетний чи дисковий епілятор? Як вибрати правильний для себе? Дізнайтесь...

Як чистити робот-пилосос? Корисні рекомендації та лайфхаки

🤖🧹Хочете, щоб ваш робот-пилосос працював ефективно та довго? 🔧 Читайте цю...

Як вибрати робот-пилосос 2024: 10 найкращих моделей

🏠 Зекономте час і зробіть дім чистішим легко та швидко ✨...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів.

Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів.

Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.

За унікальним промокодом BLOG - ви можете купити товари зі знижкою до 40%. Використати промокод можна під час оформлення замовлення на сайті wo.ua.