back to top

Що подарувати на День закоханих? Ідеї романтичних подарунків для неї та для нього

❤️ Хочете порадувати близьку людину на День святого Валентина? Цікава та корисна техніка — завжди чудове рішення 🎁 Дізнайтесь, що подарувати на День закоханих, щоб проявити свою турботу 🥰

Наближається 14 лютого, і романтична атмосфера просочується з кавʼярень та магазинів, незважаючи ні на що. Всі ми по-різному ставимось до свята закоханих, адже подбати про близьких можна у будь-який день. Але якщо ви хочете показати свою романтичну сторону, День святого Валентина —  ідеальний для цього. А ми розкажемо, що подарувати на День закоханих, аби подарунок приніс приємні емоції та був корисним.

І ще… хто сказав, що День святого Валентина — це лише свято романтичного кохання? Він не тільки для того, щоб здивувати чоловіка або дівчину. Це чудовий привід зробити приємне мамі, показати трохи любові друзям або просто побалувати себе. Тому нашою підбіркою гаджетів можна скористатися для презенту усім близьким.

Зміст

  1. Як вибрати подарунок на День святого Валентина?
  2. Топ 5 універсальних подарунків для закоханих (у гаджети)
  • 1. TWS-навушники
    • TWS Haylou MoriPods ANC T78 White: недорогі навушники у стилі AirPods
    • Навушники JBL Wave Beam: хороша автономність та фірмове звучання
    • Навушники JBL Wave Beam: оптимальне співвідношення ціни та якості
  • 2. Портативна акустика: крута Bluetooth-колонка JBL Flip 6
  • 3. Що подарувати на День закоханих? Масажер Yunmai Massage Gun Ease Pro
  • 4. Електрична зубна щітка Oclean X Pro Elite OLED: подарунок для блискучої посмішки
  • 5. Фен з іонізацією
  1. Що подарувати на День закоханих: додаткові ідеї подарунків
  2. Висновки

Як вибрати подарунок на День святого Валентина?

Найкраще, що можна зробити — це підготуватись заздалегідь. Тоді ви встигнете спокійно та без паніки подумати, підібрати дарунок та вчасно його замовити. Ось кілька порад для натхнення:

  1. Подумайте про хобі. Якщо дорога вам людина чимось захоплюється, у вас стає більше варіантів для вибору. Заняття спортом, приготування смачних страв, та навіть просто догляд за собою — зверніть увагу, що саме приносить задоволення та дійте у цьому напрямку.
  2. Спостерігайте за звичками. Спробуйте уявити, як проходить звичайний тиждень вашої дівчини чи хлопця. І подумайте, які прості речі можуть зробити його кращим. Може, людина постійно працює у приміщенні і їй потрібен звичайний зволожучач повітря, аби працювати з комфортом. А може, шиє чи вʼяже, і пораділа б якісному відпарювачу
  3. Задавайте питання. Іноді найкраще рішення — прямо спитати, що подарувати чоловіку чи дружині. Так ви і зробите приємність, і уникнете зайвих покупок. 
  4. Завжди зберігайте чек та оригінальне пакування. Так отримувач презенту зможе обміняти дарунок, якщо виникне така потреба, наприклад, захочеться інший колір.

Топ 5 універсальних подарунків для закоханих (у гаджети)

Що подарувати дівчині чи хлопцю на День святого Валентина, якщо ви точно не знаєте про їхні побажання? Ділимось цікавими ідеями універсальних подарунків, які ніколи не будуть зайвими. 

1. TWS-навушники

Мабуть, це один з найпопулярніших подарунків, адже вони потрібні завжди: на пробіжці, вдома, для роботи в офісі тощо. Накладні навушники чи вакуумні, дротові чи бездротові, топові чи бюджетні, для музики чи для геймінгу — вирішувати вам. Ми вибрали для подарунка TWS-навушники, бо вони максимально практичні. Навіть якщо ви не вгадаєте з моделлю, скоріше за все, людина знайде, де застосувати цей гаджет.

Звісно, чудово було б розуміти стиль життя та потреби отримувача: хтось дуже вимогливий до звуку, а комусь важливіші зручність та свобода руху. Плюс у тому, що навіть дешеві гаджети можуть видавати якісний звук. Що вже казати про відомі бренди, які використовують топові аудіотехнології. Ми зібрали найпопулярніші моделі навушників від WO.UA на будь-який гаманець.

TWS Haylou MoriPods ANC T78 White: недорогі навушники у стилі AirPods

У цій моделі дизайнери Haylou явно «цитували» Apple. Кругла обтічна форма навушників ну дуже нагадує AirPods. При цьому пара коштує 34$, а зі знижкою зі знижкою до дня закоханих — менше за 20$. І за цю ціну тут є все необхідне для повсякденного використання:

  • Динамічний випромінювач. Це означає, що навушники якісно відтворюватимуть низькі частоти.
  • Динаміки із драйверами 10 мм.
  • Система активного шумозаглушення ANC для комфортного прослуховування на вулиці чи в офісі.
  • Мікрофон із шумозаглушенням.
  • Bluetooth 5.2.
  • Стандартний діапазон частот — від 20 Гц до 20 кГц.
  • Нормальний для мобільних пристроїв опір — 32 Ом.
  • Незалежне підключення кожного навушника.
  • Хороша автономність — до 8 годин на одному заряді та до 24 годин у режимі відтворення з кейсом.
  • Захист від вологи.

Компактні Haylou MoriPods ANC T78 важать по 3.9 г кожен та постачаються разом зі стильним кейсом, та кабелем USB-C. Вони стануть чудовим подарунком для активної людини, адже у них можна слухати музику та розмовляти, займаючись спортом, гуляючи тощо.

Навушники JBL Tune Flex: хороша автономність та фірмове звучання

JBL Tune Flex — одна з найпопулярніших TWS-навушників цього бренду. У цьому огляді ми докладно порівнювали її з іншими парами. Якщо ви хочете подарувати людині задоволення від звуку, то це крутий вибір і ось чому:

  • Тут великі динаміки — 12 мм. Зазвичай у подібних моделей драйвери по 10, 8 або навіть 6 мм.
  • Високий рівень звукового тиску — 108 дБ/мВт. Це означає, що гучність буде значною.
  • Системи активного та пасивного шумозаглушення.
  • 4 мікрофони з шумозаглушенням
  • Високий рівень захисту IP54 та вага пари 9.6 г дозволяють із комфортом у них бігати.
  • Автономність 8 годин, а з кейсом — 32 годин.

Пара Tune Flex зазвичай коштує 87$, а зі знижкою — 79$. Тож це чудовий шанс зробити романтичний жест за вигідною пропозицією. До того ж вони продаються у 3-х відтінках корпусу — білому, чорному та синьому.

Навушники JBL Wave Beam: оптимальне співвідношення ціни та якості

Черговий бестселер від JBL теж круто звучать і так само добре, як попередня модель, захищені від вологи. Автономність у них навіть вище: 8 годин, а з кейсом — всі 32. Драйвери у них менші (8 мм), та й активного шумозаглушення немає. Зате є пасивне, а ще вони дуже легкі — усього 8.8 г. Ну а найприємніше, що зараз JBL Wave Beam коштують 53$ замість звичайних 80$. 

2. Портативна акустика: крута Bluetooth-колонка JBL Flip 6

Якщо ви хочете подарувати своїй другій половинці серйозну колоночку для вечірок і не тільки, не проходьте повз JBL Flip 6. Це одна з найкращих Bluetooth-колонок 2024:

  • Вона міцно зроблена, щоб її можна було використовувати як в приміщенні, так і на вулиці.
  • Чудово звучить, з можливістю викачувати потужні баси, незважаючи на свій відносно невеликий розмір
  • Доступна в широкому асортименті кольорів, але якщо ви налаштовані романтично, ви можете придбати її в яскравому червоному.

Ціна JBL Flip 6 становить 140$, але за знижкою вона продається за 124$. Прекрасний подарунок і для повсякденного використання, і для розваг на природі чи вдома.

3. Що подарувати на День закоханих? Масажер Yunmai Massage Gun Ease Pro

Перкусійний масажер — завжди хороша ідея. Він згодиться у будь-якому випадку:

  1. Якщо людина активно займається спортом, масажер допоможе розігнати молочну кислоту у мʼязах та послабити кріпатуру, пропрацювати тригерні точки та швидше відновитися.
  2. Якщо ваш чоловік або дружина багато працюють в офісі або навпаки, займаються фізичною роботою, масаж зніме напругу та розслабить мʼязи. 

Це те, що треба для розвантаження наприкінці дня, покращення сну та загального самопочуття. Як варіант подарунка ми вибрали перкусійний масажер Yunmai Massage Gun Ease Pro:

  • Він легкий та компактний — можна взяти на тренування чи у відрядження. До того ж тут є кейс для зберігання та транспортування.
  • Ним можна пропрацювати все тіло — бо у комплект входять 4 насадки для різних груп мʼязів.
  • 3 режими інтенсивності дозволяють підібрати режим для кожного.
  • Довго працює на одному заряді — якщо робити масаж по 10 хвилин на день, вистачить на 46 днів.
  • Безпечний — у пристрою передбачена система відведення тепла.

Простий та зручний у використанні, Yunmai Massage Gun Ease Pro коштує на знижках 150$, тоді як звичайна ціна становить 178$. І це ще не все. На честь свята WO.UA дарує до цього масажера круту спортивну сумку на пояс YUNMAI Sports Waist bag Silver YMWP-F302. Вона підійде як для бігу, так і просто для прогулянок. З усіх боків вигідна інвестиція у здоровʼя!

4. Електрична зубна щітка Oclean X Pro Elite OLED: подарунок для блискучої посмішки

Можливо, електрощітка — не варіант для привітання на початку стосунків. А як подарунок чоловіку, дружині або іншій близькій людині — це точно топ. Він покаже, що ви дбаєте про здоровʼя коханих, і прослужить довго. Ми вибрали електрощітку Oclean X Pro Elite OLED, яка коштує 77$ замість звичайних 103$. Компактна та потужна, вона допомагає ретельно доглядати за зубами:

  • Звукова технологія чищення — щетинки роблять до 84000 коливань на хвилину.
  • 5 режимів інтенсивності — дбайливий, масаж ясен, відбілювання та полірування, повсякденний.
  • 2-хвилинний таймер.
  • Захист від вологи IPX7 дозволяє користуватись щіткою, стоячи під душем.
  • До 35 днів автономної роботи.
  • Низький рівень шуму — до 45 дБ.

Вона представлена у 5 кольорах корпусу, тож ви зможете вибрати відтінок подарунку для дівчини або хлопця.

5. Фен з іонізацією

Чому саме такий? Бо ця технологія зберігає здоровʼ волосся. Негативні іони нейтралізують дію статичної електрики, завдяки чому волосся не пушиться і залишається зволоженим. Таку турботу оцінять і чоловіки, і жінки. 

Подібних моделей багато на ринку. Ми вибрали Dreame Hair Artist Grey (AHD5-GD0), бо, по-перше, він стильний та практичний, а по-друге, на нього діє висока знижка. Зазвичай цей фен коштує 211$, а на День Валентина — лише 106$. І в нього просто купа переваг:

  • Висока потужність у 1400 Вт.
  • Керамічний нагрівальний елемент, який дозволяє краще підтримувати тепло без перегріву.
  • Діапазон температур від 60 до 100 градусів Цельсія.
  • Система контролю температури та захисту від перегріву.
  • 3 температурних режими та 2 швидкісних.
  • Активна іонізація.
  • 2 поворотні насадки на магнітах — концентратор та насадка для випрямлення волосся.
  • Світлодіодний дисплей та кнопки для зручного управління.
  • Сучасна конструкція з повітрозабірним отвором у ручці.

А ще це модель напрочуд стильно виглядає: мінімалістично та сучасно. Він доступний у сірому та яскраво-червоному кольорах. Корисний подарунок на 14 лютого і не тільки, правда?

Що подарувати на День закоханих: додаткові ідеї подарунків

Ми зібрали 5 популярних та практичних презентів на День святого Валентина, але це ще не все. Іноді людину може порадувати не зовсім очевидний подарунок. Але чому б ні, якщо ви знаєте про захоплення та уподобання? Тому ми зробили знижки у різних категоріях товарів, тож ось вам список ідей:

  1. Розумні ваги. Завдяки системі датчиків вони відстежують до 10 показників стану тіла — рівень жиру, мʼязової маси, води тощо. І допомагають вам підтримувати себе у здоровій формі, показуючи через статистику змін у застосунку. Чудова мотивація, чи не так? Особливо, з вигідними знижками. Наприклад, смарт-ваги Yunmai Smart Scale 3 White на момент виходу цієї статті коштують 37$. А до них ви ще й отримуєте корисний подарунок — набір зручних еластичних резинок різної щільності.
  2. Стайлер для волосся — дротовий або бездротовий, з набором насадок або без.
  3. Аерофритюрниця. Цей девайс оцінять ті, хто любить готувати та експериментувати із різними стравами.
  4. Електричний гриль — ще один чудовий спосіб порадувати кулінара та урізноманітнити меню. Особливо, якщо людина любить приймати гостей.
  5. Кавоварка — ідеальний презент для фаната кави. Це необовʼязково має бути величезна кавомашина, наприклад, у бренду CECOTEC є багато компактних моделей для невеликої кухні чи офісу.
  6. Компʼютерна миша, килимок тощо. Помітили, що ваш коханий працює без мишки? Можливо, саме час зробити роботу зручнішою. А може, ви підберете круту мишу як подарунок для геймера.
  7. Спортивний годинник або фітнес-трекер. Є безліч моделей на будь-який смак і гаманець, як безпосередньо для спорту, так і просто для повсякденного життя. 
  8. Очищувач повітря. Створити здоровий мікроклімат вдома — це точно про турботу. Подібні пристрої можуть очищувати, зволожувати чи навпаки, осушувати повітря, підсвічувати кімнату тощо. Хороше рішення для підтримання затишної атмосфери вдома.

Висновки

Сподіваємось, тепер вам буде легше придумати, що подарувати на День закоханих, аби ваш подарунок приносив користь та задоволення. Звертайтесь за консультацією до менеджерів WO.UA, щоб підібрати техніку під ваш конекретний запит. А щоб подивитись усі цікаві пропозиції, заходьте на сторінку акції «Закохуємо у гаджети».

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Кавомолка для смачної кави. Поради, як вибрати кавомолку...

🔍🤔 Любите запашну каву? Тоді вам потрібна кавомолка, яку можна налаштувати...

Машинка для видалення катишків: огляд Deerma DEM-MQ600 та...

👕 Машинка для видалення катишків з одягу допоможе зберігати ваші речі...

Топ 10 фільмів-катастроф. Найкращі фільми-катастрофи

🎬 Занурюйся у світ пригод з нашим топ 10 фільмів-катастроф. Напруга...

Dreame Z10 Station. Акумуляторний пилосос із самообслуговуванням

🧹 Dreame Z10 Station — це новий акумуляторний пилосос із функцією...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.