Ручні пилососи Jimmy: вибираємо найкращу модель з WO.UA

💪 Легке та комфортне прибирання всього будинку — можливе! 🏠 А ручні пилососи Jimmy у цьому допоможуть 🚿🛠️

Прибирання — процес для когось медитативний, а для когось не найприємніший. Звичайний дротовий пилосос, який є у багатьох, не завжди зручний, якщо потрібно щось швидко прибрати. І тут в нагоді стануть ручні пилососи Jimmy. У них просто неймовірно широка функціональність — від точкового прибирання розсипаного цукру на кухні до прибирання салону автомобіля. Сьогодні розглянемо, які є види ручних пилососів, для чого потрібні і як вибрати потрібну модель для дому.

Зміст

  1. Декілька слів про бренд Jimmy
  2. Що можна прибирати ручним пилососом?
  3. Види ручних пилососів Jimmy
  • Акумуляторні пилососи Jimmy
  • Ручні пилососи Jimmy для меблів з ультрафіолетовою лампою
  • Мийні ручні пилососи Jimmy
  1. Аксесуари та насадки для ручних пилососів Jimmy
  2. Як вибрати ручний пилосос для дому
  • Визначте основні завдання
  • Потужність всмоктування
  • Автономність та час роботи
  • Наявність додаткових насадок
  • Вага та компактність
  • Функція вологого прибирання
  1. Ручні пилососи Jimmy для дому: топ-5 моделей
  1. Висновки

Декілька слів про бренд Jimmy

Ручні пилососи Jimmy

Jimmy — один із провідних світових брендів побутової електроніки, основний фокус якого – саме пилососи різноманітних конфігурацій. Ключову увагу бренд приділяє покращенню характеристик клінінгової техніки:

  • Маневровості.
  • Рівень шуму.
  • Якість прибирання.
  • Автономність.
  • Ергономіки.
  • Різних додаткових функцій.

А ще Jimmy позиціонує себе як eco-friendly бренд, роблячи фокус на розробках екологічно чистих деталей, енергозбереження та зменшення вуглецевого сліду. Тому ручні пилососи Jimmy — не лише зручна, а й екологічна техніка.

Що можна прибирати ручним пилососом?

Ручні пилососи Jimmy

У тих, хто вперше зіткнувся з такою технікою, може виникнути питання: у чому її користь? Основна перевага ручних пилососів — їхня автономність. В основному вони працюють від акумулятора, що дає досить широкі можливості:

  • Прибирання дрібних забруднень. Кому знайомий цей безлад після сімейного перегляду фільмів зі смаколиками? Крихти, якесь дрібне сміття і навіть упаковка часто залишаються на підлозі, дивані, столах. Діставати великий дротовий пилосос немає сенсу, тому ручна модель буде неймовірно доречною.
  • Салон автомобіля — місце, яке набагато легше почистити ручним пилососом, ніж протирати вручну. Замість того, щоб шукати розетку для дротового пилососа і не знати, куди подіти ці кабелі, можна просто включити ручний пилосос і швидко навести порядок.
  • Якщо вам знайома така проблема, як дрібне сміття на темному одязі, ручний пилосос Jimmy точно для вас. Наприклад, мій сіамський Кіт трохи линяє, і світла шерсть дуже помітна на чорному пальті, тому я регулярно очищую одяг саме за допомогою цього девайсу — швидко, зручно та якісно.
  • Шерсть хатніх тварин — постійна проблема для всіх, у кого є чотирилапі друзі. Вона є на підлозі, дивані, подушці, діловому костюмі. Прибрати її ручним пилососом куди легше і швидше, особливо вранці, коли немає часу з цією шерстю розбиратися.
  • Гігієна спального місця. Ручні пилососи з УФ-лампою не лише підтримують загальну чистоту дивана, матраца та ліжка, але й допомагають боротися із пиловими кліщами.
  • А ще ручні акумуляторні пилососи дуже зручні, якщо з якихось причин немає електрики. Щітка деяких моделей оснащена підсвічуванням, тому навіть у темряві ви без проблем приберете розлиту дитиною воду.

Отже, бачимо, що мати вдома ручний пилосос — хороша підмога. Наприклад, я не стала б займатися повноцінним прибиранням, якби розсипала борошно або крупу на кухні, і бруд мав би всі шанси залишитися до наступного прибирання. А так — і вдома чисто, і час заощаджено, і сили залишилися.

Види ручних пилососів Jimmy

Ручні пилососи бренду Jimmy можна розділити на кілька основних видів — за типом прибирання, типом покриття, можливостями і характеристиками. Але головна їхня відмінність — це призначення та можливості.

Акумуляторні пилососи Jimmy

Ручні пилососи Jimmy

Акумуляторні вертикальні пилососи — найпопулярніші в сфері девайсів для прибирання. Вони бувають як простими, з мінімальними функціями, так і з розширеною функціональністю. Найпростіша конфігурація має досить обмежені можливості, але Jimmy зробили вертикальні моделі своїм основним профілем і досягли вражаючих результатів. Майже кожна модель повноцінного вертикального пилососу Jimmy оснащена насадками, що знімаються, і, що важливо, ручний варіант (знімний пилосос). Як це виглядає:

  • Вертикальний пилосос складається з трьох основних частин: щітки, трубки та керуючого модуля з ручкою.
  • Щоб зробити зі звичайного вертикального пилососа ручний, потрібно зняти основну трубку, і до модуля управління прикріпити відразу щітку, яка підходить саме для ручної комбінації (зазвичай є у комплекті).

Так ви зробите пилосос більш легким та зручним для прибирання меблів, карнизів, штор та поверхні шаф.

Ну і звичайно, головна їхня перевага — бездротова робота. Сучасні моделі Jimmy оптимізовані під тривалу автономну роботу, часу цілком вистачає для повноцінного прибирання середньої за розміром квартири, зате ви не плутаєтеся у кабелях і не шукаєте робочу розетку.

Ручні пилососи Jimmy для меблів з ультрафіолетовою лампою

Ручні пилососи Jimmy

Ультрафіолетове випромінювання є ефективним способом боротьби з різними бактеріями та мікроорганізмами. Пилові кліщі — неймовірно маленькі комахи, які живуть у м’яких меблях і харчуються відмерлими частинками людської шкіри. Пряма взаємодія з ними не є небезпечною для людини, але продукти їхньої життєдіяльності можуть викликати алергічні реакції у чутливих людей або астматиків. Вважається, що пряме опромінення УФ-лампою, що знаходиться в пилососах для меблів, паралізує їхню нервову систему. Але тут є нюанс: кліщі часто живуть усередині матраців, а ультрафіолет діє лише на поверхні, тому їх 100% ефективність не доведена. Втім, деякі моделі оснащені тепловим нагріванням і можуть знищувати кліщів і глибше. Так що якщо є можливість видалити кліщів хоча б із поверхні, чому б нею не скористатися.

Менше з тим пилососи для меблів Jimmy можуть працювати і як звичайні ручні, а вбудована система фільтрів дуже ретельно очищує повітря, яке проходить через дуже дрібну сітчасту структуру. І тут їхня ефективність сумнівів не викликає.

Мийні ручні пилососи Jimmy

Ручні пилососи Jimmy

Такі моделі можуть поєднувати в собі функції як сухого, так і вологого прибирання. Вони ідеально підходять для прибирання твердих покриттів для підлоги, таких як плитка, ламінат або лінолеум, а також м’яких меблів і килимів.

  • Функція вологого прибирання з подачею води та засобів для чищення.
  • Вбудовані резервуари для води та мийного засобу.
  • Відмінно справляються з плямами та якісно миють підлогу.

До речі, саме миючі ручні пилососи, на мій погляд, найбільш універсальні для дому: пропилососили і відразу помили підлогу, без необхідності мочити руки у брудній воді. Так і якість прибирання краща, і час заощаджується.

Аксесуари та насадки для ручних пилососів Jimmy

Ручні пилососи Jimmy

Якщо ви давно хотіли придбати максимально універсальну модель, зверніть увагу на насадки, які можуть входити в комплект поставки пилососа. Одразу зазначимо, що різноманітність насадок досить широка, і комплектація може відрізнятися. Щоб вибрати ту, яка підходить саме вам, необхідно розуміти, яка насадка для чого потрібна. Розбираємося разом:

  • Основна електрощітка. Тут, загалом, з назви зрозуміло, що вона підходить на вирішення більшості завдань, тобто фактично — універсальна. У мийних пилососах на неї кріпиться спеціальний валик, який відразу після сухого прибирання миє підлогу. Мабуть, вона є найбільш функціональною.
  • Електрощітка для м’яких меблів. Підходить для прибирання диванів, крісел та інших текстильних поверхонь. До речі, вона відмінно справляється з шерстю, тому якщо вам подобається, що ваш собака завжди поруч, але не подобається всюдисуща шерсть, яку з поверхні дивана ще й прибрати неможливо, ця насадка вам точно потрібна.
  • Щітка для меблів (твердих). Виглядає як пластикова трубка із щетинками на кінці, зазвичай невелика. Ідеально підходить для прибирання пилу зі столів, полиць, підвіконь, фортепіано =) До речі, саме такою щіткою зручно прибирати крихти з клавіатури.
  • Щілинна насадка. Якщо вас дратують багаторічні шари пилу в місцях, де неможливо дістатися ані віником, ані пилососом, щілинна насадка — те, що потрібно.
  • Насадка для вологого прибирання. Насадка розподіляє воду або мийний засіб по поверхні і одночасно всмоктує її, видаляючи бруд та пил. Вона оснащена контейнерами для чистої та брудної води. Приємно, що вона не просто «розвозить» воду по підлозі, а повноцінно миє та відтирає, прибираючи навіть застарілі, жирні та липкі плями.
  • Електрощітка для килимів добре справляється з брудом, який часто осідає в основі ворсинок. Спеціальна конструкція запобігає намотуванню волосся та подальшому застряганню щітки. Для власників хатніх тварин – незамінна річ.
  • Моторизована міні-щітка має вбудований моторчик, який змушує рухатися валик із щетиною усередині щітки. Вона ефективніша на м’яких поверхнях і домашньому текстилі. Така щітка буде корисною для прибирання салону автомобіля.

Зазвичай ручні пилососи комплектуються відносно універсальним набором насадок, тому можна прибрати і ламінат, і плитку, і килим однаково ефективно. Якщо вам потрібно щось конкретне — Jimmy обов’язково вказує повну комплектацію в описі моделі та інструкції, яка також є на нашому сайті.

До речі, якщо ви загубили насадку, немає в комплекті потрібної або вона вийшла з ладу, можна купити нову, сумісну з вашою моделлю. Більше того, можна купити зарядку або док-станцію, якщо «рідна» перестала працювати.

Як вибрати ручний пилосос для дому

Ручні пилососи Jimmy

Вибір будь-якої побутової техніки — завжди відповідальне завдання. Адже хочеться, щоби за свої гроші вона виконувала максимум функцій, працювала довго, була зручною. Ідеальний пилосос — це коли ти не згадуєш про нього, коли він не потрібен, а прибирання проходить легко та з мінімальними енерговитратами. Отже, на що ми звертаємо увагу при виборі:

  1. Визначте основні завдання

Насамперед подумайте, для яких задач вам потрібен пилосос. Якщо у вас є домашні тварини, вибирайте модель із потужним всмоктуванням та спеціальними насадками для прибирання шерсті. Якщо потрібно тільки швидко пилососити підлогу та килими – можна взяти простішу модель. А якщо потрібна універсальна модель для дому, беремо вертикальний мийний пилосос з великим набором насадок.

  1. Потужність всмоктування

Чим вище потужність, тим ефективніше пилосос справлятиметься з дрібними частинками, пилом та шерстю, особливо на поверхні килимів. Потужність від 15 000 до 25 000 Па (Паскаль) — це хороший вибір для регулярного прибирання, він впорається як з дрібним сміттям, так і з шерстю.

  1. Автономність та час роботи

Звертаємо увагу на час роботи від акумулятора. Для стандартного прибирання квартири середнього розміру (до 60 кв.м.) одного заряду має вистачати на 30-45 хвилин (вертикальні). Важливий також час повного заряджання акумулятора — варіюється від 2 до 5 годин (достатньо поставити на ніч: сучасні акумулятори захищені від перезаряду). Ну а для точкового прибирання ручним пилососом підійде і 15-20 хвилин.

  1. Наявність додаткових насадок

Jimmy пропонує різні насадки: для меблів, для кутів, для матраців і навіть для миття підлоги. Чим більше різноманітних насадок, тим ширший функціонал пилососу. Це особливо актуально для прибирання у важкодоступних місцях.

  1. Вага та компактність

Однією з головних переваг ручних пилососів є їхня легкість. Для комфортного використання краще вибирати моделі вагою трохи більше 3.5 кг. Звертаємо увагу на дизайн: ручний пилосос має бути ергономічним та зручно лежати в руці (щоб це перевірити, можна прийти в наш шоурум на вул. Воздвиженській 21-23 у Києві — все розповімо та покажемо).

  1. Функція вологого прибирання

Для тих, хто не любить спочатку пилососити, і тільки потім мити підлогу, функція вологого прибирання — саме те, що потрібно. Вона дозволяє заощадити час на прибирання щонайменше вдвічі. До речі, на відміну від тих же роботів-пилососів, вертикальні ручні пилососи для миття підлоги можуть збирати пролиті рідини — молоко, воду, чай. Це не зашкодить мотору, та й зробити набагато простіше, ніж мити підлогу звичайною ганчіркою.

Важливо! Збирати воду знімним ручним пилососом Jimmy — суворо заборонено, тому що це просто зламає двигун. Необхідно використовувати додатковий контейнер для прибирання вологи та щітку для миття.

Ручні пилососи Jimmy для дому: топ-5 моделей

Бездротовий мийний пилосос Jimmy PW11 PRO MAX 4 в 1

Ручні пилососи Jimmy

Перша в нашому списку — топова акумуляторна модель Jimmy PW11 PRO MAX 4 в 1. Які тут основні особливості:

  • Конструкція 4 в 1: звичайний вертикальний пилосос для сухого прибирання, мийний модуль, знімний пилосос для прибирання твердих та м’яких меблів та текстилю.
  • Час автономної роботи в режимі сухого прибирання до 80 хвилин.
  • Потужність всмоктування 21000 Па.
  • Є функція прибирання рідин.
  • У комплекті кілька насадок: для твердих меблів, щілинні, для м’яких меблів, електрощітка для підлоги, основна.

Що тут найцікавіше — LED-дисплей та датчик рівня забрудненості. На мій погляд це неймовірно практичне та зручне доповнення. По-перше, інтелектуальна система адаптує потужність всмоктування під складність забруднень. По-друге, на екрані можна побачити рівень заряду та поточний режим роботи. Одним словом — для повноцінного прибирання Jimmy PW11 PRO MAX 4 в 1 ідеальний.

Бездротовий пилосос Jimmy H10 PRO Hercules

Ручні пилососи Jimmy

Jimmy H10 PRO Hercules не підтримує миття підлоги, зате із сухим прибиранням справляється на всі 100%. Особливості:

  • До 1.5 години автономності.
  • Світлодіодне підсвічування щітки із вбудованими індикаторами якості прибирання.
  • Циклонна система очищення повітря.
  • Голосові підказки та LED-екран із важливою інформацією.
  • Оптимізація потужності задля економії заряду.
  • Потужність всмоктування 26 000 Па

Тут теж є одна цікава фішка: док-станція пилососа є вертикальною стійкою, яка крім зарядки і зберігання самого девайсу ще служить парковкою для додаткових насадок в комплекті. Це дуже зручно: нічого не губиться і не валяється під ногами, все зберігається в одному місці.

Мийний акумуляторний пилосос Jimmy HW11 PRO 3 в 1

Ручні пилососи Jimmy

Ще одна мийна модель — Jimmy HW11 PRO 3 в 1. Особливості:

  • Час роботи на одному заряді в режимі сухого прибирання до 75 хвилин.
  • Автономність у режимі вологого прибирання 40 хвилин
  • Потужність всмоктування 21000 Па.
  • Є екран.
  • Пилосос легко трансформується у ручну модель для прибирання меблів.

Док-станція, якою комплектується Jimmy HW11 PRO 3 в 1, має цінну особливість: самостійне прання та сушіння гарячим повітрям насадок. Тобто, ви легко і швидко прибираєте квартиру, не плутаючись у дротах і не перучи вручну валик, ставите пилосос на базу — і всю роботу він робить сам. Для тих, хто любить чистоту, але не любить прибирати — те, що потрібно.

Акумуляторний пилосос для сухого прибирання Jimmy H9 FLEX

Ручні пилососи Jimmy

Універсальний девайс для сухого прибирання різних поверхонь. Jimmy H9 FLEX відмінно справляється з пилом як на рівному ламінаті, так і на килимі із середнім ворсом. Особливості:

  • Вражаюча потужність всмоктування 24000 Па.
  • Гнучка трубка.
  • Знімний пилосос для прибирання меблів.
  • Турбо режим.
  • Настінна док-станція.
  • 80 хвилин роботи у звичайному режимі.
  • 13 хвилин роботи у турборежимі.

Важлива фішка Jimmy H9 FLEX — гнучка трубка, яка дозволяє без проблем прибрати під меблями багаторічні шари пилу. Пилосос досить легкий – трохи більше 3 кг, тому якщо у вас є маленькі діти, які цікавляться всіма «дорослими» справами, цей девайс чудово підійде, щоб наводити чистоту вдома разом.

Ручний пилосос JIMMY BD7Pro з УФ-лампою для м’яких меблів

Ручні пилососи Jimmy

Тим, хто цінує гігієну спального простору, підійде пилосос ручний з УФ-лампою JIMMY BD7Pro. Особливості:

  • Ефективне поєднання функцій УФ-випромінювання, іонізації та ультразвуку.
  • Подвійний пилозбірник.
  • Автономна робота до 30 хвилин.
  • Вага у стандартному вигляді 2.4 кг.
  • LCD-дисплей.

Але головна особливість цього пилососа в тому, що він орієнтований не лише на ультрафіолетову дію, але і повноцінне прибирання спального місця. Сила всмоктування 6000 Па однаково добре справляється як із поверхневим сміттям, так і з внутрішнім пилом на ліжку. А ще тут є цікава функція вібрації: чергуючи інтенсивність всмоктування, девайс вибиває пил зсередини матраца.

Висновок

Ручні пилососи Jimmy — слушна допомога у веденні побуту та підтримання чистоти в будинку. Вони менше важать, зручніші в роботі, заощаджують час, а результат виходить набагато якіснішим, ніж при роботі з традиційними пилососами. Щоб вибрати найкращу модель, важливо звертати увагу на параметри простору, де потрібне прибирання, та можливості самого пилососу. З такими побутовими помічниками навіть ті, хто не дуже любить прибирати, зможе підтримувати чистоту та свіжість будинку на постійній основі.

Залишити відгук

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Більше на цю тему

Роботи-пилососи Dreame

Роботи-пилососи Dreame з функцією автоочищення контейнера

🤖🧹 Менше пилу! Роботи-пилососи Dreame з функцією автоматичного очищення пилозбірника витрушують його без участі людини. Дізнайтесь у статті, як...

Deerma

Техніка Deerma для чистоти вдома: топ-7 бюджетних товарів

Прибирання не повинно бути складним і дорогим! 🌟 Дізнайтеся, як бюджетні пристрої Deerma допоможуть підтримувати чистоту швидко та ефективно...

смарт-ваги Yunmai

Кращі смарт-ваги Yunmai для моніторингу здоров’я та фітнесу

Шукаєте ідеальні ваги для фітнесу? 💪 Смарт-ваги Yunmai допоможуть вам не тільки відстежувати вагу, але й аналізувати ключові показники...

Роботи-пилососи

Dreame проти Cecotec: порівнюємо флагманські роботи-пилососи

🤖🧹 Які роботи-пилососи прибирають краще: Dreame чи Cecotec? 🤔 В яких моделей більше функцій і вигідніша ціна? Дізнайтесь у...

Фітнес-трекер

Як вибрати фітнес-трекер для активного життя? Гайд від WO.UA

💪📱 Як вибрати фітнес-трекер?  Читайте наш гайд від WO.UA та Garmin: тут ви знайдете корисні поради щодо моделей, характеристик...