back to top

Протестували iOS 17 public beta 1

Сьогодні трохи розповім про мій досвід використання публічної бети iOS 17 на iPhone 11. Що нового, що старого та які враження взагалі? Що ж розпочнемо.

Що нового в iOS 17?

Візуально майже нічого не змінилось, екран блокування той самий що й у попередній версії. Додали нові шпалери у стилі калейдоскоп, виглядає цікаво, має анімацію та змінюються з темного режиму на світлий автоматично як і система — мені зайшло, користуюсь.

 lockscreen iOS 17 public beta 1

Так, ще додали можливість додавати цікаві фото до контактів, але на справді це використовуєш тільки для особистих контактів, таких як мати, батько, дружина, подруга тощо. На всі контакти додавати фото — це купа часу)

Моя думка наступна — треба цей процес автоматизувати. Алгоритми iOS вже можуть самостійно визначати людину на фото, та було б круто якби ці ж алгоритми самостійно призначали фото до контактів. Думаю що це непогана ідея для Apple. Зайшов у альбоми, назвав людину повним іменем, та система зробила все за тебе.

Що ще нового? Баги

Так, їх тут є. Поле вводу інформації, у месенджерах особливо, зникає та доводиться вводити текст так кажучи в сліпу. Ну а що ви хотіли? Це ж бета)

баг клавіатури на iOS 17 public beta 1

Ще трохи збільшились витрати акумулятора протягом дня. На стабільній версії до вечора було приблизно 30-35%, на беті — 15-20%. Ну то так було завжди на усіх бетах, це 100% пофіксять.

Оце все? майже…

З тих нововведень, що ви будете бачити кожного дня — так, це все. Все інше «під капотом» так мовити. Щодо стабільності роботи системи — все ок, як на мене. Як було гарно — так і залишилось.

Новий режим очікування при зарядці смартфона в горизонтальному положенні на магнітній бездротовій зарядці? Ну, купи зарядку, потім найди для неї місце. А коли буде дзвонити ранковий будильник я уявляю як буде це виглядати: телефон буде у вас в руці разом із зарядкою) Ну, це дуже нішова функція.

Чи варто оновлюватись на бету iOS 17?

Ні. Звісно ж ні. Немає якихось особливих новинок, дизайн старий, функцій нових майже не має. Тож схоже що Apple починає стагнувати та, як вона вже вміє, робити фішку заради фішки (Це я про поширення контакту з іншою людиною. Так, працює як старий ІЧ-порт).

Якщо вже оновився, то як повернутись на iOS 16

Якщо зробили резервну копію смартфона до оновлення — то скидаємо до заводських налаштувань, відновлюємося із резервної копії та користуємось.

Як встановити iOS 17 ми вже розповідали у статті: Як встановити iOS 17? Короткий гайд

Оставить отзыв

Пожалуйста, введите свой комментарий!
Пожалуйста, введите свое имя здесь

Більше на цю тему

JBL Tour Pro 3

JBL Tour Pro 3: топовый звук и инновации в...

🎹Идеальный звук в беспроводных наушниках? 🎧 Возможно с JBL Tour Pro 3! WO.UA расскажет, какими еще фишками обладает новинка...

Часы Garmin

Годинники Garmin для спортсменів: як вибрати найкращу модель

⌚️ Часы Garmin просто созданы для спортсменов! Они отслеживают активность, пульс, сон и другие данные. Узнайте, как выбрать модель...

Роботы-пылесосы Dreame

Роботы-пылесосы Dreame с функцией автоочистки контейнера

🤖 Меньше пыли! Роботы-пылесосы Dreame с функцией автоматической очистки пылесборника вытряхивают его без участия человека. Узнайте ниже, как это...

Deerma

Техника Deerma для чистоты в доме: топ—7 бюджетных товаров

Уборка не должна быть сложной и дорогой! 🌟 Узнайте, как бюджетные устройства Deerma помогут поддерживать чистоту быстро и эффективно...

смарт-весы Yunmai

Лучшие смарт-весы Yunmai для мониторинга здоровья и фитнеса

Ищете идеальные весы для фитнеса? 💪 Смарт-весы Yunmai помогут вам не только отслеживать вес, но и анализировать ключевые показатели...