Роботи-пилососи Dreame: огляд новинок 2024 року

🧹🤖 Технологічні інновації, корисні функції та характеристики, які зроблять ваш дім чистішим! Дізнайтесь про нові роботи-пилососи Dreame 2024 року

Технології чистоти розвиваються дуже швидко: зʼявляються нові інженерні рішення, як от безбортові насадки чи станції самоочищення, а самі девайси стають все потужнішими. Та ніщо так не цікавить людей, як автоматизоване прибирання. Тому у цій статті поговоримо про роботи-пилососи Dreame. Адже саме цей бренд за останній час випустив багато новинок для підтримання порядку.

Зміст

  1. Роботи-пилососи Dreame: чому вони варті вашої уваги? 
  2. Нові роботи-пилососи Dreame 2024 року
  1. Оновлені роботи-пилососи Dreame
  1. Висновок

Роботи-пилососи Dreame: чому вони варті вашої уваги? 

Роботи-пилососи Dreame

Компанія Dreame випускає чимало корисних девайсів:

Основна увага бренду зосереджена саме на технологіях чистоти. Недарма у нашому блозі ви часто можете бачити огляди на цю техніку: вона продумана до дрібниць, практична та різноманітна. В асортименті є пилотяги для різних завдань: для прибирання килимів та килимових покриттів, для твердої підлоги, для меблів та салону машини, для власників домашніх тварин, для ручного та автоматизованого прибирання. І в кожній категорії ми з колегами зустрічаємо цікаві рішення, з якими прибирати дійсно простіше. При цьому моделі бренду коштують не дорожче, а часто дешевше за аналоги відомих виробників.

Не забуваймо і про додаткові переваги техніки Dreame. При купівлі в офіційного представника WO.UA гарантія на девайси діє 24 місяці. А якщо виникла необхідність ремонту, його зроблять у сервісному центрі, з використанням оригінальних деталей від виробника. Так само і з комплектувальними частинами: якщо зносилася насадка для пилососа, фільтр або акумулятор, все це можна докупити.

А тепер, власне, переходимо до тих девайсів, які викликають найбільший інтерес користувачів. Роботи-пилососи Dreame цього року просто вражають. Тож розглянемо нові моделі та оновлені версії старих девайсів.

Нові роботи-пилососи Dreame 2024 року

Dreame X40 Ultra та Dreame X40 Ultra Complete: прибирання на новому рівні

Роботи-пилососи Dreame

Саме ці роботи-пилососи Dreame беззаперечно, стали лідерами року. Dreame Bot X40 Ultra Black та Dreame Bot X40 Ultra White вражають своїми можливостями. Детальний огляд Dreame X40 Ultra вже є у нашому блозі, тож подивимось на найцікавіше у цьому пристрої.

Досконала навігаційна система, ефективне виявлення перешкод і потужне прибирання — ось деякі з переваг цього пилососа. Але головне тут — миття підлоги: не просто миття, а натирання обертовими насадками. І — функція самоочищення.

Дизайн Dreame X40 Ultra

Робот-прибиральник отримав класичний дизайн, до якого ми звикли останнім часом — круглу форму з підвищеною зоною зверху, де розміщена система навігації на основі лазера. На передній панелі знаходиться RGB-камера зі штучним інтелектом і 3D-структурованим світлом для ефективного виявлення будь-яких перешкод.

Система повного самоочищення

Док-станція пилотяга доволі компактна, та все одно займає трохи місця. Але це не дивно, враховуючи все, що знаходиться всередині: два контейнери, один для чистої води (4.5 л)  та один — для брудної води (4.0 л), мішок для пилу на 3.2 л і всі механізми для очищення і сушіння насадок. Завдяки цьому на станції робот:

  • Витрушує сміття (мішка вистачає на 75 днів).
  • Сушить швабри гарячим повітрям.
  • Самостійно доливає воду та мийний засіб.
  • Очищує пральну дошку й насадки гарячою водою за температури 70 °C.

Як працює Dreame X40 Ultra?

Роботи-пилососи Dreame

Встановлення відбувається швидко, а вся інформація про функції та можливості налаштування представлена в навчальній формі у застосунку. Після першого (ознайомчого) заїзду ваша квартира чи будинок наносяться на карту і готові до прибирання. Окрім звичайних налаштувань, таких як присвоєння назв кімнатам і додавання заборонених зон або віртуальних стін, у додатку є безліч функцій, які можна дослідити.

Чи хочете ви, щоб робот пилососив килими у вашому домі перед тим, як прибирати інші поверхні? Чи краще взагалі їх не чіпати? Як часто слід чистити швабри? Чи повинен він піднімати мийні насадки та пилососити тільки тоді, коли розпізнає килим? Чи повинен він автоматично розпізнавати ступінь забруднення поверхні та робити додатковий прохід, якщо це необхідно? Всі ці опції можна налаштувати відповідно до ваших потреб.

Водночас X40 Ultra оснащений низкою функцій, які дозволяють йому адаптуватися до різних типів підлог і потреб у прибиранні. Розташована по центру гумова щітка автоматично піднімається при виявленні рідини на підлозі, дозволяючи насадкам замість цього витирати її. Та головне тут — технологія MopExtend RoboSwing.

Компанія Dreame Technology першою розробила висувні насадки для роботів-пилососів, які тепер можуть досягати кутів і країв підлоги. Права мийна насадка висувається, щоб дістатися до кутів і ефективно прибирати вздовж країв. Так само висувається і бічна щітка з трьома пучками щетинок. Її можна підняти та висунути на 10 мм. Це дозволяє їй досягати всіх щілин, навіть поверхонь навколо вигнутих ніжок меблів. 

Усі ці функції можна налаштувати у застосунку  кількома способами, щоб вони найкраще підходили для вашої оселі. Ви можете вибрати, чи потрібно ретельніше прибирати брудні поверхні, чи ретельніше прибирати навколо ніжок столів і стільців. Більшість з цих параметрів можна налаштувати вручну, або ж ви можете активувати режим Clean Genius і дозволити машині прийняти всі ці рішення за вас.

Ще однією вражаючою особливістю є потужна сила всмоктування 12 000 Па, яка особливо відчутна на товстих килимах.

Автономність і результати прибирання

Dreame X40 Ultra оснащений акумулятором місткістю 6400 мАг, який забезпечує тривалий час роботи на одному заряді. Це особливо важливо, коли робот повинен виконати ретельне прибирання, яке може зайняти деякий час — близько 70 хвилин для площі 47 квадратних метрів. На час роботи також впливає частота миття насадок (з гарячою водою або без неї), яку можна легко налаштувати через застосунок.

Маневровість тут відмінна — він може впоратися з перешкодами до 22 мм, що дозволяє йому з легкістю перетинати пороги. Виявлення перешкод також абсолютно першокласне. Якщо на шляху опиняється невеликий кабель або шкарпетка, він об’їжджає ці перешкоди, роблячи знімок, який ви можете переглянути пізніше.

Результати прибирання чудові, а складна бічна щітка просто чарівна — вона ефективно досягає тих ділянок, куди більшість інших роботів не дотягується. Висувна насадка теж є найдосконалішою та найефективнішою з усіх, які зараз представлені на ринку.

З чим можна порівняти роботи-пилососи Dreame X40 Ultra?

Отже, роботи-пилососи Dreame серії X40 дають блискучу чистоту підлоги, навіть по краях і у вузьких кутах. Подібні інноваційні рішення є в Dreame L20 Ultra та Roborock S8 MaxV Ultra. Але док-станція Dreame Bot X40 Ultra трохи тонша, ніж у L20 Ultra.

Загальне враження

Роботи-пилососи Dreame

Підсумовуючи, Dreame Bot X40 Ultra — це надсучасний робот-пилосос, який поєднує в собі потужне всмоктування з розширеними функціями прибирання та інноваційними аксесуарами. Він ідеально підходить для тих, кому потрібен надійний помічник у прибиранні. Він здатний впоратися з будь-яким завданням — від повсякденного безладу до більш складних робіт. Завдяки вдосконаленій системі обʼїзду перешкод і налаштованим параметрам прибирання він однаково добре справляється з будь-якими завданнями незалежно від того, як виглядає ваша оселя. За 49 999 грн за передзамовленням — це один з найкращих варіантів на ринку на цей час.

Версія X40 Ultra Complete: розширена комплектація

X40 Ultra Complete — продовження Dreame Bot X40 Ultra: в нього ті самі технічні характеристики та функції. Але у комплект входять більше додаткових елементів для безперебійної роботи:

  • 2 гумові V-подібні насадки.
  • 2 обертових модулі для миття підлоги.
  • 14 насадок для миття підлоги.
  • 5 змінних мішків для сухого сміття.
  • 3  висувних бічних щітки.
  • 4 HEPA-фільтри.

Все це коштує за передзамовленням 52 999 грн: хороша інвестиція для автоматичного підтримання чистоти більшу частину року.

L10S Pro Ultra Heat

Роботи-пилососи Dreame

L10S Pro Ultra Heat з комплексною станцією для прибирання пропонує безліч флагманських функцій за більш доступною ціною: він коштує 38 999 грн. Дещо незручна назва пояснює одну з нових функцій цієї моделі — порівняно з простішим L10s Ultra, вона оснащена функцією миття мийної насадки гарячою водою.

Крім того, пилотяг успадкував цікаву функцію від флагмана Dreame L20 Ultra (про який ми поговоримо нижче): висувну швабру під назвою MopExtend. Ця назва означає, що робот-пилосос може висувати праву насадку назовні на кілька сантиметрів. Звичайні роботизовані пилососи зазвичай залишають не прибраною смугу шириною в кілька сантиметрів уздовж меблів, плінтусів тощо. Але точно не ці роботи-пилососи Dreame з функцією MopExtend. А ще обидві насадки можна підняти на 10.5 мм.

На додаток до дуже високої потужності всмоктування 7000 Па, пилосос орієнтується у просторі за допомогою поширеної сьогодні лазерної навігації. Її забезпечують низка датчиків, включаючи камеру зі штучним інтелектом спереду. Вона розпізнає перешкоди та залишає повідомлення у застосунку, включаючи фото взуття та інших предметів, що лежать поруч.

Звісно, не можна не згадати про станцію самоочищення цього пилососа. Вона не тільки автоматично витрушує контейнер для пилу, забезпечуючи більш тривалу автономну роботу, але й виконує функцію миття насадок гарячою водою. Потім вони сушаться теплим повітрям, щоб запобігти появі неприємних запахів і розмноженню мікробів. У схожої моделі L10s Ultra такої можливості ще не було. Хоча візуально єдиною відмінністю цих двох версій є  яскраво-золотава кришка перед мішком для пилу замість сріблястої кришки на L10s Ultra. Станція також автоматично заправляє мийний засіб і воду, завдяки чому баки для чистої та брудної води стали більшими (тепер на тому ж рівні, що й у L20 Ultra). 

Dreame L20 Ultra та Dreame Bot L20 Ultra Complete

Роботи-пилососи Dreame

Dreame L20 Ultra та Dreame Bot L20 Ultra Complete — це така ж історія, як і з Dreame Bot X40 Ultra: версії відрізняються лише наявністю додаткових комплектувальних елементів. А характеристики самого робота та станції тут однакові.

Компанія Dreame випустила цей флагманський робот-пилосос з обертовою насадкою ще у 2023 році. Але станом на 2024 він залишається серед лідерів продажів, адже співвідношення ціни та можливостей тут прекрасне. Ціна Dreame Bot L20 Ultra Complete на момент виходу цієї статті становить 41 999 грн.

Прибирання Dreame L20 Ultra

Щодо можливостей, то почнімо з того, що Dreame Bot L20 Ultra Complete створює карту підлоги вашого будинку, використовуючи технологію LDS. За її допомогою ви можете визначити схему прибирання для кожної зони, або довірити це режиму CleanGenius (так, такий самий, як у попередніх топових моделей), який буде прибирати місця з високим рівнем забруднення багаторазово. 

Покращує виявлення перешкод і вбудована камера. Але вона також функціонує як домашня камера спостереження на колесах, якою можна дистанційно керувати через застосунок. Під час виконання завдань з прибирання, коли робот стикається з перешкодами, він робить знімок і позначає перешкоду на карті. Після завершення завдання ви можете переглянути та перевірити зображення.

Як і у попередніх моделей, під час миття попід стінами права насадка робота висувається назовні. А якщо ви виконуєте лише сухе прибирання, мийні насадки відʼєднуються і залишаються на док-станції.

DreamBot L20 Ultra також може визначити рівень забруднення і спробує виконати другий раунд очищення. Аналогічно, він також повторно вимиє насадку якщо виявить, що вона все ще брудна.

Інші інтелектуальні функції включають: підняття вакуумного валика під час прибирання, щоб запобігти потраплянню бруду в зону сухого вакууму. Силу всмоктування також збільшено з 5300 Па до 7000 Па, і робот автоматично регулює потужність залежно від розміру килима або бруду.

Ролик з силіконовими клапанами тут такий самий, як і в серії L10:  він напрочуд легко чиститься. Завдяки знімним боковинам, його легко витягнути, щоб видалити волосся та шерсть.

Самообслуговування L20 Ultra

Dreame Bot L20 Ultra Complete — це автономна система домашнього прибирання, яка може пилососити та мити підлогу протягом декількох місяців, не потребуючи технічного обслуговування. Його базова станція має висоту 60.7 см і ширину 50 см. Пилозбірник всередині робота-пилососа автоматично витрушується в мішок для пилу обʼємом 3.2 л на базовій станції. Мішка вистачить на кілька місяців, залежно від режиму використання. У комплект постачання входять додаткові мішки для пилу: один у звичайну версію та 5 мішків — у Complete.

Резервуар для води цього робота поповнюється та очищується теж автоматично. Його обʼєм становить 4.5 л. Модель підтримує комплект для підключення до водопроводу, який підключає базову станцію безпосередньо до крана (вхід) і зливу (вихід), щоб вона могла автоматично наповнювати резервуар для води і зливати забруднену воду — так само як пральна машина.

Система самоочищення також вимиє насадки для швабри та висушить їх гарячим повітрям, щоб позбутися бактерій та неприємного запаху. Коротко кажучи, вам не потрібно знімати насадки і мити їх окремо — L20 Ultra працює автономно.

Загалом роботи-пилососи Dreame серії L20 Ultra — це фантастичний продукт для сухого та вологого прибирання підлоги. А вбудована система камер стане чудовою функцією для спостереження за будинком.

Dreame Bot Mova E10: бюджетні роботи-пилососи Dreame

Роботи-пилососи Dreame

Лінійка Mova від Dreame заслуговує на особливу увагу. Це відносно недорогі, але практичні девайси. Dreame Bot Mova E10 — яскравий приклад. Робот-пилосос скоро зʼявиться на полицях WO.UA, і за передзамовленням він коштує 5 399 грн. Ось його основні можливості:

  • Потужне всмоктування 4000 Па.
  • 4 регульовані рівні всмоктування для легкого прибирання пилу та сміття.
  • 110 хвилин автономної роботи в стандартному режимі (пилосос і мийна насадка) завдяки акумулятору ємністю 2600 мАг.
  • Високоякісні деталі, включаючи бічну щітку, основну щітку та фільтр-пилозбірник.
  • Точна навігавція для повного та ефективного прибирання.
  • Розумний резервуар для води з 3 рівнями витрати води. Пристрій може регулювати витрату води залежно від типу підлоги, щоб захистити її від надмірного намокання.
  • Тонкий дизайн. Робот може вільно переміщатися під більшістю ліжок, шаф і диванів, щоб прибирати у важкодоступних місцях.
  • Зручний застосунок для керування, коли вас немає вдома, та встановлення запланованих завдань прибирання.

Оновлені роботи-пилососи Dreame

Чудово, коли бренд не лише випускає новинки, а й оновлює старі моделі. Зокрема цього року, нашу увагу привернули оновлені версії популярних Dreame D10 та D9 MAX.

Dreame D10 Plus Gen 2

Роботи-пилососи Dreame

Dreame D10 Plus Gen 2 — хороший робот-пилосос середнього класу, який виконує сухе і вологе прибирання, а також самоообслуговується:

  • Великий мішок для пилу обʼємом 4 л гарантує до 90 днів безперервного прибирання.
  • Висока потужність прибирання з технологією Vormax 6000 Па. Пилосос видаляє бруд і шерсть домашніх тварин завдяки високопродуктивному двигуну та 4 рівням всмоктування, що налаштовуються під потреби користувача.
  • Інноваційна гумова плаваюча насадка забезпечує бездоганну чистоту килимів, ефективно видаляючи пил. При цьому в неї є система проти намотування волосся, що робить її зручною для власників домашніх улюбленців.
  • Рівень вологості мийної насадки теж налаштовується. У пилососа зручний резервуар для чистої води обʼємом 150 мл з трьома налаштуваннями потоку. А його місткий пилозбірник утримує бруд, запобігаючи протіканню та неприємним запахам.
  • Інтелектуальна технологія Pathfinder та функція точного обʼїзду перешкод створює інтуїтивно зрозумілі, редаговані карти для повного покриття площі, уникаючи перешкод з неперевершеною точністю.
  • Легко налаштовується під різні поверхні та приміщення, захищаючи делікатні ділянки, заборонені зони та віртуальні межі за допомогою застосунку Dreamehome.

Роботи-пилососи Dreame цієї серії теж представлені у білій та чорній версіях. Обидві коштують 24 99 грн. А у цій статті ви можете ознайомитись із особливостями цієї моделі докладніше.

Dreame D9 MAX Gen 2

Роботи-пилососи Dreame

Ось ще один приклад, як можна взяти старий працюючий девайс, трохи покращити його без суттєвого здорожчання — і він знов стане популярним. Dreame D9 MAX Gen 2 за 11 999 грн теж напрочуд практичний:

  • Він ефективно прибирає з силою всмоктування 6000 Па та технологією Vormax. Попередня модель видавала 4000 Па.
  • Як і попередня модель підтримує 4 режими роботи.
  • Плаваюча насадка для видалення пилу. Вона видаляє пил на килимах та підлозі, ефективно збирає волосся та автоматично підіймається вгору, щоб уникнути перешкод
  • Контейнер для пилу обʼємом 570 мл.
  • Точна навігація. Робот-пилосос створює редаговану карту для точного прибирання, забезпечуючи плавні рухи та рівномірні маршрути прибирання.
  • Точні налаштування всмоктування з адаптацією під килими. D9 Max Gen 2 видаляє бруд і волосся з килимів за допомогою розумних налаштувань всмоктування, адаптованих до рівня забруднень та висоти ворса.

Висновки

Роботи-пилососи Dreame — одні з лідерів у сфері автоматизованого прибирання. І у бюджетній, і у середній цінових категоріях ці девайси забезпечують хорошу якість очищення. Вони адаптують потужність всмоктування під тип поверхні, розпізнають рівень забруднень, добре орієнтуються у приміщенні. А топові моделі бренду оснащені інноваційними функціями, як-от обертання насадок, висування насадок для прибирання вздовж стін, повне самообслуговування та навіть камери для спостереження за домашніми улюбленцями. Майже кожного року виробник презентує щось цікаве, і 2024 підтвердив за брендом репутацію новатора. Тож продовжуємо стежити за новинками у світі техніки та очікуємо, що цікавого нам запропонують у 2025.

Залишити відгук

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Більше на цю тему

Роботи-пилососи Dreame

Роботи-пилососи Dreame з функцією автоочищення контейнера

🤖🧹 Менше пилу! Роботи-пилососи Dreame з функцією автоматичного очищення пилозбірника витрушують його без участі людини. Дізнайтесь у статті, як...

Deerma

Техніка Deerma для чистоти вдома: топ-7 бюджетних товарів

Прибирання не повинно бути складним і дорогим! 🌟 Дізнайтеся, як бюджетні пристрої Deerma допоможуть підтримувати чистоту швидко та ефективно...

смарт-ваги Yunmai

Кращі смарт-ваги Yunmai для моніторингу здоров’я та фітнесу

Шукаєте ідеальні ваги для фітнесу? 💪 Смарт-ваги Yunmai допоможуть вам не тільки відстежувати вагу, але й аналізувати ключові показники...

Роботи-пилососи

Dreame проти Cecotec: порівнюємо флагманські роботи-пилососи

🤖🧹 Які роботи-пилососи прибирають краще: Dreame чи Cecotec? 🤔 В яких моделей більше функцій і вигідніша ціна? Дізнайтесь у...

Фітнес-трекер

Як вибрати фітнес-трекер для активного життя? Гайд від WO.UA

💪📱 Як вибрати фітнес-трекер?  Читайте наш гайд від WO.UA та Garmin: тут ви знайдете корисні поради щодо моделей, характеристик...