Эта запись также доступна на: Русский
Домашня картопля фрі це дуже простий та смачний гарнір або перекус під час тривалого робочого дня. За допомогою мультипечі можна дуже швидко та зручно приготувати смачну картоплю фрі у домашніх умовах, а найголовніше – без великої кількості олії. Як приготувати картоплю фрі у мультипечі? Зараз розповімо детальніше.
Як приготувати картоплю фрі у мультипечі та які потрібні інгредієнти для приготування картоплі фрі у домашніх умовах:
- 500 грамів картоплі
- 1 столова ложка оливкової олії
- Свіжо-змелена сіль і чорний перець
Процес приготування картоплі фрі у мультипечі:
- Очистіть картоплю, наріжте її соломкою, замочіть у воді приблизно на 30 хвилин, струсіть картоплю і висушіть її паперовими рушниками або серветками.
- Змішайте картопляні смужки у великій мисці з оливковою олією, доки олія не розподілиться рівномірно.
- Попередньо розігрійте фритюрницю до 200°C протягом приблизно 2-3 хвилин.
- Помістіть картоплю в мультипіч і залиште її запікатися приблизно на 15 хвилин.
- Коли задзвонить таймер мультипечі – струсіть картоплю фрі та за потреби запікайте ще 12 хвилин при 200°C.
- Приправити картоплю фрі можна сіллю і перцем.
- Тепер можна подавати картоплю фрі.
Насправді процес даже швидкий та легкий. Бажаємо вам смачного, та сподіваємось що відповіли на питання: Як приготувати картоплю фрі у мультипечі? .
Також читайте огляд на мультипіч Deerma KZ-100.
Мультипіч (аерофритюрниця) Deerma KZ100 (DEM-KZ100)
- Об’єм чаші: 3 л
- Кількість програм: 8
- Потужність: 1000 Вт
- Робоча температура: 45 – 200 °C
- Функції готування: Випічка, Гриль на решітці, Смаження у фритюрі, Сушіння
- Додаткові характеристики: Безмасляна жарка, Сенсорний екран, Купольна нагрівальна трубка, Термічна циркуляція