back to top

Пилосос 2-в-1: вертикальний та ручний пилосос для сухого прибирання! Огляд на Deerma VC55

🌀 Шукаєте недорогий пилосос для сухого прибирання? Deerma VC55 — ідеальний вибір. Це стильний і компактний пилотяг 2-в-1 🧹 Дізнайтеся більше у цьому огляді 🔍

Якби пилотяги вибирали за стилем, цей красень точно посів би одне з перших місць. Сьогоднішній огляд присвячено моделі Deerma VC55. Це бюджетний пилосос, мінімалістичний та цікавий. І не лише зовні, адже у нього є родзинка, якої я не зустрічала в інших пилососах-стіків. Зʼясовуємо деталі нижче.

Deerma VC55

Зміст

  1. Що в комплекті Deerma VC55?
  2. Ціна Deerma VC55
  3. Дизайн Deerma VC55
  • Конструкція
    • Подвійна роликова щітка
  • Зовнішній вигляд та матеріали корпусу
  • Елементи управління Deerma VC55
  • Зберігання та заряджання Deerma VC55
  1. Технічні характеристики Deerma VC55
  2. Результати прибрання із Deerma VC55
  • Якість прибирання на килимах
  • Якість прибирання на твердій підлозі
  • Прибирання меблів із Deerma VC55
  1. Як почистити пилосос Deerma VC55?
  2. Висновки: кому підійде Deerma VC55?

Що в комплекті Deerma VC55?

Девайс постачається із базовими аксесуарами. В коробці знаходимо такий комплект:

  • Пилосос.
  • Центральна трубка.
  • Подвійна роликова насадка для підлоги та килимів.
  • Щілинна насадка 2-в-1.
  • Кабель Type-C.
  • Настінна док-станція.
  • Інструкція з експлуатації.

Загалом тут є все, щоб прибрати підлогу, килими, меблі та навіть салон машини. Можливо, комусь не вистачить вузької гумової насадки для важкодоступних місць або моторизованої щітки для меблів. Але без них можна і обійтися, а вартість завдяки їх відсутності значно знижується.

Ціна Deerma VC55

На момент огляду купити акумуляторний пилосос Deerma VC55 можна усього лише за 89$. Тоді як звичайна ціна складає 143$. Непогано, враховуючи, що він здатний повністю закрити питання сухого прибирання

Дизайн Deerma VC55

Навіть на вигляд він якийсь легкий і тонкий. Хоча важить він не так уже й мало — близько 5 кг з усіма аксесуарами. І це мене трохи здивувало, бо, коли тримаєш пристрій у руках, цього не відчувається.

Конструкція

Deerma VC55

По-перше, пилотяг отримав вертикальне паркування. Не треба шукати, куди його притулити під час прибирання. Це дуже зручне рішення, яке прискорює та полегшує весь процес.

По-друге, тут знімний ручний пилосос. Просто відʼєднуємо його та чистимо меблі. Або ж салон машини.

По-третє, Deerma VC55 має компактний вертикальний пилозбірник (усього 300 мл), який виглядає, наче продовження трубки. На відміну від більшості моделей, він непрозорий. А над ним розташувалася ручка, теж трохи незвична: це знову-таки просто циліндр. Всі ці циліндричні плавні форми ніби перегукуються між собою, і через це девайс виглядає дуже гармонійно. Єдине, що мені не до вподоби — трубка не складається. Втім, таке рішення теж дозволяє зменшити вартість девайсу.

А от у зоні кріплення насадки девайс гнеться. Тож його можна підвести під меблі та зручно поприбирати. І насадка, і ручний пилосос дуже легко знімаються — для цього треба клацнути червоними кнопками. До речі, насадка тут дуже цікава, я таких ще не зустрічала.

Подвійна роликова щітка

Deerma VC55

Так, замість звичного нам ролика тут… два ролики! Сама насадка прямокутна і вони кріпляться спереду та ззаду. Під час прибирання ролики обертаються у протилежних напрямках зі швидкістю 2 400 обертів на хвилину. Виглядає це просто неймовірно.

До того ж насадка обертова. Вона крутиться на всі 360 градусів, що дуже зручно для важкодоступних куточків.

І от на цьому етапі я нарешті зрозуміла, чому пилосос здається таким легким. Бо насадка котиться підлогою наче самостійно, її достатньо лише направляти, куди вам треба. Так що, якщо вам потрібний легкий та компактний пилосос, Deerma VC55 може вам підійти. 

Зовнішній вигляд та матеріали корпусу

Білий пилосос? Чому ні. Виглядає це дуже круто: матовий білий пластик добре поєднується зі сріблястою металевою трубкою. Є ще невеликі чорні акценти, зокрема індикатор заряду на робочому блоці. 

Елементи управління Deerma VC55

Тут все максимально просто, керуванні відбувається через дві кнопки:

  1. Вмикання та вимкнення — вона знаходиться внизу ручки.
  2. Кнопка регулювання швидкості — розташувалася у торцевій частині.

Зберігання та заряджання Deerma VC55

Deerma VC55

Акумулятор у Deerma VC55 вбудований, його не можна зняти. Мені більше подобаються пилососи зі знімним акумулятором, але вони зазвичай дорожчі. Заряджається пилосос через USB Type-C, адаптер входить у комплект.

А для зберігання доведеться робити два отвори у стіні, адже виробник передбачив настінний тримач. З одного боку, це економить місце. З іншого, не завжди є можливість зробити ці отвори, особливо у орендованому житлі. Так що я заряджала пилосос, просто припаркувавши його вертикально біля розетки: це теж виявилось доволі зручно.

Зате на док-станції є ще й отвори для зберігання насадок. За це рішення плюс, завжди зручно зберігати девайс разом із аксесуарами.

Технічні характеристики Deerma VC55

Тип пилососаАкумуляторний вертикальний
Тип прибиранняСухе
Модуль для вологого прибиранняНесумісний
Знімний ручний пилососТак
Тип центральної трубкиПряма
Сила всмоктування13 000 Па
Режими роботиСтандартний 
Турбо
Місткість акумулятора2 500 мАг
Кількість рівнів фільтрації3
HEPA-фільтрТак
Обʼєм пилозбірника300 мл
Тип основної щіткиЗ двома валиками
Час роботи на одному зарядіДо 20 хвилин
Час роботи у турборежиміДо 10 хвилин
Час повного заряджання5 годин
Тип зарядкиКабель Type-C
Споживана потужність130 Вт
Індикація зарядуТак
Рівень шуму78 дБ
Розмір у стандартній збірці1140 х 235 х 158 мм
Вага з усіма аксесуарами 5 кг

Результати прибрання із Deerma VC55

Deerma VC55

Я не чекала надто багато від відносно дешевого пилососа. Мене непокоїли не надто висока сила всмоктування 13 000 Па та автономність до 20 хвилин. А втім,  я залишилась задоволеною прибиранням. Одного заряду мені вистачило на повне прибирання квартири площею 54 квадратних метри, хоча я пару раз і вмикала режим Турбо. А про результати розповідаю детальніше.

Якість прибирання на килимах

Отже, датчика розпізнавання забруднень тут немає, як і системи автозбільшення потужності на килимах. Тому вибирати режим треба самостійно, їх тут два — стандартний та турборежим. Я користувалася саме останнім. 

І виявилось, що необовʼязково мати надзвичайно потужний пилосос, щоб прибрати килими. Deerma VC55 впорався із моїм невеликим карпатським ліжником. В мене вийшло прибратися не так швидко, як, наприклад із пилотягом на 25 000 Па. Але результат хороший, килим чистий.

Звісно, якщо килимів багато, та й оселя велика, краще пошукати потужнішу модель. Але якщо у вас, як у мене, лише пара килимків, цей пилосос впорається.

Якість прибирання на твердій підлозі

Мої тверді підлоги — лінолеум та плитка. І на них насадка з подвійним роликом показала себе на всі 100%. Зазвичай у моєму передпокої збирається трохи піску після прогулянки із собакою, але VC55 зібрав його без проблем. Щітка ковзає плиткою дуже плавно, хоча швидкість обертів і висока.

Прибирання меблів із Deerma VC55

Для цього легким рухом руки відʼєднуємо трубку від робочого блоку та встановлюємо насадку 2-в-1. І все, Deerma VC55 готовий почистити матрац, диван, крісло. І салон машини теж можна. Оскільки ручний пилосос легкий, прибирати ним — одне задоволення.

Як почистити пилосос Deerma VC55?

Deerma VC55

Тут все стандартно: дістаємо фільтри та витрушуємо. І не забуваємо періодично міняти їх. У Deerma VC55 потрійна система фільтрації, тут передбачено металевий фільтр та HEPA-фільтр. Як ви розумієте, HEPA-фільтр доведеться міняти частіше, але його не проблема купити.

Що стосується очищення щітки, то доведеться робити це вручну. Системи проти намотування волосся тут немає, тож на обидва ролики намоталося трохи шерсті. Втім, зняти її досить легко.

Висновки: кому підійде Deerma VC55?

Потестувавши Deerma VC55  у себе вдома пару днів, я можу сказати що це досить практичний, хоч і недорогий пилосос. Він точно заслуговує на вашу увагу, якщо у вас:

  • Немає килимів або дуже мало — у цьому випадку сили всмоктування у 13 000 Па цілком достатньо.
  • Невелика оселя — тоді ви встигатимете прибирати все на одному заряді акумулятора.
  • Є машина, адже робочий блок VC55 знімається та перетворюється на автомобільний пилосос.

А ще він сподобається тим, хто цінує мінімалізм та легкість у всьому. У цієї моделі надзвичайно привабливий та компактний дизайн, який добре впишеться у будь-який інтерʼєр.

Deerma VC55
Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Нові насадки для електрощітки Oclean: детальний огляд та...

😃🪥 Ретельне очищення та дбайливий догляд за зубами — все це...

Пилосос з УФ-лампою. Огляд-порівняння JIMMY WB55 та JIMMY WB73

🌟 Подбайте про меблі та позбавтесь пилових кліщів одночасно! 👍 Дізнайтесь...

Як дізнатися, яка відеокарта

Багато хто не здогадується, наскільки важливо знати, яка відеокарта встановлена у...

Скільки часу можна користуватися електрощіткою? Як часто міняти...

🕒 Щоб усмішка залишалася здоровою, важливо доглядати за щіткою 😁 Скільки...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.