back to top

Протестували iOS 17 public beta 1

Сьогодні трохи розповім про мій досвід використання публічної бети iOS 17 на iPhone 11. Що нового, що старого та які враження взагалі? Що ж розпочнемо.

Що нового в iOS 17?

Візуально майже нічого не змінилось, екран блокування той самий що й у попередній версії. Додали нові шпалери у стилі калейдоскоп, виглядає цікаво, має анімацію та змінюються з темного режиму на світлий автоматично як і система – мені зайшло, користуюсь.

 lockscreen iOS 17 public beta 1

Так, ще додали можливість додавати цікаві фото до контактів, але на справді це використовуєш тільки для особистих контактів, таких як мати, батько, дружина, подруга тощо. На всі контакти додавати фото – це купа часу)

Моя думка наступна – треба цей процес автоматизувати. Алгоритми iOS вже можуть самостійно визначати людину на фото, та було б круто якби ці ж алгоритми самостійно призначали фото до контактів. Думаю що це непогана ідея для Apple. Зайшов у альбоми, назвав людину повним іменем, та система зробила все за тебе.

Що ще нового? Баги

Так, їх тут є. Поле вводу інформації, у месенджерах особливо, зникає та доводиться вводити текст так кажучи в сліпу. Ну а що ви хотіли? Це ж бета)

баг клавіатури на iOS 17 public beta 1

Ще трохи збільшились витрати акумулятора протягом дня. На стабільній версії до вечора було приблизно 30-35%, на беті – 15-20%. Ну то так було завжди на усіх бетах, це 100% пофіксять.

Оце все? майже…

З тих нововведень, що ви будете бачити кожного дня – так, це все. Все інше “під капотом” так мовити. Щодо стабільності роботи системи – все ок, як на мене. Як було гарно – так і залишилось.

Новий режим очікування при зарядці смартфона в горизонтальному положенні на магнітній бездротовій зарядці? Ну, купи зарядку, потім найди для неї місце. А коли буде дзвонити ранковий будильник я уявляю як буде це виглядати: телефон буде у вас в руці разом із зарядкою) Ну, це дуже нішова функція.

Чи варто оновлюватись на бету iOS 17?

Ні. Звісно ж ні. Немає якихось особливих новинок, дизайн старий, функцій нових майже не має. Тож схоже що Apple починає стагнувати та, як вона вже вміє, робити фішку заради фішки (Це я про поширення контакту з іншою людиною. Так, працює як старий ІЧ-порт).

Якщо вже оновився, то як повернутись на iOS 16

Якщо зробили резервну копію смартфона до оновлення – то скидаємо до заводських налаштувань, відновлюємося із резервної копії та користуємось.

Як встановити iOS 17 ми вже розповідали у статті: Як встановити iOS 17? Короткий гайд

Сергій Попов
Сергій Поповhttps://blog.wo.ua
Привіт! Мене звуть Сергій, і я радий привітати тебе у нашому блозі. Я 28-річний хлопець, який живе в Києві, і у цьому блозі я поділюся своїми захопленнями та думками. Моя страсть - це якісна музика 🎧. Я завжди відкритий для нових музичних жанрів та виконавців, і з нетерпінням поділюся своїми улюбленими треками та альбомами з тобою. Будемо разом відкривати нову музичну палітру! Також я великий фанат сучасних технологій та гаджетів. Я цікавлюся останніми трендами та новинками у світі технологій, і якщо ти теж цікавишся цим, то цей блог буде для нас справжнім раєм. Поговоримо про найсвіжіші релізи, інноваційні розробки та утиліти, які зроблять наше життя кращим та цікавішим. Приєднуйся до нас в цьому захоплюючому шляху відкриттів та обговорень. Разом ми знайдемо багато цікавого, незалежно від того, чи це музика, технології чи щось зовсім нове. Будь ласка, залишайся на зв'язку, і ми спільно створимо неймовірний контент! 😉
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Deerma VX96W: найкращий бездротовий мийник підлоги за свої...

💧 Як помити підлогу швидко та просто? Спробуйте бездротовий мийник підлоги...

Dreame Bot L10s Plus. Робот-пилосос, який справді миє...

🤖 Dreame Bot L10s Plus — робот-пилосос для ідеальної чистоти вдома!...

Бездротовий пилосос Jimmy JV71! Ретельне прибирання без зусиль

🌪️ Jimmy JV71 — недорогий бездротовий пилосос для сухого прибирання! Він...

Як вибрати кавоварку? Зʼясовуємо на прикладі кавоварки Cecotec

☕️🏡 Хочеться смачної кави вдома? Вам потрібна кавоварка! Дізнайтесь, як вибрати...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.