back to top

Професійний масаж у вас вдома! YUNMAI Massage Gun Prime 2

💪 Зустрічайте потужний масажний пістолет з кількома насадками! YUNMAI Massage Gun Prime 2 знімає напругу мʼязів та сприяє швидкому відновленню 🏋️‍♂️✨

Оновлений вібраційний масажер YUNMAI Massage Gun Prime 2 став ще ефективнішим та ще легшим! У цьому огляді ми докладно розберемо, як він допомагає зняти напруження та відновити мʼязи. А також порівняємо його з попередньою моделлю, зʼясуємо всі характеристики та функції та розберемось, для яких випадків потрібен такий масажер.

Зміст

  1. Комплектація та ціна масажера YUNMAI Massage Gun Prime 2
  2. Дизайн YUNMAI Massage Gun Prime 2
  • Загальний вигляд масажера
  • Насадки та аксесуари YUNMAI Massage Gun Prime 2 
  • Як зберігати та перевозити YUNMAI Massage Gun Prime 2
  1. Технічні характеристики YUNMAI Massage Gun Prime 2
  2. Використання YUNMAI Massage Gun Prime 2
  • Як перкусійний масажер допомагає відновити мʼязи?
  • Враження від використання YUNMAI Massage Gun Prime 2
  1. Висновки

Комплектація та ціна масажера YUNMAI Massage Gun Prime 2

YUNMAI Massage Gun Prime 2

На момент публікації статті YUNMAI Massage Gun Prime 2 можна придбати за 5 499 грн, тоді як стара версія доступна за 4 299 грн. У комплект постачання входять:

  • Вібраційний масажер.
  • 4 насадки — кругла, пласка, U-подібна та кулеподібна.
  • Підставка-тримач для зберігання.
  • Кейс для зберігання та перевезення.
  • Зарядний кабель.
  • Інструкція з використання.
  • Гарантія.

Дизайн YUNMAI Massage Gun Prime 2

YUNMAI Massage Gun Prime 2

Загальний вигляд масажера

Візуально YUNMAI Massage Gun Prime 2 не відрізняється від попередньої версії. Його ручка розміщена перпендикулярно до робочої частини. Кнопка вмикання-вимкнення знаходиться на ручці, під пальцями. А на робочій частині розташовано світлодіодний сенсорний екран. Саме на екрані перемикаються режими роботи масажера. А ще він підсвічується залежно від того, наскільки сильно ви тиснете на мʼязи під час масажу. Вбудований датчик тиску відстежує ці дані та ілюструє їх на дисплеї:

  • Блакитне підсвічування по колу екрана означає, легкий допустимий тиск.
  • Синє підсвічування — середній, максимально допустимий тиск.
  • Червоне світло — ви тиснете надто сильно, потрібно зменшити навантаження.

Корпус масажера виконано з міцного чорного пластику. З декоративних елементів — лише логотип бренду YUNMAI. Девайс приємно відчувається у руці, хоча легким та маленьким його не назвеш: 189 х 60 х 236 см при вазі у 780 г.

У нижній частині ручки знаходимо порт Type-C для заряджання. До речі, батарея тут досить велика, на 2 600 мАг. Це дає приблизно 60 хвилин роботи, якщо користуватися масажером по 10 хвилин на день. 

Насадки YUNMAI Massage Gun Prime 2 

YUNMAI Massage Gun Prime 2

З протилежного боку від екрана кріпляться насадки масажера. Їх тут передбачено 4 — для різних груп мʼязів:

  1. Кругла насадка призначена для найбільших мʼязів — спини, стегон, литок, рук.
  2. Пласка насадка рівномірно розподіляє удар та допомагає якомога мʼякше розслабити мʼязи.
  3. U-подібна — для мʼязів, які зручно масажувати симетрично з двох сторін — наприклад, мʼязів гомілки. Увага! Можна помилково подумати, що U-подібна насадка призначена для хребта, щоб масажувати мʼязи з обох боків від нього. Але це не так. В жодному разі не розміщуйте її над хребтом, адже відстань між її «пальчиками» надто маленька і вібрації припадатимуть не хребці. А цього категорично не можна допускати.
  4. Кулеподібна насадка призначена для загального використання, здатна масажувати мʼязи будь-якого розміру. Вона зручна навіть для невеликих мʼязів, наприклад, для стоп та долонь. А ще ідеально підходить для точкового масажу та роботи з тригерними точками. 

Як зберігати та перевозити YUNMAI Massage Gun Prime 2 

Які і у більшості масажерів цього бренду, все необхідне для перевезення та зберігання є у комплекті. Вдома ви можете зберігати YUNMAI Massage Gun Prime 2 на зручному компактному тримачі. На нього вертикально ставиться і сам девайс, і всі насадки. А якщо ви берете пристрій з собою на відпочинок, у відрядження, на тренування чи змагання, використовуйте кейс. Він тут дуже міцний, щільний і добре захищає пристрій від пошкоджень. Всередині в окремих відсіках зберігається масажер, всі насадки та зарядний кабель. А зовні у кейса передбачена зручна ручка. В кейсі масажер можна зберігати як вертикально, так і горизонтально.

Технічні характеристики YUNMAI Massage Gun Prime 2

YUNMAI Massage Gun Prime 2
Інтенсивність обертів двигуна1800–200 об/хв
Амплітуда впливу10 мм
Сила тиску16 кг
Кількість насадок4 — кругла, пласка, U-подібна та кулеподібна
Місткість акумулятора2 600 г
Час роботи на одному зарядіДо 60 днів по 10 хв на день
Рівень шуму45 дБ
Розміри189 х 60 х 236 см
Вага780 г

Для порівняння, попередня версія важила 840 г та мала батарею на 2 900 мАг. Його вистачало на 84 дні автономної роботи, якщо користуватися по 10 хвилин на день. Тож YUNMAI Massage Gun Prime 2 став легшим та комфортнішим у використанні, хоч і трохи менш автономним. А от сила тиску в оновленому девайсі збільшилась до 16 кг порівняно з 12 кг у старого. Тож він тепер ще й ефективніший у роботі.

Використання YUNMAI Massage Gun Prime 2

YUNMAI Massage Gun Prime 2

Як перкусійний масажер допомагає відновити мʼязи?

Масажні пістолети можуть здатися останнім фітнес-трендом, але ці девайси приносять реальну користь для відновлення як звичайним користувачам, так і спортсменам:

  1. Після тренувань масажний пістолет допомагає прискорити відновлення мʼязів і вивести деякі продукти життєдіяльності. Він покращує кровообіг і допомагає виводити молочну кислоту, яка спричиняю біль. 
  2. До тренувань вібраційний масаж допомагає розігріти мʼязи та підготувати їх до навантажень. Таке використання буде особливо корисним у холодний період року, щоб запобігти майбутнім травмам і поліпшити діапазон рухів.
  3. Після робочого дня такий масаж допомагає швидко зняти навантаження з мʼязів. Це стосується і втомленої спини після фізичної праці, і онімілих мʼязів після роботи за офісним компʼютером.
  4. Для покращення сну та загальної релаксації масажери теж допомагають. Глибока амплітуда впливу знімає втому з мʼязів, знімає загальний стрес і покращує кровотік. А покращений кровообіг приносить полегшення болю та скутості.
  5. Економія на послугах масажиста — ще один плюс. Там, де сеанс професійного масажу потребує попереднього запису та часу на транспортування, ручний масажер починає працювати лише за кілька хвилин. 

Враження від використання YUNMAI Massage Gun Prime 2

Я виконувала масаж цим девайсом протягом тижня кожного дня. До цього я вже була добре знайома з подібними масажерами, адже давно користуюся іншою моделлю цього виробника YUNMAI Massage Gun EasePro. І ось які переваги YUNMAI Massage Gun Prime 2 я хочу виділити:

  • Він відносно легкий, хоч і не найлегший у колекції.
  • Користуватися зручно попри досить великий розмір.
  • Насадки масажера дуже практичні — вони виконані з харчового силікону, їх легко замінювати та можна мити під водою. Головне — просушити перед наступним використанням. 
  • Тримач для зберігання виявився корисною штукою. У моєму масажері передбачено лише кейс, а YUNMAI Massage Gun Prime 2 можна просто поставити у тримач на будь-якій горизонтальній поверхні. І всі насадки зберігаються там же, не треба кожного разу шукати їх.
  • Заряджати теж легко. Я для цього просто підʼєднувала масажер до компʼютера.

Що стосується ефекту такого масажу, він дійсно позитивний. Зазвичай я використовую масажер у трьох випадках: після пробіжки, на наступний день після силового тренування та після довгої пішої прогулянки містом з важким рюкзаком. І всі мої сценарії він закриває чудово. Я стала частіше робити силові, бо тепер можу зняти кріпатуру самостійно. Прогулянка з робочим ноутбуком за плечима теж більше не викликає неприємностей, адже я знаю, що зніму цю напругу масажем. І головне, я роблю це швидко і тоді, коли мені зручно. Звісно, це не ті відчуття, що у професійного масажиста. Але коли важливе питання часу, вібраційний масажер дуже допомагає у повсякденному житті.

Висновки

YUNMAI Massage Gun Prime 2

Масажні пістолети є потужним інструментом відновлення для спортсменів і не тільки. Вони дають змогу більш цілеспрямовано впливати на процес відновлення. До того, вам не потрібно записуватись до професійного масажиста та платити за сеанс масажу. Ну і не можна забувати про відчуття релаксу та заспокоєння, якого можна досягти за допомогою масажера.

YUNMAI Massage Gun Prime 2 — один з найпотужніших та найпрактичніших вібраційних масажерів на ринку. Він став ще легшим та ефективнішим порівняно з попередньою версією, адже вага зменшилась, а сила тиску збільшилась. Девайс також оснащено чотирма насадками для різних груп мʼязів, тримачем та кейсом для зберігання. Тобто це повноцінний комплект для відновлення. Такий масажер стане у пригоді всім, хто веде активний спосіб життя або ж просто хоче розслабити мʼязи після важкого робочого дня.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

Залишити відгук

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Побутова техніка Jimmy: доступні девайси для дому! 

🏡 Техніка Jimmy — це інновації, які спрощують побут, допомагаючи підтримувати...

Який епілятор вибрати: дисковий чи пінцетний?

🪒 Пінцетний чи дисковий епілятор? Як вибрати правильний для себе? Дізнайтесь...

Як чистити робот-пилосос? Корисні рекомендації та лайфхаки

🤖🧹Хочете, щоб ваш робот-пилосос працював ефективно та довго? 🔧 Читайте цю...

Як вибрати робот-пилосос 2024: 10 найкращих моделей

🏠 Зекономте час і зробіть дім чистішим легко та швидко ✨...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів.

Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів.

Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.

За унікальним промокодом BLOG - ви можете купити товари зі знижкою до 40%. Використати промокод можна під час оформлення замовлення на сайті wo.ua.