back to top

Прибирає все і всюди! Огляд на дротовий пилосос Deerma TJ200

🔌🧹 Чистота у кожному куточку! Потужний дротовий пилосос Deerma TJ200 прибирає швидко та якісно 🚀 Дізнайтесь все про його переваги у цьому огляді

Якщо для прибирання потрібно щось надійне та потужне, дротовий пилосос може стати найкращим рішенням для вашого дому. У сьогоднішньому огляді ми поговоримо про Deerma TJ200 — багатофункціональну модель, яка може як пропилососити, так і зібрати рідину, та навіть будівельне сміття. Подивимось, як він впорається зі звичайним прибиранням і зі складними завданнями.

Deerma TJ200

Зміст

  1. Комплектація та ціна Deerma TJ200
  2. Дизайн Deerma TJ200
  3. Коротко про технічні характеристики Deerma TJ200 
  4. Враження від прибирання Deerma TJ200
  • Як Deerma TJ200 прибирає сухе сміття
    • Звичайне прибирання
    • Функція сушіння/видування
  • Як Deerma TJ200 прибирає вологе та змішане сміття
  1. Висновки: переваги та недоліки Deerma TJ200

Комплектація та ціна Deerma TJ200

Deerma TJ200

Deerma TJ200 — відносно недорогий пилосос, його вартість складає 4 499 грн*. У комплект постачання входять:

  • Пилосос для сухого прибирання з функцією збору рідин.
  • Пилозбірник на 600 мл.
  • Основна щітка.
  • Насадка для збору рідин.
  • Вузька щілинна насадка. 
  • Щітка для меблів зі щетинками. Вона тут дещо незвичайна, трикутна, що зручно  для прибирання у куточках.
  • Гнучкий шланг.
  • HEPA-фільтр.
  • Мікрофільтр.
  • Інструкція з експлуатації.

*Ціна вказана зі знижкою та дійсна на момент публікації статті

Дизайн Deerma TJ200

Почнемо з того, що у цього пилососа проста конструкція, максимально зручна для обслуговування. Deerma TJ200 виглядає як циліндр на великих колесах. У нижній частині циліндра розташувався двигун, а у верхній — система фільтрації. Вона тут реалізована у вигляді циклона з HEPA-фільтром та мікрофільтром. Це дозволяє ретельно відловлювати і велике, і дрібне сміття: велике осідає у пилозбірнику, а дрібне вловлюються HEPA-фільтром. Він, до речі, тут великий, 150 мм.

Ще один плюс цієї моделі — пилозбірник на 600 мл з індикатором заповнення. Його, як і фільтри, легко дістати, адже зверху у пилососа є велика ручка, яка одночасно виконує і практичну, і декоративну функцію.

У нижній частині циліндра кріпиться гнучкий шланг 1.5 м, а під ним — педаль для простого керування. Нею пилосос вмикається-вимикається. А якщо подивитися на корпус знизу, ми побачимо там 4 колеса, що крутяться у різні боки. Завдяки їм пилосос досить маневровий. Рух обмежує хіба що довжина шнура — 5 м. І ще про маневровість: девайс досить компактний як для своєї потужності, та й вага його не надто обтяжлива, усього 5 кг. Тобто, поки ваші руки зайняті шлангом, можна пересувати корпус ногою, він рухатиметься завдяки колесам.

Сам корпус виконано з білого пластику з невеликою кількістю червоних акцентів. Все дуже лаконічно, компактно та зрозуміло.

Коротко про технічні характеристики Deerma TJ200

Тип пилососаДля сухого прибирання
Дротовий
Підлоговий
ФункціїСухе прибирання
Збір рідин
Збір габаритного сміття
Сушіння (видування)
ЖивленняВід мережі
Споживана потужність1 200 Вт
Довжина шнура5 м
Сила всмоктування18 000 Па
Регулювання сили всмоктування На ручці
Система фільтраціїЦиклон
Обʼєм пилозбірника6 л
Тип фільтраHEPA
Мікрофільтр
Тип центральної трубкиТелескопічна, 54-82 см
Довжина шланга1. 5 м
Тип основної щіткиЗвичайна
LED-підсвічування основної щіткиНемає
Рівень шуму68 дБ
Вага5 кг
Розміри536 х 300 х 290 мм

Враження від прибирання Deerma TJ200

Отже, ця модель не робить вологе прибирання як таке, зате збирає рідини та змішане сміття. Натомість його висока потужність та особливим чином сконструйовані насадки дозволяють впоратись зі складними завданнями. 

Як Deerma TJ200 прибирає сухе сміття

Звичайне прибирання

Пилососити Deerma TJ200 — це справляє враження. Головне, спочатку не злякатися, бо він дуже голосний. Розмовляти під час прибирання навряд вийде. І краще не прибирати ним рано вранці чи ввечері, якщо у вас є сусіди.

Зате прибирає він на 100 %. Тут одна універсальна щітка для сухого прибирання, нею можна чистити і ламінат чи паркет, і килими. Причому, навіть мій дуже пухнастий килим став ідеально чистим після цього прибирання.

Але найцікавіше, що на відміну від звичайного пилососа, TJ200 можна збирати сміття після ремонту, уламки скла, цвяхи, попіл з каміну тощо.  Це дуже незвичне, але практичне поєднання звичайного і будівельного пилососа у симпатичному корпусі.

Функція сушіння/видування

Deerma TJ200

Це дуже зручне рішення, яке рідко зустрінеш у домашніх пилососах. Уявіть, що сміття забилося у вузьку щілину так, що ви не можете його дістати. Але потужний потік повітря — може. Вмикаємо режим видування, видуваємо сміття, а потім перемикаємо пилосос на режим всмоктування — і збираємо все у пилозбірник.

Цю функцію також можна використовувати замість фена для великих домашніх тваринок. Для цього встановлюємо вузьку насадку на шланг. Таким самим чином можна і висушити якусь ділянку підлоги.

Як Deerma TJ200 прибирає вологе та змішане сміття

Deerma TJ200

З рідинами у цієї моделі теж немає проблем. Він всмоктує їх майже миттєво: воду, каву, сік, вино тощо. Тільки для цього краще встановити спеціальну насадку для збору рідин. Після такого прибирання насадку треба обовʼязково промити водою та висушити, аби не зʼявився неприємний запах.

Крім рідин, Deerma TJ200 може зібрати:

  • Пісок після прогулянки з собакою або ремонту.
  • Волосся та шерсть, навіть мокру.
  • Бите скло та фарфор.
  • Суху фарбу, яку ви зняли зі стін.
  • Будь-яку їжу, яка опинилася на підлозі або на меблях — кашу, що її розлили діти, або тарілку з пастою, яку розбив хтось із гостей. Причому, і пасту, і тарілку одночасно.

З огляду на це, TJ200 підійде не тільки для оселі. Він чудово впорається із прибиранням у салоні краси, кафе, ресторані чи офісному приміщенні.

Загальне враження

Отже, Deerma TJ200 дійсно прибирає все, що зустрічається на його шляху. При цьому його легко катати підлогою, знімати та встановлювати насадки. Після прибирання ви просто дістаєте пилозбірник за ручку, витрушуєте його та миєте фільтри під краном. Насадки теж миються, ще й складаються у кріплення на самому пилососі.

Втім, це не означає, що в цього пилососа одні плюси. Тут не змотується шнур, відсіку для нього теж немає — його можна тільки скрутити і покласти під ручку.

Висновки: переваги та недоліки Deerma TJ200

Deerma TJ200

Дротовий пилосос Deerma TJ200 потужний, з безліччю різноманітних функцій, готовий навіть до вимогливого використання, як-от збору рідин та будівельного сміття. Він впорається з будь-яким типом бруду, який потрапить під його щітку.

Переваги Deerma TJ200Недоліки Deerma TJ200
Збирає будь-яке сміттяДуже шумний
Є режим сушіння/видуванняШнур не змотується і не вкладається у відсік
Простий у використанні, зручна кнопка
Великий контейнер для сміття
Легко миється

Цей пилосос буде актуальним, якщо у вас велика оселя, є пухнасті домашні улюбленці. Або, можливо, ви перебуваєте у процесі ремонту, чи ваша робота потребує серйозного прибирання. За свої гроші це практичне та зручне рішення.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

Залишити відгук

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Який епілятор вибрати: дисковий чи пінцетний?

🪒 Пінцетний чи дисковий епілятор? Як вибрати правильний для себе? Дізнайтесь...

Як чистити робот-пилосос? Корисні рекомендації та лайфхаки

🤖🧹Хочете, щоб ваш робот-пилосос працював ефективно та довго? 🔧 Читайте цю...

Як вибрати робот-пилосос 2024: 10 найкращих моделей

🏠 Зекономте час і зробіть дім чистішим легко та швидко ✨...

Електрощітка Oclean X Lite: огляд моделей

🪥 Дізнайтесь, яка електрощітка Oclean X Lite підійде саме вам! Все...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів.

Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів.

Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.

За унікальним промокодом BLOG - ви можете купити товари зі знижкою до 40%. Використати промокод можна під час оформлення замовлення на сайті wo.ua.