back to top

Позбудьтеся пилових кліщів! Огляд на ручний пилосос з УФ-лампою Jimmy BX6 для мʼяких меблів 

✨ Більше чистоти, менше проявів алергії — це можливо! Ручний пилосос з УФ-лампою Jimmy BX6 для мʼяких меблів нейтралізує пилових кліщів та інші алергени 🛋️✨ Прибирайте швидко та ефективно 🌟

Ви ретельно прибираєтесь, але все одно страждаєте на алергію? Можливо, справа у пилових кліщах, які живуть у мʼяких меблях. У нормі вони не викликають проблем зі здоровʼям, але для чутливих людей продукти їхньої життєдіяльності можуть бути шкідливі. Ручний пилосос з УФ-лампою Jimmy BX6 для мʼяких меблів якраз допомагає їх позбутись. Він призначений для допомоги алергікам і людям, чутливим до пилових кліщів, лупи, шерсті тварин і бактерій загалом. Все це накопичується у дрібному пилі, який осідає на місцях, що зазвичай не піддаються глибокому очищенню.

Зміст

  1. Комплектація та ціна
  2. Технічні характеристики
  3. Управління Jimmy BX6
  4. Як працює ручний пилосос з УФ-лампою Jimmy BX6 у різних режимах?
  • Вакуум
  • Ультрафіолет
  • Ручний пилосос з УФ-лампою Jimmy BX6 у режимі ультразвуку
  • Яких функцій немає у Jimmy BX6?
  1. Очищення та обслуговування Jimmy BX6
  2. Висновки: кому варто купити Jimmy BX6?

Комплектація та ціна

Jimmy BX6 постачається у картонній коробці з таким набором аксесуарів:

  • Центральна комбінована щітка.
  • Шнур живлення.
  • Мікрофільтр.
  • Основна щітка для чищення.
  • Документація.

На момент огляду цей можна купити цей ручний пилосос на WO.UA зі знижкою за 105$, тоді як звичайна ціна дещо вища — 132$.

Дизайн Jimmy BX6

Огляд на ручний пилосос з УФ-лампою Jimmy BX6 для мʼяких меблів

Jimmy BX6 виглядає не як стандартний ручний пилосос, а скоріше як нижня його частина. Він компактний: всмоктувальний блок, щітка та контейнер для збору пилу обʼєднані в одному корпусі з ручкою на кінці. 

Це дротовий пилосос — стаціонарний електричний дріт приєднується під ручкою. Якщо у звичайних акумуляторних пилотягах дріт може заважати, то тут ні. BX6 призначений для конкретних і досить компактних зон: диванів, матраців, килимів, ковдр та навіть постільної білизни. Сам кабель досить довгий — 5 метрів — і гнучкий, тому не заважає. Єдине маленьке побажання: було б добре, якби він мав механізм автоматичного змотування.

Корпус пластиковий, у яскравому бірюзовому кольорі. А от контейнер пилозбірника прозорий, і це дуже зручно. Одразу видно, коли настав час його витрусити. Над пилозбірником бачимо зручну ручку. Кнопки управління розташовані прямо на ній. 

Технічні характеристики 

Огляд на ручний пилосос з УФ-лампою Jimmy BX6 для мʼяких меблів
Тип прибиранняСухе
ЖивленняДротове
Напруга 230 В
Споживана потужність600 Вт
Сила всмоктування15000 Па
Регулювання потужностіТак
Автозбільшення потужностіНі
Розумний датчик забрудненостіТак
Система збору пилуМультициклон
Тип фільтраМікрофільтр
РежимиВакуум
Ультрафіолет
Ультразвук
Обʼєм пилозбірника0.5 мл
Тип щіткиКомбінований ролик
Довжина шнура5 метрів
Автозмотування шнураНі
УправлінняКнопки на ручці
ДисплейLED
Рівень шуму78 дБ
Розміри27.6 х 35 х 19.5 см
Вага2.17 кг

Управління Jimmy BX6

Пилотяг дуже простий у використанні: одна кнопка ввімкнення миттєво активує його. Все, що вам потрібно зробити — це почати прибирання. Друга кнопка — це кнопка перемикання режимів, яка дозволяє встановити режим роботи. Поговоримо про них докладніше. 

Як працює ручний пилосос з УФ-лампою Jimmy BX6 у різних режимах?

Огляд на ручний пилосос з УФ-лампою Jimmy BX6 для мʼяких меблів

Вакуум

Це стандартний режим, у якому девайс працює як звичайний пилосос. Сила всмоктування  у нього досить висока — 15 000 Па, тож пил він витягує досить добре. Потужність регулюється, а от автоматичного збільшення потужності не передбачено.

Але хочу зазначити, що тут немає функції вибивання. Пилотяги із такою функцією здатні різко змінювати силу всмоктування, вибиваючи тканину. Це дуже ефективно для прибирання старих меблів чи сильно забруднених. Якщо у вас є такий запит, краще подивитися, наприклад, JIMMY BD7 Pro.

А от щітка BX6 мені дуже сподобалась. Вона комбінована: ряди щетинок поєднуються зі смужками з композитного матеріалу. Завдяки цьому щітка добре збирає шерсть, яку можуть залишати на дивані домашні улюбленці. Та й ширина щітки досить комфортна — 24 см.

Ультрафіолет

Огляд на ручний пилосос з УФ-лампою Jimmy BX6 для мʼяких меблів

У цьому режимі Jimmy BX6 активує ультрафіолетову лампу для знищення пилових кліщів і бактерій. Вона випромінює хвилі, які негативно впливають на нервову систему кліщів, нейтралізуючи їх. Як це перевірити в домашніх умовах, невідомо. Ми можемо лише на слово повірити виробнику, який стверджує, що така обробка ефективна. Ну і ще, як і інші антикліщові пилососи Jimmy, BX6 сертифікований Британським Антиалергічним Фондом (Allergy UK).

Ручний пилосос з УФ-лампою Jimmy BX6 у режимі ультразвуку

Пилосос оснащений ультразвуковим динаміком, призначеним для знищення розмноження та росту бактерій, де б вони не знаходилися. Він випромінює хвилі частотою 20 000-50 000 Гц, які непомітні для людини, але негативно впливають на мікроорганізми, нейтралізуючи їх.

Очищення та обслуговування Jimmy BX6

Огляд на ручний пилосос з УФ-лампою Jimmy BX6 для мʼяких меблів

Обʼєм бака для збору пилу у цій моделі стандартний — 500 мл. Всередині нього знаходиться мікрофільтр, який затримує пил і який періодично треба замінювати. По суті, це система, подібна до тієї, що використовується в інших пилососах Jimmy. Бак пластиковий, тож його без проблем можна помити після використання.

Висновки: кому варто купити ручний пилосос з УФ-лампою Jimmy BX6?

Компактний ручний пилосос з УФ-лампою Jimmy BX6 виявився досить зручним. Він дротовий, тому працює без обмежень у часі. І досить потужний, тому добре справляється з оббивкою меблів.

Огляд на ручний пилосос з УФ-лампою Jimmy BX6 для мʼяких меблів

Антикліщовий пилосос допоможе підтримувати чистоту мʼяких меблів та мінімізувати алергени, які накопичуються у диванах, кріслах, матрацах та іншому домашньому текстилі. Ця модель чудово підійде для тих, хто хоче підтримувати чистоту, при цьому не має проблем із підвищеною вологістю в оселі чи сильних забруднень.А от якщо вологість таки підвищена, варто звернути увагу на інші моделі, адже стерилізація гарячим повітрям тут не передбачена. Тоді вам треба пилосос, який може добряче просушити оббивку диванів та крісел. Щось на кшталт BX7 Pro або Jimmy JV35, на який нещодавно вийшов огляд. Так само немає і функції вибивання, яка може бути корисною, якщо у вас старі або дуже запилені меблі. В іншому Jimmy BX6 — це якісний та потужний пилотяг для ретельного прибирання меблів.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Yunmai Massage Gun Ease Pro. Як правильно робити...

💪 Як правильно робити масаж спини масажером? Зʼясовуємо на прикладі Yunmai...

Огляд на Jimmy HW9: акумуляторний миючий пилосос із...

🌀 Потужний акумуляторний миючий пилосос Jimmy HW9 не тільки прибирає та...

Як підібрати процесор до материнської плати

Вибір процесора до материнської плати – непросте завдання. Як підібрати процесор...

Дешевий пилосос без мішка! Топ 3 пилососи від...

🧹 Шукаєте дешевий пилосос без мішка? Познайомтесь із брендом Deerma! Топ...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.