back to top

Потужний бездротовий пилосос JIMMY JV53! Огляд-порівняння всієї лінійки

🌀 Бездротовий пилосос JIMMY JV53 — це JIMMY JV53 Lite Blue, JIMMY JV53R Fuchsia і JIMMY JV53S Silver. Чим вони відрізняються? 🧐 Читайте в огляді-порівнянні!

Бездротовий пилосос JIMMY JV53

Зміст

  1. Бездротовий пилосос JIMMY JV53: чим відрізняються 3 моделі?
  • Відмінність №1: комплектація
    • JIMMY JV53 Lite Blue
    • JIMMY JV53R Fuchsia та JIMMY JV53S Silver
  • Відмінність №2: ціна на бездротовий пилосос JIMMY JV53
  • Відмінність №3: зовнішній вигляд корпуса
  1. Що спільного у трьох версій?
  • Конструкція пилососа
  • Бездротовий пилосос JIMMY JV53: технічні характеристики 
  1. Як прибирає бездротовий пилосос JIMMY JV53?
  • Враження від прибирання твердої підлоги та килимів
  • Загальна зручність
  1. Висновки. Кому варто купити бездротовий пилосос JIMMY JV53?

Бездротовий пилосос JIMMY JV53: чим відрізняються 3 моделі?

Принципові відмінності цих девайсів видно одразу під час розпакування. Хоча це один і той самий вертикальний пилотяг, але у різних версіях. І кожна — по-своєму хороша.

Відмінність №1: комплектація

Бездротовий пилосос JIMMY JV53

Основна принципова відмінність цих моделей — набір аксесуарів, з якими вони постачаються. Для багатьох користувачів саме насадки мають велике значення, адже дозволяють з комфортом прибрати не лише підлогу, а й меблі, салон машини тощо. Вони особливо важливі, якщо у вас є домашні улюбленці, адже тоді зазвичай потрібно більш ретельне прибирання.

JIMMY JV53 Lite Blue

Тут лише 3 насадки у комплекті. У коробці з JIMMY JV53 Lite Blue знаходимо:

  • Робочий блок.
  • Металеву трубку.
  • Док-станцію для заряджання та зберігання.
  • Основну електрощітку.
  • Насадку для оббивки 2-в-1.
  • Щілинну насадку 2-в-1.
  • Документацію.

Як бачите, у блакитної версії мінімальний комплект постачання. Втім, він дозволяє і меблі прибрати, і салон машини. Така модель може сподобатись тим, у кого вдома немає тварин, або ж вони не дуже пухнасті. Це хороший пилосос для сухого прибирання, коли не потрібні розширені функції.

JIMMY JV53R Fuchsia та JIMMY JV53S Silver

А от JIMMY JV53R Fuchsia отримав аж 5 насадок. У комплекті постачання все те саме, що і у блакитної версії, а додатково є такі насадки:

  • Моторизована електрощітка для того, щоб пилососити матраци та мʼякі меблі.
  • Вузька мʼяка щітка для важкодоступних місць.

У JIMMY JV53S Silver така сама комплектація. Завдяки цим додатковим насадкам  як рожева, так і срібляста версія перетворюється на ідеальний пилосос для меблів та домашнього текстилю. Моторизована щітка під час роботи обертається із високою швидкістю, тому добре збирає найдрібніший пил, пісок, шерсть та волосся з тканин. Це оптимальний вибір, якщо у вас є пухнасті тваринки або багато мʼяких меблів вдома.

Відмінність №2: ціна на бездротовий пилосос JIMMY JV53

Звісно, через різну комплектацію відрізняється і вартість JIMMY JV53

  1. Станом на 22 березня 2024 на WO.UA можна купити JIMMY JV53 Lite Blue за 155$. Це ціна зі знижкою, тоді як зазвичай він коштує 180$.
  2. JIMMY JV53R Fuchsia коштує на знижках ~167$, тоді як звичайна ціна становить 206$.
  3. Звичайна вартість JIMMY JV53S Silver теж 206$, а зі знижкою можна придбати пилосос за 180$. І це найвигідніша знижка, адже ви отримуєте пилотяг із розширеною комплектацією за ціною базової.

Відмінність №3: зовнішній вигляд корпуса

Це найочевидніша, але по-своєму важлива відмінність. Створюючи дизайн цієї лінійки, виробник подумав і про поціновувачів кольору, і про тих, кому ближче лаконічність.

Тож, якщо ви хочете універсальний пилосос, який не буде привертати до себе уваги, вибирайте бездротовий пилосос JIMMY JV53 у сріблясто-білих кольорах. У нього лише кілька яскраво-червоних кнопок та синьо-червона щітка. Це розумний вибір, якщо ви плануєте зберігати девайс десь на виду і не хочете, аби він виділявся.

Втім, JIMMY JV53 Lite Blue теж виглядає ненавʼязливо: у нього синя трубка та такого ж кольору деталі. Відтінок спокійний та приємний оку, тож і його можна назвати універсальним. 

А от JIMMY JV53R Fuchsia — це просто сплеск кольору. Коли дивишся на цей яскравий рожевий пилосос, здається, навіть настрій підіймається. Так що із ним вийде не тільки прибирання, а справжня терапія кольором.

Що спільного у трьох версій?

Конструкція

Бездротовий пилосос JIMMY JV53

Вона абсолютно однакова у цих девайсів. Бездротовий пилосос JIMMY JV53 являє собою класичний акумуляторний пилосос. Ось основні особливості  його дизайну:

  1. Тут передбачено змінний акумулятор. Це величезний плюс, адже після його зносу ви зможете купити батарею для пилососа та продовжити використовувати девайс. А ще це дає можливість подовжити час прибирання вдвічі, що особливо зручно у великих квартирах чи будинках.
  2. Є у нього і знімний ручний пилосос для комфортного прибирання важкодоступних місць та салону машини.
  3. Трубка пряма, не складається.
  4. В усіх версіях прозорий контейнер пилозбірника. Він вміщує 500 мл пилу і легко витрушується.
  5. HEPA-фільтр для JIMMY JV53 теж легко замінити.
  6. Основна електрощітка виготовлена у ролі ролика з мʼякою поверхнею. Вона досить широка — 55 мм, легко і приємно ковзає поверхнею під час прибирання. Щоб на ній не збиралось сміття, передбачена система проти намотування волосся.
  7. А от LED-підсвічування щітки у цих помічників немає. 
  8. Світлодіодний екран теж відсутній. Натомість є індикатор заряду, який підкаже, що час завершувати прибирання.
  9. Бездротовий пилосос JIMMY JV53 отримав дуже зручну ергономічну ручку. На ній дуже продумано розташовані кнопки управління — перемикатися між турборежимом та стандартним дуже просто.
  10. Для зберігання і заряджання цієї моделі пропонується настінне кріплення. Тож будьте готові, що стіну доведеться свердлити. Або ж — зберігати  та заряджати пилотяг, притуливши до стіни.

Бездротовий пилосос JIMMY JV53: технічні характеристики 

Бездротовий пилосос JIMMY JV53
Тип девайсаАкумуляторний вертикальний пилосос
Тип прибиранняСухе
Модуль для вологого прибиранняНесумісний
Знімний ручний пилососТак
Центральна трубкаПряма
Вертикальне паркуванняНі
Сила всмоктування125 Вт (А) або 18 000 Па
РежимиСтандартний
Турбо
Система фільтраціїПодвійний циклон
Тип фільтраHEPA
Обʼєм пилозбірника0.5 л
Розумний датчик забрудненості Немає
Автозбільшення потужності на килимахНі
Основна щіткаРоликова
LED-підсвічування основної щіткиНі
Система проти намотування волоссяТак
УправлінняКнопки
ДисплейНі
Індикація рівня зарядуТак
Місткість акумулятора2 500 мАг
Час роботи на одному зарядіДо 45 хвилин у стандартному режимі
До 8 хвилин у турборежимі
Час повного заряджання5 годин
Споживана потужність425 Вт
Тип зарядкиНастінна док-станція
Вага з усіма аксесуарами~3.2 кг

Як прибирає бездротовий пилосос JIMMY JV53?

Бездротовий пилосос JIMMY JV53

Враження від прибирання твердої підлоги та килимів

Це не найбільш потужний девайс, який потрапляв до мене у руки. У нього сила всмоктування 18 000 Па і немає автоматичного розпізнавання забруднень. Тож якщо у вас прямо багато килимів, ще й довговорсових, можливо, варто подивитися у бік більш потужних пилососів.

Втім, на твердій підлозі він показав себе добре. Я тестувала його в офісі, на деревʼяному паркеті. І мені дуже подобається, як плавно електрощітка ковзає цим паркетом. На плитці у кухні прибирати теж було комфортно.

Я навіть змогла пропилососити килимове покриття в одному з кабінетів. Якщо на паркеті мені будо достатньо стандартного режиму, то для коротковорсового килима довелося вмикати турборежим. Але девайс впорався досить добре.

Загальна зручність

Я люблю пилососи з трубкою, що згинається посередині. Але вони майже завжди коштують дорожче, ніж наші сьогоднішні герої. У Джиммі трубка пряма, але підвести її під столи та інші меблі мені вдалося без проблем, адже він складається у зоні кріплення насадки.

Та й в цілому прибирати ним зручно, все-таки пристрій важить трохи більш як 3 кг. Дуже зручно реалізована ручка, тримати комфортно, кнопки під пальцями, а головне — запʼястя не втомлюється. 

Що стосується очищення, то тут все теж продумано. Одне натискання кнопки на ручці — і пилозбірник знято. Витрушуємо його, за потреби миємо, висушуємо і встановлюємо назад.

Висновки. Кому варто купити бездротовий пилосос JIMMY JV53?

Хоча сьогодні ми говорили про досить прості пилососи, ця лінійка залишила в мене дуже приємні враження. Бездротовий пилосос JIMMY JV53 отримав легкий та компактний дизайн, середню, але достойну автономність, а також хороший комплект насадок, який відрізняється залежно від моделі. Ще й корпус можна вибрати на свій смак серед трьох виразних поєднань кольорів.

Але головне — ним дійсно зручно прибирати. Попри те, що трубка пилососа не складається, він дістає пил під меблями. А завдяки різним насадкам та ручному пилососу можна прибрати не тільки підлогу, а й салон машини, домашній текстиль та важкодоступні зони.

Тож на цю модель варто звернути увагу тим, кому потрібен відносно недорогий пилосос для сухого прибирання. Він добре прибирає пил, пісок та шерсть домашніх улюбленців, і підійде, якщо у вас небагато килимів. Ну а просте управління та обслуговування дозволяє користуватися ним навіть дітям та літнім людям.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Нові насадки для електрощітки Oclean: детальний огляд та...

😃🪥 Ретельне очищення та дбайливий догляд за зубами — все це...

Пилосос з УФ-лампою. Огляд-порівняння JIMMY WB55 та JIMMY WB73

🌟 Подбайте про меблі та позбавтесь пилових кліщів одночасно! 👍 Дізнайтесь...

Як дізнатися, яка відеокарта

Багато хто не здогадується, наскільки важливо знати, яка відеокарта встановлена у...

Скільки часу можна користуватися електрощіткою? Як часто міняти...

🕒 Щоб усмішка залишалася здоровою, важливо доглядати за щіткою 😁 Скільки...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.