back to top

Потужний пилосос для вологого прибирання. Огляд на миючий пилосос Dreame H12

🧹💨 У вас вдома немає килимів? Тоді прибиратися можна вдвічі швидше! Потужний помічний допоможе у цьому 🏡 Читайте огляд на миючий пилосос Dreame H12 та дізнайтесь, як він економить час та зусилля 🔍👍

Мийні пилотяги Dreame H12 — це широка лінійка, яка включає аж 4 моделі: H12, H12 CORE, H12 PRO та H12 DUAL. Сьогодні поговоримо про «наймолодшу» з них. До вашої уваги огляд на миючий пилосос Dreame H12, потужний, зручний та практичний та девайс. Зʼясуємо, що він вміє, скільки коштує та які у нього цікаві фішечки. А головне, визначимось, кому він підійде, а коли варто вибрати інші версії.

Зміст

  1. Ціна та позиціювання
  • Скільки коштує миючий пилосос Dreame H12?
  • Для чого призначений цей пилосос? 
  1. Комплектація
  2. Дизайн та якість збірки
  3. Миючий пилосос Dreame H12: технічні характеристики
  4. Прибирання із Dreame H12
  • Частково безбортова щітка
  • Мотор у щітці та маневровість
  • Про режими
  • Зручна індикація та управління
  • Самоочищення
  1. Висновки

Ціна та позиціювання

Огляд на миючий пилосос Dreame H12

Скільки коштує миючий пилосос Dreame H12?

Зазвичай можна купити Dreame H12 за 607$. Та зі знижкою він коштує набагато дешевше — 396$. Це найдешевша модель лінійки, втім, якщо вона підходить під ваш стиль прибирання, її може бути цілком достатньо.

Для чого призначений цей пилосос? 

Увага! Dreame H12 призначений тільки для вологого прибирання. Точніше, для одночасно сухого та вологого. Він чудово впорається із такими завданнями:

  • Вологе прибирання ламінату і паркету.
  • Вологе очищення лінолеуму.
  • Миття плитки.
  • Збір води та інших рідин.

Пилотяг одразу і збирає сміття, і миє підлогу. Цим він вдвічі зменшує час на прибирання оселі. А от зробити окремо сухе прибирання із ним не вийде: ні твердої поверхні, ні килимів. У нього навіть немає пилозбірника для окремого сухого чищення. Тож ця модель підійде для тих користувачів, у кого вдома немає килимів, килимового покриття або вже є пилосос для сухого чищення.

Комплектація

Огляд на миючий пилосос Dreame H12

H12 постачається разом із такими аксесуарами:

  • Мийна роликова щітка.
  • Запасний щітковий валик.
  • Змінний фільтр.
  • Чистячий розчин.
  • Підставка для заряджання, самоочищення та зберігання аксесуарів.
  • Адаптер живлення.
  • Документація

Настінного тримача тут немає, тож доведеться паркувати пилотяг біля стіни. Втім, воно й не дивно, адже на станції він промиває насадку.

Дизайн та якість збірки

Огляд на миючий пилосос Dreame H12

У всієї лінійки дуже простий та утилітарний дизайн: круглі форми, відсутність декору, повний мінімалізм. Корпус виконано з якісного пластику у сірих відтінках. Поверхня матова, досить приємна на дотик. Мені подобається, що пилотяг не виділяється яскравим корпусом, бо це дозволяє вписати його у будь-який інтерʼєр.

Оскільки модель тільки для вологого прибирання, тут немає знімного ручного пилососа. Якщо він вам потрібний, зверніть увагу на Dreame H12 DUAL: модель із розширеною комплектацією та додатковими функціями. У цьому огляді можна почитати про нього докладніше.

У Dreame H12 два великі резервуари: для чистої води на 900 мл та для відпрацьованої — на 500 мл. Вони кріпляться прямо на трубку та легко знімаються для очищення. Пилозбірника немає, зате є маленький фільтр для дрібного пилу: його регулярно треба замінювати.

Над резервуарами знаходиться круглий світлодіодний екран. На ньому під час чищення відображається рівень заряду, ступінь забруднення тощо.

Також хочу зазначити зручну ручку у цій моделі: велика та з комфортним хватом. На ній розташовані кнопки управління, тож перемикатися можна прямо у процесі прибирання.

Миючий пилосос Dreame H12: технічні характеристики

Огляд на миючий пилосос Dreame H12
Знімний пилососНемає
Потужність споживання200 Вт
Сила всмоктування10 000 Па
Режими роботиАвтоматичний
Збір рідин
Прибирання килимівНі
Розумний датчик забрудненостіТак
Основна щіткаРоликова
Наявність бортів у щіткиЗ одного боку
LED-підсвічування роликаНі
Обʼєм резервуара для чистої води900 мл
Обʼєм резервуара для відпрацьованої води500 мл
УправлінняКнопки
Голосові підказкиТак
ІндикаціяЗалишок заряду
Статус водяного бака
Індикатор забрудненості
Самоочищення
Повідомлення про помилки
Місткість акумулятора4000 мАг
6*4,000 mAh, 86,4WH
Час автономної роботиДо 35 хвилин
Площа прибирання на одному зарядіДо 200 кв.м
Час повного заряджанняДо 5 годин
Система самоочищенняМиття щіток
Вага (з пустими баками)4.75 кг

Прибирання із Dreame H12

Огляд на миючий пилосос Dreame H12

Отже, оскільки ця модель призначена для твердих поверхонь, на них я його і затестила. Цього разу я спробувала прибратися не вдома, а прямо в офісі: на паркеті, на плитці та навіть на залізній декоративній підлозі. Враження у цілому позитивні: ані розводів, ані зайвої вологи. Ось які технічні рішення найбільше мені сподобались.

Частково безбортова щітка

Це дуже круто для очищення уздовж стін. А прибирати сходи нею — одне задоволення. Зазвичай мийні пилососи лишають смужку у місці прилягання до вертикальної поверхні, а цей — ні. Залізні сходи він помив просто чудово.

Мотор у щітці та маневровість

Другий нюанс теж стосується ролика. Річ у тому, що це наче і легкий пилосос: менше ніж 5 кг. Але коли заливаєш у бак 900 мл води, він стає важчим. А завдяки моторизованій щітці це нівелюється. Пилотяг наче їде сам, доводиться лише направляти його. Це особливо помітно на великих ділянках підлоги.

Про режими

До них треба звикнути. Бо зокрема для мене, Dreame H12 — це прибирання на автопілоті. Я звикла контролювати та змінювати потужність самостійно. А він робить це автоматично. Коли пилососиш якусь дуже брудну ділянку, ти просто відчуваєш, як двигун набирає обертів та трохи збільшується гучність. Також це видно на екрані. 

Крім автоматичного режиму є ще збір рідин. Цьому девайс працює на максимальній потужності. Виявилось дуже зручно, щоб зібрати залишки снігу, який частково розтанув у нашому вестибюлі. Здається, це круте рішення для тих, у кого є діти або активні домашні улюбленці.

Зручна індикація та управління

LED-екран у цій моделі такий саме комфортний, як і у дорожчих версій. Коли датчик розпізнавання забруднень «бачить», наскільки брудна підлога, він передає цю інформацію на екран. Коли коло світиться червоним, рівень дуже високий: значить, продовжуємо прибиратися. Помаранчевий означає середній рівень бруду. А зелений — що підлога вже чиста.

Також на дисплеї видно рівень заряду, заповненості бака чи відсутність чистої води. Втім, про те, що пилотяг розрядився, можна дізнатись і через голосові підказки.

Самоочищення

Після того, як я протерла паркет, плитку та металеву поверхню, світла роликова щітка стала не дуже вже й світлою. Тому функція самоочищення мені знадобилась.

Я знаю, що не можна розраховувати тільки на неї та все одно доведеться періодично мити насадку вручну. Власне, так я і зробила. Але після очищення на станції відіпрати забруднення набагато легше ніж без неї. Тому однозначний плюс за таку опцію.

За саму насадку переживати не варто: у комплекті є такий самий мікрофібровий ролик, а за потреби можна докупити новий.

Висновки

Огляд на миючий пилосос Dreame H12

Миючий пилосос Dreame H12 — потужний та якісний девайс для вологого прибирання. Якщо у вас вдома немає килимів, це просто відмінне рішення:

  • Він одночасно збирає пил та протирає підлогу, заощаджуючи час.
  • А замість того, щоб витрушувати пилозбірник, вам доведеться просто вилити брудну воду. Це значно мінімізує контакт із пилом, адже він осідає у воді та ви його не вдихаєте.
  • Насадка-ролик з одного боку не має бортів, тому нею зручно мити попід стінами.
  • Вам не доведеться думати про налаштування, бо пилотяг автоматично підбирає потужність під рівень забруднень.
  • Ним можна прибрати навіть розлиті рідини та складні плями, адже тут є функція збору рідин.

Це дійсно достойна модель за свої гроші. Але ми у WO.UA за свідомий вибір. Тож у яких ситуаціях краще звернути увагу на іншу модель серії? Тут все просто:

  • Не потрібна безбортова щітка? Якщо ви готові зекономити на цьому, спробуйте H12 CORE.
  • Якщо вам хочеться модель, яка додатково сушитиме насадку теплим повітрям, вибирайте дорожчу версію H12 PRO. До речі, у цій статті я порівнювала їх докладніше.

Хочете робити й сухе, і вологе прибирання? Тоді вам більше підійде H12 DUAL. У нього і знімний ручний пилосос є, і купа додаткових насадок.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Топ 10 фільмів-катастроф. Найкращі фільми-катастрофи

🎬 Занурюйся у світ пригод з нашим топ 10 фільмів-катастроф. Напруга...

Dreame Z10 Station. Акумуляторний пилосос із самообслуговуванням

🧹 Dreame Z10 Station — це новий акумуляторний пилосос із функцією...

Як вибрати іригатор? Користь та переваги використання іригатора

✨ Іригатор — зручний девайс для догляду за зубами та яснами....

Пишна пінка за лічені секунди! Автономний спінювач для...

☕️🥛 Любите каву з пінкою? Тоді вам потрібен спінювач для молока....

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.