back to top

Потужний фен для швидкої сушки волосся: огляд Dreame Hair Dryer Glory AHD6A з іонізацією

🌪️ Висуши волосся швидко та без сплутування! Потужний фен Dreame Hair Dryer Glory AHD6A з насадками та функцією іонізації подбає про це. Читай огляд, заощаджуй час та насолоджуйся здоровим волоссям! ✨

Яким має бути сучасний фен? Потужним, легким, з іонізацією та кількома режимами. Саме про такий сьогодні і поговоримо. На огляді модель Dreame Hair Dryer Glory AHD6A, яка вже встигла отримати позитивні відгуки користувачів. Він виглядає просто неймовірно, тож я із задоволенням потестувала його на собі. Розповідаю про свої враження від кількох днів укладки цим стильним девайсом.

Зміст

  1. Що в коробці?
  2. Скільки коштує Dreame Hair Dryer Glory AHD6A?
  3. Дизайн
  4. Технічні характеристики
  5. Враження від роботи
  • Результат і процес сушки
    • Сушимо волосся із Dreame Hair Dryer Glory AHD6A на максималках
    • Сушимо волосся у делікатному режимі з насадкою-концентратором
  • Наскільки шумний Dreame Hair Dryer Glory AHD6A?
  1. Висновки: достойний фен за свою ціну

Що в коробці?

огляд Dreame Hair Dryer Glory AHD6A

Dreame Hair Dryer Glory AHD6A постачається в елегантній прямокутній коробці з щільного картону. На звороті бачимо основні технічні специфікації. Відкриваємо, і знаходимо зверху інструкцію, з експлуатації, а під нею, у додатковому пакуванні, — сам фен та насадку-концентратор.

Скільки коштує Dreame Hair Dryer Glory AHD6A?

огляд Dreame Hair Dryer Glory AHD6A

Звичайна ціна Dreame Hair Dryer Glory AHD6A складає 165$. Але на момент огляду на WO.UA діє знижка: девайс можна придбати за 110$. Чим не привід підготуватись до майбутніх свят заздалегідь… Ти паче, що на цю модель розповсюджується акція «30 днів на повернення».

Дизайн

огляд Dreame Hair Dryer Glory AHD6A

Якщо ви коли-небудь бачили фени Dyson Supersonic, зовнішній вигляд Hair Dryer Glory AHD6A здасться вам знайомим. Так, деталі відрізняються, матеріали та кольори теж. Але ідея зрозуміла).

Проте не забуваймо, що Dreame — це середньобюджетні або недорогі фени, на відміну від Dyson. А по функціональності вони нічим не поступаються.

Модель Дрими AHD6A постачається у двох кольорах: рожеве золото або білий з золотистими акцентами. Мені на огляд потрапила версія у кольорі рожевого золота. І хоч я невеликий фанат цього металу, відтінок мені дійсно сподобався. Він не виглядає занадто помпезно, скоріше навпаки — мінімалістично та елегантно.

Можливо, вся справа у дизайні корпусу. Прості форми, жодних зайвих деталей, усе дуже утилітарно та практично. Ось, що мені в ньому подобається:

  • По-перше, це вага  — 345 г. Коли треба сушити довге волосся, як у мене, то чим легше, тим краще. До того ж легкий фен зручно брати у відрядження чи відпустку.
  • По-друге, він ергономічний. Повітрозабірний отвір розташований не в робочій частині, а в ручці. Я фанат такого рішення, бо вони не лише знижує навантаження на руку, а й гарантує, що волосся не затягне у цей отвір.
  • По-третє, насадка-концентратор кріпиться на магніт. Просто підносиш до корпуса — і вона точно встановлюється, як треба.

Тримати девайс зручно, в руці він не ковзає. Управління дуже просте: кругла кнопка перемикання температурних режимів та повзунок-перемикач — ним фен вмикається/ вимикається та налаштовуються швидкості. Всі ці елементи розташовані прямо під пальцями. Режими роботи відображаються на торцевій частині  — на ній є 4 символи, які підсвічуються під час сушіння. 

Тільки два моменти трохи розчарували, проте це зовсім не критично:

  1. Відсутність обертового шнура. Тут він звичайний, довжиною 1.8 м.
  2. Відсутність петлі для підвішування. Доведеться зберігати пристрій у шухляді чи встановлювати спеціальний тримач.

Загалом перші враження від цього фена дуже приємні. А тепер подивимось, що він уміє.

Технічні характеристики

огляд Dreame Hair Dryer Glory AHD6A
Потужність1600 Вт
Кількість температурних режимів Гаряче повітря
Тепле — 57 градусів Цельсія
Холодне
Чергування
Кількість швидкісних режимів2
Додаткові насадкиКонцентратор
Функція іонізації30 мільйонів негативних іонів на 1 см/куб
Захист від перегрівуТак
Довжина кабелю1.8 м
Рівень шумуДо 76 дБ
Вага 345 г

Враження від роботи

Результат і процес сушки

огляд Dreame Hair Dryer Glory AHD6A

Як зазвичай, перед оглядом я перечитала інструкцію з експлуатації, всі рекламні матеріали на цю модель, а також відгуки тих, хто користується ним постійно. 

У нашій моделі швидкість повітряного потоку тут він становить 70 м/с на максимальній швидкості. Звісно, у побуті ніхто не стане її вимірювати, тож повіримо на слово. Чому цей показник важливий?

Чим вища швидкість потоку, тим швидше ми можемо просушити пасма. Виробник заявляє, що Dreame Hair Dryer Glory AHD6A висушує волосся середньої довжини за 2 хвилини, а довге — за 3-4. Але будемо чесні: з цифрами завжди є нюанси. Бо все ж залежить не лише від довжини волосся, а від того, наскільки воно густе, кучеряве чи пряме, пересушене чи добре зволожене, фарбоване чи натуральне тощо.

Тому для кожного це будуть свої цифри. І їх дуже легко побачити. Що ж вийшло у мене? Вихідні дані такі: хвилясте, неслухняне та досить густе волосся довжиною до лопаток.

Сушимо волосся із Dreame Hair Dryer Glory AHD6A на максималках

огляд Dreame Hair Dryer Glory AHD6A

Наносимо на пасма термозахист та починаємо. За допомогою повзунка я увімкнула фен та виставила найбільшу швидкість: усього їх тут 2. Потім круглою кнопкою налаштувала найвищу температуру з-поміж 4-х.

При цьому на екранчику в торцевій частині одразу підсвічується іконка вибраного режиму температури:

  1. Холодний потік повітря.
  2. Постійна температура 57 градусів Цельсія.
  3. Гаряче повітря.
  4. Чергування гарячого та холодного.

Дивимось на годинник — і погнали. Що ж потік повітря тут дійсно активний, це правда. Я просто сушила волосся без укладання. І він зміг висушити мої пасма за 4.5 хвилини. Відмінний результат, як на мене. Особливо, коли поспішаєш зранку на роботу.

Але головне тут ось що: навіть після такого інтенсивного сушіння волосся не пушилося, як у мене зазвичай буває. Все-таки іонізація — функція корисна.

А от чого мені не вистачило, так це дифузора. Ним зручно сушити саме кучеряве волосся. Втім, ним користуються далеко не всі, тож це скоріше моя власна забаганка. 

Сушимо волосся у делікатному режимі з насадкою-концентратором

Наступного разу я пішла іншим шляхом: встановила насадку-концентратор, щоб трохи витягти волосся та зробити його прямим. Для цього я вибрала режим 57 градусів. Сушила пасмо за пасмом, одночасно прочісуючи їх щіткою з отворами.

Тут на укладку пішло вже більше часу — 6.5 хвилин. Але результат того вартував: гладеньке, непухнасте та блискуче волосся трималося цілий день.

Наскільки шумний Dreame Hair Dryer Glory AHD6A?

огляд Dreame Hair Dryer Glory AHD6A

У цьому фені Dreame використали свій новий цифровий двигун, який видає до 110 000 об/хв, при цьому не створює сильного шуму. Також двигун захищено 2-ма шарами ізоляції.

Я не вимірювала рівень шуму шумоміром. Натомість просто порівняла його зі своїм старим феном Philips Voyager Twist 1400 Вт. Так от: попри те, що потужність Dreame Hair Dryer Glory AHD6A вища аж на 200 Вт, він набагато тихіший за конкурента.

Висновки: достойний фен за свою ціну

Компактний та потужний, Dreame Hair Dryer Glory AHD6A сподобався мені своєю багатофункціональністю. У нього є 2 швидкісних режими та 2 температурних, а також функція іонізації. При цьому фен дуже легкий та зручний, не надто шумний та й взагалі дуже практичний.

У комплект входить насадка-концентратор, так що можна не просто сушити волосся, а й робити різноманітні укладки. Трохи не вистачило дифузора, втім, це не така вже обовʼязкова опція для фена.

Головне, що він дійсно швидко висушує, тому підійде всім, хто, як я, завжди поспішає.  Висока потужність дозволяє заощадити час на зборах на роботу чи сушіння після тренування. А іонізація позбавить вас зайвої пухнастості. Як на мене, вдале поєднання ціни та якості.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Нові насадки для електрощітки Oclean: детальний огляд та...

😃🪥 Ретельне очищення та дбайливий догляд за зубами — все це...

Пилосос з УФ-лампою. Огляд-порівняння JIMMY WB55 та JIMMY WB73

🌟 Подбайте про меблі та позбавтесь пилових кліщів одночасно! 👍 Дізнайтесь...

Як дізнатися, яка відеокарта

Багато хто не здогадується, наскільки важливо знати, яка відеокарта встановлена у...

Скільки часу можна користуватися електрощіткою? Як часто міняти...

🕒 Щоб усмішка залишалася здоровою, важливо доглядати за щіткою 😁 Скільки...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.