back to top

Потужні фени Jimmy: огляд-порівняння Jimmy F7 та Jimmy F8

💨 Потрібен сучасний та потужний фен з іонізацією? Фени Jimmy F7 і Jimmy F8 — те, що треба! Читайте про їх відмінності та переваги в огляді-порівнянні ✨ 

Нещодавно ми говорили про те, як вибрати фен для волосся, яким можна користуватися кожного дня без пересушування та інших наслідків. А сьогодні на огляді два фени Jimmy, які просто от максимально відповідають всім критеріям сучасного догляду за волоссям. Чим вони відрізняються та який кому підійде? Знаходимо відповіді на ці та інші запитання у цьому огляді-порівнянні.

Фени Jimmy

Зміст

  1. Скільки коштують найкращі фени Jimmy?
  2. Що в комплекті?
  3. Які особливості дизайну Jimmy F7 та Jimmy F8?
  • Сучасна конструкція
  • Фени Jimmy: елементи управління
  • Зовнішній вигляд та матеріали корпусу
  1. Чим фени Jimmy відрізняються за характеристиками?
  2. Як працюють фени Jimmy: враження від використання
  • Про управління
  • Про іонізацію та режими
  1. Jimmy F7 та Jimmy F8: який фен вибрати?
Фени Jimmy

Скільки коштують найкращі фени Jimmy?

Взагалі-то у цього бренду можна придбати як недорогий фен, так і круту сучасну модель з топовими функціями. Девайси, які ми розглядаємо, якраз належать до топової категорії. Хороша новина у тому, що на них діє знижка*: купити фен Jimmy F7 можна за 4 499 грн, а ціна Jimmy F8 складає 5 999 грн. 

*Знижки дійсні на момент публікації

Що в комплекті?

Обидва фени Jimmy постачаються у мінімальному комплекті. У великій преміального вигляду коробці знаходимо самі девайси, насадку та інструкцію з експлуатації. Відмінність лише в тому, що у Jimmy F7 лише одна насадка — концентратор, а у Jimmy F8 є ще й дифузор.

Які особливості дизайну Jimmy F7 та Jimmy F8?

Фени Jimmy

Часто маючи справу із пилососами Jimmy, я очікувала, що фени Jimmy виглядатимуть приблизно схоже: утилітарно, лаконічно та подекуди яскраво. І (чого вже тут приховувати) — з явним посиланням на фірмовий стиль Dyson. 

В цілому так і сталося. Естетика лінійки F явно увібрала в себе і загальний стиль Джиммі, і вплив дизайнів Дайсон. Разом все виглядає дуже приємно, тож без нарікань. А ще приємніше, що це зручно.

Сучасна конструкція

F7 та F8 отримали сучасний корпус, у якому повітрозабірник знаходиться не у робочій частині, а у ручці. На відміну від традиційних фенів, це дозволяє рівномірніше розподілити вагу девайса. Відповідно, рука менше втомлюється під час сушіння. До того ж можна забути про ризик, що волосся затягне у повітрозабірник: навіть якщо зняти захисний ковпачок на решітці, цього не станеться.

Прямо під повітрозабірним отвором кріпиться шнур довжиною 1.8 м. Він тут звичайний, необертовий. Втім, обертовий шнур взагалі зустрічається рідко: частіше потрібний професійним стилістам, а вдома він не така вже й необхідність.

Фени Jimmy

Фени Jimmy: елементи управління

На ручці девайсів бачимо кнопку-повзунок, якою фен вмикається та вимикається. А у верхній частині, де в традиційних моделях розташовувався повітрозабірник, обидва фени Jimmy оснащені яскравим дисплеєм. По діаметру дисплея під час роботи відображається робоча температура, а всередині — сенсорні кнопки для налаштування.

Зовнішній вигляд та матеріали корпусу

До мене потрапила біла версія Джиммі Ф7 та сіра — Джиммі Ф8. Якщо для вас, як і для мене, важлива естетична складова, то ось кілька деталей:

  • Білий F7 — це прямо класичний сніговий білий.
  • Сірий F8 — це складний і глибокий відтінок сірого з металевим відблиском.
  • У ролі акцентів в обох моделях використані золотисті елементи — кнопки, логотип бренду, смужка навколо випускного отвору.
  • У Ф8 більш округлі, плавні формі, у Ф7 — пряміші.

Пластик в обох моделях якісний та приємний на дотик. Якогось зайвого запаху я не помітила навіть за першого використання з коробки.

Насадки

Вони в обох випадках кріпляться на магнітах. І якщо насадка-концентратор, яка допомагає витягувати волосся, мене не дуже цікавила, то дифузор (він є тільки у Jimmy F8), виявився приємним доповненням.

Чим фени Jimmy відрізняються за характеристиками?

Фени Jimmy

Ці фени Jimmy дійсно дуже схожі. Тільки-но подивіться на порівняльну таблицю: у ній все видно наочно. Втім, деяка відмінність у девайсів все ж є. І для когось вона може бути принциповою.

ПараметриJimmy F7Jimmy F8
Потужність1 600 Вт
Швидкість повітряного потоку72 км/год
Кількість швидкісних режимів3
Кількість температурних режимів3
Подача холодного повітряТак
Функція іонізаціїТак
Поверхня нагрівального елементуКераміка
Насадки у комплектіКонцентраторНасадка 2 в 1
Дифузор
УправлінняКнопкиСенсорний екран
Функції безпекиЗахист від перегріву
Автоматичне вимкнення
Рівень шуму66 дБ
Довжина шнура1.8 м
Обертовий шнурНі
Петля для підвішуванняНі
Вага450 г

Як працюють фени Jimmy: враження від використання

Про управління

Почну з керування: як і технічні параметри, воно тут однакове:

  1. Спочатку вмикаємо девайс за допомогою повзунка на ручці.
  2. Потім вибираємо швидкість та температуру.
  3. За потреби вмикаємо функцію іонізації.

Хоча я фанат механічних кнопок, фен з дисплеєм для мене виявився дуже зручним. По-перше, клацати сенсорними кнопками виходить швидше. По-друге, коли рухаєш рукою під час сушіння, якось краєм ока помічаєш, яким кольором світиться кільце. Це весь час нагадує про температуру: бачиш червоний — інтуїтивно зменшуєш температуру. Тому ризик пересушити волосся менший.

Про іонізацію та режими

Фени Jimmy

І щодо пересушування. Функцію іонізації я використовувала в обох фенах. Виробник заявляє, що тут вона не просто нейтралізує негативний ефект статичної електрики, а й  насичує волосся вологою, яку вловлює з повітря. Все це називається Nanoi, і звучить дуже приємно, але як перевірити — невідомо. Одне можу сказати точно: фен з іонізацією сушить краще за фен без неї. Навіть після сушіння на максимальній швидкості моє неслухняне волосся було не таким пухнастим як зазвичай.

До речі про температуру: можні вибрати з-поміж трьох режимів плюс холодне повітря. І так само регулюється інтенсивність повітряного потоку: мінімальна, середня та максимальна. На максимумі волосся до лопаток можна висушити за 4-5 хвилин.

Про насадки

Фени Jimmy

Рішення з магнітним кріпленням — це однозначно плюс: і встановлюються насадки швидко, і тримаються добре. Я не випрямляю пасма, але насадка-концентратор виявилась дуже зручною, коли треба швидко підсушити волосся тільки у коренів, щоб надати йому обʼєму у цій зоні.

А от насадку-дифузор я використовувала за прямим призначенням, і ефект досить непоганий: волосся вкладається між пальчиків насадки, і завдяки продуманим потокам повітря добре там утримується під час сушіння. У поєднанні з іонізацією, це дало мені природні натуральні хвилі, значно блискучіші, ніж із моїм старим феном без іонізатора. 

Jimmy F7 та Jimmy F8: який фен вибрати?

Фени Jimmy

Ну що ж, зі своєю лінійкою фенів F бренд Jimmy точно може додати приємної естетики у вашу щоденну рутину. При цьому фени Jimmy обійдуться дещо дешевше за аналогічні моделі топових виробників.  Jimmy F7 та Jimmy F8 оснащені екранами, потужні, дуже швидко висушують волосся та регулюються як по інтенсивності роботи, так і по температурі. Функція іонізації теж є в обох моделях, як і захист від перегріву.

Відрізняються вони лише зовнішнім виглядом та наявністю дифузора у F8. Тож якщо ви шукаєте фен для кучерявого волосся чи обʼємних укладок, то це ваш вибір. А для прямого підійдуть обидві моделі, адже насадка-концентратор є і там, і там. До речі, на головному каналі WO.UA ви можете подивитися відеоогляд на Jimmy F7 та на Jimmy F8.

Залишити відгук

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Більше на цю тему

Годинники Garmin

Годинники Garmin для спортсменів: як вибрати найкращу модель

⌚️ Годинники Garmin просто створені для спортсменів! Вони відстежують активність, пульс, сон та інші дані. Дізнайтесь, як вибрати модель...

Роботи-пилососи Dreame

Роботи-пилососи Dreame з функцією автоочищення контейнера

🤖🧹 Менше пилу! Роботи-пилососи Dreame з функцією автоматичного очищення пилозбірника витрушують його без участі людини. Дізнайтесь у статті, як...

Deerma

Техніка Deerma для чистоти вдома: топ-7 бюджетних товарів

Прибирання не повинно бути складним і дорогим! 🌟 Дізнайтеся, як бюджетні пристрої Deerma допоможуть підтримувати чистоту швидко та ефективно...

смарт-ваги Yunmai

Кращі смарт-ваги Yunmai для моніторингу здоров’я та фітнесу

Шукаєте ідеальні ваги для фітнесу? 💪 Смарт-ваги Yunmai допоможуть вам не тільки відстежувати вагу, але й аналізувати ключові показники...

Роботи-пилососи

Dreame проти Cecotec: порівнюємо флагманські роботи-пилососи

🤖🧹 Які роботи-пилососи прибирають краще: Dreame чи Cecotec? 🤔 В яких моделей більше функцій і вигідніша ціна? Дізнайтесь у...