back to top

Потужна та недорога електрощітка! Огляд на Oclean Endurance Eco

🦷 Якісний догляд за доступну ціну! Електрична щітка Oclean Endurance Eco коштує недорого, а чистить ефективно 🌟 Читайте огляд та дізнайтесь про її можливості 👌

Якісна електрощітка необовʼязково має бути дорогою. І Oclean Endurance Eco — найкраще тому підтвердження. Легка, стильна та потужна, вона виконує всі базові функції та витримує до 30 днів автономної роботи. Розповідаю в огляді про особливості цієї моделі, її характеристики та дизайн.

Oclean Endurance Eco

Зміст

  1. Ціна та комплектація 
  2. Дизайн Oclean Endurance Eco
  3. Технічні характеристики
  4. Як працює електрощітка Oclean Endurance Eco?
  • Принцип роботи
  • Особливості Oclean Endurance Eco
    • Поступове підвищення інтенсивності
    • Три таймери Oclean Endurance Eco
    • Продумане розташування щетинок
  1. Висновки

Ціна та комплектація

Oclean Endurance Eco

Зазвичай Oclean Endurance Eco коштує 28$. А на момент огляду її можна придбати ще дешевше — за 21$. За цю ціну ми отримуємо електрощітку, одну насадку, настінне кріплення та зарядний пристрій. Інструкція з використання теж додається.

Приємно, що хоча це недорога електрощітка, пакування у неї якісне та надійне. Проста прямокутна коробка з щільного картону містить фотографію девайса та основну технічну інформацію. А сама щітка, насадка та зарядка розмістились в окремих відділеннях. 

Дизайн Oclean Endurance Eco

Oclean Endurance Eco випускається у чорному та білому кольорах. На огляд прийшла чорна модель. Зовнішній вигляд у неї максимально простий. Форма ручки трохи нагадує кеглю для боулінгу — висока і тонка, з невеликою круглою основою. Глянцевий пластиковий корпус приємно поблискує, але у руках не ковзає. На відміну від схожої моделі Oclean Endurance, в Eco гладка поверхня, а не ребриста.

Все управління здійснюється однією кнопкою, яка розмістилась приблизно посередині корпусу. А зверху кріпиться насадка. Щоб щітка могла нормально функціонувати між насадкою та корпусом залишається відстань 0.5 мм. Все дуже мінімалістично, у якості акцента — лише назва бренду на насадці та корпусі.

Заряджається щітка через USB Type-C від будь-якого пристрою чи розетки, що дуже зручно, особливо у дорозі. Отвір для кабелю знаходиться в основі щітки, він закритий від потрапляння вологи захисним ковпачком. До речі, захист корпусу від вологи тут теж передбачено, як у топових щіток — IPX7.

А для зберігання пристрою тут передбачено настінний тримач. Він не просто круглий, як у Endurance, а нагадує герб за формою. Тримач кріпиться на стіну за допомогою липкої стрічки, тож стіну не пошкоджує. А за необхідності можна зняти кріплення та повісити у іншому місці.

Технічні характеристики

Технологія чищенняЗвукова
Інтенсивність 72 000 рухів на хвилину
ТаймерТак
Датчик сили натискуТак
Захист від вологиIPX7
Кількість насадок1
Місткість акумулятора800 мАг
Час автономної роботи30 днів
Розміри25.5 х 2.7 х 2.7 см
Вага110 г

Як працює електрощітка Oclean Endurance Eco?

Oclean Endurance Eco

Принцип роботи

Як і інші моделі бренду, вона оснащена магнітно-левітаційним двигуном. Він забезпечує і тиху роботу, і високу інтенсивність вібрацій. Oclean Endurance Eco видає до 72 000 вібрацій, тобто це звукова електрична щітка. Вона перетворює пасту і воду на дуже дрібну піну, яка добре проникає у міжзубні проміжки та вичищає ділянки, куди неможливо дістати щетинками.

Хоча це дуже проста електрощітка з базовими функціями, у неї є цікаві особливості, завдяки яким нею дуже комфортно користуватися.

Особливості Oclean Endurance Eco

Oclean Endurance Eco

Поступове підвищення інтенсивності

Щітка позиціонується як beginner friendly, тобто підходить для новачків. Тут два режими: делікатний і стандартний. Виробник рекомендує спочатку чистити зуби саме на делікатному режимі. А після перших 15 днів використання розумна електрощітка сама поступово підвищує інтенсивність до стандартної.

І це хороше рішення, особливо якщо у людини немає досвіду чищення такими щітками. Часто на початку використання хочеться одразу побачити результат, і користувачі вмикають максимальну інтенсивність. Але стоматологи рекомендують робити це поступово: так і зручніше, і безпечніше для емалі.

Три таймери Oclean Endurance Eco

Зазвичай електрощітки з таймером відраховують 2 хвилини: по 30 секунд на кожну зону чищення. А у цієї моделі їх 3 — на 2, 3 та 4 хвилини. Тож ви можете запланувати як звичайне, так і більш ретельне чищення. Корисна опція як для дорослих, так і для дітей.

У всіх трьох випадках сеанс чищення буде розділено на етапи: відповідно по 30, 45 або 60 секунд.  І після кожного етапу щітка вібрує, даючи сигнал, що пора переключитись на іншу зону. 

Продумане розташування щетинок

Як і у топових моделях цього бренду, Eco має насадку для чищення з щетинками DuPont. Вони виконані з якісного гіпоалергенного матеріалу, який підходить навіть для чутливих зубів. У комплекті стандартна насадка, але за необхідності можна купити насадку для електрощітки з ще мʼякішою щетиною. 

Щетинки розташовані групами, а ще вони мають різну висоту. Завдяки цьому насадка добре чистить і поверхню зуба, і дістає у проміжки. А на кінці кожна щетинка заокруглена, тож вони не подряпують емаль та не подразнюють ясна. 

Oclean Endurance Eco

Висновки. Кому підійде Oclean Endurance Eco?

Oclean Endurance Ecoнедорога електрощітка для тих, кому не потрібні зайві функції. У неї немає екрана і вона не синхронізується із застосунком. Зате щіткою дуже просто користуватися, в неї є два режими та спеціальна програма для тих, хто вперше користується таким девайсом. Вона легка та витримує до 30 днів на одному заряді. Ця модель сподобається тим, хто цінує простоту та лаконічність.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Нові насадки для електрощітки Oclean: детальний огляд та...

😃🪥 Ретельне очищення та дбайливий догляд за зубами — все це...

Пилосос з УФ-лампою. Огляд-порівняння JIMMY WB55 та JIMMY WB73

🌟 Подбайте про меблі та позбавтесь пилових кліщів одночасно! 👍 Дізнайтесь...

Як дізнатися, яка відеокарта

Багато хто не здогадується, наскільки важливо знати, яка відеокарта встановлена у...

Скільки часу можна користуватися електрощіткою? Як часто міняти...

🕒 Щоб усмішка залишалася здоровою, важливо доглядати за щіткою 😁 Скільки...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.