back to top

Потужна новинка для прибирання! Огляд на пилосос Dreame Z30

🌟 Прибирайте легко та швидко! 🚀 Бездротовий пилосос Dreame Z30 поєднав потужність, тривалий час роботи та зручність 🔋 Деталі про новинку — у цьому огляді

У фокусі бренду Dreame — недорогі акумуляторні пилососи. Цей підхід стосується і однієї з останніх моделей, Dreame Z30. Він зібрав майже всі ключові функції першокласного вертикального пилососа: від підсвічування підлоги до декількох насадок на всі випадки життя. Девайс зовсім скоро зʼявиться на полицях WO.UA, а поки спробуємо зʼясувати, наскільки він практичний!

Dreame Z30

Зміст

  1. Що входить у комплект Dreame Z30?
  2. Дизайн Dreame Z30
  • Конструкція
  • Насадки Dreame Z30
    • Насадка для грумінгу
  1. Які технічні характеристики у Dreame Z30?
  • Загальні параметри
  • Автономність і живлення Dreame Z30
  • Док-станція
  1. Все про ефективність прибирання Dreame Z30
  • Загальна зручність
  • Прибирання Dreame Z30 у різних зонах
    • Як Dreame Z30 працює на підлозі та килимах
    • Прибирання салону авто з Dreame Z30
  1. Очищення Dreame Z30
  2. Висновки. Кому підійде Dreame Z30?

Що входить у комплект Dreame Z30?

Dreame Z30

Цей пилосос призначений виключно для сухого прибирання. При цьому комплектація дозволяє прибрати не тільки підлогу, а й інші частини оселі. І не тільки оселі. У комплект входять:

  • Знімний ручний пилосос, яким зручно прибирати у шафі, на полицях, чистити меблі, салон машини тощо.
  • Подовжувальна трубка (пряма).
  • Гнучкий шланг для комфортного прибирання у салоні машини та у важкодоступних місцях.
  • Основна електрощітка-ролик з комбінованими щетинками.
  • Мʼякий ролик для килимів.
  • Моторизована електрощітка — для матраців та меблів.
  • Комбінована щітка 2 в 1 — для меблів та важкодоступних місць.
  • Овальна щітка для меблів зі щетинками.
  • Кругла щітка з довгими щетинками.
  • Док-станція для зберігання та заряджання.
  • Адаптер живлення.
  • Інструкція з використання.

Дизайн Dreame Z30

Конструкція

Конструкція Dreame Z30 продумана таким чином, щоб ви могли прибрати якомога більше ділянок. По-перше, в нього знімна робоча частина. Ви можете приєднати до неї потрібну насадку та використовувати тільки як ручний пилосос для різних сценаріїв:

  • Зібрати борошно або крупу, які розсипалось на кухні.
  • Швидко прибрати локальний бруд, залишений дітьми після гри.
  • Почистити салон машини, де залишився пісок від поїздки з собакою. 

Робоча частина тут немаленька, адже Z30 — досить потужний пилосос. Вона складається з великого циліндра, який зʼєднується з акумулятором. Це зʼєднання одночасно виконує і роль ручки. У циліндричній частині розміщується циклонна система фільтрації та двигун пилососа. А акумулятор тут звичайний вбудований, не знімається. Він досить потужний та включає 8 блоків загальною місткістю 3 200 мАг. 

По-друге, хоча у цієї моделі пряма центральна трубка, вона зʼєднується з насадкою спеціальним гнучким конектором. Конектор робить щітку більш рухомою, дозволяючи їй повертатися у різні сторони. Завдяки йому ви можете підвести насадку під диван чи крісло, щоб пропилососити там. Звісно, ідеально було б, аби центральна трубка складалася посередині. Але це б призвело до здорожчання девайса, а Z30 позиціюється як пилосос із середнім цінником.

Насадки Dreame Z30

Набір насадок — один з великих плюсів цієї моделі. Саме вони разом зі знімним пилососом роблять його багатофункціональним. Їх тут 6 різної конструкції та призначення:

  1. Основна щітка-ролик. Вона комбінована — мʼякі гумові смужки чергуються зі щетинками. Всі смуги розташовані під кутом, для того, аби шерсть та волосся не заплутувалися на насадці. 
  2. Мʼякий ролик для килимів. Він повністю мʼякий та гладкий, без щетинок. Це  дозволяє пилососити килими без ризику захопити довгий ворс.
  3. Моторизована електрощітка — для матраців та меблів. А от на ній теж є ворсинки та гума. Ця щітка дуже швидко обертається під час роботи та може збирати на себе довгу шерсть або нитки. Вона призначена для того, аби витягувати найдрібніший пил з оббивки меблів, матраців тощо.
  4. Комбінована щітка 2 в 1. Одна її частина вкрита щетинками — нею зручно чистити меблі. Висувна ж частина вузька та підходить для прибирання важкодоступних місць — у щілинах, кутах, в глибині полиць тощо.
  5. Овальна щітка для меблів зі щетинками. Нею зручно чистити оббивку, щільні штори.
  6. Кругла щітка з довгими щетинками теж призначена для важкодоступних або невеликих ділянок.

Насадка для грумінгу

Dreame Z30

А оця насадка заслуговує на особливу увагу. Якщо у вас пухнастий домашній улюбленець, то Dreame Z30 може замінити вам окремий пилосос для грумінгу. Просто підʼєднайте спеціальну насадку до шлангу і використовуйте для вичісування шерсті. Зручна і безпечна, ця насадка делікатно вичісує шерсть та одразу відправляє її до пилозбірника. І про прибирання після грумінгу можна забути!

Док-станція

Dreame Z30 зберігається та заряджається вертикально. У комплект входить підлогова док-станція, на якій можна розташувати і пилосос, і всі насадки. Вона досить компактна, тож багато місця для зберігання не знадобиться.

Які технічні характеристики у Dreame Z30?

Dreame Z30

Загальні параметри

Тип пилососаАкумуляторний вертикальний
Тип прибиранняСухе
Знімний ручний пилососТак
Тип центральної трубкиСкладана
Система фільтраціїЦиклон
Тип фільтраHEPA
Обʼєм пилозбірника600 мл
Сила всмоктування28 000 Па або 310 Вт(А)
ТурборежимТак
Система розпізнавання забрудненьТак
Основна щітка▪ Комбінована
▪ З V-подібним розташуванням щетинок
LED-підсвічування щіткиBlue Lights Dirty Detection
Кількість насадок у комплекті6
УправлінняКнопки
ДисплейLCD
Рівень шуму89 дБ
Розміри1106 х 256 х 256 мм

Автономність і живлення Dreame Z30

Місткість акумулятора3 200 мАг
Особливості акумулятора8*3.2 AH, 81 WH
Час роботи на одному заряді90 хв
Споживана потужність855 Вт

Все про ефективність прибирання Dreame Z30

Dreame Z30

Загальна зручність

Коли треба вибрати бездротовий пилосос, питання комфорту дуже важливе. Особливо, якщо вам треба прибирати часто і багато. І Dreame Z30 у цьому питанні — десь посередині між високою потужністю та зручністю.

Річ у тому, що 28 000 Па — це висока потужність, тому двигун тут немаленький. Та й важить чимало. Зате він видає 150 000 обертів на хвилину, змушуючи турбощітку підхоплювати все, що зустрічається на її шляху. З іншого боку, все у конструкції продумано так, аби компенсувати великий двигун. Центральна трубка, насадки — все легке та маневрове. Пропилососити під стелею чи за батареями досить зручно. І навіть попри те, що трубка не складається посередині, можна добре прибратися під меблями.

Прибирання Dreame Z30 у різних зонах

Як Dreame Z30 працює на підлозі та килимах

Цей пилосос отримав окрему насадку для твердої підлоги й окрему — для килимів. Але річ не лише у насадках. Тут є цікаві деталі, які добре працюють на результат:

  • У щіток великий діаметр, тому довге сміття не них не намотується.
  • Саме покриття насадок продумане таким чином, аби сміття не затримувалось на них. Основний ролик комбінований — прогумовані смужки, розташовані під кутом, чергуються з мʼякими щетинками. А насадка-ролик для килимів взагалі без щетинок, тому ним зручно прибирати навіть довговорсовий килим. Принаймні, з пухнастим карпатським ліжником він впорався чудово.
  • Основна насадка підсвічується синім світлом. Воно ще краще висвічує сміття, ніж звичайні білі LED-ліхтарики. Прибиратися можна навіть коли немає світа.
  • Розумний пилосос розпізнає тип поверхні та забруднення. І автоматично збільшує силу всмоктування, коли це потрібно. А якщо потрібно, ви можете самостійно увімкнути турборежим, наприклад, щоб зібрати пісок після прогулянки з собакою.

До речі, все, що відбувається з пилососом — збільшення потужності, перемикання режимів, залишок заряду тощо — відображається на дисплеї, який знаходиться на циліндрі робочої частини. Це дуже зручно, та й прибирати якось цікавіше, коли індикаторне кільце підсвічується.

Прибирання салону авто з Dreame Z30

Окремо хочеться сказати про прибирання у машині. Гнучкий шланг, який є в комплекті, дуже у цьому допомагає. Одна справа — чистити салон ручним пилососом з насадкою, і зовсім інша — зі шлангом і насадкою. Він дає можливість дістати максимально до всіх куточків під і за сидіннями. Враховуючи збільшену потужність всмоктування, виходить, що Dreame Z30 — просто ідеальний для власників авто. Особливо, якщо ви багато їздите з дітьми, родиною, друзями та пухнастими улюбленцями.

Очищення Dreame Z30

Dreame Z30

Як ми вже згадували, у цього вертикального пилососа не передбачена система самоочищення на док-станції, тож подбати про чистоту насадок та пилозбірника доведеться самостійно. Втім, це зовсім нескладно:

  1. Пилозбірник легко відʼєднати від робочої частини — це робиться кнопкою.
  2. Кришка пилозбірника теж відкривається натисканням кнопки.
  3. Всередині знаходиться HEPA-фільтр, який теж треба очищувати. Великий плюс цієї моделі в тому, що її фільтр можна мити під водою для 100% чистоти. Далеко не кожний пилосос дозволяє таке миття.
  4. Насадки теж продумані таким чином, щоб їх було легко почистити. По-перше, ці ролики — великого діаметра, тому на них особливо нічого не застрягає. По-друге, щетинка не звичайні жорсткі, а мʼякі, тож з них легко зняти все зайве.

Висновки. Кому підійде Dreame Z30?

Dreame Z30

Ну що ж, зовні простий та невимушений, Dreame Z30 таки виявився досить практичним. Вже тільки за високу потужність цей пилосос заслуговує зайняти місце у вашому домі. Завдяки їй він чудово підійде для тих, кому потрібен ретельний догляд за підлогою: родинам із дітьми, власникам домашніх тваринок тощо. 28 000 Па дозволяють зібрати і пил, і пісок, і інші види сухого сміття.

Доповнює цю картину відмінна комплектація. Тут є насадки для усього, від оббивки та щілин до салону авто. А головне, ви зможете прибирати будь-яку підлогу: деревʼяну, ламінат, лінолеум, плитку. З управлінням та обслуговуванням тут теж все добре. Всі кнопки керування знаходяться на ручці, а великий LCD-дисплей відображає все про процес прибирання.

На фоні цих переваг трохи не вистачає, щоб у пилососа складалася посередині центральна трубка. Це взагалі зробило б Z30 ідеальним для сухого прибирання. Втім, і вартість тоді була б більшою. Розробники трохи зекономили на цьому і зробили гнучкий конектор у зоні кріпленні насадки. Так що прибирати під меблями ви теж зможете, просто для цього треба трохи нахилитися.

Таким чином, Dreame Z30 можна вважати одним з найфункціональніших вертикальних пилососів для сухого прибирання на ринку. Він буде зручним у ролі основного пилотяга, і допоможе підтримати чистоту у кожному куточку оселі. 

Переваги Dreame Z30Недоліки Dreame Z30
Висока сила всмоктуванняПряма центральна трубка
Знімний ручний пилососЧерез потужний двигун збільшена вага ручного пилососа 
Довго працює на одному зарядіВбудований акумулятор не знімається
Хороший набір насадок для прибирання у приміщенні та у салоні авто
Насадки можна зберігати на док-станції
Зручний лаконічний дизайн
Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

Залишити відгук

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Який епілятор вибрати: дисковий чи пінцетний?

🪒 Пінцетний чи дисковий епілятор? Як вибрати правильний для себе? Дізнайтесь...

Як чистити робот-пилосос? Корисні рекомендації та лайфхаки

🤖🧹Хочете, щоб ваш робот-пилосос працював ефективно та довго? 🔧 Читайте цю...

Як вибрати робот-пилосос 2024: 10 найкращих моделей

🏠 Зекономте час і зробіть дім чистішим легко та швидко ✨...

Електрощітка Oclean X Lite: огляд моделей

🪥 Дізнайтесь, яка електрощітка Oclean X Lite підійде саме вам! Все...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів.

Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів.

Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.

За унікальним промокодом BLOG - ви можете купити товари зі знижкою до 40%. Використати промокод можна під час оформлення замовлення на сайті wo.ua.