back to top

Побутова техніка Jimmy: доступні девайси для дому! 

🏡 Техніка Jimmy — це інновації, які спрощують побут, допомагаючи підтримувати чистоту і комфорт 🧹 Читайте у статті про пилососи, фени та зубні щітки Jimmy 🌟

Компанія Jimmy є одним зі світових лідерів у виробництві побутової техніки: пилососів, фенів, блендерів, зубних щіток тощо. Вони відрізняються цікавим дизайном, балансом ціни та якості, а головне — працюють на основі сучасних технологій, причому власної розробки. У цій статті ви познайомитесь з історією цього бренду та дізнаєтесь, чому техніка Jimmy заслуговує на увагу.

Зміст

  1. Техніка Jimmy: історія та цікаві факти про бренд
  • Техніка Jimmy та KingClean
  • Jimmy як самостійний бренд
  • Особливості бренду Jimmy
  • Яку техніку виготовляє Jimmy?
  1. Техніка Jimmy для прибирання
  1. Техніка Jimmy для краси та здоровʼя
  1. Техніка JIMMY для кухні: стаціонарний блендер для всіх типів продуктів
  2. Висновки: техніка Jimmy — баланс ціна та якості

Техніка Jimmy: історія та цікаві факти про бренд

Техніка Jimmy

Техніка Jimmy та KingClean

Історія бренду Jimmy починається у далекому 1994 році. Саме у цей час була заснована компанія KingClean Electric Co, Ltd у Сучжоу, Китай. Під цим брендом і досі випускається побутова техніка, зокрема пилососи, очищувачі повітря та води, кухонні пристрої, садовий інструмент тощо. Основна технологія, яка зробила його популярним — це високошвидкісний двигун. Зараз такі двигуни використовуються повсюди, від фенів до пилососів, а на той час це стало проривом.

Jimmy як самостійний бренд

З часом потужності та обʼєми виробництва KingClean зростали, і це призвело до відокремлення бренду Jimmy. Техніка Jimmy продається більше ніж у 100 країнах світу. Загалом компанія зареєструвала більше 1800 патентів та здобула чимало престижних нагород у сфері споживчих товарів і дизайну. 

Особливості бренду Jimmy

Розробники компанії постійно впроваджують технологічні новинки для підвищення якості продукції. І при цьому бренд розвивається у напрямку підтримки екологічності та сталого розвитку. Всі технології покликані, з одного боку, підвищити комфорт користувачів, а з іншого — зберегти якомога більше енергії та зменшити негативний вплив виробництва на довкілля. Ось основні технології Jimmy, які працюють на це:

  • Високошвидкісний безщітковий двигун із цифровим керуванням — відрізняється високою потужністю, довгим терміном служби та тихою роботою. Цей двигун постійного струму має споживану потужність 300 Вт і ККД 55%.
  • Трифазна технологія двигуна та відцентровий вентилятор — ці розробки покращили силу всмоктування пилососів Jimmy. Настільки, що за індексом продуктивності вони не поступаються топовим моделям.
  • Технологія шумозаглушення Jimmy — дозволила додатково знизити рівень шуму пристроїв. Разом із безщітковим двигуном це робить пилососи та фени компанії одними з найтихіших на ринку. 
  • Технології очищення та фільтрації, які дозволили ефективніше затримувати пил, не допускаючи його потрапляння назад у повітря.

Щоб зменшити споживання енергії та відходи, компанія також використовує екологічно чисті, органічні та енергозберігаючі матеріали у своїх пристроях.

Яку техніку виготовляє Jimmy?

Техніка Jimmy

Техніка Jimmy — це пристрої для прибирання, приготування страв та догляду за собою. Ось основні девайси, які представляє компанія:

Техніка Jimmy для прибирання

Техніка Jimmy

Бездротові пилососи Jimmy

Акумуляторні пилососи Jimmy створені, щоб полегшити прибирання: вони легкі, завдяки відсутності дротів маневрові, а також оснащені додатковими аксесуарами для очищення різних зон оселі. Ось, що треба знати про акумуляторні моделі виробника.

Типи бездротових пилососів: стік чи трубка, що складається

Компанія виробляє два типи пилососів — стік та пилосос, що складається. Стік  — це проста конструкція з прямою центральною трубкою, як, наприклад, Jimmy JV53S Silver. Натомість пилосос зі складаною трубкою складається приблизно посередині, як-от Jimmy H10 PRO Hercules. У кожного з них є свої переваги та недоліки.

Стік зазвичай легший та дешевший, ніж модель зі складаною трубою. Пилосос, що згинається, буде трохи важчим і дорожчим, зате він дозволяє легко прибрати під меблями. Для цього вам навіть не треба нахилятися, достатньо просто клацнути кнопкою та натиснути на ручку девайса. Тут треба вирішити, що для вас у пріоритеті: легкість та ціна чи ширші можливості.

Система фільтрації пилососів Jimmy

Циклон, циклон і тільки циклон: в усіх своїх моделях Jimmy використовують циклонну систему фільтрації. Це може одинарний циклон у дешевших пилососах, та подвійний або потрійний — у дорожчих. Чим вище рівень фільтрації, тип краще пристрій утримує зібраний пил, навіть той, який візуально не видно.

Ще одна особливість пилососів Jimmy — циклон може бути розташований вертикально або горизонтально. Наприклад, у Jimmy JV63 він традиційний, вертикальний. А у Jimmy H10 FLEX — горизонтальний. У чому відмінність? Горизонтальний циклон дозволяє прибирати навіть коли пилозбірник вже дещо заповнений. Причому, сила всмоктування при цьому не падає. А от у вертикальному циклоні вона буде зменшуватися по мірі заповнення контейнера.

Автономність у бездротових пилососах Jimmy

Енергоефективність та довгий час автономної роботи — ще одна з переваг цих моделей. Завдяки продуманій конструкції двигуна та системи всмоктування, ці пилососи ефективно використовують електроенергію. Наприклад, Jimmy H10 PRO Hercules здатний на 90 хвилин автономної роботи. Звісно, на практиці, це менший термін, але все ж чималий.

Техніка Jimmy для вологого прибирання: миючі пилососи

Техніка Jimmy

Якщо ви хочете не лише пилососити, а й мити підлогу, вам потрібен багатофункціональний пристрій. Миючі пилососи Jimmy представлені кількома лінійками:

  • 2 в 1, як Jimmy HW9 PRO — пилососить і миє різні типи поверхонь.
  • 3 в 1, який прибирає, протирає підлогу, а також оснащений знімним ручним пилососом для прибирання меблів та салону машини. Яскравий приклад — Jimmy HW11 PRO
  • 4 в 1 — такі моделі прибирають, миють, мають знімний ручний пилосос та очищують свої насадки на док-станції, як Jimmy PW11 PRO MAX.

Приємна особливість мийних пилотягів цього бренду — ви можете підібрати моделі не тільки зі звичайною щіткою-роликом. Деякі з них оснащені  безбортовою або частково безбортовою щіткою. Це дозволяє якісно прибирати уздовж стін та у кутах, не залишаючи смужок пилу.

Ручні пилососи для меблів

Це особливий пристрій, який візуально нагадує робочий блок з насадкою, як у звичайного акумуляторного пилососа. Натомість завдання в нього інші: він призначений для роботи з мебями та текстилем. Він може виконувати одразу кілька функцій для очищення оселі. Залежно від моделі такий девайс:

  • Очищує меблі, матраци та домашній текстиль як ручний пилосос.
  • Дістає пил з глибини меблів, працюючи у режимі вибивання. Для цього шукайте моделі зі щіткою, яка має прогумовані вставки.
  • Знешкоджує пилових кліщів, які живуть у мʼяких меблях, та запобігає їхньому розвитку. Для цього ручні пилососи для меблів Jimmy оснащені УФ-лампою. Вона випромінює ультрафіолетові промені, безпечні для людини, але ефективні для боротьби з кліщами. УФ-хвилі певної довжини впливають на нервову систему кліщів, знешкоджуючи їх.
  • Знешкоджує бактерії та шкідливі мікроорганізми тепловим впливом. Деякі моделі, як Jimmy JV35, можуть нагрівати повітря до 60-70 °C. Це забезпечує додаткову дезінфекцію поверхонь.

На відміну від звичайного ручного пилососа, такими моделями не прибереш салон машини, і це їхній мінус. Зате пилососи для меблів дозволяють почистити та продезінфікувати всі текстильні поверхні в оселі. Це чудове рішення для алергіків, астматиків, людей з іншими респіраторними захворюваннями та підвищеною чутливістю. А також — для родин з маленькими дітьми, які прагнуть створити для малюка максимально чисте та комфортне середовище.

Техніка Jimmy для краси та здоровʼя

Техніка Jimmy

Електрична зубна щітка Jimmy:  2 в 1 для вмивання та чищення зубів

Jimmy T6 Electric Toothbrush with Face Clean — це щось особливе: і електрощітка, і щітка для вмивання одночасно. Ось як це працює:

  1. Візуально пристрій виглядає як традиційна електрощітка.
  2. Всередині корпуса знаходиться мотор, який створює вібрації — до 32 400 поступальних рухів.
  3. Вібрації передаються на щетинки насадки.
  4. А от насадок дві — для зубів та для обличчя. Зубна насадка виконана з пластику з високоякісними щетинками DuPont. Насадка для вмивання виготовлена з силікону, гіпоалергенного та безпечного для здоровʼя. І на дотик, і за якістю виготовлення вона нагадує відому щітку для обличчя Foreo. А за ціною Jimmy T6 взагалі виграє у неї.

Щодо роботи, ця електрична щітка має все необхідне для якісного догляду:

  • 4 режими роботи — щоденне очищення, відбілювання, режим для чутливих зубів та вмивання. 
  • 2-хвилинний таймер з інтервалами по 30 секунд.
  • Акумулятор, який забезпечує до 180 днів автономної роботи.
  • Заряджання за 5 годин через кабель USB Type-C.
  • Захист від води рівня IPX7, що дозволяє спокійно вмиватися та очищувати девайс під водою.

Єдиним мінусом цієї щітки є відсутність різноманіття розумних функцій, як-от звіти про чищення, мотивація, підключення до застосунку тощо. Проте за вартість у 699 грн* це не виглядає великим недоліком.

* Вартість вказана зі знижкою та вказана на момент публікації

Фени Jimmy: потужність та практичність

Техніка Jimmy

Бренд виробляє три типи фенів:

  1. Класичний фен з повітрозабірним отвором у ручці, як Jimmy F6 Purple.
  2. Дорожній фен, в якого складається ручка — компактний та легкий Jimmy F2 Mint Green. Він важить усього 583 г, а в розкладеному вигляді має розмір 25,1 х 17,8 х 7,8 см. При цьому в  нього є все необхідне для якісного догляду за волоссям — потужність 1 800 Вт, 2 швидкісних та 2 температурних режими, холодне повітря, функція іонізації та обертова насадка у комплекті.
  3. Сучасні фени з повітрозабірним отвором у ручці та екраном, як Jimmy F7 та Jimmy F8 В них реалізовані технології безщіткового двигуна та цифрового управління, про які ми говорили вище. А конструкція з нижнім повітрозабірником значно полегшує процес укладки, адже знижує навантаження на руки. Та й ризик затягування волосся в отвір із такою конструкцією зведено на ні. У цих моделях теж висока потужність у 1 600 Вт, трохи більше режимів, зручне керування через сенсорний екран, а Jimmy F8 окрім розгладжувальної насадки оснащений додатково насадкою-дифузором.

Техніка JIMMY для кухні: стаціонарний блендер для всіх типів продуктів

Техніка Jimmy

Блендер Jimmy Smart Smoothie B53 — приклад універсального стаціонарного блендера. У нього зручна база, яка міцно тримається на поверхні завдяки антиковзним ніжкам, та зручний поворотний перемикач, через який здійснюється управління. Великий глечик вміщує 1.5 л, а потужність у 1 000 Вт та 5 режимів дозволяють працювати з різними типами продуктів. B53 підходить для приготування смузі, коктейлів, пюре, а також для твердих продуктів — зерен, бобів, льоду тощо. 

Висновки: техніка Jimmy — баланс ціна та якості

Компанія Jimmy — один з лідерів у виробництві побутової техніки середнього та цінового сегмента. При цьому завдяки власним розробкам та запатентованим технологіям, техніка Jimmy не поступається топовим пилососам чи фенам за технічними характеристиками та функціональністю. Цей бренд постійно продовжує розвиватися та дивувати новинками, тож слідкуйте за оновленнями на WO.UA. А якщо вам сподобався один з девайсів у цій статті, користайтесь промокодом blog, щоб отримати додаткову знижку на покупку.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

Залишити відгук

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Який епілятор вибрати: дисковий чи пінцетний?

🪒 Пінцетний чи дисковий епілятор? Як вибрати правильний для себе? Дізнайтесь...

Як чистити робот-пилосос? Корисні рекомендації та лайфхаки

🤖🧹Хочете, щоб ваш робот-пилосос працював ефективно та довго? 🔧 Читайте цю...

Як вибрати робот-пилосос 2024: 10 найкращих моделей

🏠 Зекономте час і зробіть дім чистішим легко та швидко ✨...

Електрощітка Oclean X Lite: огляд моделей

🪥 Дізнайтесь, яка електрощітка Oclean X Lite підійде саме вам! Все...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів.

Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів.

Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.

За унікальним промокодом BLOG - ви можете купити товари зі знижкою до 40%. Використати промокод можна під час оформлення замовлення на сайті wo.ua.