back to top

Підсумки презентації Galaxy Unpacked 2023

Samsung  Galaxy Unpacked 2023 показала світові нові можливості. Компанія представила оновлену лінійку пристроїв, які здатні зробити спосіб життя, роботу та розваги яскравішими. В центрі уваги — знамениті складені смартфони, планшет та годинники на Snapdragon 8 Gen2 та з неймовірними екранами. Давайте заглибмося в чудові результати презентації, адже вже після 11 серпня новинки будуть доступні до передзамовлення на wo.ua, а деякі — навіть раніше.

Samsung Galaxy Fold 5: майже комп’ютер

Безсумнівно, одним із визначних моментів заходу стала презентація Fold 5, останньої версії складеного смартфона компанії. Спираючись на успіх своїх попередників, Fold 5 отримав значні покращення і тепер він виглядатиме так:

  • Неймовірний дисплей діагоналлю 7,6 дюйма. В розкладеному вигляді смартфон перетворюється на планшет, тож дивитись серіали чи редагувати фото стане зручніше.
  • Яскравість 1750 ніт, що дозволяє насолоджуватись картинкою навіть за яскравого сонця.
  • Оновлений шарнірний механізм Flex Hinge. Зручний та гнучкий, незалежно від того, використовується як смартфон або планшет.
  • Подвійний акумулятор місткістю 4400 мАг.
  • Оновлено апаратне та програмне забезпечення. Перш за все, мова про Snapdragon 8 Gen2 — швидкий та потужний процесор. А це відкриває більше можливостей для геймінгу та роботи.
  • Покращений багатозадачний режим. Користувачі зможуть відкривати на телефоні цілих 3 вікна та робити кілька справ одночасно. А панель управління вміщує до 12 застосунків, причому зберігає чотири останніх, щоб швидко перемикатись між ними.
  • Функція Multi Control для того, щоб використовувати мишу та клавіатуру на Galaxy Fold 5 та Galaxy Tab S9. З нею перетягувати зображення, копіювати та вставляти дані стає ще зручніше.
  • Ідеальна взаємодія з пером S Pen — найпортативнішим інструментом для творчості. А оновлена лінійка кейсів дозволяє тримати перо під рукою, закріпивши його прямо на чохлі.
  • Товщина 13.4 мм.
  • Вага 253 г.

Окремо хочеться приділити увагу системі камер. Згідно з анонсом, вона не змінилась. Або ж зміни стануть сюрпризом для фанатів бренду. Подвійний екран дозволив реалізувати 50-піксельну MVP-камеру з 30-кратним зумом. До того ж тут є телефотокамера на 10 Мп із 3-кратним оптичним зумом, ультраширококутна на 12 Мп, 1-мегапіксельна камера на кришці та одна на 4 Мп — під дисплеєм. Просто повноцінний набір для креативу.

Зовнішність Fold 5 вражає не менше. Алюмінієвий каркас Armor Aluminum не тільки забезпечує міцність, а й виглядає максимально солідно. Корпус буде доступний у трьох вишуканих кольорах: чорний, ясно-блакитний та кремовий.

Galaxy Z Flip 5

За словами розробників, це не просто телефон, а стиль життя. Яскравого життя, яке хочеться показувати. Так, це просто ідеальний смартфон для створення контенту для соцмереж.

  1. По-перше, в нього неймовірні камери. І розміщені вони так, що телефон можна використовувати як штатив.
  2. По-друге, штучний інтелект працює на покращення зроблених фото, витягуючи навіть ті, які були зняті зі складним освітленням чи іншими неідеальними умовами.
  3. До того ж розробники збільшили дисплей до 3.4 дюймів. Екран став зручнішим, із купою налаштувань та віджетів навіть у складеному вигляді. Тобто, ви завжди матимете все необхідне перед очима, не розкриваючи телефон. 
  4. Щодо розкриття — шарнірний механізм теж оновився, ставши надійнішим.
  5. Внутрішній дисплей новинки став більш захищеним від механічних ушкоджень при складанні.
  6. Новинка також отримала потужний Snapdragon 8 Gen2 та аж 256 Гб пам’яті у базовій версії.

Щодо зовнішності, відмітимо тонший корпус, ніж у попередньої моделі. А також — приємний металевий корпус.

Galaxy Watch 6

Цей розумний годинник був створений як спортивний, але при цьому комфортний для повсякденного життя. Стильний девайс отримав сучасний Super AMOLED-дисплей — сенсорний, дивовижно яскравий та контрастний. Він оснащений розширеними можливостями для відстеження здоров’я:

  • Моніторинг ЕКГ.
  • Вимірювання артеріального тиску.
  • Визначення температури тіла.
  • Частота пульсу.
  • Рівень кисню у крові.
  • Витрачені калорії.
  • Пройдені кроки.
  • Контроль сну. Йому розробники приділили найбільшу увагу. Гаджет не лише інформує вас про необхідність та якість відпочинку, але й підказує, як покращити сон.
  • Визначення складу маси тіла — м’язової, жирової та кісткової.

Звісно, багато режимів для різноманітних тренувань тут також залишились. Але вони стають дійсно персональними. Під час занять годинник постійно аналізує ваші показники та визначає безпечні саме для вас пульсові зони. Це чудове оновлення, яке допоможе безпечно та ефективно тренуватись.

Система сенсорів тут начебто не змінились. Дизайн у стилі бренду теж продовжує радувати лаконічною вишуканістю. Його можна налаштувати під себе за допомогою налаштувань дисплея та ремінців. До речі, з’явився новий текстильний ремінець, в якому комфортно носити годинник цілу добу та навіть спати. А корпус пропонується у двох версіях: 40 мм або 44 мм.

На презентації також було заявлено про появу Gmail, WhatsApp та Audible на платформі Wear OS 4, які дозволять спілкуватись та розважатись із ще більшим комфортом.

Watch 6 Classic

А тепер час порадіти поціновувачам класики! У версії Watch 6 Classic до нас повернувся фірмовий металічний безель, який так полюбився користувачам. Він став ще сучаснішим та робить керування годинником дійсно особливим. Виглядає круто та статусно, при цьому не переобтяжує дизайн. Годинник доступний у версіях 43 мм або 47 мм.

Galaxy Tab S9

Цей планшет — справжній флагман й оновлення він отримав відповідні. По-перше, це унікальний дисплей Dynamic Amoled 2x. Його принцип роботи та характеристики схожі на звичайний Amoled, але частота оновлення вдвічі більша — аж 120 Гц. Розробка дійсно інноваційна, тож проходити ігри та дивитись фільми на ньому буде окремим видом задоволення.

По-друге, тепер у планшета є захист від вологи. Мова йде про рівень IP68, тож девайс можна спокійно брати на відпочинок біля води, та й крапель дощу він теж не злякається.

По-третє, девайси оснащені процесором Snapdragon 8 Gen2 та до 16 Гб оперативної пам’яті. А до цього — новою системою охолодження, більш ефективною. Такий набір дозволяє на ньому і грати, і працювати над графікою чи відео.

Купити Samsung Galaxy Tab S9 можна буде у трьох модифікаціях: базова версія із діагоналлю 11 дюймів, Tab S9+ на 12.4 та топовий S9 Ultra з екраном 16.4 дюйми. Всі три моделі чудово вбудовуються в екосистему Самсунг, дозволяючи працювати над одним проєктом з різних пристроїв бренду: від смартфона до планшета.

Й остання приємність: планується, що планшети з’являться для передзамовлення раніше за інші новинки. Тож слідкуйте за оновленнями на сайті wo.ua та в блозі, щоб не пропустити цікаві пропозиції!

Нагадаємо, що раніше ми вже публікували інформацію щодо новинок презентації Samsung Galaxy Unpacked 2023: Samsung Galaxy Z Flip 5: велике оновлення маленького екрану, Samsung Galaxy Z Fold 5 – 2023. Без щілини, але дорого… (wo.ua) та відео огляд презентації Galaxy Unpacked 2023.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Як почистити клавіатуру ноутбука і не зіпсувати її?...

💻🧹 Дізнайтесь, як почистити клавіатуру ноутбука від пилу та бруду різними...

Газонокосарка-робот Dreame A1: зручне рішення для догляду за...

🏡 Як косити газон швидко та правильно? Газонокосарка-робот Dreame A1 —...

Масаж і тепло 2 в 1! Огляд на...

💆‍♂️ Зустрічайте неймовірну новинку для вібраційного та теплового масажу! Читайте огляд...

Насадки для зубної щітки: як підібрати жорсткість та...

😁 🦷 Правильно підібрані насадки для зубної щітки допомагають відбілити зуби...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.