back to top

Підсумки презентації Apple 2023

🍎 Довгоочікувана презентація Apple 2023 відбулася! Дізнавайся все, що потрібно знати про iPhone 15, Apple Watch, роз’єм USB-C і не тільки у цій статті📱💻🌟

Ви готові до покращеного iPhone, нового Apple Watch і, можливо, оновлення iOS? Якщо не встигли подивитися пряму трансляцію, нічого страшного: ми підсумували найважливіші моменти події нижче. Читайте про підсумки презентації Apple 2023  у деталях, а також дивіться наш відеоогляд всіх новинок бренду.

Оновлення смартфонів

Почнемо з найсмачнішого, адже кожна з лінійок отримала багато цікавих доповнень.

iPhone 15

Apple представила нове покоління оновлених смартфонів. Вони випускатимуться у двох форматах — iPhone 15 з діагоналлю 6.1 дюйма та iPhone 15 Plus на 6.7 дюйми. Які технічні характеристики чекають на нас:

  • Дисплей Super Retina XDR з максимальною яскравістю 2000 ніт.
  • Чіп A16 Bionic.
  • Dynamic Island на обох версіях. 
  • Підтримка технології Dolby Vision.
  • USB-C.
  • Нова вдосконалена система камер, включаючи 48 мегапікселів, автоматичний портретний режим і запис у форматі 4K.
  • Простіший зв’язок з друзями через обмін місцеперебуванням.
  • Можливість ізоляції голосу.
  • Допомога на дорозі та екстрена допомога SOS.
  • П’ять нових цікавих кольорів.
Підсумки презентації Apple 2023

Ціна Айфон 15 стартує від $799 за маленьку версію, та від $899 — за велику. Що ж, радує, що вартість не зазнала істотних змін.

iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max

За словами Apple, iPhone 15 PRO — «найлегший, найкращий та найбільший Pro за всю історію лінійки, який ми коли-небудь створювали». Девайс так само представили у двох розмірах — 6.1 та 6.7 дюймів. Він буде таким:

  • Ультраміцна титанова рамка замість сталевої.
  • Рамка стала тоншою.
  • Нові функції програмного забезпечення для ігор.
  • Більш ремонтопридатне заднє скло.
  • Нова кнопка «дія» замінила кнопку вимкнення звуку і тепер її можна програмувати під себе, налаштовуючи різні функції.
  • Чіп A17 Pro на основі 3-нанометрового техпроцесу з підтримкою трасування променів та ігор з графікою рівня консолей.
  • Невдовзі для лінійки вийдуть нативні порти Assassin’s Creed Mirage, Resident Evil Village та рімейк Resident Evil 4.
  • Камера Pro має кілька об’єктивів, компанія заявляє, що це еквівалентно семи об’єктивам камери з роздільною здатністю 48 мегапікселів.
  • Покращена основна камера 48 Мп — фанати оцінять 5-кратний оптичний зум, можливістю записувати відео 4К з 60 кадрів/с у якості ProRes та зйомку 3D-відео для Vision Pro.
  • Надширококутна камера 12 Мп + 12 Мп телефото.
  • USB-C з підтримкою USB 3.0, який забезпечує пропускну здатність до 10 Гбіт/с.
  • Більше ніяких безшумних перемикачів.
Підсумки презентації Apple 2023

Вартість починається від $999 за звичайну Про-шку та від $1199 за iPhone 15 Pro Max у базовій модифікації з 256 ГБ пам’яті.

USB-C

Це офіційно! iPhone отримує роз’єм USB-C замість традиційного Lightning, який використовувався у техніці бренду ще з 2012 року. Всі інші прилади бренду теж отримають цей роз’єм. Щоправда, мова йде про трохи застарілий USB 2.0.

Підсумки презентації Apple 2023

Apple Watch Series 9

Apple спробували зробити крок назустріч екології, і цей годинник став першим таким кроком. Це перший вуглецево-нейтральний продукт компанії, який, до того ж, отримав цікаві оновлення.

Підсумки презентації Apple 2023

офіційно представила оновлений смарт-годинник:

  1. Він працює на новому чіпі S9, який, як стверджує компанія, на 60% швидший та з на 30% швидшим графічним процесором, у порівнянні з посередником.
  2. Дисплей з адаптивною яскравістю в діапазоні від 1 до 2000 ніт.
  3. «Залізо» годинника було перероблено зсередини, що дало йому приріст у продуктивності та можливостях. За словами Дейдре Колдбек, директора з маркетингу Apple Watch, на цей час це «найпотужніший чіп для годинників».
  4. Диктування стало на 25% кращим.
  5. Нові функції — доступ до даних про стан здоров’я за допомогою Siri.
  6. Функція Name Drop, яка дозволяє користувачам ділитися особистою інформацією, коли поруч з пристроєм знаходиться інший користувач.
  7. Double Tap, яка управляє годинником за допомогою дотику вказівного та великого пальців на руці, на якій ви носите годинник — із нею буде ще зручніше керувати дзвінками, музикою та іншими функціями.
  8. Нові екологічні ремінці. Бренд нарешті відмовився від натуральної шкіри, тож нас чекають цікаві дизайни браслетів зі спеціально обробленої вовни та силікону. Особливо радують око ремінці, створені у колаборації з Hermès та Nike.
  9. Новий рожевий колір корпусу.

Новинка буде коштувати від $399 з GPS або $499 у версії GPS + LTE.

Apple Watch Ultra 2

Окрім нової Series 9, компанія анонсувала оновлення тогорічної моделі:

  • Годинник також отримав чіп S9.
  • Вміє робити подвійний тап.
  • Дисплей з підвищеною яскравістю 3000 ніт.
  • Siri на пристрої та функцію точного пошуку вашого телефона.
  • Нова вдосконалена архітектура дисплея.
  • Деталізований модульний циферблат з підтримкою нічного режиму.
  • Зони живлення для збору даних під час тренування.
  • Автономність до 36 год у звичайному режимі та до 72 год в енергоощадному.
  • Захист від вологи.
  • Вартість: від $799.
Підсумки презентації Apple 2023

Ціна Apple Watch Ultr починається від $799 за версію GPS + LTE.

AirPods

Підсумки презентації Apple 2023

Не тільки iPhone отримає все найцікавіше: AirPods також будуть оснащені роз’ємом USB-C. AirPods Pro 2 з USB-C будуть доступні за ціною $249. Компанія додала, що користувачі зможуть придбати дротові навушники EarPods з роз’ємом USB-C за ціною $19.

iCloud+

Підсумки презентації Apple 2023

Тут все коротко та зрозуміло: Apple представила два нові рівні підписки на iCloud+ — хмарне сховище даних. Передплатники можуть обирати між зберіганням 6 Тб або 12 Тб даних.

iOS 17

У своєму пресрелізі Apple підтвердила, що її остання операційна система iOS 17 буде випущена у вигляді безкоштовного оновлення 18 вересня. Навіть якщо ви не переходите на одну з останніх моделей Айфон від Apple, ви все одно зможете оновити свій iPhone та отримати нові функції.

Коли?

Ну що ж, і смартфони, і годинники стали ще краще — все у традиціях Apple. Передзамовлення на новинки стартує з 15 вересня. А оновлені гаджети почнуть з’являтися у продажу 22 вересня. Тож слідкуйте за новинками на wo.ua та встигніть зробити передзамовлення

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Машинка для видалення катишків: огляд Deerma DEM-MQ600 та...

👕 Машинка для видалення катишків з одягу допоможе зберігати ваші речі...

Топ 10 фільмів-катастроф. Найкращі фільми-катастрофи

🎬 Занурюйся у світ пригод з нашим топ 10 фільмів-катастроф. Напруга...

Dreame Z10 Station. Акумуляторний пилосос із самообслуговуванням

🧹 Dreame Z10 Station — це новий акумуляторний пилосос із функцією...

Як вибрати іригатор? Користь та переваги використання іригатора

✨ Іригатор — зручний девайс для догляду за зубами та яснами....

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.