back to top

Огляд-порівняння навушників Haylou

Сьогодні поговоримо про популярний китайський бренд, який набуває розвитку по всьому світові. І це не дивно, адже якість та стиль цих пристроїв не поступаються лідерам на кшталт Xiaomi. Найбільший попит мають бездротові навушники Haylou, тож сьогодні ми порівнюємо три цікаві моделі — S35 ANC Over Ear, PurFree BC01 і TWS G3 Black, причому, кожна має особливі переваги зовні та по начинці. Тож занурмось в нюанси, щоб зрозуміти, яка версія підійде саме вам.

Зміст

  1. S35 ANC Over Ear: для фанатів ритму
  • Дизайн і комфорт
  • Якість звуку
  • Автономність
  • Керування
  1. Haylou PurFree BC01: найкращі для спорту
  • Стиль та зручність
  • Як звучать?
  • Управління та зв’язок
  • Термін служби батареї
  • Вологозахист
  1. TWS G3: вибір геймерів
  • Зовнішній вигляд та ергономічність
  • Якість звучання
  • Ресурс аккумулятора
  • Управління та підключення
  • Захист від вологи
  1. Які вибрати?

S35 ANC Over Ear: для фанатів ритму

Дизайн та комфорт

Бездротові накладні навушники Haylou S35 ANC — класична повнорозмірна модель для справжніх поціновувачів музики. Вирізняється витонченим та ергономічним зовнішнім виглядом. Їхня перша перевага — надзвичайно зручна конструкція. Пластикове наголів’я регулюється залежно від розміру голови та за необхідності складається. А навколо амбушур, всередині вкритих екошкірою, передбачена делікатна амортизація. Конструкція забезпечує зручну посадку протягом тривалих кіносеансів, прослуховування аудіо, спілкування тощо. Виглядає все мінімалістично та сучасно.

Якість звуку

Великим плюсом цієї моделі є гібридна технологія активного шумозаглушення — Active Noise Canceling. Коштом п’яти мікрофонів, працюючих разом, вона ефективно блокує зовнішній шум до 42 дБ та дозволяє повністю зануритись у музику. При цьому користувач може вибирати один серед трьох режимів шумоподавлення.

Плюс, тут динамічний драйвер 40 мм, він дає збалансоване реалістичне звучання на низьких, середніх та високих частотах. «Вуха» підтримують формат Hi-Res Audio, відомий своїм чітким та деталізованим звучанням.

Автономність

Батарея S35 Over Ear вражає, бо здатна на 60 годин роботи на одному заряді — ідеальне рішення для тривалих поїздок або використання протягом усього дня без частих зарядок.

При цьому за бажання пристрій перетворюється на дротовий. Тут передбачено роз’єм 3.5 мм, завдяки якому затримки зводяться до 0 — ідеально для геймінгу. А для заряджання передбачено звичайний USB Type-C.

Керування

Щоб оперативно керувати налаштуваннями, тут передбачено сенсорну ділянку. Торкаєтесь пальцем — перемикаєте режими.

До того ж змінити налаштування, відрегулювати звукові ефекти, потужність, режим шумопоглинання можна у зручному застосунку.

Гаджет сумісний з усіма Android- та Apple-девайсами, підтримує сучасні голосові асистенти.

Haylou PurFree BC01: найкращі для спорту

Стиль та зручність

Ця модель просто створена для бігу. Найцікавіше у ній — особлива та продумана конструкція на основі технології кісткової провідності Тобто, амбушури не вставляються у вухо та не впливають на барабанну перетинку. Вони розміщуються на скулах, а звуки, проходячи через кості щелепи, передаються на внутрішнє вухо.

Такий спосіб звукопередачі з відкритим акустичним оформленням дозволяє одночасно слухати музику та спостерігати за оточенням. Максимально зручне рішення, коли ви ведете авто, займаєтесь спортом, просто хочете контролювати, що відбувається навколо.

До того ж все виглядає максимально легко завдяки стильній та надлегкій титановій потиличній дужці із силіконовим покриттям, що не тисне на голову й не ковзає, коли людина рухається. Ідеальне комбо для безпечних тренувань. А важить вся система тільки 28 г.

Як звучать?

Пристрій оснащений системою активного шумозаглушення на основі алгоритму cVc та подвійним мікрофоном, які зменшують фонові шуми під час розмови. Аудіопрофіль спрямований на збалансоване звучання, універсальне для різних жанрів. Також в цій парі реалізована фірмова технологія спрямованого звуку.

Слід додати, що у версіях із кістковою провідністю дуже цікаво звучать баси. Вібрації прямо-таки відчуваються тілом.

Управління та зв’язок

Керування відбувається через клавішу, розташовану на одному з навушників. Для налаштувань її треба затиснути один чи кілька разів.

PurFree BC01 без проблем підлаштовується під Android та Apple. А також підтримує голосові асистенти Apple Siri та Google Assistant та Hands Free. Актуальний Bluetooth 5.2 дає стабільний зв’язок.

Ці «вуха» підтримують Bluetooth 5.2 для стабільного бездротового з’єднання зі смартфоном, планшетом чи комп’ютером. До того ж в них використали флагманський чіп Qualcomm 30447 Все разом забезпечує чудове звучання Hi-Fi рівня.

Термін служби батареї

Пристрій може працювати до 8 годин на одному заряді навіть в режимі розмови. Їхньою великою перевагою є швидка зарядка: до 100% вони заряджаються усього тільки за 1.5 год. Кабель живлення входить до комплекту.

Вологозахист

Тут він на високому рівні, IP67. Тож активні тренування на кшталт бігу або велосипеду не є проблемою, як і піший похід у дощову погоду.  Після занять ви просто промиваєте гаджет під струменем води — і все. Якщо забудете зняти їх у душі, вони теж витримають. А от занурюватись під воду не варто, для цього краще вибрати більший рівень захисту.

TWS G3: вибір геймерів

Зовнішній вигляд та ергономічність

Ще одна достойна бездротова пара китайського бренду. Ця вакуумна внутрішньоканальна серія розроблена спеціально для кіберспорту, тож вона відрізняється максимально ергономічним та стильним дизайном зі зручною посадкою. Тому підійде не лише геймерам, а й тим, хто щодня тренується або просто веде активний спосіб життя.

Особливої уваги тут заслуговує зарядний кейс, який поставляється в комплекті. Напрочуд стильний дизайн отримав RGB-підсвітку, що слугує індикатором заряду та надає йому ще більшої динаміки. Сам він заряджається через стандартний USB Type-C, він також входить у комплект.

До речі, самі вкладиші також підсвічуються, коли ви граєте або слухаєте музику. При цьому весь комплект доволі компактний та без проблем вмішується в кишеню. Вкладиші та чохол пластикові, а амбушури — силіконові, гіпоалергенні та безпечні для здоров’я.

Якість звучання

Гаджет пропонує чудову якість звуку з акцентом на відчутті глибоких басів. Тут немає технології активного шумозаглушення, але це компенсується іншими цікавими фішечками. Принаймні звучать вони за свою ціну дуже задовільно.

По-перше, версія отримала вбудований чіп, такі використовується у професійних девайсах для геймінгу. Він забезпечує мінімальну затримку — лише 0,045 секунди.

По-друге, розробники використали 13-мм драйвер, що дає деталізовані баси, чіткі середні та високі частоти.

По-третє, тут працює технологія AELC — алгоритм адаптивної компенсації, здатний створювати стереоефект, коли ви граєте чи прослуховуєте контент. Та й взагалі покращує якість.

Ресурс аккумулятора

Ця пара працює приблизно 4-4.5 годин на одному заряді без чохла. Ємність батареї — 45 мАг. А кейс для зарядки отримав акумулятор місткістю 500 мАг, який забезпечує додатковий час роботи від батареї: до 20 годин.

Управління та підключення

Як попередня модель, TWS G3, сумісна з Android- та Apple-девайсами. Вона підтримує Bluetooth 5.2 для стабільного бездротового з’єднання. Радіус дії — до 10 метрів.

Керування тут сенсорне: щоб перемкнути режими, достатньо лише злегка торкнутися поверхні. Ви можете вибрати ігровий режим з AELC-алгоритмом, звичайний або підключити кожен навушник окремо один від одного.

Захист від вологи

Це ще одна причина купити TWS Haylou G3 для активного життя. В них є захист від вологи IPX4, з яким не страшно потрапити під дощ чи сніг.

Які вибрати?

Отже, приймаючи рішення, враховуйте свої вподобання, основну мету та бюджет. Кожна серія пропонує щось унікальне, здатне доповнити ваш стиль життя та аудіовподобання. А ще на момент огляду на продукцію бренду діють гарячі знижки.

S35 ANC Over Ear — найкращий вибір для тих, хто шукає сучасні накладні «вуха» з активним шумозаглушенням для реалістичної звукопередачі та високою автономністю акумулятора.

PurFree BC01 ідеально підходять для спортсменів, мандрівників, інших користувачів, які віддають перевагу портативності та зручності бездротових вкладишів. Вони здивують вас не лише комфортом, а й неперевершеним звучанням завдяки технології кісткової провідності.

TWS G3 — геймерський варіант для тих, хто хоче купити бездротові навушники та отримати гідну звукопередачу та незвичайний компактний дизайн.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Як почистити клавіатуру ноутбука і не зіпсувати її?...

💻🧹 Дізнайтесь, як почистити клавіатуру ноутбука від пилу та бруду різними...

Газонокосарка-робот Dreame A1: зручне рішення для догляду за...

🏡 Як косити газон швидко та правильно? Газонокосарка-робот Dreame A1 —...

Масаж і тепло 2 в 1! Огляд на...

💆‍♂️ Зустрічайте неймовірну новинку для вібраційного та теплового масажу! Читайте огляд...

Насадки для зубної щітки: як підібрати жорсткість та...

😁 🦷 Правильно підібрані насадки для зубної щітки допомагають відбілити зуби...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.