back to top

Огляд нових навушників HAYLOU S35 ANC Over Ear Dark Blue

🎧Відчуй ритм із накладними навушниками HAYLOU S35 ANC! 🎶 Оціни чудову звукопередачу на всіх частотах, активне шумозаглушення та комфортну форму👌

Бренд Haylou, відомий своїми внутрішньоканальними навушниками, випустив нову модель, яка одразу потрапила до нас на огляд. Повнорозмірні навушники HAYLOU S35 ANC Over Ear Dark Blue відрізняються комфортними амбушурами, складним наголів’ям, а головне — відмінним динамічним драйвером та хорошою системою шумозаглушення. Чи вдалося виробнику поєднати якісне звучання та комфорт, розбираємось у цій статті.

Розпакування та комплектація

Навушники постачаються у картонній коробці. В комплект входить повний набір аксесуарів: кабель USB Type-C, аудіокабель mini-jack 3.5 мм, інструкція з використання та гарантійний талон. Так що гаджет одразу готовий до роботи, підключаємо, вдягаємо — і насолоджуємось.

Ергономічність та дизайн

Форм-фактор

Haylou S35 ANC — традиційні повнорозмірні накладні навушники. З такими моделями можуть виникати три основні проблеми — це незручна посадка, значна вага та великий розмір, через який їх складно носити в сумці. Тому часто їх рекомендують чисто для домашнього чи офісного використання.

Але наша сьогоднішня пара таких проблем не має. Розробники продумали все до дрібниць, тому навушники дійсно універсальні:

  • По-перше, в них регульоване наголів’я, яке можна підлаштувати під розмір голови.
  • По-друге, складена конструкція, тож гаджет легко поміститься у сумку у складеному форматі.
  • По-третє, важать вони лише 0.125 грамів.

Корпус виготовлено з пластику, а овальної форми амбушури вкриті екошкірою із м’якою підкладкою. Коли вдягаєш їх, нічого не тисне та не заважає, навіть якщо юзати цілий робочий день. Все дуже легко та практично👏

Дизайн

Відчуття стилю у кожного своє: хтось любить техніку із яскравим стилем, комусь подобається лаконічне оформлення. Навушники Хайлоу — це крок у сторону сучасного мінімалізму, коли все начебто просто та утилітарно, але є цікаві деталі: колір або декор. Це якраз про нашу модель.

Ходять чутки, що її дизайн був розроблений у співпраці з фінськими спеціалістами. На нашу думку, співпраця видалась вдалою. Плавні форми, ненав’язливий логотип на чашках та непомітні елементи управління гармонійно поєднані між собою. У нас на огляді побувала пара темно-синього кольору, який добре вписується як в класичний, так і в спортивний образи.

Технічні характеристики

Поговоримо про якість звучання HAYLOU S35

Динамічний драйвер 40 мм

Почнемо з головного: гаджет отримав 40-міліметровий динамічний драйвер — той самий елемент, який перетворює електричну енергію в акустичну. Драйвери бувають з арматурним та динамічним випромінювачем. У нас якраз динамічний — він працює за тим же принципом, що у динамік акустичної колонки.

Чому виробник використав саме динамічний драйвер? Бо він має ряд переваг:

  • Відносно проста конструкція.
  • Підтримує стандартний звуковий діапазон 20 Гц-20 кГц.
  • Доступний за ціною.
  • Відтворює якісний звук, навіть коли мова йде про недорогі навушники.

Ефективне шумозаглушення ANC

Тут реалізована гібридна технологія активного шумозаглушення Active Noise Canceling. Розміщені на навушниках 5 мікрофонів реєструють шуми, які потрапляють до нашого аудіо з навколишнього середовища. А потім перетворюють їх у протифазі та накладають на наявний шум. Тобто, «перевернутий» гум нейтралізує реальний — і це відбувається в режимі реального часу.

Що нам це дає? Чисту музику без зайвого шуму та комфортні розмови, коли ви добре чуєте свого співрозмовника. ANC Блокує шуми до 42 дБ. Плюс наших навушників ще й у наступному: користувач може сам вибирати інтенсивність заглушення шуму — тут передбачено  3 режими.

Підтримка Hi-Res Audio

Плюс, тут динамічний драйвер 40 мм, він дає збалансоване реалістичне звучання на низьких, середніх та високих частотах. «Вуха» підтримують формат Hi-Res Audio, відомий своїм чітким та деталізованим звучанням.

Якісний мікрофон з ENC

Коли купуєш таку модель, хочеться не лише добре чути все та всіх, а й самому бути почутим, правда? Тут із цим все ок, адже пара отримала ENC — систему шумозаглушення довкілля. Ми тестили її на людній вулиці та впевнились: ENC працює відмінно, без проблем можна дзвонити або спілкуватись із напарниками по грі, навіть знаходячись у шумному місці. Виявилось, що це не просто «вуха» для музики, а універсальна Bluetooth-гарнітура HAYLOU.

Підключення

Чому ми приділили таку увагу дизайну цієї пари? Тому що їх можна носити не лише вдома чи в офісі. В них комфортно ходити вулицями, гуляти та взагалі користуватись протягом дня. А можливий такий комфорт завдяки дротовому та бездротовому інтерфейсам — тут реалізовні обидва.

Бездротове підключення через Bluetooth

Версія Bluetooth 5.2 забезпечує стабільне безперебійне з’єднання радіусом дії 10 м. Причому, реально під’єднати одночасно 2 пристрої, наприклад, планшет та плеєр або смартфон. Іноді так дійсно зручно: на одному слухаєш фонову музику, на іншому працюєш. Для геймерів виробник передбачив спеціальний режим низької затримки.

Підключення через аудіопорт mini-jack 3.5 мм

Роз’єм mini-jack дозволяє під’єднатися напряму до комп’ютера чи ноута. Комфортно, коли ви, наприклад, вдома чи в офісі та не плануєте активно рухатись у навушниках. Наприклад, хочете пограти чи подивитись фільм. Довжина самого кабелю складає 1 м. У цьому випадку затримка звука зводиться до 0 — те, що треба для успішного геймінгу.

Управління

В основному воно тут класичне кнопочне — кнопки розташувались у нижній частині однієї з чашок. Але є також сенсорна зона для швидкого регулювання гучності: комфортно, якщо до вас звернулися та треба терміново зменшити звук.

Віддалене керування теж передбачено. І навіть голосове! Модель синхронізується із девайсами на Android та Apple, а за допомогою зручного застосунку можна налаштувати звукові ефекти, один серед 3-х режимів шумопоглинання чи гучність. Apple Siri та Google Assistant теж до ваших послуг.

Автономність

Акумулятор місткістю 600 мАг видає аж до 60 годин роботи в режимі розмови. При цьому повна зарядка відбувається за 2.5 години. Зарядний кабель стандартний — USB Type-C. Загалом все дуже зручно, принаймні, заряду вистачає на кілька робочих днів з активними онлайн-зустрічами, фоновою музикою та дорогою додому. Підозрюємо, для довготривалих поїздок гаджет теж підійде.

Кому підійде ця модель?

Ну що ж, наша сьогоднішня пара виявилась дуже цікавою. Сучасне шумопоглинання, хороший аудіодрайвер, широкий частотний діапазон та зручна складна конструкція. Тож впевнено можемо рекомендувати їх тим, хто хоче доступні повнорозмірні накладні «вуха» для повсякденного використання. В них добре слухати музику, грати, розмовляти, працювати та дивитись кіно. Тим більше на момент огляду можна купити навушники HAYLOU S35 ANC Over Ear Dark Blue із хорошою знижкою на wo.ua.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Недорогий робот-пилосос для дому та офісу. Топ 5...

🏠🤖 Навіть недорогий робот-пилосос із базовими функціями допоможе підтримувати порядок в...

Електросамокат Kaabo Wolf Warrior X Pro + Gold

🛴🚀 Електросамокат Kaabo Wolf Warrior X Pro — спосіб швидко дістатися...

Deerma VX96W: найкращий бездротовий мийник підлоги за свої...

💧 Як помити підлогу швидко та просто? Спробуйте бездротовий мийник підлоги...

Dreame Bot L10s Plus. Робот-пилосос, який справді миє...

🤖 Dreame Bot L10s Plus — робот-пилосос для ідеальної чистоти вдома!...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.