back to top

Огляд на вертикальний пилосос Deerma DX888: багато функцій за доступну ціну

🌀Шукаєте потужний та недорогий пилосос? Читайте цей огляд на дротовий вертикальний пилосос Deerma DX888 — легкий та зручний. Із ним ви зможете прибрати підлогу, меблі та навіть салон авто 🌪️

Коли на огляд прийшов вертикальний пилосос Deerma DX888, я була налаштована трохи скептично. Станом на 2 лютого 2024 він коштує близько 50$. Здається, це найдешевший пилосос, який я тримала у руках. Але колеги переконали мене, що це дуже достойна модель за свої гроші. І після тестів я з ними погоджуюсь. DX888 вдалося приємно здивувати, втім, і без маленьких нюансів не обійшлося. Але про все по черзі.

Зміст

  1. Що входить у комплект?
  2. Дизайн
  • Збірна конструкція — три способи використання
  • Зовнішній вигляд та матеріали корпусу
  • Розташування елементів управління
  1. Технічні характеристики Deerma DX888
  2. Вертикальний пилосос Deerma DX888: тестуємо різні способи прибирання
  1. Обслуговування пилососа
  2. Висновки: кому підійде вертикальний пилосос Deerma DX888

Що входить у комплект?

Огляд на вертикальний пилосос Deerma DX888 комплектація

Deerma DX888 постачається у такій комплектації:

  • Знімна робоча частина.
  • Центральна трубка.
  • Комбінована насадка для підлоги та килимів.
  • Щітка для меблів.
  • Щілинна щітка.
  • Настінне кріплення.
  • Посібник для користування.

Дизайн

DX888 — це вертикальний дротовий пилосос для сухого прибирання. І, на перший погляд, він виглядає звичайно: стандартна робоча частина, пилозбірник із вертикальним циклоном, подовжувальна трубка.  Але не все так просто.

Збірна конструкція — три способи використання

Огляд на вертикальний пилосос Deerma DX888

У цієї моделі є цікава особливість. Робочу частину з пилозбірником можна використовувати трьома способами. Все залежить від того, як ви зберете конструкцію:

  1. У нижній частині трубки, біля насадки. Тоді центр тяжіння зміщується вниз, і зусиль треба прикладати менше. Це зручно для прибирання підлоги.
  2. Зверху, біля ручки. Так комфортно прибирати під стелею чи у кутах.
  3. Окремо, без трубки. Сама по собі робоча частина дуже компактна, якщо порівнювати з іншими пилососами. Це зроблено для того, щоб зручно прибирати меблі, важкодоступні місця, салон машини тощо.                                   

Я вперше стикнулася із такою конструкцією, коли можна переміщати центр тяжіння. Як на мене, це ну дуже круте рішення. Вже за це великий плюс.

Дріт кріпиться до робочої частини. Відповідно, коли встановлюєш її вниз, він теж опиняється у районі ваших колін. Для мене це навіть до тесту виглядало незвично.

Зовнішній вигляд та матеріали корпусу

Огляд на вертикальний пилосос Deerma DX888

Корпус DX888 виконано з матового пластику, досить міцного та приємного на дотик. Він білий, з маленькими червоними акцентами. І таке кольорове рішення наче підкреслює легкість девайса. А він дійсно легкий: трохи більше 2 кг у стандартній збірці.

Щоправда, така легкість реалізовано завдяки трубці — вона тут не металева, а пластикова та не телескопічна. Металева трубка здається мені практичнішою. Але вона і збільшувала б вагу.

Зверху до трубки кріпиться велика трикутна ручка. Вже не вперше зустрічаю саме таку: це дійсно дуже ергнономічна та зручна конструкція. Руки із нею втомлюються менше.

У нижній частині мене теж чекали аж 2 приємні сюрпризи:

  • Основна насадка пилососа обертається. Її можна повертати на 270 градусів, щоб підлізти під меблі чи інші незручні зони.
  • У насадки є два невеличких колеса. Завдяки ним вона легко ковзає підлогою. 

Зберігати пилотяг теж досить зручно. Для цього є маленьке кріплення, яке клеїться на двосторонній скотч на стіну та за потреби легко переноситься в інше місце. На ньому — невелике кільце, у яке вставляєш ручку. Дуже просто, компактно і зручно.

Розташування елементів управління

Огляд на вертикальний пилосос Deerma DX888

Керування тут дуже просте, хоч і неідеальне. Кнопка живлення розташована не на ручці, а на корпусі. У більшості сучасних акумуляторних пилососів вона на ручці, щоб перемикатися легким дотиком пальця і нікуди не тягнутися. А на ручці знаходимо лише кнопку розблокування самої ручки.

Технічні характеристики Deerma DX888

Огляд на вертикальний пилосос Deerma DX888
Споживана потужність 600 Вт
Сила всмоктування15 000 Па
Регулювання потужностіТак
УправлінняКнопки на корпусі
Довжина шнура4 м
Автоматичне змотування шнураНі
НасадкиЩітка для меблів та килимів
Щілинна насадка
Трикутна насадка зі щетинками
Система збору пилуЦиклон
Обʼєм пилозбірника450 мл
Рівень шуму65 дБ
Вага 2.1 кг

Вертикальний пилосос Deerma DX888: тестуємо різні способи прибирання

Робочий блок у нижній частині

Огляд на вертикальний пилосос Deerma DX888

Мені дуже зайшло рішення встановити робочий блок з батареєю внизу, щоб змістити центр тяжіння. Тому саме у цьому режимі я спробувала прибрати вперше. І тут мене чекав ще один сюрприз.

З одного боку, це дійсно виявилось зручним. Разом із колесами на щітці цей зміщений центр тяжіння дуже полегшує рухи, наче у пилососа є моторизована насадка, яка рухається сама. Але з іншого, дріт може трохи заважати. Виходить, що він кріпиться десь на рівні коліна та спадає на підлогу. Іноді це незручно, бо він потрапляє прямо під щітку. Треба постійно його притримувати, що не дуже хочеться робити. Я навіть привʼязала його стрічкою до трубки, зоб полегшити собі прибирання.

А от самим результатом чищення я дуже задоволена. Відзначу такі позитивні моменти:

  1. Оскільки у мене собака, я спеціально тестувала Deerma DX888 наприкінці дня, після прогулянки. У моєму випадку у будинку завжди зʼявляється трохи піску, як ретельно лапи не мий: пес пухнастий і у вологу погоду шерсть збирає трохи зайвого. Так от, пилосос добре впорався з піском на кахлях та ламінаті. Шерсть теж збирає без проблем.
  2. На довговорсовому килимку він теж показав себе адекватно. Проблем із намотуванням ворсу у мене не виникло. 

Робочий блок у верхній частині

Огляд на вертикальний пилосос Deerma DX888

Переставляючи робочий блок наверх, я зауважила ще одну цікаву деталь: збірка дуже зручна. На деталях є шипи, які потрібно вставити в пази. А стрілочки позначають, як саме це зробити. Тому змонтувати все займає кілька секунд.

Наступний нюанс — трубка кріпиться не безпосередньо у пилозбірник, а у спеціальний отвір. Завдяки цьому можна зняти контейнер, не розбираючи всю конструкцію. 

У такому форматі я прибрала під стелею та у кутах. Мабуть, це було найлегше прибирання цих зон, бо в мене високі стелі, і важчими пилососами руки трохи втомлювались.

Використовуємо вертикальний пилосос Deerma DX888 у ручному режимі

Огляд на вертикальний пилосос Deerma DX888

Знявши трубку з основною щіткою, я встановила щілинну насадку. Люблю, коли вона входить у комплект, бо нею класно прибиратися за батареями, у куточках, між подушками дивану та в інших «складних» зонах.

Наступний крок — трикутна насадка. Колеги порадили мені обовʼязково спробувати її у машині. Тепер розумію, чому. У неї є досить високі щетинки. Коли чистиш килимки, вона ніби піднімає ворсинки й дуже добре витягує пил. А завдяки трикутній формі, нею можна підібратися у будь-який куточок.

Обслуговування пилососа

Огляд на вертикальний пилосос Deerma DX888

Прибравши квартиру і машину, я перейшла до очищення. У цієї моделі є кілька рівнів фільтрації: циклон, губчастий фільтр, HEPA і текстильний фільтр. Останній виглядає дуже незвично — це просто чохол із тканини. І одразу скажу: він дуже забивається. Коли я прибирала кухню, то зібрала розсипане борошно на столі. І воно досить-таки сильно осіло на тканині, довелося витрусити. Робити це кожного разу досить незручно. Тому я б не збирала цим пилососом дрібні текстури.

А от все інше порадувало. Сам пластиковий контейнер, HEPA-фільтр та губку можна помити водою. Головне, не забудьте добре висушити їх перед наступним використанням.

Висновки: кому підійде вертикальний пилосос Deerma DX888

Огляд на вертикальний пилосос Deerma DX888

Що ж, цей недорогий дротовий пилосос дійсно достойний зайняти місце у домі. У нього достатньо переваг:

  • Збірна конструкція із трьома варіантами використання.
  • Легкість та маневровість.
  • Висока потужність всмоктування.
  • Зручне очищення.

Вертикальний пилосос Deerma DX888 добре впорався із піском, залишками вуличного бруду та звичайним домашнім пилом. А от дуже дрібні текстури нам краще не прибирати: щось не зразок борошна дуже швидко забʼє текстильний фільтр.

Ця модель видається ідеальним рішенням для тих, хто хоче робити ретельне сухе прибирання без обмежень. І при цьому — не за всі гроші світу. Стильне, компактне та просте рішення для сучасної квартири чи будинку.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Недорогий робот-пилосос для дому та офісу. Топ 5...

🏠🤖 Навіть недорогий робот-пилосос із базовими функціями допоможе підтримувати порядок в...

Електросамокат Kaabo Wolf Warrior X Pro + Gold

🛴🚀 Електросамокат Kaabo Wolf Warrior X Pro — спосіб швидко дістатися...

Deerma VX96W: найкращий бездротовий мийник підлоги за свої...

💧 Як помити підлогу швидко та просто? Спробуйте бездротовий мийник підлоги...

Dreame Bot L10s Plus. Робот-пилосос, який справді миє...

🤖 Dreame Bot L10s Plus — робот-пилосос для ідеальної чистоти вдома!...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.