back to top

Огляд на тримери Cecotec для бороди та волосся: топ 3 тримери

🧔🏻 Шукаєш зручний та недорогий тример? Читай огляд-порівняння на тримери Cecotec для бороди та волосся! Топ 3 тримери допоможуть підтримувати стиль на рівні ✂️

Тример — це зручний девайс для підтримання бороди та волосся в охайному стані. Якщо ви носите коротку бороду, він допомагає окреслити її певну форму. Якщо довгу — позбутися посічених кінчиків. Їх також можна використовувати не лише для бороди, а й для деталізації та підстригання волосся на обличчі або на тілі. Сьогодні поговоримо про тримери Cecotec — 3 доступні, багатофункціональні та стильні моделі від іспанського бренду. Чим вони відрізняються та який краще вибрати, читайте в огляді-порівнянні.

Тримери Cecotec

Зміст

  1. Як вибрати найкращий тример для бороди та волосся?
  • 1. Визначіться із довжиною вашої бороди
  • 2. Дротовий чи акумуляторний тример?
  • 3. Визначіться із завданням
  • 4. Зверніть увагу на тип лез
  1. Чим відрізняються тримери Cecotec? Технічні характеристики
  2. Найкращі тримери Cecotec для бороди та волосся
  • Універсальний тример CECOTEC PrecisionCare Pro
  • Тримери Cecotec для бороди Bamba PrecisionCare 7500 Power Blade
  • Багатофункціональні тримери Cecotec Bamba PrecisionCare Extreme 5in1
  1. Висновки

Як вибрати найкращий тример для бороди та волосся?

Тримери Cecotec

1. Визначіться із довжиною вашої бороди

Залежно від довжини бороди та довжини, до якої ви хочете її підстригти, ви повинні переконатися, що тример для бороди, який ви хочете придбати, має правильний розмір насадок. Менший розмір гребінця забезпечує більш тонке, майже чисте гоління. Тример, який має різні варіанти довжини гребінців, завжди найкраще відповідає вашим потребам. Тримери Cecotec  поставляються з багатофункціональними  насадками, серед яких ви знайдете найкращі для себе.

2. Дротовий чи акумуляторний тример?

Є як дротові, так і акумуляторні  тримери. Все залежить від ваших уподобань. Бездротові тримери для чоловіків користуються особливою популярністю. Все завдяки своїй мобільності та зручності перенесення під час подорожей.

Автономність і тримери Cecotec

Оскільки акумуляторні тримери є популярним вибором завдяки своїй простоті у використанні, важливо переконатися, що тример прослужить вам достатньо довго. Час заряджання тримерів також відрізняється у різних брендів.

Тримери Cecotec оснащені літій-іонним акумулятором, що швидко заряджається і має тривалий термін служби: мінімум 60 хвилин. І не забуваємо про дуже зручну фішку: світлодіодний індикатор стану акумулятора, яки є у всіх наших сьогоднішніх героїв 

3. Визначіться із завданням

Якщо ви плануєте використовувати тример для бороди на різних ділянках тіла, вам також варто пошукати тример з ергономічним дизайном і зручним хватом. Використання тримера для бороди як тримера для волосся технічно можливе, але через чутливість цієї зони ми рекомендуємо дотримуватися особливої обережності.

4. Зверніть увагу на тип лез

Якість лез не тільки визначає якість підстригання, але й впливає на бюджет тримера. Леза з хромованої сталі, сталеві леза, що самозаточуються, леза з подвійним заточуванням — у вас є безліч варіантів. Тримери Cecotec виготовляються з нержавіючої сталі або титану. Але незалежно від основного матеріалу, завжди вкриті титаном.

Чим відрізняються тримери Cecotec? Технічні характеристики

ПараметриPrecisionCare ProBamba PrecisionCare 7500 Power BladeBamba PrecisionCare Extreme 5in1
ПризначенняБородаБородаБорода
ГоловаГоловаГолова
ТілоТіло
Ніс
ЖивленняВід акумулятора
Тип мотораВібраційний
Автономність90 хв60 хв60 хв
Час заряджання60 хв120 хв
Потужність240 Вт
Тип зміни довжиниЗмінні насадки
Кількість установок довжини стрижки7310
Кількість насадок1235
Матеріал лезТитанНержавіюча сталь
Покриття лезТитан
УправлінняКнопковеПовзункове
Функціональні особливостіШвидке заряджанняСтрижка вологого волоссяСтрижка вологого волосся
Вологе очищенняВологе очищенняВологе очищення
Знімний ніжЗнімний ніж
Індикатор заряджанняІндикатор заряджання
ВодонепроникністьIPX7IPX5
Вага (без аксесуарів)170 г150 г100 г
Розміри3 x 3 x 16 см3.3 х 3.5 х 17 см

Найкращі тримери Cecotec для бороди та волосся

Тримери Cecotec

Універсальний тример CECOTEC PrecisionCare Pro

На момент написання статті CECOTEC PrecisionCare Pro коштує усього 999 грн за знижкою, тоді як звичайна ціна — 1699 грн. Попри те, що це недорогий тример, в нього просто таки чудовий комплект постачання:

  • Електробритва.
  • 12 змінних насадок, серед яких є регульований гребінь для волосся 1-16 мм, 4 напрямні гребеня для волосся та 1 регульований гребінь для бороди 3-6 мм.
  • Зарядний пристрій.
  • База для зручного зберігання.
  • Портативна сумочка.
  • Мастило.
  • Щітка для очищення девайса.
  • Інструкція з використання.

Ця модель — найважча з трійці, хоч і важить усього 170 грамів. В неї цікава кулеподібна форма і досить традиційний для бренду дизайн. Корпус виконано зі сріблястого металу, а також чорного ті сірого пластику. І звісно, куди ж без фірмових бірюзових акцентів, які роблять цей дизайн впізнаваним.

Якщо інші тримери Cecotec отримали леза з нержавіючої сталі з титановим покриттям, то леза цієї моделі повністю виконано з титану. Вони надміцні та максимально захищені від корозії.

І тут дуже зручна база для зберігання та заряджання. У ній можна зберігати тример вертикально разом з усіма насадками.

Але головне — це дійсно універсальний тример. Він адаптується до будь-якого стилю стрижки. Тут 12 насадок та 13 налаштувань довжини. Причому насадками можна гратися:

  • Одна насадка навіть регулюється у 9 режимах від 1 до 16 мм.
  • Інші 4 насадки можна налаштувати на 3-6-9-12 мм.
  • Окрема насадка для бороди — за 4 розмірами від 3 до 6 мм.
Тримери Cecotec

Тримери Cecotec для бороди Bamba PrecisionCare 7500 Power Blade

Bamba PrecisionCare 7500 Power Blade трохи дорожчий. Він коштує 1199 грн за знижкою. Виглядає ця модель геть інакше: плавна обтічна форма більше нагадує неправильний циліндр, ніж кулю. Форма ергономічна, добре пристосована під руку. На мою думку, вона лягає в долоню найзручніше за інші.

Особливості цієї моделі — вона ідеально підходить не лише для гоління, а й для обрізки, профілювання та створення гострих країв. Тож якщо вам потрібна така чіткість, 7500 Power Blade — ваш вибір. А ще тут система, яка робить процес заміни леза швидким і простим, а також ще менша вага: 150 грамів.

Тримери Cecotec

Натомість тут мінімальна комплектація, якщо порівнювати з іншими версіями. Зокрема, немає тримача для зберігання девайса та насадок. Та й насадок усього 3. Але попри це, 7500 Power Blade — все ще багатофункціональний тример.

Багатофункціональні тримери Cecotec Bamba PrecisionCare Extreme 5in1

Cecotec Bamba PrecisionCare Extreme 5in1 — це найлегша модель лінійки: 100 грамів. І це при тому, що вона найбільш універсальна: підходить для бороди, вусів, брів, голови, носа, для окантовки, для вух та для тіла (у тому числі для роботи з інтимними зонами). І це вже аргумент купити тримери Cecotec цієї серії, якщо ви часто їздите у відрядження або подорожуєте.

Тримери Cecotec

Але якщо ви вирішите зберігати його вдома, це теж буде зручно. На відміну від першої моделі, тут горизонтальна база для зберігання. Як і PrecisionCare Pro, Extreme 5in1 позиціюється як найбільш багатофункціональна. Вона підходить і для бороди, і для вусів, для брів, голови, носа, вух, для окантовки, для тіла (у тому числі для інтимних зон).

Висновки

Волосся — один з головних елементів зовнішності, які визначають наш стиль. Зачіски, борода, вуса, бакенбарди — важливо все. І щоб доглядати за ними, необовʼязково витрачатись на дорогі електробритви. Доступні та зручні тримери Cecotec — яскраве підтвердження. Прості в управлінні, багатофункціональні, оснащені великою кількістю насадок, ці девайси покликані спростити догляд за волоссям.

Тримери Cecotec
Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Yunmai Massage Gun Ease Pro. Як правильно робити...

💪 Як правильно робити масаж спини масажером? Зʼясовуємо на прикладі Yunmai...

Огляд на Jimmy HW9: акумуляторний миючий пилосос із...

🌀 Потужний акумуляторний миючий пилосос Jimmy HW9 не тільки прибирає та...

Як підібрати процесор до материнської плати

Вибір процесора до материнської плати – непросте завдання. Як підібрати процесор...

Дешевий пилосос без мішка! Топ 3 пилососи від...

🧹 Шукаєте дешевий пилосос без мішка? Познайомтесь із брендом Deerma! Топ...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.