back to top

Скажіть пилу «ні»! Огляд на ручний пилосос Jimmy JV35 з УФ-лампою для мʼяких меблів

🤧 Страждаєте на алергію? Тоді чистота вдома особливо важлива 🏡 Спробуйте ручний пилосос Jimmy JV35 з УФ-лампою! 🌪️ Читайте огляд та дізнайтесь, як він знищує пилових кліщів та інші алергени 🌿

Мʼякі меблі збирають пил так само як підлога. І якщо прибрати паркет чи ламінат досить просто, то з диванами та кріслами все трохи складніше. З часом найдрібніший пил потрапляє між волокнами текстилю та осідає під оббивкою. А це вже ідеальне середовище для пилових кліщів — однієї з найчастіших причин алергії. Ручний пилосос Jimmy JV35 з УФ-лампою для мʼяких меблів допомагає нейтралізувати кліщів та позбутись пилу настільки, наскільки це можливо. У цьому огляді розглянемо, як саме він це робить та які додаткові функції у нього є.

Зміст

  1. Комплектація та ціна Jimmy JV35
  2. Дизайн
  3. Технічні характеристики Jimmy JV35
  4. Як працює пилосос Jimmy JV35 з УФ-лампою?
  • Режими роботи
    • Вакуум + УФ
    • Вакуум + стерилізація гарячим повітрям
    • Вибивання + вакуум + УФ
  • Як обслуговувати пилосос Jimmy JV35 з УФ-лампою?
  1. Висновки

Комплектація та ціна Jimmy JV35

ручний пилосос Jimmy JV35

Ця модель коштує 132$, втім станом на 1 лютого його можна купити за зниженою ціною: за 105$. Пилотяг постачається із щіточкою для очищення та інструкцією з експлуатації. Як і інші антикліщові пилососи бренду цього бренду, якість JV35 була визнана Британським фондом алергології (Allergy UK). Девайс навіть отримав сертифікат за здатність зменшувати та усувати алергени та бактерії. 

Дизайн

ручний пилосос Jimmy JV35

Зовні пилосос від кліщів виглядає як щітка звичайного пилотяга, тільки до неї замість подовжувальної трубки одразу кріпиться  ручка та пилозбірник з фільтром. А також довгий 5-метровий шнур, бо це дротовий пилосос. Вся ця конструкція у збірці досить компактна та легка: 28 х 37 х 22.5 см при вазі 2.6 кг.

Корпус виконано з сірого та темно-сірого пластику. А от контейнер пилозбірника прозорий, через нього добре видно, скільки пилу зібралося всередині. Обʼєм досить великий, 500 мл, як у багатьох вертикальних пилососів.

Частина, яка закриває щітку, теж прозора. А сама щітка — комбінована: на ній є і ряди щетинок з антистатичного волокна, і ряди з прогумованого матеріалу. Таке рішення дуже часто зустрічається і в звичайних пилотягах. Воно дуже практичне, адже подібні щітки менше намотують волосся та легше очищуються. А головне — прогумовані вставки допомагають краще вибивати пил.

Технічні характеристики Jimmy JV35

ручний пилосос Jimmy JV35
Тип прибиранняСухе
Режими роботиВакуум + УФ
Вакуум + стерилізація гарячим повітрям
Вибивання + УФ + гаряче повітря
Споживана потужність700 Вт
Сила всмоктування 16 000 Па
Система збору пилуМультициклон
Кількість рівнів фільтрації6
Основні фільтриМікрофільтр
HEPA-фільтр
Обʼєм пилозбірника500 мл
Довжина шнура 5 м
Обертовий шнурНі
Управління Кнопки
ДисплейНемає
Рівень шуму75 дБ
Вага у стандартній збірці2.6 кг
Розмір28 х 37 х 22.5 см

Як працює пилосос Jimmy JV35 з УФ-лампою?

Пилові кліщі, як і інші мікроорганізми, оточують нас постійно. У нормі ми нормально співіснуємо з ними і вони не впливають на здоровʼя. Але якщо імунітет у людини ослаблений, кліщі можуть викликати дерматити, алергії, бронхіальну астму та інші негативні реакції. УФ-промені впливають на нервову систему цих мікроорганізмів і нейтралізують їх.

Ви можете прочитати про це докладніше у статті «Ручний пилосос з УФ-лампою: Jimmy BD7 Pro vs Jimmy BX7 Pro». Там ми розбирали, як працює УФ-технологія у пилососах та наскільки вона ефективна. А поки зосередимось на особливостях нашого девайса.

Режими роботи 

ручний пилосос Jimmy JV35

Якщо звичайний ручний пилосос або автомобільний просто всмоктує бруд і сміття, Jimmy JV35 працює набагато ретельніше. У нього передбачено 3 режими роботи і вони перемикаються кнопками. А під час роботи вибраний режим підсвічується.

Вакуум + УФ

У девайса вбудована ультрафіолетова лампа із потужністю 6 Вт та довжиною хвилі 253,7 нм. За заявою виробника, воно руйнує клітини бактерій і вбиває 99,9% кліщів і 99,99% бактерій. Перевірити це мені не під силу, тому повіримо уже згаданій організації Allergy UK. Принаймні, мені стало трохи спокійніше після того, як я почистила свій диван з ультрафіолетом.

Що стосується якості самого ваккума, то мене дуже гріє 6-рівнева система фільтрації. Чого тут тільки немає: циклон, сітка, 2 подвійних циклони, HEPA-фільтр і губка, що підвищує ефективність фільтрації. Якщо у вас багато мʼяких меблів, то цей девайс варто придбати навіть просто заради цього: щоб якісно та зручно прибирати.

Вакуум + стерилізація гарячим повітрям

Цей пилосос нагріває повітря до температури 60 градусів Цельсія. Навіщо це потрібно?

У кожній оселі свій рівень вологості. І якщо сухість повітря дуже просто вирівняти за допомогою зволожувача, то позбавитись зайвої вологи вже складніше. Вона проявляється не лише на стінах чи стелі у вигляді плісняви, а також накопичується і на меблях. А для кліщів це просто найкраще, що можна уявити.

Очищуючи дивани та крісла у такому режимі, ми підсушуємо оббивку, не дозволяючи зайвій волозі розповсюджуватись. А значить, і у пилових кліщів стає менше шансів на розвиток.

Вибивання + вакуум + УФ

У режимі вибивання сила всмоктування різко змінюються, створюючи удар з доволі сильною амплітудою. Коли прибираєш так на текстильному дивані, це дуже відчувається. В результаті оббивка вибивається наче вручну. 

Одночасно УФ-промені нейтралізують кліщів, тож пил виходить разом із алергенами. А потужний вакуум збирає все це у пилозбірник. По-моєму, це максимум, який я могла зробити для свого дивану.

Як обслуговувати пилосос Jimmy JV35 з УФ-лампою?

Всі ключові компоненти знімаються та миються під проточною водою. Я без проблем зняла пластиковий контейнер, витрусила його та промила. Щітка теж демонтується без проблем та швидко сохне. Це ну дуже полегшує обслуговування та утримання в чистоті. 

Що стосується, фільтра, його періодично треба буде замінювати. Втім, фільтр для Jimmy JV35 коштує недорого та встановлюється дуже просто.

ручний пилосос Jimmy JV35

Висновки

Ручний пилосос Jimmy JV35 з УФ-лампою для мʼяких меблів — це хороша інвестиція для тих, хто дбає про своє здоровʼя та здоровʼя близьких. Особливо, якщо в оселі живе алергік.

Завдяки потужному всмоктуванню та УФ-лампі він видаляє пил, пилових кліщів та інші алергени з килимів, диванів, матраців та штор. Крім того, девайс простий у використанні та легкий. До того ж його можна придбати зі знижкою за 105$. Не пропустіть шанс зробити свій будинок чистішим і здоровішим місцем для життя!

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Бездротовий пилосос Jimmy JV71! Ретельне прибирання без зусиль

🌪️ Jimmy JV71 — недорогий бездротовий пилосос для сухого прибирання! Він...

Як вибрати кавоварку? Зʼясовуємо на прикладі кавоварки Cecotec

☕️🏡 Хочеться смачної кави вдома? Вам потрібна кавоварка! Дізнайтесь, як вибрати...

Як почистити клавіатуру ноутбука і не зіпсувати її?...

💻🧹 Дізнайтесь, як почистити клавіатуру ноутбука від пилу та бруду різними...

Газонокосарка-робот Dreame A1: зручне рішення для догляду за...

🏡 Як косити газон швидко та правильно? Газонокосарка-робот Dreame A1 —...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.