back to top

Огляд на робот-пилосос Dreame Bot X40 Ultra

🧹🤖 Потужний, розумний і стильний, робот-пилосос Dreame Bot X40 Ultra ефективно прибирає поверхні, не залишаючи шансів бруду. Ідеальний вибір для чистоти!

Мало хто з нас любить регулярно прибирати, хоча за рекомендаціями вчених вологе прибирання потрібно проводити двічі на тиждень, а стирати пил із поверхонь рекомендується кожні 1-2 дні. Маючи великі площі та щільний графік, буває важко підтримувати клімат у будинку на постійній основі, і в таких випадках робот-пилосос — справжній порятунок.

Сьогодні у нас на огляді миючий робот-пилосос Dreame Bot X40 Ultra. Ця новинка у сфері технічних пристроїв для дому використовує штучний інтелект для управління більшістю процесів, завдяки чому використання пилососа стає максимально комфортним та вимагає мінімум Вашої участі.

Dreame Bot X40 Ultra

Особливості робота-пилососа Dreame Bot X40 Ultra

Робот-пилосос — це автономна та самостійна машина, яка контролює рівень заряду і сама йде заряджатися, коли потрібно. Однієї повної зарядки вистачає на 260 хвилин роботи, а за півгодини сухого прибирання витрачається лише близько 20% заряду. У разі потреби робот зупиняє свою роботу і йде заряджатися на док-станцію, а після зарядки продовжує роботу з того місця, на якому зупинився.

Робот обладнаний AI-камерою з відеотрансляцією. У тандемі із системою OmniDirt робот розрізняє типи плям, адаптуючи свої алгоритми під різні завдання. Dreame Bot X40 Ultra чудово справляється із засохлою кавою, плямами від молока, солодким чаєм чи соком. При цьому розумна система підіймає бічну щітку, щоб не розмазувати бруд по підлозі.

На мінімальних режимах Dreame Bot X40 Ultra працює тихо, можна спокійно дивитися відео на телефоні та спілкуватися. Максимальна потужність всмоктування 12 000 Па, а максимальний шум – 63 дБ. Пилосос відмінно справляється із забрудненнями на вініловій та кахельній підлогах, а також на килимовому покритті, ламінаті, паркеті та плитці. Завдяки вбудованим лезам, шерсть тварин не намотується, а розрізається і всмоктується за один раз.

Окремо варто відзначити роботу з килимовими покриттями. Спеціальний датчик посилає в центр керування сигнал, що робот заїжджає на килим. Мийні насадки підіймаються на висоту 10.5 мм, а в додатку можна вибрати режим інтенсивнішого всмоктування для ретельного очищення.

Контроль та станція самоочищення Dreame Bot X40 Ultra

Dreame Bot X40 Ultra синхронізується з програмою Dreamhome. За допомогою програми, встановленої на смартфон, здійснюється картографування робочої зони. Пилосос визначає місце розташування меблів та будує карту для 4 поверхів. Завдяки розумній камері робот розпізнає дрібні перешкоди – дитяча іграшка, провід для зарядки, собача миска. Для безпеки під час картографування приміщення можна окреслити безпечні зони або встановити віртуальні стіни. Так робот не прибиратиме, наприклад, у дитячій ігровій зоні або на особистій території домашнього улюбленця.

Частину робочих процесів Dreame Bot X40 Ultra забезпечує станція самоочищення. Тут знаходяться резервуари з чистою та використаною водою, зарядка, миючий засіб, ємність для зібраного пилу. Об’єм резервуара для пилу становить 3.2 л, що дозволяє очищати його раз на 75 днів.

Однією з важливих особливостей робота є те, що після роботи швабри миються гарячою водою (70 градусів) та прогрітим повітрям, що не залишає жодних шансів алергенам. Так-так, з усією брудною роботою пилосос справляється сам за допомогою док-станції, так що Вам залишається лише інколи перевіряти та приймати роботу.

Dreame Bot X40 Ultra сумісний з основними голосовими помічниками — Amazon Alexa, Google Home, Siri. Незважаючи на те, що пилосос розроблений для Китаю, у нашому магазині представлена ​​його сертифікована в Україні версія, тому робот розпізнає основні мови для команд – англійську, російську та українську.

Навігація Dreame Bot X40 Ultra

Dreame Bot X40 Ultra

Робот-пилосос Dreame Bot X40 Ultra чудово орієнтується у просторі, навіть якщо у приміщенні темно. Для навігації використовується лазерна система LiDar, а для прибирання в темних кімнатах робот включає підсвічування, завдяки чому пил у найдальшому кутку під шафою не має жодних шансів.

Також завдяки технології MOPextend roboSwing пилосос проникає у складні поглиблення вздовж плінтусів та стиків стін та меблів, прибираючи прихований пил на глибині 4 см.

Не можна не відзначити, що дана модель пилососа може працювати без світла та зв’язку. Автономна система навігації дозволяє йому орієнтуватися в просторі та продовжувати прибирання навіть за відсутності підключення до мережі Wi-Fi, хоча для повноцінного використання всіх функцій, як, наприклад, керування через програму та оновлення програмного забезпечення, потрібне підключення до інтернету. Однак погодьтеся, що запустити прибирання в той час, коли світла немає, а після його включення зайнятися приємнішими справами – приємний бонус.

Ціна та комплектація Dreame Bot X40 Ultra

Dreame Bot X40 Ultra

Виробник комплектує робот-пилосос Dreame Bot X40 Ultra всім, що потрібно для повноцінної роботи. У комплект входять:

  • Бічна щітка.
  • Мийний засіб.
  • Модуль для миття підлоги (швабри), що обертається.
  • Інструмент для чищення пристрою.
  • Кабель живлення.
  • Насадки для миття підлоги.
  • Пилозбірник.
  • Подовжувальна пластина рампи.
  • Щітка прогумована.
  • Робот-пилосос.
  • Станція самоочищення.
  • Гарантійний талон.

Ціна всього комплекту зараз на нашому сайті 62 999 грн, проте за умови передзамовлення його вартість буде 59 999 грн.

Як запустити робота вперше?

Dreame Bot X40 Ultra

Для першого запуску робота-пилососа Dreame Bot X40 Ultra необхідно виконати такі дії:

  1. Знайдіть зручне місце для док-станції та підключіть її до розетки. Зауважте, що виробник рекомендує залишити близько 0.5 м вільного простору з боків.
  2. Зарядіть робот, встановивши його на док-станцію для заряджання. Для повної зарядки пилососу потрібно кілька годин.
  3. Встановіть на смартфон програму Dreamhome. Після цього увімкніть на пилососі Wi-Fi і дотримуйтесь інструкцій у програмі для підключення пристрою.
  4. В першу чергу необхідно налаштувати робот згідно з Вашими уподобаннями — режим прибирання, налаштування розкладу та інші параметри.
  5. У додатку або на самому пилососі натисніть кнопку “Пуск” для початку першого прибирання і дозвольте роботу самостійно дослідити простір і створити карту вашого будинку. Це займе деякий час, проте згодом суттєво полегшить життя.
  6. Після першого прибирання очистіть пилозбірник і фільтри. Необхідно регулярно перевіряти стан щіток та сенсорів, щоб забезпечити оптимальну роботу пилососа.

Також на роботі встановлено кілька датчиків, які допомагають пристрою орієнтуватися у просторі. До них відносяться датчик забрудненості, датчик визначення килимових покриттів, датчик від застрягання, датчик від зіткнення та падінь.

ТОП-5 питань з експлуатації робота-пилососа Dreame Bot X40 Ultra

Dreame Bot X40 Ultra

Яка площа приміщення доступна для роботи Dreame Bot X40?

Робот-пилосос може обслуговувати приміщення до 243 м2.

Які габарити Dreame Bot X40 Ultra?

Пилосос Dreame Bot X40 Ultra має стандартні для роботів габарити: висота 9,7 см, діаметр 35 см.

Скільки годин потрібно роботу для повної зарядки?

Роботу-пилососу Dreame Bot X40 Ultra потрібно близько 6 годин, щоб повністю зарядитися. Автономно пилосос може працювати більше 3 годин.

Які габарити станції самоочищення Dreame Bot X40 Ultra?

Док-станція займає не так багато простору. Її розміри — 456.7 x 340 x 590.5 мм. Однак необхідно враховувати, що виробник рекомендує мати в запасі 0,5 м по сторонах від станції і 1,5 м перед нею.

Чому варто купити робот-пилосос Dreame Bot X40 Ultra?

Робот-пилосос Dreame Bot X40 Ultra — сучасне рішення для чистоти будинку, що дозволяє підтримувати чистоту на регулярній основі без особливих зусиль. Пилосос чудово контролює свій стан, а Ваша участь потрібна лише при першому запуску, картографуванні та очищенні док-станції. Купити пилосос можна у двох кольорах: чорний та білий.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

Залишити відгук

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Побутова техніка Jimmy: доступні девайси для дому! 

🏡 Техніка Jimmy — це інновації, які спрощують побут, допомагаючи підтримувати...

Який епілятор вибрати: дисковий чи пінцетний?

🪒 Пінцетний чи дисковий епілятор? Як вибрати правильний для себе? Дізнайтесь...

Як чистити робот-пилосос? Корисні рекомендації та лайфхаки

🤖🧹Хочете, щоб ваш робот-пилосос працював ефективно та довго? 🔧 Читайте цю...

Як вибрати робот-пилосос 2024: 10 найкращих моделей

🏠 Зекономте час і зробіть дім чистішим легко та швидко ✨...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів.

Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів.

Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.

За унікальним промокодом BLOG - ви можете купити товари зі знижкою до 40%. Використати промокод можна під час оформлення замовлення на сайті wo.ua.