back to top

Огляд на мультипіч CECOTEC Cecofry Fantastik 5500 Acc Kit

🔥🥦 Готуйте смачно та без зайвого жиру! Мультипіч CECOTEC Cecofry Fantastik 5500 Acc Kit — ідеальний вибір для здорового харчування і для традиційних страв! 🍟

Мультипічки, вони ж аерофритюрниці стають дедалі популярнішими девайсам в українських родинах. Вони компактні, швидко готують та дозволяють експериментувати як зі здоровими стравами, так і зі смаженими. Навіть якщо ви взагалі не любите готувати, мультипіч — це цікаве поле для експериментів, адже тут все максимально автоматизовано. Особливо, якщо мова йде про такий девайс як CECOTEC Cecofry Fantastik 5500 Acc Kit: із великою кількістю передвстановлених програм та повним комплектом аксесуарів. Подивимось в огляді, що як вона влаштована. 

CECOTEC Cecofry Fantastik 5500 Acc Kit

Зміст

  1. Що в комплекті CECOTEC Cecofry Fantastik 5500 Acc Kit?
  2. Дизайн CECOTEC Cecofry Fantastik 5500 Acc Kit
  • Загальний вигляд мультипічки
  • Панель управління CECOTEC Cecofry Fantastik 5500 Acc Kit
  1. Технічні характеристики CECOTEC Cecofry Fantastik 5500 Acc Kit 
  2. Як працює аерогриль CECOTEC Cecofry Fantastik 5500 Acc Kit?
  • Принцип роботи мультипічки та переваги перед духовкою
  • Враження від роботи CECOTEC Cecofry Fantastik 5500 Acc Kit
  1. Кому підійде CECOTEC Cecofry Fantastik 5500 Acc Kit?

Що в комплекті CECOTEC Cecofry Fantastik 5500 Acc Kit?

Ця мультипічаерофритюрницяелектрогриль постачається у такому вигляді:

  • Фритюрниця.
  • Чаша для готування обʼємом 5.5 л.
  • Силіконовий пензлик.
  • Силіконова лопатка.
  • Силіконовий килимок.
  • Силіконова форма.
  • Інструкція з експлуатації.

Як на мене, це дуже вдала комплектація, оскільки купуючи мультипіч, вам непотрібно шукати додаткові аксесуари, які сюди підійдуть. Можна одразу починати готувати. При цьому і ціну фритюрниці не можна назвати захмарною: на знижках можна купити CECOTEC Cecofry Fantastik 5500 Acc Kit можна за 7 999 грн.*

*Знижка діє на момент публікації статті

Дизайн CECOTEC Cecofry Fantastik 5500 Acc Kit

CECOTEC Cecofry Fantastik 5500 Acc Kit

Загальний вигляд мультипічки

Аерофритюрниця CECOTEC Cecofry Fantastik 5500 Acc Kit отримала традиційну для таких девайсів прямокутну форму з заокругленими кутами. Вона видовжена в висоту, тож не займає дуже багато місця на поверхні, хоч обʼєм чаші тут і великий: 5.5 л.

Чаша мультипічки непрозора, з глянцевою поверхнею,  тож за процесом приготування спостерігати не вийде. Що ж, шкода, зате вона круто поєднується з чорним матовим корпусом, створюючи гармонійний дизайн. На чаші розташувалася велика ручка з термостійкого матеріалу, аби зручно було діставати страви.

До речі про зручність, вся ця конструкція стоїть на невеличких антиковзних ніжках. Це не тільки дає впевненість, що девайс не зрушиться з місця, коли дістаєш чашу, а й зменшує нагрівання під час готування. Звісно, окрім ніжок аерофритюрниця оснащена системою захисту від перегріву.

Загалом мені дуже подобається цей дизайн: лаконічний, самодостатній та невибагливий у догляді. Він не буде надто виділятися на кухні та створювати візуального шуму, навіть якщо постійно стоятиме на відкритій поверхні. А очистити цей пластиковий корпус дуже легко, протерши його ганчіркою.

Панель управління CECOTEC Cecofry Fantastik 5500 Acc Kit

CECOTEC Cecofry Fantastik 5500 Acc Kit

Розташування елементів керування у цій фритюрниці заслуговує на окрему увагу. Всі вони дуже вдало зібрані на сенсорному дисплеї у верхній панелі корпуса. Що ми бачимо на цьому екрані:

  1. Кнопка вмикання-вимкнення.
  2. Таймер від 0 до 60 хвилин.
  3. 9 кнопок вибору програм для приготування конкретних продуктів.
  4. Регулювання температури — можна налаштувати будь-яку від 80°C до 200°C. 

Технічні характеристики CECOTEC Cecofry Fantastik 5500 Acc Kit 

CECOTEC Cecofry Fantastik 5500 Acc Kit
Потужність1 500 Вт
Способи приготуванняПриготування на решітці 
Смаження в аерогрилі
Випічка
Сушіння
Кількість програм 9
Нагрівальний елементМеталевий ТЕН
Обʼєм чаші5.5 л
УправлінняСенсорне через дисплей
Матеріали корпусаПластик
Розміри27 х 35 х 30.5 см
Вага4.37 кг

Як працює аерогриль CECOTEC Cecofry Fantastik 5500 Acc Kit?

CECOTEC Cecofry Fantastik 5500 Acc Kit

Принцип роботи мультипічки та переваги перед духовкою

​​Загалом CECOTEC Cecofry Fantastik 5500 Acc Kit, як і інші аерогрилі, працює за принципом конвекції:

  • Нагрівальний елемент (у нашому випадку — звичайний металевий ТЕН) доводить повітря до вибраної вами температури.
  • Вбудований вентилятор рівномірно розганяє це повітря по всій площі чаші.

Завдяки цій системі ми отримуємо цілий ряд переваг порівняно із традиційними способами приготування на плиті або у духовій шафі:

  1. Будь-яка страва готується швидше.
  2. Все пропікається рівномірно.
  3. Зверху утворюється хрустка скоринка.
  4. Готувати можна без додавання олії чи іншого жиру.
  5. Під час приготування менше забруднень на кухні, доводиться просто помити чашу або решітку аерогриля.

Враження від роботи CECOTEC Cecofry Fantastik 5500 Acc Kit

По-перше, мені дуже подобається обʼєм цього аерогриля. Чаша на 5.5 л — це просто ідеально для родини з 2-4 людей. Але будьте уважні: це не означає, що в неї можна покласти 5 літрів картоплі фрі. Більшість рецептів для фритюрниці пропонують класти їжу в один шар, щоб повітря могло циркулювати рівномірно всередині чаші. Або ж доведеться постійно її струшувати та перемішувати. Попри немаленький обʼєм, чаша легко дістається з мультипічки, переносити її теж доволі зручно. А ще у неї знімна кришка. І так, все це можна мити у посудомийці.

По-друге, у комплекті є силіконова форма для випікання. На ній можна і невелику піцу приготувати, і пиріг, і панкейки. По-третє, набір силіконових аксесуарів чорного кольору дуже вигідно доповнює цей гриль.

І нарешті про режими. 9 — це дійсно дуже багато: бекон, мʼясо, картопля фрі, риба, овочі, курка, піца, десерти та горіхи. Здається, ці режими здатні повністю закрити всі основні способи приготування.

А якщо вам хочеться наочно побачити цю мультипіч в роботі, запрошую переглянути цей відеоогляд CECOTEC Cecofry Fantastik 5500 Acc Kit, де мій колега не просто докладно розповідає про всі три моделі, а й ділиться цікавими рецептами.

Кому підійде CECOTEC Cecofry Fantastik 5500 Acc Kit?

CECOTEC Cecofry Fantastik 5500 Acc Kit

Аерофритюрниця CECOTEC Cecofry Fantastik 5500 Acc Kit не найбільша з лінійки Cecotec, її основна чаша вміщує 5.5 л. Зате вона оснащена додатковою формою та килимком з силікону, а також лопаткою та пензликом. Все це дозволяє з комфортом готувати на ній кожного дня без необхідності докуповувати додаткові аксесуари.

Але найзручніше у цій моделі — її автоматичні програми та сенсорний екран, який знаходиться на верхній панелі. Якщо вам не хочеться готувати, а смачненького хочеться, достатньо покласти продукти та натиснути кнопку відповідного режиму. Це робить CECOTEC Cecofry Fantastik 5500 Acc Kit зручною і для новачків, у яких поки не вистачає кулінарного досвіду.

Але і для тих, хто вміє та любить готувати, девайс буле корисним. Адже окрім вбудованих програм, тут є можливість кастомізації. Температуру можна виставити від 80°C до 200°C, а час — від 0 до 60 хвилин.

Отже, це універсальна та багатофункціональна мультипічка, на якій можна приготувати багато смачного та корисного, як на кожен день, так і для особливих приводів. Тож якщо ви шукаєте спосіб врізноманітнити свою кулінарну рутину, вона може стати достойним претендентом.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

Залишити відгук

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Як вибрати робот-пилосос 2024: 10 найкращих моделей

🏠 Зекономте час і зробіть дім чистішим легко та швидко ✨...

Електрощітка Oclean X Lite: огляд моделей

🪥 Дізнайтесь, яка електрощітка Oclean X Lite підійде саме вам! Все...

Матриця телевізора та як вибрати телевізор за типом...

📺 Насолоджуйтесь яскравим та чітким зображенням на екрані! Дізнайтеся, що таке...

Як вибрати компʼютер для роботи: практичні рекомендації

👨‍💻 ПК, ноутбук чи системний блок? Дізнайтеся практичні рекомендації, як вибрати...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів.

Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів.

Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.

За унікальним промокодом BLOG - ви можете купити товари зі знижкою до 40%. Використати промокод можна під час оформлення замовлення на сайті wo.ua.