back to top

Огляд на миючий пилосос Dreame M12: сухе та вологе прибирання 2-в-1 

🌀 Потужний та ефективний: огляд на миючий пилосос Dreame M12 якісно пилососить та миє підлогу 🌪️💦 Ідеальний вибір для ретельного прибирання всієї оселі 🧹 Читайте огляд та дізнайтесь про переваги цього девайса 🏡

Ламінат, плитка, паркет, ще й меблі. Якщо ви хочете прибирати різні поверхні, вам потрібен багатофункціональний пилотяг. Сьогоднішній огляд присвячено саме такій моделі. Миючий пилосос Dreame M12 працює від акумулятора, робить сухе та вологе прибирання, а за потреби дозволяє прибрати у салоні машини. 

Зміст

  1. Ціна та позиціювання
  2. Розпакування та комплектація
  3. Дизайн та якість збірки
  • Розташування елементів управління
  1. Технічні характеристики
  2. Миючий пилосос Dreame M12: враження від використання
  • Запуск і початок прибирання
  • Докладніше про режими
  • Дисплей
  • Знімний ручний пилосос
  • Миючий пилосос Dreame M12: як працює самоочищення
  1. Висновки

Ціна та позиціювання

Цей акумуляторний пилосос коштує майже 500$. Він призначений для таких сценаріїв:

  • Одночасне сухе та вологе прибирання твердих поверхонь — паркету, ламінату, лінолеуму, плитки.
  • Збір рідин — води або інших рідких субстанцій.
  • Сухе прибирання у режимі ручного пилососа.

Чи можна робити ним окремо зробити сухе прибирання? У стандартній комплектації — ні. Але виробник про це подбав. Якщо у вас є така потреба, ви можете купити набір аксесуарів для Dreame M12: у нього входить трубка та моторизована турбощітка. Вони підʼєднуються до ручного пилотяга та дозволяють робити сухе прибирання. Причому, як твердої підлоги, так і килимів.

Також розумний пилотяг оснащений датчиком розпізнавання забруднень. Він автоматично визначає, наскільки підлога брудна і відображає це на дисплеї. А тепер подивимось, що входить у комплект.

Розпакування та комплектація

Огляд на миючий пилосос Dreame M12

Dreame Wet&Dry Vacuum Cleaner M12 постачається у картонній коробці. Всередині окремо запаковані такі елементи:

  • Основний корпус Dreame M12.
  • Ручка.
  • Основна роликова щітка для прибирання 2-в-1.
  • Запасна роликова щітка.
  • Контейнер для пилу
  • Запасний фільтр.
  • Щіточка для очищення.
  • Зарядна база.
  • Кріплення для зберігання.
  • Тримачі для аксесуарів.
  • Розчин для чищення 500 мл.
  • Посібник користувача.

Дизайн та якість збірки

Огляд на миючий пилосос Dreame M12

Dreame M12 отримав заокруглену форму корпуса, яка виглядає дуже мінімалістично. Для мене це плюс, особливо якщо зберігати його не у комірці, а десь у кімнаті. До того ж корпус виконано з сірого та темно-сірого матового пластику. Він теж не привертає до себе зайвої уваги, хоч і виглядає приємно.

Що стосується якості збірки, тут теж без нарікань. Відчувається, що пилотяг добре сконструйований. Попри велику кількість деталей, що зʼєднуються між собою, він виглядає як єдине ціле. Ручка щільно прилягає до корпусу, а маневрування дуже зручне. У зібраному вигляді та без води девайс важить близько 5 кг.

Dreame M12 постачається з резервуаром для чистої води обʼємом 920 мл. Під час прибирання пил і рідкі забруднення потрапляють у резервуар для брудної води обʼємом 700 мл. Це досить великі обʼєми, з ними можна зробити більше прибирань, перш ніж доведеться поповнювати та очищувати баки. Обидва резервуари для води легко знімаються, наповнюються та фіксуються на корпусі.

Розташування елементів управління

Огляд на миючий пилосос Dreame M12

На ручці є три кнопки:

  1. Ввімкнення.
  2. Перемикання між режимами прибирання.
  3. Самоочищення щітки.

На задній панелі корпусу Dreame M12 також є кнопка, за допомогою якої можна налаштувати голосові підказки, які встановлені тут за замовчуванням. Скоріше за все, вам захочеться це зробити. Для мене вони виявились надто гучними.

У торцевій частині робочого блоку бачимо круглий світлодіодний екран. На ньому відображається основна інформація про прибирання, нижче поговоримо про неї докладніше.

Технічні характеристики

Потужність всмоктування16 000 Па
Споживча потужність 300 Вт
Місткість акумулятора4000 мАг (6*4,000 mAh, 86,4WH)
Час роботи на одному зарядіВологе + сухе — до 35 хвилин
Сухе у ручному режимі — до 60 хвилин
Площа прибиранняДо 200 кв.м
Час повного заряджанняДо 5 годин
Розумний датчик забрудненості Так
РежимиАвтоматичний
Стандартний (для ручного пилососа)
Турбо
Збір рідин
Тип основної щіткиЧастково безбортовий ролик
Прибирання килимівОпціонально (треба докупити насадку)
СамоочищенняМиття насадки

Миючий пилосос Dreame M12: враження від використання

Запуск і початок прибирання

Огляд на миючий пилосос Dreame M12

Запустити Dreame M12 дуже просто. Просто вставляємо ручку в отвір, заливаємо воду у резервуар (він вміщує 920 мл чистої води) — і він готовий прибирати. За потреби можна додати у воду трохи мийної рідини. Вибираємо режим та починаємо.

І тут цікавий момент: коли нахиляєш пилосос з вертикального положення і вмикаєш, він починає рухатися самостійно. Навантаження майже не відчувається, ти тільки рулиш, а їздить він сам. Зручне рішення.

Наступна крута фішечка — це миюча насадка. Ролик з одного боку має дуже тонку рамку, а з іншого взагалі не має. Це дуже комфортно, щоб прибирати під стінами. Він прилягає максимально щільно та не залишає неприбраної ділянки під плінтусами, як звичайні пилотяги.

Докладніше про режими

Огляд на миючий пилосос Dreame M12

У Dreame M12 передбачено 4 режими прибирання:

  1. Автоматичний. Він уже передвстановлений, тобто вмикається за змовчуванням. В ході вологого прибирання пилосос сам підбирає оптимальну потужність всмоктування та регулює потік води. Цей режим підходить для всіх типів підлоги, принаймні я прибрала ним лінолеум та плитку без розводів. І це було максимально легко.
  2. Стандартний. Він вмикається тільки у режимі ручного пилососа, теж автоматично.
  3. Турбо.  Призначений для дуже сильних забруднень — засохлих плям, наприклад.
  4. Всмоктування рідин. Цей режим треба використовувати для прибирання рідких забруднень. Наприклад, коли ви розлили каву чи вино. У цьому випадку вода припиняє подаватися на щітку, тому насадка залишається сухою, а вся брудна рідина з підлоги потрапляє в окремий бак.

Дисплей

Огляд на миючий пилосос Dreame M12

Девайс оснащений інформативним світлодіодним екраном, щоб ви завжди були в курсі процесу прибирання. За кольором кільця одразу бачиш рівень заряду акумулятора, режим прибирання та ступінь забруднення:

  • Зелений — легке.
  • Помаранчевий — середній ступінь забруднення
  • Червоний — дуже брудно.

Знімний ручний пилосос

Огляд на миючий пилосос Dreame M12

Особливістю Dreame M12 є його здатність перетворюватися на компактний ручний пилосос. Саме це що робить його багатоцільовим інструментом для прибирання. Відʼєднати його дуже просто. Це можна робити у режимі очікування. І у цьому випадку не забуваємо встановити контейнер для пилу обʼємом 350 мл. У цьому режимі можна прибирати й меблі, і салон машини, і важкодоступні куточки оселі. Для цього у комплекті є спеціальна комбінована насадка.

Миючий пилосос Dreame M12: як працює самоочищення

Огляд на миючий пилосос Dreame M12

Ця функція значно полегшує обслуговування пилососа. Кожного разу чистити роликову щітку вручну досить клопітно, а тут цього можна уникнути. Після прибирання підʼєднуємо Dreame M12 до зарядної станції та просто натискаємо кнопку самоочищення. Забруднений ролик починає активно крутитися, при цьому на нього подається вода, яка тут же і всмоктується у бак. Весь процес займає близько 2 хвилин.

Але і тут є нюанс. Виїхати на одному тільки самоочищенні не вийде. Воно просто підтримує щітку у хорошому стані. Але іноді її все ж доведеться почистити більш ретельно вручну. Наприклад, якщо ви прибирали дуже брудну підлогу або ту ж розлиту каву чи чай. Скоріше, ця опція виручить, коли ви дуже поспішаєте та не маєте часу на повноцінне очищення. І не забуваємо, що насадка для вологого прибирання не вічна, іноді її треба замінювати, як і фільтри для пилососа.

Висновки

Головне позитивне враження від цієї моделі — це економія часу. Миючий пилосос Dreame M12 може пилососити та мити одночасно. Це дуже зручно. Основні переваги, через які я б купила цей пилотяг, такі:

  • Він економить час, роблячи дві справи одночасно
  • Ручний пилосос знімається і може використовуватися окремо
  • Акумуляторна бездротова конструкція та довге прибирання на одному заряді.
  • Частково безрамкова основна щітка.
  • Самоочищення насадки дуже полегшує прибирання.

Особиста думка: Як на мене, це чудове рішення для великих та маленьких осель, де в основному тверда підлога. А за потреби, як ви памʼятаєте, можна докупити моторизовану насадку з трубкою та робити цим пилососом ще й сухе прибирання.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Топ 10 фільмів-катастроф. Найкращі фільми-катастрофи

🎬 Занурюйся у світ пригод з нашим топ 10 фільмів-катастроф. Напруга...

Dreame Z10 Station. Акумуляторний пилосос із самообслуговуванням

🧹 Dreame Z10 Station — це новий акумуляторний пилосос із функцією...

Як вибрати іригатор? Користь та переваги використання іригатора

✨ Іригатор — зручний девайс для догляду за зубами та яснами....

Пишна пінка за лічені секунди! Автономний спінювач для...

☕️🥛 Любите каву з пінкою? Тоді вам потрібен спінювач для молока....

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.