back to top

Огляд на миючий пилосос Dreame H12 Pro: широкі можливості для ретельного прибирання

🌪️ Отримайте ідеальну чистоту без зусиль! Миючий пилосос Dreame H12 Pro із системою самоочищення — надійний помічник у прибиранні 🏡 Читайте огляд та дізнайтесь про його можливості ✨

Бездротовий миючий пилосос Dreame H12 Pro надійшов у продаж у 2023 році. Він став одним з найбільш функціональних та популярних серед девайсів цієї серії. Сьогодні розглянемо, які в нього особливості, чим він відрізняється від моделей H12, H12 Core та H12 Dual, а також чому цей пилосос такий зручний.

Зміст

  1. Скільки коштує та що може миючий пилосос Dreame H12 Pro?
  2. Комплектація
  3. Дизайн
  • Модуль очищення
  • Резервуари
  • Дисплей
  • Елементи управління
  • Особливості корпуса
  1. Технічні характеристики
  2. Враження від тестів
  • Прибираємо дерев’яну підлогу та кахлі
  • Чи підходить H12 Pro для килимів?
  • Як миючий пилосос Dreame H12 Pro збирає воду?
    • Прибираємо складні забруднення
  1. Як працює система самоочищення?
  2. Висновки

Скільки коштує та що може миючий пилосос Dreame H12 Pro?

Огляд на миючий пилосос Dreame H12 Pro

Цей пилотяг робить сухе та вологе прибирання, а також сам очищується. Його основні відмінності від H12 такі:

  • Відсутність рамок на роликовій щітці з обох боків.
  • Збільшена потужність.
  • Більший бак для брудної води.
  • Вдосконалена функція самоочищення.
  • Сушіння валика гарячим повітрям.
  • Новий режим роботи.

Звичайна ціна Dreame H12 Pro становить 682$. Але на момент огляду на нього діє новорічна знижка, тож придбати девайс можна за 545$. 

Комплектація

Цей акумуляторний пилосос постачається із набором аксесуарів. У комплект входять:

  • Сам пилотяг.
  • Запасний щітковий валик.
  • Щітка для очищення.
  • Змінний фільтр.
  • Рідкий мийний засіб.
  • Зарядна база.
  • Адаптер живлення.
  • Тримач аксесуарів.
  • Інструкція з експлуатації.

Дизайн

Модуль очищення

Огляд на миючий пилосос Dreame H12 Pro

Почнемо з модуля очищення. Перше, що впадає в очі — це оновлена конструкція основного ролика. Тут він зафіксований на спеціальних тримачах, а не на звичайній рамці, так само як і в H12 Dual. Не можна сказати, що відстані до краю модуля зовсім немає, все-таки кілька міліметрів там є. Але це все одно дуже вузька смужка, набагато менша, ніж в інших пилотягах. Якщо порівнювати з іншими моделями серії, то у H12 є рамка з одного боку, а у H12 Core — з обох боків.

Верхня частина знімається, ролик фіксується верхньою кнопкою. Коли  знімаєш ролик, стає видно цей незвичайний тримач, який, власне, його обертає. За цим тримачем знаходиться отвір для води та і гребінець для розчісування валика. Доступ до всмоктувального отвору обмежений, тому я не одразу зрозуміла, як його очищувати.

Резервуари

Резервуари для брудної та чистої води знаходяться над модулем очищення. У порівнянні з H12 резервуар для чистої води не змінився, він вміщує 900 мл. А от бак для брудної води збільшився з 500 мл до 700 мл, що дуже радує. Усередині бака знаходиться HEPA-фільтр з сіткою та електронними датчиками рівня води. Фільтр грубого очищення відсутній.

Дисплей

Огляд на миючий пилосос Dreame H12 Pro

Екран зручно винесено на верхню частину корпусу. На ньому відображається рівень заряду, обраний режим, рівень потужності та повідомлення. Взагалі режимів прибирання тут 3:

  1. Автоматичний. У ньому Dreame H12 Pro самостійно регулює потужність всмоктування залежно від ступеня забруднення підлоги.
  2. Ультра-режим. Він позначений значком захисту від бактерій або дезінфекції. Я не помітила, що і як саме він дезінфікує. Можу тільки відмітити, що це режим високої потужності, на якому добре збирати сильні засмічення.
  3. Збір рідин. Він вмикає всмоктування з валику без подачі води на нього.

Також на екрані можна побачити 2 режими самоочищення. Перший — це миття ролика, коли чиста вода подається на нього, а брудна — всмоктується у бак. Другий — сушіння ролика, коли він обдувається теплим повітрям і стає повністю сухим.

Елементи управління

Кнопки ввімкнення/вимкнення, вибору режиму та запуску самоочищення розташовані на ручці. На задній панелі пилотяга є ще одна кнопка, за допомогою якої можна вибрати мову інтерфейсу.

Особливості корпуса

Зовні H12 Pro виглядає мінімалістично та солідно. Корпус виконано з міцного матового пластику чорного кольору. Прозорі тільки резервуари для води та це дуже зручно, адже одразу бачиш, коли треба долити або злити воду.

Головне, на що хочу звернути увагу: ручний пилосос тут відсутній. Тому якщо вам треба прибирати у салоні машини або чистити меблі, вам більше підійде H12 Dual з його знімною ручною частиною та насадками.

Технічні характеристики

Види прибиранняВологе
Сухе
Збір рідин
Споживана потужність300 Вт
Сила всмоктування16 000 Па
Регулювання сили всмоктуванняАвтоматичне
Розумний датчик забрудненостіЄ
Режими прибиранняАвтоматичний
Ультрарежим
Всмоктування рідин
Способи самоочищенняМиття роликової насадки
Сушіння гарячим повітрям
Прибирання килимівНі
Тип основної щіткиРолик
LED-підсвічуванняНі
Об’єм пилозбірника500 мл
Об’єм резервуара для чистої води900 мл
Об’єм резервуара для брудної води700 мл
Місткість акумулятора4000 мАг
Час роботи на одному зарядіДо 35 хвилин
Час повного заряджання3 години
Рівень шуму 86 дБ
Вага4.9 кг

Враження від тестів

Отже, мені було необхідно спробувати всі три режими — сухе прибирання, миття та всмоктування рідин. Ця модель призначена для прибирання твердих поверхонь, але я вирішила трохи пройтися і по гладенькому килиму.

Прибираємо дерев’яну підлогу та кахлі

Огляд на миючий пилосос Dreame H12 Pro

Було вирішено тестити пилотяг в офісі наприкінці робочого дня, адже тоді на підлозі вистачає і пилу, і бруду, який заноситься з вулиці, особливо взимку. І ось, які враження я отримала:

  • Хоча цей акумуляторний пилосос важить майже 5 кг, це не відчувається. Бо він фактично їде сам, залишається тільки «підрулювати» та направляти його.
  • Ролик м’який та добре ковзає поверхнею. А ще він обертається дуже швидко.
  • Ролик без рамок — це дійсно дуже круто. Коли пилососиш у сухому режимі, він повністю збирає все сміття попід стінами. У режимі вологого прибирання уздовж стін залишається неширока смужка. Але це помітно тільки там, де забруднення сильне.
  • Потужність автоматично регулюється під рівень забруднень і це відображається на екрані. Як на мене, це зручне рішення, яке знімає з вас частину роботи. Але все-таки іноді хочеться мати можливість самій вибрати потужність.
  • Для миття можна використовувати мийний засіб. І необов’язково оригінальний.

Результатом на дерев’яному паркеті та плитці я дуже задоволена. Жодних розводів чи плям. Навіть там, де були підсохлі сліди від взуття, девайс впорався добре.

Чи підходить H12 Pro для килимів?

Огляд на миючий пилосос Dreame H12 Pro

Теоретично ним можна пропилососити дуже гладкий килим. Принаймні, я спробувала почистити килимок перед входом і він впорався. Просто треба не наповнювати бак водою або використовувати режим збору рідини, тобто просто всмоктування сміття без подачі води.

Валик, попри свою пухнасту поверхню, здатний збирати волосся, шерсть та інший бруд. Але це все одно не той результат, який дає спеціальна щітка для килимів. Тому купити H12 Pro варто тим, у кого вдома тверді підлоги, а для килимів краще вибрати девайс з килимовою щіткою у комплекті.

Як миючий пилосос Dreame H12 Pro збирає воду?

Мені дуже подобається, що тут висока сила всмоктування, тому пилосос також може збирати рідину. Це дуже зручно, якщо у вас маленькі діти, які розлити воду, сік тощо. Я спеціально налила води на підлогу, увімкнула потрібну функцію та почала повільно проводити роликом по воді. Всі досить непогано збирається за пару проходів. Відмічу, що у цьому режимі пилотяг працює досить гучно, адже це максимальна потужність. 

Прибираємо складні забруднення

Я вирішила поекспериментувати, адже виробник заявляє, що пилотяг може прибирати не тільки воду, а й інші рідини та навіть складні суміші. Було вирішено зробити традиційний тест на суміші сирого яйця та борошна — так, наче б я робила тісто і впустила все на підлогу. І він таки впорався. Пилосос всмоктав не тільки яйце та борошно, а й шкаралупу, правда, не з першого разу. Все це потрапляє в бак для брудної води, тому довелося ретельно промивати його після використання. Але головне, що й у цьому випадку на підлозі не залишилося жодних слідів або розводів.

Як працює система самоочищення?

Огляд на миючий пилосос Dreame H12 Pro

Тут все максимально просто і це мені подобається найбільше. Просто ставиш пилосос на станцію, перевіряєш, щоб у контейнері була чиста вода та натискаєш кнопку. Ролик починає обертатися, а на нього подається вода, яка тут же і всмоктується разом із забрудненнями.

Але це ще не все. Завершивши миття, пилотяг обдуває насадку теплим повітрям. В результаті — ніякої зайвої вологості та запахів. Залишається тільки злити брудну воду, промити резервуар та витрусити пилозбірник. Ну, і періодично треба замінювати фільтр для пилососа, який легко докупити за потреби.

Висновки

Огляд на миючий пилосос Dreame H12 Pro

Dreame H12 Pro добре справляється з щоденним прибиранням підлоги: як дерев’яної, так і кахельної. Він не залишає розводів і не пошкоджує навіть натуральну деревину. Під час прибирання розумний девайс сам регулює, скільки води додавати та яка має бути потужність. Він досить маневровий і продуманий так, щоб рука не втомлювалась під час чищення. Крім того, всі тести були проведені на одному заряді акумулятора, а він був заряджений лише наполовину.

Я б порекомендувала купити вертикальний пилосос Dreame H12 Pro тим, у кого вдома немає килимів, а от тверда підлога потребує ретельного догляду. Він чудово пилососить і миє, добре збирає рідину, навіть відтирає засохлі плями. Система самоочищення теж працює коректно, досить добре миє та сушить ролик. Загалом девайс практичний та зручний. А у нашому відеоогляді ви можете побачити наживо, як він працює.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Пилосос з УФ-лампою. Огляд-порівняння JIMMY WB55 та JIMMY WB73

🌟 Подбайте про меблі та позбавтесь пилових кліщів одночасно! 👍 Дізнайтесь...

Як дізнатися, яка відеокарта

Багато хто не здогадується, наскільки важливо знати, яка відеокарта встановлена у...

Скільки часу можна користуватися електрощіткою? Як часто міняти...

🕒 Щоб усмішка залишалася здоровою, важливо доглядати за щіткою 😁 Скільки...

Миючий робот-пилосос Dreame D10s Pro та Dreame D10s...

🤖🧹Хочете купити миючий робот-пилосос? 🌀 Огляд-порівняння Dreame D10s Pro та Dreame...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.